- 4 Haziran 2013
- 137
- 386
İyi akşamlar hoşgeldin ve afiyet olsun .Desene yarın akşam balık var menüde bide salta oh mis.
Benimde bu akşamki menüm
Çorba ve tavuk baget salata.Saat ilerimiydi gerimiydi şuan saat kaç orda.
kıyamam canım geçmiş olsun benim de regl dönemim çok sancılı geçiyor mahvediyor beni
canim sorma genc kizkende agrirdi benim. evlen gecer dediler olmadi, cocuk yap gecer dediler olmadi bundan sonra inanmicam kimseye
ayyyy bana da hep öyle diyorlar inanmıyorum asla kurtulamayacağım demek
canim yoldaslarim karatayli gunlere gireli iki hafta olacak hayrettirki hic kacamak yapmadim ve yine hayrettirki hic canim cikolata, kek, dondurma gibi hep yedigim seylerden istemiyor. insulin direncinden dolayi hemen zayiflayacagimi dusunmuyor zaten. simdide tas gibi gobegim var olsun sislik sonucta. buraya surekli yaziyor olmasaydim enerjiniz bana geciyor olmasaydi zordu devam etmek. Tesekkur ederim hepinize
canim sorma genc kizkende agrirdi benim. evlen gecer dediler olmadi, cocuk yap gecer dediler olmadi bundan sonra inanmicam kimseye
ayyyy bana da hep öyle diyorlar inanmıyorum asla kurtulamayacağım demek
offff ne sıkıcı bende o gürültüler yüzünden haftalarca uykusuz kalmıştımevin karşısına inşaat başladı, sabah 8 de iş makinaları ve kamyonlar geliyo.
kafamın içinde gümbürtüler var kaç gündür, çıkardıkları toz da cabası,
nerelere gidem ben oyyy
benim başta direnmedi ilk 4 ayda 11 kg verdim,,,,karataya başlamadan önceki aylarda 8-9 kg almıştım başlayınca hemen verdimiğde de cısssanladım ablacım teşekkürler
karataya başladığında senin de vücudun direnmiş miydi peki
afiyet olsun canımiyi aksamlar hepinize . regl oldum agrim cok. esim erken gelince kizla onu balik tutmaya gonderdim. dus aldim cay yaptim kendime geldim. firsattan istifade hemen gireyim dedim. karatay'a son hiz devam.
sabah kkk kahvalti, ceviz, yarim seftali
aksam: kiymali k.fasulye, salata , yogurt olcak.
iyi geceler canımiyi geceler çitirik arkadaşlarım
insülin direnci kolay kırılmıyor sabırlı olmak lazım,, baştan kaçamak yapmayınca sonrasıda öyle devam ediyor,,,,canim yoldaslarim karatayli gunlere gireli iki hafta olacak hayrettirki hic kacamak yapmadim ve yine hayrettirki hic canim cikolata, kek, dondurma gibi hep yedigim seylerden istemiyor. insulin direncinden dolayi hemen zayiflayacagimi dusunmuyor zaten. simdide tas gibi gobegim var olsun sislik sonucta. buraya surekli yaziyor olmasaydim enerjiniz bana geciyor olmasaydi zordu devam etmek. Tesekkur ederim hepinize
kis hazirliklarina basladim. gunlerdir internette tarhana yapimiyla ilgili tarif ve video izleyerek kendimce tarif olusturup bir legen( kucuk) tarhanami yaptim birinci gunumdeyim. unumuda degirmenden cekilmis tam bugday unu kullandim. burdaki turk marketinden almistim kiz icin ama cok kotuydu is basa dustu bakalim allah utandirmasin. sirada domates konservesi ve tursular var.
sizlerde iyiki biizimlesiniz,,,sabır sabır o kg lar eninde sonunda gidecek ,,,,ben 5 ay duraksadığımda 2 kg da aldım kaçamak yapmadığım halde bazen vücut şaşırıyor ödem yapıyor,,,Benim de üçüncü haftam canım ilk hafta verdim ama ikinci hafta nedense aldım ve buna rağmen burada olmam ve değerli arkadaşlarımın desteği sayesinde kaçamak yapmadan devam edebiliyorumsonsuz teşekkürler iyi ki varsınız arkadaşlar ve iyi ki sizinleyim
bugünki menüm
sabah
1 yum ile peynirli omlet
zeytin
fındık ve kaymak
öğle
kıymalı bamya
1 kupa ayran
akşam
balık
salata
aralarda sade kahve,
üzüm, şeftali, kabak çekirdeği,
iki çatal mozaik pasta
coştum bugün çok pişmanım
Ne demek baby biz teşekkür edriz bize yoldaş olduğun içincanim yoldaslarim karatayli gunlere gireli iki hafta olacak hayrettirki hic kacamak yapmadim ve yine hayrettirki hic canim cikolata, kek, dondurma gibi hep yedigim seylerden istemiyor. insulin direncinden dolayi hemen zayiflayacagimi dusunmuyor zaten. simdide tas gibi gobegim var olsun sislik sonucta. buraya surekli yaziyor olmasaydim enerjiniz bana geciyor olmasaydi zordu devam etmek. Tesekkur ederim hepinize
Kolay gelsin canım olur lour hevesle yapılan herşey güzel olur.kis hazirliklarina basladim. gunlerdir internette tarhana yapimiyla ilgili tarif ve video izleyerek kendimce tarif olusturup bir legen( kucuk) tarhanami yaptim birinci gunumdeyim. unumuda degirmenden cekilmis tam bugday unu kullandim. burdaki turk marketinden almistim kiz icin ama cok kotuydu is basa dustu bakalim allah utandirmasin. sirada domates konservesi ve tursular var.
