Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

kız çıtırık çalış bakim sen, kaynatma

hoşgeldin, kavrulmamış olarak kuruyemişçilerde satılıyor.
pazarda da aynen. sen belirt ama kavrulmamış diye.

Canım Pzardan aktardan markettede var migrosta, bimde ,A101 de paketlerin üstünde kavrulmamış yazıyor zaten cevizide kabuk al daha iyi oluyor oda bim ve migrosta var.

çok teşekkür ederim kızlar demek çok araştırmamışım heryerde varmış

Menum 12 kkk
17.00 tarhana corb+yogurt+az patlıcan yemeği

2 kupa limonlu karanfilli yeşil çay
Bol su
Spor yok

SERAYM ben bildigimi söylemekle yukumluyum bidaha ayarı kacirmayacagindan eminim canimbenim. Onlari zaten sasiralimda gaybı başka bilene varmış diye sirke duselim diye cin seytanlari yaptırıyor. Sonrada dioruz bak.çıktı falcinin dediği.

bende etli bir kızdım ama 54 kg cıvarındaydım,,,35 sene her türlü diyeti denedim aldım verdim aldım verdim sonunda karatay sayesınde 1,5 senedir rahatım
Kızlar iğde konusunda bilginiz var mı?
İğde yasaklar arasında mı yiyebiliyor muyuz?Ben çok seviyorum da
ğide de yok canım
allah zihin açıklığı versin canım

tüh üzüldüm şimdi ama yapacak bişey yok şans azdı,,,allah hayırlısına gitmeyi nasip etsin
afiyet olsun canım
Menum 12 kkk
17.00 tarhana corb+yogurt+az patlıcan yemeği

2 kupa limonlu karanfilli yeşil çay
Bol su
Spor yok
afiyet olsun canım

sagol canım
bizler ederiz canım sen rahat ol
aramıza hoşgeldiniz

çoğumuz pazardan alıyoruz, sürümden dolayı daha taze oluyor,,,internette de var ama pahalı

iğde de cısss anladım ablacım teşekkürler
karataya başladığında senin de vücudun direnmiş miydi peki

Kızlar kimsecikler yok
Bugün sabah kahvaltısı yapamadım
iş yerinde yoğunluktan tuvalete bile gidemedim saat 14.00e kadar ofisten ayrılamadım
Saat 14.00 de sulu köfte ile 3 kaşık bulgur pilavı ve salata yedim iş yerinde
akşam da büyük bir tabak yoğurt üzerine fındık fıstık ekleyip,yanında da salata yedim
kkk sız ilk günüm oldu en önemli kısım maalesef elimde olmayan sebeplerden hasara uğradı

Canım benim biliyorum bunları sağolasın hatırlattığın için sen doğruyu göstermekle yükümlüsün Allah razı olsun.Allah bizide affetsin ama öyle günahını alacağımız şeyler söylemeyiz söyleselerde ben pek inanamam bence insanın tek düşmanı nefsidir zaten ama bazen ilginç gelmiyor değil ben burçtu yıldıznameydi biraz meraklıyım araştırırım bakarım ama tam yekün bir inancım yoktur böyle şeylere Allah ta göstermesin olacağı değilde hali hazırda olmuş olanı söylediği için dikkatimi çekti dünkü falda ondan paylaştım.Gayba gelince haşa asla öyle şeylere inanmam,kimsede inanmasın.Öptüm seni din kardeşim tekrar Allah razı olsun uyarı için

Buarada sabah aç kalmadım tabi sadece tam kkk yapamadım
bir avuç ceviz ile sade türk kahvesi içtim sabah
Ne yapıcacaksın arada böyle şeyler oluyor yemek buamayacsğın yerlerde yanına ayran kefir yuğurt kuruyemişlerden istediğin ikiliyi al en azından açlıktan cısslara saldırmazsın.

İyi akşamlar hoşgeldin ve afiyet olsun .Desene yarın akşam balık var menüde bide salta oh mis.
Benimde bu akşamki menüm
Çorba ve tavuk baget salata.Saat ilerimiydi gerimiydi şuan saat kaç orda.

canım benim haklısın iyi ki kuruyemişlerimi iş yerinde bırakmıştım yoksa vakit bulamadığım için aç kalacaktım..Ama çok şükür doydum

kıyamam canım geçmiş olsun benim de regl dönemim çok sancılı geçiyor mahvediyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…