Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

pisican nerdesin yaaa :KK42::KK61:
Valla bende merak içindeyim nerdesin pisi pisi
0_80ae1_9c7df2c_S.gif

kız çıtırık çalış bakim sen, kaynatma :KK19:

hoşgeldin, kavrulmamış olarak kuruyemişçilerde satılıyor.
pazarda da aynen. sen belirt ama kavrulmamış diye.

Canım Pzardan aktardan markettede var migrosta, bimde ,A101 de paketlerin üstünde kavrulmamış yazıyor zaten cevizide kabuk al daha iyi oluyor oda bim ve migrosta var.

çok teşekkür ederim kızlar demek çok araştırmamışım heryerde varmış

SERAYM ben bildigimi söylemekle yukumluyum bidaha ayarı kacirmayacagindan eminim canimbenim. Onlari zaten sasiralimda gaybı başka bilene varmış diye sirke duselim diye cin seytanlari yaptırıyor. Sonrada dioruz bak.çıktı falcinin dediği.

mercimek çorbasına ben de un koymuyorum ablacım ve çok da severim.. ozaman mercimek çorbası içmeye başlayım..Ve dediğin gibi saatlerimi geri çekerek deneyim bir de ben hep kilolu bir kız olduğum için vücudum diyetlere alışık yıllardır buyüzden kilo vermem hep zor oluyor vücut direniyor. Omega3 takviyesine başladım.Benim kardeşim sağlık raporu alırken tüm tahlilleri yapılmıştı 4 ay kadar önce b12 ve demir takviyesi gerek demişlerdi..İğne vuruldu ve demir iğneleri kilo aldırır dedi çevremizdekiler hep ama kardeşimin iğneleri bittikten sonra tam 5 kilo verdi..Dediğin gibi aslında eksikliklerinden kilo veremiyoruz bilinenin aksine
bende etli bir kızdım ama 54 kg cıvarındaydım,,,35 sene her türlü diyeti denedim aldım verdim aldım verdim sonunda karatay sayesınde 1,5 senedir rahatım
Kızlar iğde konusunda bilginiz var mı?
İğde yasaklar arasında mı yiyebiliyor muyuz?Ben çok seviyorum da :KK15:
ğide de yok canım
Offff offff döktürmüşünüz yine... nasıl okuyayım nasıl cevap yazayım nasıl işime bakayım nasıl ders çalışayım... nereye yetişeyim ben bilemedim kiiii..... :mad::mad: şu sınav bi gelsede bitse bende rahatlasam...
Kızlar kaynatın siz ben ders çalışıyom öpüyom sizi de :KK15:
allah zihin açıklığı versin canım

Kurada çıkmadık. Okulun yanında 2 okul gezdik öğretmenler Türk birini begendik sayılır. Fiyatları normal ama servis problem suan. Benim aklım asagida aradım müdürü dedim niye artirdiniz fiyatları vs vs oda dedi muhasebeciyle görüşün indirim yapabilirler. Neyse eşim fetocu birileriyle görüşcek indirim icin. Hala netleşmedi.

Gül ablam çok saol duan için zaten siZ buyuklerimizin dualariyla yaşıyoruz.

Seraym geçmiş olsun gülüm ama fal olayını islamiyeti dibine kadar yaşayan bir hafız annesine yakıştıramadim. Bu konuda açık âyet olduğunuda biliosundur. Samimiyetimize dayanarak söyledim bana kırılma. Eğlence amaçlı filanda deme şeytanın haramı güzel göstermesi bunlar.

Mengmeng im senin falan itibar etmeyeceğini biliyorum

Buarada regl oldum
tüh üzüldüm şimdi ama yapacak bişey yok şans azdı,,,allah hayırlısına gitmeyi nasip etsin
Hayırlı cumalar güzel bayanlar

Dünkü menümü yazayim

Sabah: kkk bol yesillik ve 1 bardak süt ile beraber

Öğlen: fıstık ve yoğurt 1 tabakta mercimek çorbası ,şeftali

Akşam yine mercimek çorbası, yumurtali taze fasulye kavurması cacık

Yemekten bi kac saat sonra fistik yedim..

Yemekten sonra 40 dk yakın serin serin arkadaşımla yürüdük. .

yemegim yok, bıraz önce domates corbasi koydum ocağa pisiyor yanına ne yaparim bilmiyorum. .yine gelirim görüşürüz
afiyet olsun canım
Menum 12 kkk
17.00 tarhana corb+yogurt+az patlıcan yemeği

2 kupa limonlu karanfilli yeşil çay
Bol su
Spor yok
afiyet olsun canım

Kolay gelsin ablacim valla işin zor o kadar kiyafeti yika ütüle valizleri sil ohoooo ben iki taneyle günlerce uğraştım senin iyice karışmış ortalik..neyseki küçük kizin yardim edebilir..allah kolaylık versin

Canim sana da Tünaydınnn her sey gonlunuzce olsun umarim

Tahlil çok onemli ben de dahiliye bolumune gittim. .ferritinim cok düşükmüş. .demir ,b 12 takviyesine baslayinca kilo verebilmeye baslamistim
sagol canım
Son birkaç aydır ruh halim de çok fazla gelgitlerle dolu olduğu için bi açılıyorum sonra bi bakıyorum yine içime kapanmışım... Şu tersliklerin bir kısmını düzeltsem yeter... bol bol duaya ihtiyacım var. :110: :KK15:
bizler ederiz canım sen rahat ol
Merhaba arkadaşlar ara ara konunuz okuyup bilgilenmeye çalışıyorum. Ben de yaşamıma uygulamak istiyorum Karatay sağlıklı beslenmesini. Ancak bazı merak ettiğim şeyler var cevaplarsanız çok sevinirim. Örneğin; Kavrulmamış kuruyemişleri nereden buluyorsunuz? internetten mi yoksa direk üretim yerinden mi?
aramıza hoşgeldiniz

