Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

evet canım kızlardan biri makarnalı salata yapmış, ondan bahsetti : ) ama diyetisyen vermiş olabiler
evet diyetisyen vermiş yoksa zopayla gitmiştim
tabi gitmem zaman aldı tam laptondan girecektim sigortalar attı acayıp yagmur var Ankara da özlediğimiz gibi
neyse açmayım evde de erkek yok dedim bi yer yansa bu halde ugraşamam
telefonun wifisini bagladım rahatca yazayım diye ama bu defada telefonun sarjı bitti Allahtan alıntılarım uçmamış
çıktım şarteli açtım ee bu defa da uydu gitti bi zımbırtı var kordinat buluyor onunla buluyum dedim oda olmadı öyle evde sakin sakin uyku moduna girmeye karar verdim uyudum uyuyacağım
Makarna makarna dediniz. Geçen gün yediğim makarna geldi aklıma. Sabah kahvaltıda yemiştim. Yoksa hissettiniz mi?
sen sabah tuhaf olan herşeyi yediğin için (bize göre tuhaf )hissetmeye gerek yok ki maşallah nerde kaçamak kedi orda
ay bitemedi bugün mesai.. az daha beklersem eve gidince makarna yapacam o olacak
git erişte yap acıcık nefsin körelsin neyine yetmiyor ev yapımı erişte minnakcık
dur artık kedicim nereye kadar düşeceksin vucutta yağ kalmadı kas. kemik ve içorganlardan ibaret kalacaksın stoppp sen durda biz inelim
Üfff ya bitmiyor ki. Birde yol stresi. Kitapçıya da uğrayacağım, devit damla da alabilirim belki.

biter biter ülke genelinde hava kapalı ondan vakit geçmiyordur

Iyi gidiyorsun canim
Canim benim ne kadarda dolmussun.,,ne kadar uzmuslerki seni eşinle bile huzursuLuk yasamissin...ah bu cevresekilr yokmu insanda huzur birakmaz bide bisey olmamis gibi davranirlar...konu nedir kimlrdir bilemiyorum ama kendini strese sokma hem kendine hem bebise zarar...baktin olmuyor herkesin icabina bakarsin...bekir inde okulu hayirli olsun....massallah oglene kadar ne cok is yâpmişsin
gule gule kullan canim

Cok sukur canim...30 hafta olmus...nasil geciyor zaman daha dun gibi ...sende iyi gidiyorsun bebek dogduktan sonra prenscigim gibi cabuk gidecek kg larq
Devit ise yarar mi ki? Bebise iciriom
Ben de mi icsem? E ona 3 damla veriliyor.biz ne kdr iccezki? Cok soru sordum
canim damla damla ne ugrasacaksiniz onunla ...karatay igne oneriyor

Kopyayi benden cektin bana yakalandin

HEDEFE ULAŞANLAR / SAĞLIKLI BESLENMEYE DEVAM EDENLER

Kedi 83 : BAŞLANGIÇ KG: 50 HEDEF: 47 ŞU ANKİ KİLO: 44

Selensu82 : BAŞLANGIÇ KG: 60 HEDEF: 55 ŞU ANKİ KİLO: 52.5

Gul_0663: BAŞLANGIÇ KG: 79.2 HEDEF: 65 ve 60 ŞU ANKİ KİLO: 63.3

Teoson: BAŞLANGIÇ KG: 87 HEDEF: 75 ve 60-65 ŞU ANKİ KİLO: 73.3

nnaze: BAŞLANGIÇ KG: 65 HEDEF: 60 ve 55 ŞU ANKİ KİLO: 59.1

Fmgenc: BAŞLANGIÇ KG: 65.8 HEDEF: 55 ve 53 ŞU ANKİ KİLO: 54

bluedaisy: BAŞLANGIÇ KG: 54.4 HEDEF: - ŞU ANKİ KİLO: 49.4

KİLO VERENLER

bluebottle %-0,72

pufboregi %-0.729

alfabetikbulvar %- 0.6

mengmeng % -0,152

SABİT KALANLAR

blackandwhite

Prenscim

midnightblue

HAMİLELER

Mydenizzz Başlangıç kilom: 64 Bu hafta: 72.7 Toplam fark :+8.7 kg.

