çok sağol canım..sen çocuklara kullanıyor musun..ben kesinlikle kullanmayı düşünüyorum..
temizliği kardeşim geliyor sağ olsun...hamileliğimden beri ben yapamıyorum ..
Teşekkür ederiz teyzesi inşallah eskitelim cicilerimizi saglikla sağolasın. .mydeniz canım miniğin cicilerine şimdiden üstünde paralansın diyeyim.
şu yemek paylaşanlara, vic vic her anını paylaşanlara bende gıcığım.
birazda o yüzden yokum face de.
Ya sen çok tatlisin amaaa.. valla yanımda olsan sıkar sıkar operdim yanaciklarini.. ( anam ben de mi sapiklastim ne : )))Artık armudun sapı üzümün çöpü demeyeceğiz napalım? Hayat bize sapıklığı da öğretti ^_^
Evet olmuş canım, benim de hepteoson cuğuma aldığım alıntıları atmıştı. Resmen mimledim kızı ^_^
Ben bu şiiri başucuma asarım! Ne yetenek varmış sende de abla :)
Küçücük bi ota 10 TL vermek mi, koca aktar sahibi olmak mı? Sen olsan hangisini seçerdin canım? ^_^
Bugün bi kez bozdum bakalım. Beni müdürü değil de çalışma arkadaşı sanıyor herhalde.
Sağolasın canım, dualarınız olmasa kafayı yerdim ben zaten
Ben de nette bulamadım glisemik endeksini de bilginiz var mı siye buyüzden sormuştum canım dediğin gibi yapayım olmazsa meyve hakkım yerinde tüketeyim
Yediğin de acıkıyorsan anlaki gi si yüksek. Biraz ye kendin test et bakalim
Aslinda bir yerde içinde seker orani yüksek gibi ama gi düşük yaziyor aramalarda. .fakat siteyi acinca o kadar cok yorum vardi ki bulamadim o kismi..ancak bu kadar yardimci olabileceğim..belki bilen bi arkadaş çıkar. .çok sık tuketilen bi meyve olmadigi için hiç aklıma gelip arastirmamistim
hoşbuldum canım
hamilelik öyle işte canın ne zaman ne çekecek belli olmuyor ,,,
evet ya hem temizlik hem farklı farklı bavullar,,,düğün kıyafetleri ayrı deniz kıyafetleri ayrı iş kıyafetleri ayrı ,,,,her yer talan olmuş gibi kızlar bişey ararken başka şeyler çıkıyor ortaya ev ev üstüne olduğu için her yer tıklım tıklım ,,,kızkardeşimin giysileri çeyizleri, çarşafları derken bişey alınca yerine koymak için bi daha deşeleniyor....küçük odadaki yatağın üstü yıkanmışlarla dolu ütülenecek,,,,haftaiçi kızkardeşim ve arkadaşı misafir gelecek heryeri toplanam lazım yatacak yer yok onlara....
canım arkadaşlarm günaydın... az önce hazıne müsteşarlığı denetımınden çıktım..Allahıma hamolsun çok ıyı geçtı inşallah ıkıncı aşamayıda geçeriz ben ve bırımım..dua edın gülo için.. amir olunca sorumluluk bende maalesef..kafa koparan denetçi gelmış bırde ...hehehee
Günaydın kızlar
Bir terslik var hiç kaçamaksız geçmesine rağmen günlerimin kilom 79.4 e inmişken 80.7de kaldı son bikaç gündür iyi ama artış neden? Aile hekimime gittim sizin dediğiniz gibi demir,d vitamini ve b12nin tahlilini yazar mısınız dedim,adam kim istiyor ne olacak ne alaka deyip durdu..Neyse sadece hmg ve b12 tahlili yazmış sonuç olarakdedim demire bakmadık mı hmg eksik çıkarsa demire bakılır sizin iyi dedi...B12 değerim 299 çıkmış dedim iğne vurulmalı mıyım hayır çok iyi gerek yok dedi..İyiy de üzt sınır 663 iken 299 nasıl çoook iyi oluyor anlamıyorum ki.. Siz tahlil işini nasıl hallediyorsunuz kızlar?
hoşbuldum canım
hamilelik öyle işte canın ne zaman ne çekecek belli olmuyor ,,,
evet ya hem temizlik hem farklı farklı bavullar,,,düğün kıyafetleri ayrı deniz kıyafetleri ayrı iş kıyafetleri ayrı ,,,,her yer talan olmuş gibi kızlar bişey ararken başka şeyler çıkıyor ortaya ev ev üstüne olduğu için her yer tıklım tıklım ,,,kızkardeşimin giysileri çeyizleri, çarşafları derken bişey alınca yerine koymak için bi daha deşeleniyor....küçük odadaki yatağın üstü yıkanmışlarla dolu ütülenecek,,,,haftaiçi kızkardeşim ve arkadaşı misafir gelecek heryeri toplanam lazım yatacak yer yok onlara....
