- 1 Mayıs 2014
- 1.651
- 1.876
günaydın canım5 ay çok uzun bir zaman takılmada büyük sabır ister ablacım harikasın gerçekten..Ben de sabredeceğim, senin kadar sabırlı değilim ama sabredeceğim yılmadan
ben topiğin sayfasını sık kullanılanlara ekledim kız uğraştı uygulamayı indirmedi bi vaktim olup aklıma gelince indrimeyi denerim.......indirmediğim halde telden pc den rahat alıntı yapabiliyorum ,,,,Telefondan alinti yapmak berbat dun yazdigim seyi hala yollamamis.
Gunaydin iyi haftalar herkese. Ben annemin yanina geldim. Yarin da sinavim var dua edin bana ^_^ kalkip biraz tekrar yapacagim ^_^ opuyorum hepinizi
tünaydın canımTünaydın, buralardayım, merak etmeyin diye arada girip mesajları beğendim, sadece yazmadım.
günaydın canım
sabır olmadan bu kg lardan kurtulunmuyor,,,,mengmeng de aylardır 100-200 gram veriyor ama sabrediyor,,,bu kg lar kesin gittiği için sabır şart,,,,diğer diyetle hemen verip hemen de alınıyor
ben topiğin sayfasını sık kullanılanlara ekledim kız uğraştı uygulamayı indirmedi bi vaktim olup aklıma gelince indrimeyi denerim.......indirmediğim halde telden pc den rahat alıntı yapabiliyorum ,,,,
allah zihin açıklığı versin yardımcın olsun,,,inşallah iyi geçer sınavın
Allah zihin açıklığı versin canım. .annenin misss gibi şefkatli kollarina birak kendini: )Telefondan alinti yapmak berbat dun yazdigim seyi hala yollamamis.
Gunaydin iyi haftalar herkese. Ben annemin yanina geldim. Yarin da sinavim var dua edin bana ^_^ kalkip biraz tekrar yapacagim ^_^ opuyorum hepinizi
Hanımlar selamlar geçmiş yapamadım yarın işteyken fırsat bulunca yaparım : )
Mengmeng canım vaZgrçtik kreşten bir hafta daha zaman istedim yemeği falan kendim gönderirim en azından çocuğun hareketlerine bakayım diye, yok dediler ben de tamam dedim çocuğu aldım çıktım o da acayip memnun kaldı : )) okuldan soğumasın, şimdi ABD elçiliğinin kreşinde ilk sıradayız onlardan haber bekliyoruz çağırırlarsa gider yoksa evde bu sene..
Jillian level 1 i dün bitirdim üst bacak kalça ve belden 2şer cm gitmiş, göğüsten neyseki gitmemiş : ) kolu ve alt bacağı ölçmemiştim bilmiyorum bugün level 2 ye başladım harbiden zormuş kan ter içinde kaldım ama azmedip yapmaya çalıştım 2 güne alışırım sanırım..
Bugün misafirim var kaçamak yok.. Öpüyorum görüşmek üzere
Super o zaman. Benimde annemin ikinci kat okdugu halde caminda demir var benim oğlanda rahat rahat cıkıyor.Ama silerken çok zor oluyor heHepinize iyi hafta sonları güzel bayanlar
Dün herkes kapisinin önündeki yol calismasindan bahsetmiş, saat sabah 8'de bende onlarla gözümü açtım. Tam kaldırım dibi tüm gün piştik sicaktan her yer toz toprak. ..şimdi de öylece bırakıp gitmişler. .ne zaman biter artık bilinmez
Su an evde de ustalar var.kucuk oğlan dan dolayi balkona ve pencereye demir yapılıyor. .rahatca balkona çıkabilecek artık. .
Büyük paşa'nin okul kıyafetleri icin çıktık onlar da bitti şükür. Bi kitaplar kaldi.pztsi başlıyor bizim okulumuz : ))
bu arada dün yediklerime gelince
sabah: teeryagda yumurta ile kkk ve 1 bardak süt
oglen yoğurt kuru kayısı kuru üzüm karisimi yedim
Akşam domates çorbası ,4 adet firinda içli köfte cacık
Saat 22.30 gibi 1 adet şeftali ve 1 bardak süt
Spor yok
Reglin bitsin aldiğin kilolari bir haftada verirsin sen okullarda acıliyor zaten nerde hareket orda bereketKilo bildirimleri hala pazartesimi canolar. Ben bayagi toparladim 6 günde çok şükür
Vucudum sisi ni hantalligini attı. Gobegim çıkık onuda regl sonrası hareketlerime başlamayı düşünüyorum.
Gören herkes coj gUzellesmis sin biraz kilo almissin yakışmış dio. Memleket yaradi diorum bUraz vücudu toparlayim sukur herseyim oluo bedenim aynı ama hafif kalınlık Var .
Ablacım yarisinıda yarın yapardın bir günde kendini helak etmişsin gençler anlamaz senin ne cektiğini benimde topuk dikenim var en fazla üç saat ayakta ısrarla kalırsamda eklem yerlerim bile şişiyor dizde cok zor ablacım ya iyi dinlen kalkma artık.çok şükür dinlenmeye geçebildim,,,,işe bir başladım dur durak yok topla kaldır yerleştir,,çamaşır, balkon, derken saat 6 oldu ,,,büyük kız sözde iş yapayacaktı iş çokluğunu görünce ben toplayıp toz alayım burcu da süpürüp silsin dedi ama çoğunu o yaptı, şimdcade burcunun odasının şeklini değiştiriyorlar,,,,,ayakta hiç dinlenmedn 5 saat iş yapmaktan topuk dikenim ağrıdı sonra dizime ağrı vurdu ona rağmen duramadım büyük kız kısır istedi onu yaptım , küçük cacık istedi onları yapana kadar ağrı belime vurdu belim yanmaya başladı yemek yer yemez sırt üstü uzandım hala belim ağrıyor,,,,,
Sanada kolay gelsin canım bu kadar yormayin kendinizi yaSelam hanimlar
Ben birkac gündür doğru düzgün ugrayamiyorum hafta ici is güç haftasonu da ev işleri canimiz cikiyor.bugun temizlikle uğraştım ama tabiki bitmedi devamı yarina olacak inşallah .gul abla seninde islerde hafiflemedimi hala. Beni soranlar olmuş ben daha iiyim kizlar teşekkür ederim