afiyet olsun canımmenüm
sabah
kuruyemişsiz kkk
öğle
kıymalı bamya
akşam
1 tabak barbunya
1 tabak bulgur pilavı
1 kase yoğurt
birazcık üzüm
sade kahve ve soda da içtim
birazdan tekrar sade kahve içmek istiyorum.
D vitamini yazılmıyor dedikleri için ben hep yazdırmadan alıyorum,,,B12 alacağım zaman ilaç yazdırıyordum doktor onuda yazmıştı...Bi çok kişiden okumuştum D vitamini sgk kapsamında olsa da sgk karşılamak için direniyor sanki. Dr bana 6 tane yazdığı halde eczacı bunu çıkarmak durumundayım sistem onay vermiyor dedi ve çıkardı. Hani diyeceğim ki eczacı para kazanmak için öyle yaptı, ama 6 adet olarak işlem yaptığında sistem dışarı atıyor. Gerekçesi de doktor "vitamin eksikliği" yazmış. O da B12'i kapsıyormuş. D vitamini eksikliği de ayrıca yazmalıymış dedi.
Neyse aldım 6 tane de kime yaptıracağım şimdi o problem. Reçetede olmadığı için hastaneler yapmıyor çünkü.
afiyet olsun canımAfiyet olsun bugün de kahveyi karşılıklı içelim.
Benim menüm de:
11:00
1 kayısı yumurta ile KKK
1 çb ceviz
18:00
1 Kase yoğurt
yarım kase mercimek çorbası
2 gün kurusu kayısı
Yemek yapmaya üşendim bunları yedim...
babymom un kızlarda gitmek istemiyordu ,,,küçücükler ama toprak çekiyor gitmek istemiyorlar..eşimle konuştuk az önce internetten,
sizin biletinizi alayım artık diyo, bayramdan öncesi için.
bizim kız bağırıyo 'HAYIRRR' diye.
vay başıma..
iyi geceler canım
olanolmuş artık,,,,biz ileriye bakalım sen azimlisin o kg lar çabuk gider, seneye kadar bi daha bozmazsınGulablacim cok direndim ama yapamadım karatay. Zaten giderlen de bu stresle gittim biliyorsunuz. Annemlere kardesimde geldi benimkiler gibi 2 çocuk onda. Sabah kalk çocuklara kahvaltı yedir ıcir annem sofrayi kurmuş oluo kalabalikti 5 büyük 4 çocuk inan ne buldumsa onu yemek zorunda kaldım ayrı baş cekemedim tabiri caizse. İlk zamanlar sporumu yaptım geceleri ozaman almadım zaten ama son 15 gun felaketi. Gecelerde geç yatiodum acikiyodum durmadan acikiyodum tekrar tatlı çikolata krizlerim başladı. Cok sukur 4.günüm karatay da sana kadar öyle birşey yaşamadım. Karnım davul adet olsam rahatliycam. Yani ben mecburen bozdum karatayı isteyerek değil o yüzden o süreç içerisinde girip yazamadim
...çok iyi kg almamam....kendini toparlayıp başlayınca daha da verirsin....Evet ablacığım, kafam çok dolu gerçekten. Son zamanlarda hiç gülmedi şu yüzüm.. Muhabbetten de çok geri kaldığım için yazamıyorum buraya. Bu arada, neredeyse son 2 aydır tamamen karatay dışı beslendiğim ve spor yapmadığım halde bu sabah tartıda 58.6'yı gördüm. En son bildirim yaptığımda 59.1'dim.Burdan şu sonucu çıkardım; Karatay ve sporla verilen kilolar kesinlikle kalıcı kilolar. Bir kere daha sevdim Karatay'ı.
teoson cuğum sen nasıl oldun biraz düzeldinmiteoson
mavipapatyada gelmışş anammm.. canımm çok teşekkür ederım..dua edın gerısı gelır inşallah..öpüyorum canımbizde seni seviyoruz canım, seni görünce çok sevindim. @mengmeng ve seninle dualarım.
zaman size iyiki dedirtecek inşallah en kısa zamanda.
inşallah olur canım dua ediyorum ece için,,,,Yarın ece nin okul çekilişi var. Devlet okulu için. 200 kişi başvurmuş 30 kişi alınacak. O olmazsa özel bakicaz bikaç alternatif var. Aşağıda açıldı ama cok pahalanmis. Gecen seneyle arasında 100 euro fark var. Şuan son çare orası bakalım nasipte ne var
geçmiş olsun seraymBu resimle idare ediverin benim çok hoşuma gittide. Kedicik seni göremedim sende yoktun muhabbette hayırdır.Bu arada sağolasın ben bulamadıydım o hatunu gece yeminle uyuyamadım.Sabah hemen kardeşime faceye bak dedim rahatladım valla.
