- 7 Temmuz 2010
- 6.960
- 3.747
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haftasonu kapaklı seramik tava aldım, bu sabah yumurtamı pişirdim, çok güzel pişti. Biraz kısık ateşte kapağı kapalı olarak pişirdim. Güzelce kabardı ve parçalanmadı. Maalesef teflon kullanıyordum istemeye istemeye, şimdi rahatım.
Super o zaman. Benimde annemin ikinci kat okdugu halde caminda demir var benim oğlanda rahat rahat cıkıyor.Ama silerken çok zor oluyor he
Reglin bitsin aldiğin kilolari bir haftada verirsin sen okullarda acıliyor zaten nerde hareket orda bereket
benim 5. Kat ve balkon demirini biraz yukselttim ,pencereye de sadece açılan bölüme taktirdim.sandalye falan cekip çıkıp bakmasin diye..aslinda balkonum batı cephe olmasa cam balkon yaptiracaktim ama sıcaktan duramayiz diye böyle bir çözüm bulduk..afiyet olsun canım
demir yaptırmakla iyi yapmışsın heran yanında olamazdın,,,,
okulunuzda hayırlı olsun allah zihin açıklığı versin
afiyet olsun canım
evet canım pazartesi
sende boy olduğu ıcın o kg yuda kaldırıyorsun
Haftasonu kapaklı seramik tava aldım, bu sabah yumurtamı pişirdim, çok güzel pişti. Biraz kısık ateşte kapağı kapalı olarak pişirdim. Güzelce kabardı ve parçalanmadı. Maalesef teflon kullanıyordum istemeye istemeye, şimdi rahatım.
güle güle kullan kedican bol bol balık yap o tavada kendine : ))
Shaffermış 20 tl idi, yazısı silinmiş dedi.benim 5. Kat ve balkon demirini biraz yukselttim ,pencereye de sadece açılan bölüme taktirdim.sandalye falan cekip çıkıp bakmasin diye..aslinda balkonum batı cephe olmasa cam balkon yaptiracaktim ama sıcaktan duramayiz diye böyle bir çözüm bulduk..
seraym senin ki de iyiymis 2.katta olsa icin rahat eder...
Gül ablam sağolasın allah herkesin evladina zihin açıklığı versin. .
Güle güle kullan canim..ben de degistirecegim zamanla. .yeniydi çoğu eskisin biraz diye almamistim..ozellikle 3'lu tava istiyorum seramik..hangi marka aldin..
Aslinda o markadan çok daha iyileri de var ama seramikte begendiysen sorun yok..cok pahali ya Seramikler..20 tl iyiymiş. .Shaffermış 20 tl idi, yazısı silinmiş dedi.
Iyi haftalar olsun hepimize
Rumuz : mydenizzz
Gebelik haftam : 30
Gebeligimin başlangıç tarihi : 16.02.2014
Başlangıç kilosu : 64
Geçen hafta : 72.2
Bu hafta : 72.7
fark: +500 gr
Toplam Fark: +8.7 kg
Boy : 1.64
Spor : yürüyüş ( arada )
Hedef: 75 ile doguma gitmek
Ağlaya zirlaya, Güle oynaya 30. Haftama geldim kizlar.cok şükür bu günüme...artik en zor ve en heyecanli kısım bu bence..bu gun tetonoz aşisini da oldum..biraz ağrıdı umarım fazlalasmaz..yokuş aşağı hizla iniyoruz artık. .eksikleri tamamlama telaşı sardı beni..
Karatay sayesinde her şey çok dengeli gidiyor. .yememem gereken bir şey yedigimde midem hemen tepki veriyor..karatayla hem hafif hem sağlıklı hissediyorum kendimi
Benden haberler bu kadar ..okudum geçmişi kilo veren çıtır çerezler hepinizi Kutlarım. .darisi başıma inşallah: )))))
Canim geçen yazmıştın ama mesaji bulamadim..jill den sonra hamile kalmak evet bana yaradı. Ayni yorumu resimleri görünce gül abla da yapti.sadece koccaman bi göbeğim var jill sayesinde..kollar bacaklar incecik. .sen de 2 . bebegi dusunuyorsun ya eminim işe yarayacaktir
Allah razı olsun canım. .aminnnnnnmaşallah çıtır anne çok güzel gidiyorsun: ) bence doğuma dediğin kiloda rahatlıkla gireceksin.. sağlıkla kavuşun inşallah bebişinle..
ay inşallah canım aynen dediğin gibi olmak istiyorum :)) kollar bacaklar ince sadece bir karın : ) ben oğlumda da 15 kilo aldım aslında, çünkü ilk aylar çikolatadan tatlıdan tiksindim, deli gibi acı yiyordum: ) asıl emzirme döneminde dikkat etmediğim için 5-6 kilo gidemedi, zaten öncesinden evlendikten sonra aldıklarım vardı, öylece toplamda 11 kilo fazlam olmuştu.. şimdi evlendiğim kiloya 2 kilo kaldı inşallah.. ekimde hac var, kasım aralık gibi inşallah istiyorum bebiş Rabbim kısmet ederse..
Allah razı olsun canım. .aminnnnnn
Bu konuda çok benzeşiyoruz seninle..içime bi deniz daha giriyor ve bana sürekli ye ye ye diyor : ))))
Şimdi hem burasi hem de karatay var ben ikimiz adina da umutluyum emzirirken..rabbim istedigin zamanda saglikla nasip etsin kuzunu..haccinizi da simdiden allah kabul etsin
Aklima gelmişken o gün kü misafir çocuğu çok yaramazdı sanırım..ve anneside bir o kadar rahat
Iyi haftalar olsun hepimize
Rumuz : mydenizzz
Gebelik haftam : 30
Gebeligimin başlangıç tarihi : 16.02.2014
Başlangıç kilosu : 64
Geçen hafta : 72.2
Bu hafta : 72.7
fark: +500 gr
Toplam Fark: +8.7 kg
Boy : 1.64
Spor : yürüyüş ( arada )
Hedef: 75 ile doguma gitmek
Ağlaya zirlaya, Güle oynaya 30. Haftama geldim kizlar.cok şükür bu günüme...artik en zor ve en heyecanli kısım bu bence..bu gun tetonoz aşisini da oldum..biraz ağrıdı umarım fazlalasmaz..yokuş aşağı hizla iniyoruz artık. .eksikleri tamamlama telaşı sardı beni..
Karatay sayesinde her şey çok dengeli gidiyor. .yememem gereken bir şey yedigimde midem hemen tepki veriyor..karatayla hem hafif hem sağlıklı hissediyorum kendimi
Benden haberler bu kadar ..okudum geçmişi kilo veren çıtır çerezler hepinizi Kutlarım. .darisi başıma inşallah: )))))
@GuL abla senin kilo cizelgesini kopyalamistim eksiler kalmış
@mydeniz canim super gidiyorsun bu jillian icin gec mi kaldim ki dogumdan sonra yapsam
@kedi canim tavan hayırlı olsun mis gibi yemekler yap afiyet olsun enerji olsun
@bluecum makarna mi dedin bizim grupta iki dk isim vardi makarna nerden cikti hemen yaa
Makarna makarna dediniz. Geçen gün yediğim makarna geldi aklıma. Sabah kahvaltıda yemiştim. Yoksa hissettiniz mi?
Evet, canım birşey istediyse saat farketmez. Birde sabah yapılan kaçamaklar daha rahat yakılıyor, onun için.kahvaltı mı