Bence bir 10 gün daha dur daha yapma güzel biberlernçıkmadı tarlalar bozulmadı daha annemde yapıcak olgun biber bekliyor hem dahada ucuz olur tarla bozumu.Mayalımı pisirerekmi yapıyorsunuz merak ettim şimdibenimde çok ağrılı olurdu, ağlardım iki gün.
çocuk olunca geçti ama hafif sıkıntısı oluyo yinede.
tarhanayı iyi hatırlattınız, bende önceki sene yapmıştım az miktar.
bu hafta malzeme alıp yapayım bari, türkmenistana gitmeden hallolsun.
insülin direnci kolay kırılmıyor sabırlı olmak lazım,, baştan kaçamak yapmayınca sonrasıda öyle devam ediyor,,,,
kolay gelsin canım
bende pazardan fasulye ve barbunya aldım onları halledeceğim,,,domates hala 2-3 liralarda haftaya bakacağım tekrar
sizlerde iyiki biizimlesiniz,,,sabır sabır o kg lar eninde sonunda gidecek ,,,,ben 5 ay duraksadığımda 2 kg da aldım kaçamak yapmadığım halde bazen vücut şaşırıyor ödem yapıyor,,,
afiyet olsun canım
Kurada çıkmadık. Okulun yanında 2 okul gezdik öğretmenler Türk birini begendik sayılır. Fiyatları normal ama servis problem suan. Benim aklım asagida aradım müdürü dedim niye artirdiniz fiyatları vs vs oda dedi muhasebeciyle görüşün indirim yapabilirler. Neyse eşim fetocu birileriyle görüşcek indirim icin. Hala netleşmedi.
Gül ablam çok saol duan için zaten siZ buyuklerimizin dualariyla yaşıyoruz.
Seraym geçmiş olsun gülüm ama fal olayını islamiyeti dibine kadar yaşayan bir hafız annesine yakıştıramadim. Bu konuda açık âyet olduğunuda biliosundur. Samimiyetimize dayanarak söyledim bana kırılma. Eğlence amaçlı filanda deme şeytanın haramı güzel göstermesi bunlar.
Mengmeng im senin falan itibar etmeyeceğini biliyorum
Buarada regl oldum
Canim büyük oğluma kullanmıştım ama kucuge henüz baslamadim aslinda baslamam lazim da hangisini alsam bilemedim..ben de kesinlikle kullanilmasi taraftariyim..benim buyuk oğlum balik delisi 7/24 yiyebilir o yüzden 5-6 yaşından sonra biraktim birde ceviz vs babasiyla çok severler ortuyu serip hem kırıp hem yerler..eminim omega 3'e bakilsa benden iyi çıkar. .bi marka bulup bebeklerimize baslayalim canim
Kardeşinden de allah razı olsun . ..benim de dogum sonrası için duzenli yardimci bulmam lazim ama guvendigim biri vardi teklif ettim cocuklarindan dolayi kabul edemedi. .canim sıkıldı baya su an evime her gün alabilecegim kriterde birinin arayışı içindeyim. .
Teşekkür ederiz teyzesi inşallah eskitelim cicilerimizi saglikla sağolasın. .
ben face'e girdigimde (buralar hep tarlaydi misali) kimse yoktu : )) ingilizceydi iletişim, unuttugum ikinci dilimin pratigini yapiyordum hatta. ..o kadar cok arkadaş ve paylaşım olmasa bir dakka durmam o kadar yildim..gecen inanirmisin birisi oğlunu sünnet olurken o esnada çekmiş ve resmini atmış her şey ayen beyan ortada şaka gibi
Ya sen çok tatlisin amaaa.. valla yanımda olsan sıkar sıkar operdim yanaciklarini.. ( anam ben de mi sapiklastim ne : ))) oy o zaman gorustunuzde kiamet olursa yaparsin tabi bu aralar sevilmeye pek bir ihtiyacim var zaten ^_^ sapiklikligi ben icat ettim bulastirabilirim ^_^