Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

seraym 3 gunluk hastalik surecine bayildim canim

teoson canim daha iyisindir insallah

fmgenc Allah zihinligi acikligi versin. Topikcene ainavlardan geciyoruz basarilar canim

bluebottle yavrukusun kresi ne oldu kacirdim herhalde yazdiysan da

blackandwhite igde daha once de sorulmustu yasakliklardan diye okumustumm canim

BlueDaisy balimmm gorusmeden seni suradan suraya yollamam bak tek engel su sinavdi o da yarin haftaya seni girmeye gelecegim insallah

gul_0663 ablacim dinlenebildin mi?

Masmavi_ canim seninle gorusmeye de az kaldi ^_^ bugun dersin baslayacakti diye hatirliyorum kafan mesgul olunca nispeten daha rahat olursun canim

alfabetikbulvar canim nasilsin? Denetimin nasil gecti bitti mi?

Tum diger arkadaslar opuyorum

Not: kahvaltimi annemin feslegen tere reyhan gibi her turlu ot kokuyle yaptim ^_^ mis gibiydi ^_^

5 ay çok uzun bir zaman takılmada büyük sabır ister ablacım harikasın gerçekten..Ben de sabredeceğim, senin kadar sabırlı değilim ama sabredeceğim yılmadan
günaydın canım
sabır olmadan bu kg lardan kurtulunmuyor,,,,mengmeng de aylardır 100-200 gram veriyor ama sabrediyor,,,bu kg lar kesin gittiği için sabır şart,,,,diğer diyetle hemen verip hemen de alınıyor
Telefondan alinti yapmak berbat dun yazdigim seyi hala yollamamis.

Gunaydin iyi haftalar herkese. Ben annemin yanina geldim. Yarin da sinavim var dua edin bana ^_^ kalkip biraz tekrar yapacagim ^_^ opuyorum hepinizi
ben topiğin sayfasını sık kullanılanlara ekledim kız uğraştı uygulamayı indirmedi bi vaktim olup aklıma gelince indrimeyi denerim.......indirmediğim halde telden pc den rahat alıntı yapabiliyorum ,,,,

allah zihin açıklığı versin yardımcın olsun,,,inşallah iyi geçer sınavın

Ay evet ya resmen 100 gr 200 gr diye diye veriyorum ama aklima hic bozmayi getirmedim. Yavas da olsa gidecek bu kilolar ^_^

Sagol ablacim insallah verir ^_^

Allah yardimcin olsun ablacim isin zor. Vi kadin cagirsan da yardimci olsa?

Kardesinin esyalari mi var bir de? Ev ustune ev zor ya... Tez cakitte hayirli bi kismeti ciksin o halde ^_^

Umerhaba babyker bende kahvaltımı yaptım kocişle uzandık yatıyoruz gene bende pazara çıkmak istiyorum ama öyle üsenip duruyorum.
Mengmeng oh mis gibi hazır kahvaltiya kondun Allah analarımızı basımızdan eksik etmesin valla.
Kedicik hosgeldin yav benim gibi bir ce diyin bari iki günde fazla oluyor ayrılik icin.
Midnightblue bende merak ettim valla mengmeng gibi sizinkiler balık tutabildimi

Hanımlar selamlar geçmiş yapamadım yarın işteyken fırsat bulunca yaparım : )
Mengmeng canım vaZgrçtik kreşten bir hafta daha zaman istedim yemeği falan kendim gönderirim en azından çocuğun hareketlerine bakayım diye, yok dediler ben de tamam dedim çocuğu aldım çıktım o da acayip memnun kaldı : )) okuldan soğumasın, şimdi ABD elçiliğinin kreşinde ilk sıradayız onlardan haber bekliyoruz çağırırlarsa gider yoksa evde bu sene..
Jillian level 1 i dün bitirdim üst bacak kalça ve belden 2şer cm gitmiş, göğüsten neyseki gitmemiş : ) kolu ve alt bacağı ölçmemiştim bilmiyorum bugün level 2 ye başladım harbiden zormuş kan ter içinde kaldım ama azmedip yapmaya çalıştım 2 güne alışırım sanırım..
Bugün misafirim var kaçamak yok.. Öpüyorum görüşmek üzere

Telefondan alinti yapmak berbat dun yazdigim seyi hala yollamamis.

Gunaydin iyi haftalar herkese. Ben annemin yanina geldim. Yarin da sinavim var dua edin bana ^_^ kalkip biraz tekrar yapacagim ^_^ opuyorum hepinizi
Allah zihin açıklığı versin canım. .annenin misss gibi şefkatli kollarina birak kendini: )

Hiç sasirmadim bi gül abla klasigi daha..kolay gelsin. .

