Tünaydın, buralardayım, merak etmeyin diye arada girip mesajları beğendim, sadece yazmadım.
Allah zihin açıklığı versin canım. .annenin misss gibi şefkatli kollarina birak kendini: )
Hiç sasirmadim bi gül abla klasigi daha..kolay gelsin. .
kolay gelsin canım,,,iyi olduğuna sevindim canımSelam hanimlar
Ben birkac gündür doğru düzgün ugrayamiyorum hafta ici is güç haftasonu da ev işleri canimiz cikiyor.bugun temizlikle uğraştım ama tabiki bitmedi devamı yarina olacak inşallah .gul abla seninde islerde hafiflemedimi hala. Beni soranlar olmuş ben daha iiyim kizlar teşekkür ederim
Ablacım yarisinıda yarın yapardın bir günde kendini helak etmişsin gençler anlamaz senin ne cektiğini benimde topuk dikenim var en fazla üç saat ayakta ısrarla kalırsamda eklem yerlerim bile şişiyor dizde cok zor ablacım ya iyi dinlen kalkma artık.
Sanada kolay gelsin canım bu kadar yormayin kendinizi ya
kadının yapacağı iş değil evdeki işler,,,kadının peşinde benım gezmem lazım sunu suraya koy bunu buraya derken daha cok vakıt geçecek yıne ben ayakta olacağım hep,,,genel temizlik olsa kadın olurda dolap içleri düzenlemede kadın olmuyor ...mengmeng
afiyet olsun canımHepinize iyi hafta sonları güzel bayanlar
Dün herkes kapisinin önündeki yol calismasindan bahsetmiş, saat sabah 8'de bende onlarla gözümü açtım. Tam kaldırım dibi tüm gün piştik sicaktan her yer toz toprak. ..şimdi de öylece bırakıp gitmişler. .ne zaman biter artık bilinmez
Su an evde de ustalar var.kucuk oğlan dan dolayi balkona ve pencereye demir yapılıyor. .rahatca balkona çıkabilecek artık. .
Büyük paşa'nin okul kıyafetleri icin çıktık onlar da bitti şükür. Bi kitaplar kaldi.pztsi başlıyor bizim okulumuz : ))
bu arada dün yediklerime gelince
sabah: teeryagda yumurta ile kkk ve 1 bardak süt
oglen yoğurt kuru kayısı kuru üzüm karisimi yedim
Akşam domates çorbası ,4 adet firinda içli köfte cacık
Saat 22.30 gibi 1 adet şeftali ve 1 bardak süt
Spor yok
afiyet olsun canımMenum
11.00 kkk
17.30 sebzeli mantar sote +yoğurt
Bol yeşil çay +Bol su
Spor yok ama bütün gün oturmadim. Hergün 5000 adımım fix
evet canım pazartesiKilo bildirimleri hala pazartesimi canolar. Ben bayagi toparladim 6 günde çok şükür
Vucudum sisi ni hantalligini attı. Gobegim çıkık onuda regl sonrası hareketlerime başlamayı düşünüyorum.
Gören herkes coj gUzellesmis sin biraz kilo almissin yakışmış dio. Memleket yaradi diorum bUraz vücudu toparlayim sukur herseyim oluo bedenim aynı ama hafif kalınlık Var .
Telefondan alinti yapmak berbat dun yazdigim seyi hala yollamamis.
Gunaydin iyi haftalar herkese. Ben annemin yanina geldim. Yarin da sinavim var dua edin bana ^_^ kalkip biraz tekrar yapacagim ^_^ opuyorum hepinizi
M midnightblue kizin balik tutabildi mi canim merak ettim ^_^ hevesini almistir insallah
@prenscim canim temizlikte kolay gelsin, ise baslamana son iki gun heyecan nasil? ^_^
@kedi83 neredesin gizem mi yapiyorsun? ^_^
Umerhaba babyker bende kahvaltımı yaptım kocişle uzandık yatıyoruz gene bende pazara çıkmak istiyorum ama öyle üsenip duruyorum.
Mengmeng oh mis gibi hazır kahvaltiya kondun Allah analarımızı basımızdan eksik etmesin valla.
Kedicik hosgeldin yav benim gibi bir ce diyin bari iki günde fazla oluyor ayrılik icin.
Midnightblue bende merak ettim valla mengmeng gibi sizinkiler balık tutabildimi
çok şükür dinlenmeye geçebildim,,,,işe bir başladım dur durak yok topla kaldır yerleştir,,çamaşır, balkon, derken saat 6 oldu ,,,büyük kız sözde iş yapayacaktı iş çokluğunu görünce ben toplayıp toz alayım burcu da süpürüp silsin dedi ama çoğunu o yaptı, şimdi de burcunun odasının şeklini değiştiriyorlar,,,,,ayakta hiç dinlenmedn 5 saat iş yapmaktan topuk dikenim ağrıdı sonra dizime ağrı vurdu ona rağmen duramadım büyük kız kısır istedi onu yaptım , küçük cacık istedi onları yapana kadar ağrı belime vurdu belim yanmaya başladı yemek yer yemez sırt üstü uzandım hala belim ağrıyor,,,,,
@serayim canim ben tarhana icin internetteki butun tarifleri yaladim yuttum sonra en cok yorum alanlardan bakarak tarhanayi yaptim. bizim burda yaz uzun surmez sebzeler icinde mevsim icinde en uygun zaman simdi. sebzeleri pisirdim icindeki nohut ve yogurttan dolayi kendiliginden mayalandi. ilk gun mayalanmayi saglamak icin sardim sarmaladim baktim guzel mayalanmis karistirma islemine gectim. yalniz internette bazi yerde zaman gectikce eksi olur fazla bekletmeyin yaziyor, bazi yerlerdede bekledikce tarhana tadi oturur eksimez tatlanir yaziyor. kararsizkaldim yarin ucuncu gunum napsam bilmiyorum. mayalanma durana kadar beklemek en dogrusuymus. bilmiyorum ki ilk defa yapiyorum yapa yapa tecrube kazanirm sanirim. butun malzemeleri dogal kullandim. yogurdu suzme yogurt kullandim fazla un cekmesin malzeme diye insallah guzel olur.