erigim Başlangıç kilom: 63.2 Bu hafta: 67.6 Toplam Fark: +4.4 kg

Kayıplar Böyle Olsun, Löp Löp Et Olsun, Bıngıl Bıngıl Yağ Olsun

Ellerine sağlık tatlım

Bugun sozde yuruyus yapmadi.....sabah ise kadar 20 dķ da 2500 adim. Ogleden sonra disârda islerim vardi onlarâ koaturdum derken 9200 adimda oylé olmus..toplamda 11700 adim 8 km den fazla ediyor....eski kartimda bakiye vardi metro ya inmisken onu ankara karta ekleteyim dedim siraya girdim girmez olaydim 2 saat 15 ďķ bekledim...ayni yerde bska sirada yapiliyor dediler orasi numaratorluydu aldim sirada bekledim geri gittim siram geldi burada olmuyor demezlermi eski siraya dondum bekle bekle sira ilerlemiyor neymis efendim adâm yemek yiyormus...tâm ilerledi bu sefer kagit bitti birakup gidecegim bu kadar bekledin bekle diye birax daha biraz daha diye diye nihayet sira geldi ama bende bittim..ayakta durmaktan topuk dikenim..dizlerim agridi ....kizimda kizilaydaydi bulustuk once diyanete gidip kuran tecvit kursuna yazildim...oradan kizimin eski drshanesine gidip seneti aldim..oradan amerikan pasajina oradan kizin yeni drrshanesine taksit yatirmaya oradan kiza okul etegi bakmaya derken yuruyecek dermanim kalmadi bide ayagimdaki kemik cikintisi su topladi offff offf metroya bindik bide alisveris yaptik evin yolunu zor buldum....

ablacım koşuşturmayla geçmiş yine günün,ama ayağına dikkat et lütfen..

kkk da hergun 3..4 gun kurusu yaziyor potasyum icin gerekli...bazilari daha cabuk kg vermek icin yemiyorlar...ben 1 sene hergun yedim ona ragmen 12 kg verdim...sonra 5 ay kg vermem durunca haftada 2..3 gun yemeye basladim... zararli olsa karatay ķkk ye eklemezdi ...

biz çok yakınımız haricinde kimseye diyet yapıyoruz demiyoruz,
sen bildiğin gibi devam et, ikramları kibarca geri çevir, tokum yada midem rahatsız falan da diyebilirsin.
çoğu insan bizim yaptığımızın mantığını anlamıyor, birde insanlar çok karışmayı seviiyolar.
sinir bozuyolar. hiç laf yetiştiricem karatayı anlatıcam diye uğraşma

canım insanlar moral bozmadan, konuşmadan duramıyor maalesef.
sen sabrın elverdiğince dayan, hanımlığını bozma, koyabiliyosan mesafe koy.
ilerde sabrının meyvelerini yersin. kimse içinde eşinle arana huzursuzluk sokma.
en kıymetli değer evdeki huzur.

sana diyecek bişey bulamıyorum ablacım, bu akşam iyi uyursun inşallah.

ablacım koşuşturmayla geçmiş yine günün,ama ayağına dikkat et lütfen..
Dusundugun icin sagol canim....benim ne bitmez islerim var yâtam dinleneyim drken biseyler cikiyor....vakit olsa daha buyuk kizin staj yaptigi yere gidecektim...stajlar bittigi halde beni tanimayan bir mudur bir telefonumla bakanlikta protokolde calisiyorum diye kizima staj ayarladi biriside evraklari tâkip etti 2 sinede hediye aldim hem gidip vereyim hem tanisayim diye ama vakit kalmadi....carsambaya da oraya gitmem lazim...yarina is cikarmiyorum insallah ta cikmaz

Tamam ablacım bundan sonra yeyim ben de hatta çoook severim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…