Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

çok sağol canım..sen çocuklara kullanıyor musun..ben kesinlikle kullanmayı düşünüyorum..

temizliği kardeşim geliyor sağ olsun...hamileliğimden beri ben yapamıyorum ..

Canim büyük oğluma kullanmıştım ama kucuge henüz baslamadim aslinda baslamam lazim da hangisini alsam bilemedim..ben de kesinlikle kullanilmasi taraftariyim..benim buyuk oğlum balik delisi 7/24 yiyebilir o yüzden 5-6 yaşından sonra biraktim birde ceviz vs babasiyla çok severler ortuyu serip hem kırıp hem yerler..eminim omega 3'e bakilsa benden iyi çıkar. .bi marka bulup bebeklerimize baslayalim canim

Kardeşinden de allah razı olsun . ..benim de dogum sonrası için duzenli yardimci bulmam lazim ama guvendigim biri vardi teklif ettim cocuklarindan dolayi kabul edemedi. .canim sıkıldı baya su an evime her gün alabilecegim kriterde birinin arayışı içindeyim. .
mydeniz canım miniğin cicilerine şimdiden üstünde paralansın diyeyim.
şu yemek paylaşanlara, vic vic her anını paylaşanlara bende gıcığım.
birazda o yüzden yokum face de.
Teşekkür ederiz teyzesi inşallah eskitelim cicilerimizi saglikla sağolasın. .
ben face'e girdigimde (buralar hep tarlaydi misali) kimse yoktu : )) ingilizceydi iletişim, unuttugum ikinci dilimin pratigini yapiyordum hatta. ..o kadar cok arkadaş ve paylaşım olmasa bir dakka durmam o kadar yildim..gecen inanirmisin birisi oğlunu sünnet olurken o esnada çekmiş ve resmini atmış her şey ayen beyan ortada şaka gibi
Ya sen çok tatlisin amaaa.. valla yanımda olsan sıkar sıkar operdim yanaciklarini.. ( anam ben de mi sapiklastim ne : )))

Ben de nette bulamadım glisemik endeksini de bilginiz var mı siye buyüzden sormuştum canım dediğin gibi yapayım olmazsa meyve hakkım yerinde tüketeyim

Aslinda bir yerde içinde seker orani yüksek gibi ama gi düşük yaziyor aramalarda. .fakat siteyi acinca o kadar cok yorum vardi ki bulamadim o kismi..ancak bu kadar yardimci olabileceğim..belki bilen bi arkadaş çıkar. .çok sık tuketilen bi meyve olmadigi için hiç aklıma gelip arastirmamistim

Sağol tatlım deneyip göreceğiz artık ben de sürekli tüketmiyorum ama çok seviyorum diye babam gelirken çok fazla almış görünce nasıl sevindim ama yasak mı bir araştırayım dedim öncesinde

Kolay gelsin ablacim valla işin zor o kadar kiyafeti yika ütüle valizleri sil ohoooo ben iki taneyle günlerce uğraştım senin iyice karışmış ortalik..neyseki küçük kizin yardim edebilir..allah kolaylık versin

Canim sana da Tünaydınnn her sey gonlunuzce olsun umarim

Tahlil çok onemli ben de dahiliye bolumune gittim. .ferritinim cok düşükmüş. .demir ,b 12 takviyesine baslayinca kilo verebilmeye baslamistim

Kolay gelsin ablacim valla işin zor o kadar kiyafeti yika ütüle valizleri sil ohoooo ben iki taneyle günlerce uğraştım senin iyice karışmış ortalik..neyseki küçük kizin yardim edebilir..allah kolaylık versin

Canim sana da Tünaydınnn her sey gonlunuzce olsun umarim

Tahlil çok onemli ben de dahiliye bolumune gittim. .ferritinim cok düşükmüş. .demir ,b 12 takviyesine baslayinca kilo verebilmeye baslamistim

teoson cuğum sen nasıl oldun biraz düzeldinmi
saol ablam idare ediyorum

bunları sabah 9 gibi alıntı yapmıştım şuan yazabiliyorum negüzel dimi
az kaldı ii akşamlar demek için uğrayacakmışım

Bir görünüp bir kayboluyorsun kızım yaaa.hayatindaki terslikler duzelir en yakın zamanda da aramiza donersin inşallah.muhabbetten uzak kaldim diye düşünme biryerden takil aramiza dön tekrar
Son birkaç aydır ruh halim de çok fazla gelgitlerle dolu olduğu için bi açılıyorum sonra bi bakıyorum yine içime kapanmışım... Şu tersliklerin bir kısmını düzeltsem yeter... bol bol duaya ihtiyacım var.