canım arkadaşlarm günaydın... az önce hazıne müsteşarlığı denetımınden çıktım..Allahıma hamolsun çok ıyı geçtı inşallah ıkıncı aşamayıda geçeriz ben ve bırımım..dua edın gülo için.. amir olunca sorumluluk bende maalesef..kafa koparan denetçi gelmış bırde ...hehehee
Günaydın kızlar
Bir terslik var hiç kaçamaksız geçmesine rağmen günlerimin kilom 79.4 e inmişken 80.7de kaldı son bikaç gündür iyi ama artış neden? Aile hekimime gittim sizin dediğiniz gibi demir,d vitamini ve b12nin tahlilini yazar mısınız dedim,adam kim istiyor ne olacak ne alaka deyip durdu..Neyse sadece hmg ve b12 tahlili yazmış sonuç olarakdedim demire bakmadık mı hmg eksik çıkarsa demire bakılır sizin iyi dedi...B12 değerim 299 çıkmış dedim iğne vurulmalı mıyım hayır çok iyi gerek yok dedi..İyiy de üzt sınır 663 iken 299 nasıl çoook iyi oluyor anlamıyorum ki.. Siz tahlil işini nasıl hallediyorsunuz kızlar?
saol ablam idare ediyorumteoson cuğum sen nasıl oldun biraz düzeldinmi
Son birkaç aydır ruh halim de çok fazla gelgitlerle dolu olduğu için bi açılıyorum sonra bi bakıyorum yine içime kapanmışım... Şu tersliklerin bir kısmını düzeltsem yeter... bol bol duaya ihtiyacım var.Bir görünüp bir kayboluyorsun kızım yaaa.hayatindaki terslikler duzelir en yakın zamanda da aramiza donersin inşallah.muhabbetten uzak kaldim diye düşünme biryerden takil aramiza dön tekrar
Farkındayımmmm, ama bu durumu bir son vermem lazım, özledim de zaten şurda her telden kaynatmayı.evet sen bizi çok boşladın gerçekten
Alaydın hırsını eczacıdan canım.kimbilir eczacıda değildir yanında çalışan biridir onlar daha bir bilmiş oluyor.Banada öyle denk gelmişti bir kere herkes işini yapsın çeneni kapa demiştim anaam bir başladı bende dayanamdım dedim ya la.Dün eczacıdan enjektör istedim. Bana diyor ki ekmeğe kır ilacı, onu ye. Ben ekmek tüketmiyorum dedim. Aaa ekmekteki bilmem ne neye önemli diye saymaya başladı. Ondan sonra bana diyor ki senin D vitaminin normal. Siz hiç tıbbi dergileri takip etmiyor musunuz dedim? 7,9 değerinin nesi normal? Israrla diyor ki kritik seviye 5. Siz bana ilacı verir misiniz ücretiyle alacağım dedim aldım. Hala diyor ki ekmeğe kır öyle ye. Dalacaktım yeminle adama.
.
bende aynen Gül ablacım senin gibi bir başkıyorum GGT;ALT;AST;Tiroit,kolestrol vb. hepsinide yazıyor hiç bir şeyde demiyor B12 yi bile dr. ikişer kutu yazdırdım zırt pırt getirmeyin beni buraya dedim hemede yazıyorlar benimkide devlet hastahanesi dahiliye ama.Gideyim bir gün bende D vitamini testi olayım Omega 3 Folat dedikleri testmi birde insülin direncime baktırayım .O zaman @mengmeng ben d vitamini testini ortepediden isteyeyim gerçi ben bir sorarım öyle randevu alırım.tahlil işine cevap yzmayı unutmuşum
kağıda istediğim bütün tahlillerin isimlerini yazıyorum, dahiliye ye gidiyorum, elimdeki kağıdı uzatıp bu tahlilleri istiyorum diyorum,,,neden diyor benim demirim ve B 12 hep düşüyor hem onları kontrol amaçlı hemde karatay yapıyorum değerlerime baktırırp faydası ne kadar oluyor diye kontrol etmek istiyorum diyorum...bu zamana kadar hiç bir doktor hayır demedi hemde devlet te....
Sorma geliyor ama ben böylede iyiydim anamda oh ekmek elden su gölden benden rahatı yok neyse hafatayada gidiyor inşaallah çocuğun okulu olmaz haftaya birinci,beşinci,dokuzuncu sınıflarbir hafta erken başlayacak demişler ama inşaallah başlamaz gerçi kıyafaetleri daha belli değil.iyi olduğuna sevindim canım,,,,topikte olmayan hemen farkediyor eksikliği hissediliyor,,,
gözünaydın koçişin geliyormuş
Bizde seni öptük boşver muhabbeti sen dersini çalış bakim.Allah zihin açıklığı versin canım.Offff offff döktürmüşünüz yine... nasıl okuyayım nasıl cevap yazayım nasıl işime bakayım nasıl ders çalışayım... nereye yetişeyim ben bilemedim kiiii.....şu sınav bi gelsede bitse bende rahatlasam...