Girmişken topiği kapatayım midnightblue de gelmeyecek galiba herkese iyi geceler hayırlı günleriniz olsun inşaallah.
günaydın canımcanım arkadaşlarm günaydın... az önce hazıne müsteşarlığı denetımınden çıktım..Allahıma hamolsun çok ıyı geçtı inşallah ıkıncı aşamayıda geçeriz ben ve bırımım..dua edın gülo için.. amir olunca sorumluluk bende maalesef..kafa koparan denetçi gelmış bırde ...hehehee
Kızlar, sonuçlar çıktı:
1- B12 Eski değer: 381
10 adet iğneden sonra yeni değer 666. 800'e yaklaşıyorum ^_^
Ki iğnelerden sonra kilo vermeye başladım.
Dr'a 10 iğne daha yazdırmıştım. Acaba onları da gün aşırı mı yaptırayım 15 günde bir mi yaptırayım bu durumda.
2- İnsülin Eski Değer 4,5 idi. Şimdi 4,4... Hep düşük zaten tatlıyla da aram bunun için yok ve aklıma bile gelmiyor ^_^
3- Demir Eski Değer 51 idi. Şimdi 64. Sınırdan uzaklaşıyorum yavaş da olsa. Bu da güzel bir gelişme.
4- Ferritin Eski Değer 15 idi. Şimdiki 19,61
5- Folat Eski Değer 7 iken şimdi 10,4.
Asıl sorum, daha önce D vitamini yaptırmamıştım. Rapordaki adı "25-Hidroksi Vitamin D" sonuç da 7.9 çıkmış. Fakat bunun aralığının ne olduğu yazmıyor. Acaba başka D vitamini testi de mi var? Yoksa D vitaminim yerlerde mi çünkü Karatay hoca 80 olması gerekiyor diyor???
Yükselen değerlerimle beraber kilo vermeye başladım. Beslenmenin ne denli önemli olduğunu 2 aylık testte gördüm resmen.
Şimdi ben B12 için ve D vitamini iğnelerim için sizden cevap bekliyorum. Nasıl yapmalıyım???
Biliyorum canım, biliyorum. Mevlam sabrını da verecek inşallah. Zamana ihtiyacımız var sadece. Rabbim bizim için neyi layık görmüşse zaten o olacak. O'nun için düşüncelerimi ertelemeye çalışıyorum. Ben de inşirah okuyorum sürekli. "Her aşk biter, her canlı ölür" diye düşünüyorum. Sonra bi bakıyorsun hoooop "neden böyle olduk?"a geliyorum. Vardığı noktayı sevmiyorum.
Hele ki bugün, Yıldız Teknik'te kadrosu çıkmış. Bu kadro 2 ay önce çıkması bekleniyordu. Çıksa bu ay nişan olacaktı... Ama kadro bugün çıktı. O "gidiyorum ve beni beklemeni istemiyorum" dedikten 1 hafta sonra.
Günaydın babyler günaydın gül ablam herkese hayırlı cumalar . Bugün iyiyim çok şükur hala anamdayım kahvaltımı yapıp çıkıcam evime kocam gelicek bu aksam evimi temizleyip yemek yapayım kocisimi bekleyeyim .Annem corba tarhana corbası yapmış ben yanına yumurtada istedim domtiş salatalık peynir boool zeytin annem yaptı çok acı ama az tuzlu yapıyor diye acisı gitmiyor sevmem ama bulmusken 10 tane yiyebildim artık aksama yerim ceviz yok yaninda gerci ama
günaydın çıtırlarım
hayırlı cumalar
cuma ile ilgili resim paylaşmak için dosya yükledim her seferinde hata verdi olmadı