ağır işleri halletmişsin canım,,,kolay gelsinGül ablacım kolay gelsin. Bende daha ancak yıkama ütüleme işleri bitti tüm çarşaf yorgan battaniye yikadim.kisa hazirim
Birde silip supurebilseydim iidi ama yapamadım. Pazartesiye artik
sağol canımKızlar ben buğun menümü yazmadım sabah sucukku yumurta şekersiz limonata tarçın ve karanfilli ama yediklerim sucuklu yumurta herakde beni mahvetti sözde iyi sucukmuş özendiğime bin pişman oldum valla.
Akşamki menüm nohutlu tavuklu bulgur pilavı,cacık
Herkese iyi geceler ve kolay gelsin yarın hepinize gül abla kendini fazla yorma öptüm sizi by by by
...ah ah su dizlerimin sıvısı olasydı bu enerjının kaç katını harcardım olmadığı halde bu kadarcimcimem balik tutmus 3 tane nasil mutluydu anlatamam. yarin yine gidiyorlar baliga baba-kiz. bana da gun dogdu sabah bir guzel yuruyus yapar sonrada keyfime bakarim.
Gul abla enerjine hayranim yazdiklarini okudukca ben yoruldum:) temiz evde oturmakda ayri keyiflidir amacanim annemde bana kiyamazdi islerin cogunu kendisi yapar birde yemegi dusunurdu hep bizi dusunurdu. yanima gelse bende ona ayisini yapip pamuklara sarip sarmalicam ama gelmiyor hatun
Bence bir 10 gün daha dur daha yapma güzel biberlernçıkmadı tarlalar bozulmadı daha annemde yapıcak olgun biber bekliyor hem dahada ucuz olur tarla bozumu.Mayalımı pisirerekmi yapıyorsunuz merak ettim şimdi
çok şükür dinlenmeye geçebildim,,,,işe bir başladım dur durak yok topla kaldır yerleştir,,çamaşır, balkon, derken saat 6 oldu ,,,büyük kız sözde iş yapayacaktı iş çokluğunu görünce ben toplayıp toz alayım burcu da süpürüp silsin dedi ama çoğunu o yaptı, şimdi de burcunun odasının şeklini değiştiriyorlar,,,,,ayakta hiç dinlenmedn 5 saat iş yapmaktan topuk dikenim ağrıdı sonra dizime ağrı vurdu ona rağmen duramadım büyük kız kısır istedi onu yaptım , küçük cacık istedi onları yapana kadar ağrı belime vurdu belim yanmaya başladı yemek yer yemez sırt üstü uzandım hala belim ağrıyor,,,,,
@serayim canim ben tarhana icin internetteki butun tarifleri yaladim yuttum sonra en cok yorum alanlardan bakarak tarhanayi yaptim. bizim burda yaz uzun surmez sebzeler icinde mevsim icinde en uygun zaman simdi. sebzeleri pisirdim icindeki nohut ve yogurttan dolayi kendiliginden mayalandi. ilk gun mayalanmayi saglamak icin sardim sarmaladim baktim guzel mayalanmis karistirma islemine gectim. yalniz internette bazi yerde zaman gectikce eksi olur fazla bekletmeyin yaziyor, bazi yerlerdede bekledikce tarhana tadi oturur eksimez tatlanir yaziyor. kararsizkaldim yarin ucuncu gunum napsam bilmiyorum. mayalanma durana kadar beklemek en dogrusuymus. bilmiyorum ki ilk defa yapiyorum yapa yapa tecrube kazanirm sanirim. butun malzemeleri dogal kullandim. yogurdu suzme yogurt kullandim fazla un cekmesin malzeme diye insallah guzel olur.
bluebottle canım ben de az yapmıştım
2 domates
1 kırmızı biber
1 soğan
750 gr süzme yoğurt
1 kase haşlanmış nohut
diye hatırlıyorum
tam tarifi bulunca tekrar yazarım
günaydın çıtırlarım
gece 3 te yattım doğru durust uyuyamadan 9 a çeyrek kala kalktım,,,kız derhaneye sınava gidecekti,,,kkk hazırladım o gitti bende mutfagın balkonunu daldım epey uzun işim,,,sonra buzadolabının içi dışı, sonra yemek, süt derken bakalım ne zaman bitecek
dün giremedim menümü yazayım
sabah
sucuklu yumurta
çay, kahvedışarda yedik o yüzden böyle
akşam
hamsi
salata
gece
fındık kaymak
bu ara kaymağa taktım, 1 aydır deli gibi kaymak yiyorum.
türkmenistanda yok diye herhalde
canım maya olarak bazı tariflerde kurumaya vs var sen sadece nohut koyuyorsun değil mi?