Kızlar kaynatın siz ben ders çalışıyom öpüyom sizi de
Ay valla çok utandırdın şimdi beni yaaKurada çıkmadık. Okulun yanında 2 okul gezdik öğretmenler Türk birini begendik sayılır. Fiyatları normal ama servis problem suan. Benim aklım asagida aradım müdürü dedim niye artirdiniz fiyatları vs vs oda dedi muhasebeciyle görüşün indirim yapabilirler. Neyse eşim fetocu birileriyle görüşcek indirim icin. Hala netleşmedi.
Gül ablam çok saol duan için zaten siZ buyuklerimizin dualariyla yaşıyoruz.
Seraym geçmiş olsun gülüm ama fal olayını islamiyeti dibine kadar yaşayan bir hafız annesine yakıştıramadim. Bu konuda açık âyet olduğunuda biliosundur. Samimiyetimize dayanarak söyledim bana kırılma. Eğlence amaçlı filanda deme şeytanın haramı güzel göstermesi bunlar.
Mengmeng im senin falan itibar etmeyeceğini biliyorum
Buarada regl oldum
saol ablam idare ediyorum
bunları sabah 9 gibi alıntı yapmıştım şuan yazabiliyorum negüzel dimi
az kaldı ii akşamlar demek için uğrayacakmışım
Canım ne olursa olsun uğramaya bak insanın kafası dağılıyor sıkıntılar paylaştıkça azalır mutlulular paylaştıkça artar.Farkındayımmmm, ama bu durumu bir son vermem lazım, özledim de zaten şurda her telden kaynatmayı.
Offff offff döktürmüşünüz yine... nasıl okuyayım nasıl cevap yazayım nasıl işime bakayım nasıl ders çalışayım... nereye yetişeyim ben bilemedim kiiii.....şu sınav bi gelsede bitse bende rahatlasam...
Kızlar kaynatın siz ben ders çalışıyom öpüyom sizi de
Merhaba arkadaşlar ara ara konunuz okuyup bilgilenmeye çalışıyorum. Ben de yaşamıma uygulamak istiyorum Karatay sağlıklı beslenmesini. Ancak bazı merak ettiğim şeyler var cevaplarsanız çok sevinirim. Örneğin; Kavrulmamış kuruyemişleri nereden buluyorsunuz? internetten mi yoksa direk üretim yerinden mi?
Doğru diyosun canım.Canım ne olursa olsun uğramaya bak insanın kafası dağılıyor sıkıntılar paylaştıkça azalır mutlulular paylaştıkça artar.
Canım Pzardan aktardan markettede var migrosta, bimde ,A101 de paketlerin üstünde kavrulmamış yazıyor zaten cevizide kabuk al daha iyi oluyor oda bim ve migrosta var.Merhaba arkadaşlar ara ara konunuz okuyup bilgilenmeye çalışıyorum. Ben de yaşamıma uygulamak istiyorum Karatay sağlıklı beslenmesini. Ancak bazı merak ettiğim şeyler var cevaplarsanız çok sevinirim. Örneğin; Kavrulmamış kuruyemişleri nereden buluyorsunuz? internetten mi yoksa direk üretim yerinden mi?
saol ablam idare ediyorum
bunları sabah 9 gibi alıntı yapmıştım şuan yazabiliyorum negüzel dimi
az kaldı ii akşamlar demek için uğrayacakmışım
Gıı bana aslan demem hoşuma gitti
Eki Görüntüle 1235253 Sana yine bir göz kırpayım.
Taktı küçük oğlan senin avatarına valla harbiden ya anne aç bilgisayarını oyuncaklara bakaım diyor ,yada anne ayböceğini göstersene diyor.
Sorma bende annemde uyuyamadım yandaki inşaat bitmiş yolunu yapıyorlardı sabahın 7 si geldiler annemin tam karşı kanalizasyon tıkanmiş saat 8 de hilti mübarek evin içinde tıktıklıyor koca gecede herkes tatilden dönüyor arbalara inen binen kafam davul benimde birde yatakta 3 kişi yattık sivrilerde iyi haşladı dün gelen misafirlerin çocoğu nereye attıysa sinek kovucuyu tam kabustu valla.Eve gelir gelmez bir kahve içtimde açıldım.evin karşısına inşaat başladı, sabah 8 de iş makinaları ve kamyonlar geliyo.
kafamın içinde gümbürtüler var kaç gündür, çıkardıkları toz da cabası,
nerelere gidem ben oyyy