Merhaba arkadaşlar ara ara konunuz okuyup bilgilenmeye çalışıyorum. Ben de yaşamıma uygulamak istiyorum Karatay sağlıklı beslenmesini. Ancak bazı merak ettiğim şeyler var cevaplarsanız çok sevinirim. Örneğin; Kavrulmamış kuruyemişleri nereden buluyorsunuz? internetten mi yoksa direk üretim yerinden mi?

Alaydın hırsını eczacıdan canım.kimbilir eczacıda değildir yanında çalışan biridir onlar daha bir bilmiş oluyor.Banada öyle denk gelmişti bir kere herkes işini yapsın çeneni kapa demiştim anaam bir başladı bende dayanamdım dedim ya la.
bende aynen Gül ablacım senin gibi bir başkıyorum GGT;ALT;AST;Tiroit,kolestrol vb. hepsinide yazıyor hiç bir şeyde demiyor B12 yi bile dr. ikişer kutu yazdırdım zırt pırt getirmeyin beni buraya dedim hemede yazıyorlar benimkide devlet hastahanesi dahiliye ama.Gideyim bir gün bende D vitamini testi olayım Omega 3 Folat dedikleri testmi birde insülin direncime baktırayım .O zaman @mengmeng ben d vitamini testini ortepediden isteyeyim gerçi ben bir sorarım öyle randevu alırım.
iyi olduğuna sevindim canım,,,,topikte olmayan hemen farkediyor eksikliği hissediliyor,,,
gözünaydın koçişin geliyormuş
Sorma geliyor ama ben böylede iyiydim anamda oh ekmek elden su gölden benden rahatı yok neyse hafatayada gidiyor inşaallah çocuğun okulu olmaz haftaya birinci,beşinci,dokuzuncu sınıflarbir hafta erken başlayacak demişler ama inşaallah başlamaz gerçi kıyafaetleri daha belli değil.
Bizde seni öptük boşver muhabbeti sen dersini çalış bakim.Allah zihin açıklığı versin canım.

Ay valla çok utandırdın şimdi beni yaa Doğru söylüyorsunda biz işin eğlence kısmındayız kızlar bir araya gelince yaparız böyle şeyler önceden iskambil falı bile bakardıkta o kadar abartmıyoruz artık benim tayfa biraz çatlaktır bir araya gelince ayarımız bozuluyor diyelim ben tabiki inanmıyorumda ama bazen öyle şeyler söylüyorlarki inanki şaşırıyorum.

saol ablam idare ediyorum

bunları sabah 9 gibi alıntı yapmıştım şuan yazabiliyorum negüzel dimi
az kaldı ii akşamlar demek için uğrayacakmışım
Sorma bende bazen senin gibi oluyorum okuyorum işaretliyorum anca iki saat sonra girebiliyorum bazen tablet çekmiyor olur öyle şeyler ne yapalım sonunda giriyoruz ya.

Farkındayımmmm, ama bu durumu bir son vermem lazım, özledim de zaten şurda her telden kaynatmayı.
Canım ne olursa olsun uğramaya bak insanın kafası dağılıyor sıkıntılar paylaştıkça azalır mutlulular paylaştıkça artar.

kız çıtırık çalış bakim sen, kaynatma

hoşgeldin, kavrulmamış olarak kuruyemişçilerde satılıyor.
pazarda da aynen. sen belirt ama kavrulmamış diye.

Canım Pzardan aktardan markettede var migrosta, bimde ,A101 de paketlerin üstünde kavrulmamış yazıyor zaten cevizide kabuk al daha iyi oluyor oda bim ve migrosta var.

evin karşısına inşaat başladı, sabah 8 de iş makinaları ve kamyonlar geliyo.
kafamın içinde gümbürtüler var kaç gündür, çıkardıkları toz da cabası,
nerelere gidem ben oyyy

kız ilaç kullanmıyon ya sende ondan aslan diyorum, çabucak atlattın işte bak.
ilaç içenler 1 hafta kıvranıyo.
Allah ıımmm yiyecem walla seni oğlanı, ısır kolundan benim için.

evin karşısına inşaat başladı, sabah 8 de iş makinaları ve kamyonlar geliyo.
kafamın içinde gümbürtüler var kaç gündür, çıkardıkları toz da cabası,
nerelere gidem ben oyyy
Sorma bende annemde uyuyamadım yandaki inşaat bitmiş yolunu yapıyorlardı sabahın 7 si geldiler annemin tam karşı kanalizasyon tıkanmiş saat 8 de hilti mübarek evin içinde tıktıklıyor koca gecede herkes tatilden dönüyor arbalara inen binen kafam davul benimde birde yatakta 3 kişi yattık sivrilerde iyi haşladı dün gelen misafirlerin çocoğu nereye attıysa sinek kovucuyu tam kabustu valla.Eve gelir gelmez bir kahve içtimde açıldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…