çoğumuz pazardan alıyoruz, sürümden dolayı daha taze oluyor,,,internette de var ama pahalı

bende etli bir kızdım ama 54 kg cıvarındaydım,,,35 sene her türlü diyeti denedim aldım verdim aldım verdim sonunda karatay sayesınde 1,5 senedir rahatım

ğide de yok canım
allah zihin açıklığı versin canım

iğde de cısss :KK20::KK20: anladım ablacım teşekkürler
karataya başladığında senin de vücudun direnmiş miydi peki

Kızlar kimsecikler yok :KK43:
Bugün sabah kahvaltısı yapamadım :KK43:
iş yerinde yoğunluktan tuvalete bile gidemedim saat 14.00e kadar ofisten ayrılamadım
Saat 14.00 de sulu köfte ile 3 kaşık bulgur pilavı ve salata yedim iş yerinde
akşam da büyük bir tabak yoğurt üzerine fındık fıstık ekleyip,yanında da salata yedim
kkk sız ilk günüm oldu en önemli kısım maalesef elimde olmayan sebeplerden hasara uğradı

SERAYM ben bildigimi söylemekle yukumluyum bidaha ayarı kacirmayacagindan eminim canimbenim. Onlari zaten sasiralimda gaybı başka bilene varmış diye sirke duselim diye cin seytanlari yaptırıyor. Sonrada dioruz bak.çıktı falcinin dediği.
Canım benim biliyorum bunları sağolasın hatırlattığın için sen doğruyu göstermekle yükümlüsün Allah razı olsun.Allah bizide affetsin ama öyle günahını alacağımız şeyler söylemeyiz söyleselerde ben pek inanamam bence insanın tek düşmanı nefsidir zaten ama bazen ilginç gelmiyor değil ben burçtu yıldıznameydi biraz meraklıyım araştırırım bakarım ama tam yekün bir inancım yoktur böyle şeylere Allah ta göstermesin olacağı değilde hali hazırda olmuş olanı söylediği için dikkatimi çekti dünkü falda ondan paylaştım.Gayba gelince haşa asla öyle şeylere inanmam,kimsede inanmasın.Öptüm seni din kardeşim tekrar Allah razı olsun uyarı için
0_80b0d_3dcb964a_S.gif
0_a13a5_e1c8c8a7_S.gif

Buarada sabah aç kalmadım tabi sadece tam kkk yapamadım
bir avuç ceviz ile sade türk kahvesi içtim sabah
Ne yapıcacaksın arada böyle şeyler oluyor yemek buamayacsğın yerlerde yanına ayran kefir yuğurt kuruyemişlerden istediğin ikiliyi al en azından açlıktan cısslara saldırmazsın.

iyi aksamlar hepinize . regl oldum agrim cok. esim erken gelince kizla onu balik tutmaya gonderdim. dus aldim cay yaptim kendime geldim. firsattan istifade hemen gireyim dedim. karatay'a son hiz devam.

sabah kkk kahvalti, ceviz, yarim seftali

aksam: kiymali k.fasulye, salata , yogurt olcak.
İyi akşamlar hoşgeldin ve afiyet olsun .Desene yarın akşam balık var menüde bide salta oh mis.
Benimde bu akşamki menüm
Çorba ve tavuk baget salata.Saat ilerimiydi gerimiydi şuan saat kaç orda.

Canım benim biliyorum bunları sağolasın hatırlattığın için sen doğruyu göstermekle yükümlüsün Allah razı olsun.Allah bizide affetsin ama öyle günahını alacağımız şeyler söylemeyiz söyleselerde ben pek inanamam bence insanın tek düşmanı nefsidir zaten ama bazen ilginç gelmiyor değil ben burçtu yıldıznameydi biraz meraklıyım araştırırım bakarım ama tam yekün bir inancım yoktur böyle şeylere Allah ta göstermesin olacağı değilde hali hazırda olmuş olanı söylediği için dikkatimi çekti dünkü falda ondan paylaştım.Gayba gelince haşa asla öyle şeylere inanmam,kimsede inanmasın.Öptüm seni din kardeşim tekrar Allah razı olsun uyarı için Eki Görüntüle 1235396 Eki Görüntüle 1235397

Ne yapıcacaksın arada böyle şeyler oluyor yemek buamayacsğın yerlerde yanına ayran kefir yuğurt kuruyemişlerden istediğin ikiliyi al en azından açlıktan cısslara saldırmazsın.

canım benim haklısın iyi ki kuruyemişlerimi iş yerinde bırakmıştım yoksa vakit bulamadığım için aç kalacaktım..Ama çok şükür doydum

iyi aksamlar hepinize . regl oldum agrim cok. esim erken gelince kizla onu balik tutmaya gonderdim. dus aldim cay yaptim kendime geldim. firsattan istifade hemen gireyim dedim. karatay'a son hiz devam.

sabah kkk kahvalti, ceviz, yarim seftali

aksam: kiymali k.fasulye, salata , yogurt olcak.

kıyamam canım geçmiş olsun benim de regl dönemim çok sancılı geçiyor mahvediyor beni

X