Jillian diyince baliklama atladim canım ben çok sevdim o hatunu ve nasıl inceldim bilsen..göbek mide basen ben santim santim olcuyordum tam hatırlamıyorum ama tum program boyunca 40 cm falan incelmistim..inşallah dogumdan sonra devam edeceğim hem kisa sürüyor, hem etkili
Level 2 cidden zor ama kollar ve omuz için daralma sağlıyor. Ayýyy ne güzel yaa çok imrendim şimdi sana

Hepinize iyi hafta sonları güzel bayanlar

Dün herkes kapisinin önündeki yol calismasindan bahsetmiş, saat sabah 8'de bende onlarla gözümü açtım. Tam kaldırım dibi tüm gün piştik sicaktan her yer toz toprak. ..şimdi de öylece bırakıp gitmişler. .ne zaman biter artık bilinmez

Su an evde de ustalar var.kucuk oğlan dan dolayi balkona ve pencereye demir yapılıyor. .rahatca balkona çıkabilecek artık. .
Büyük paşa'nin okul kıyafetleri icin çıktık onlar da bitti şükür. Bi kitaplar kaldi.pztsi başlıyor bizim okulumuz : ))

bu arada dün yediklerime gelince

sabah: teeryagda yumurta ile kkk ve 1 bardak süt

oglen yoğurt kuru kayısı kuru üzüm karisimi yedim

Akşam domates çorbası ,4 adet firinda içli köfte cacık

Saat 22.30 gibi 1 adet şeftali ve 1 bardak süt

Spor yok

Kilo bildirimleri hala pazartesimi canolar. Ben bayagi toparladim 6 günde çok şükür
Vucudum sisi ni hantalligini attı. Gobegim çıkık onuda regl sonrası hareketlerime başlamayı düşünüyorum.

Gören herkes coj gUzellesmis sin biraz kilo almissin yakışmış dio. Memleket yaradi diorum bUraz vücudu toparlayim sukur herseyim oluo bedenim aynı ama hafif kalınlık Var .

Mydenizz ben de çok sevdim açıkcası kadını pek sevmemiştim ama programını sevdim : )) dediğin gibi kısa ve etkili. Bugün misafirim var hazırlıklar arasında hallettim yarım saat : ))
Evet farkettim omuza çalışıyor sırtım baya ağrıdı ama bebek öncesi yapmak çok iyi böylece hamilelikte vücut kendini salmaz, sonrasında da yine yapınca yine eskisi givi olursun canım

çok şükür dinlenmeye geçebildim,,,,işe bir başladım dur durak yok topla kaldır yerleştir,,çamaşır, balkon, derken saat 6 oldu ,,,büyük kız sözde iş yapayacaktı iş çokluğunu görünce ben toplayıp toz alayım burcu da süpürüp silsin dedi ama çoğunu o yaptı, şimdi de burcunun odasının şeklini değiştiriyorlar,,,,,ayakta hiç dinlenmedn 5 saat iş yapmaktan topuk dikenim ağrıdı sonra dizime ağrı vurdu ona rağmen duramadım büyük kız kısır istedi onu yaptım , küçük cacık istedi onları yapana kadar ağrı belime vurdu belim yanmaya başladı yemek yer yemez sırt üstü uzandım hala belim ağrıyor,,,,,

Super o zaman. Benimde annemin ikinci kat okdugu halde caminda demir var benim oğlanda rahat rahat cıkıyor.Ama silerken çok zor oluyor he

Reglin bitsin aldiğin kilolari bir haftada verirsin sen okullarda acıliyor zaten nerde hareket orda bereket

Selam hanimlar
Ben birkac gündür doğru düzgün ugrayamiyorum hafta ici is güç haftasonu da ev işleri canimiz cikiyor.bugun temizlikle uğraştım ama tabiki bitmedi devamı yarina olacak inşallah .gul abla seninde islerde hafiflemedimi hala. Beni soranlar olmuş ben daha iiyim kizlar teşekkür ederim

Ablacım yarisinıda yarın yapardın bir günde kendini helak etmişsin gençler anlamaz senin ne cektiğini benimde topuk dikenim var en fazla üç saat ayakta ısrarla kalırsamda eklem yerlerim bile şişiyor dizde cok zor ablacım ya iyi dinlen kalkma artık.

Sanada kolay gelsin canım bu kadar yormayin kendinizi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…