Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

menüm

sabah
kuruyemişsiz kkk

öğle
kıymalı bamya

akşam
1 tabak barbunya
1 tabak bulgur pilavı
1 kase yoğurt
birazcık üzüm

sade kahve ve soda da içtim
birazdan tekrar sade kahve içmek istiyorum.
afiyet olsun canım

D vitamini yazılmıyor dedikleri için ben hep yazdırmadan alıyorum,,,B12 alacağım zaman ilaç yazdırıyordum doktor onuda yazmıştı...

afiyet olsun canım
eşimle konuştuk az önce internetten,
sizin biletinizi alayım artık diyo, bayramdan öncesi için.
bizim kız bağırıyo 'HAYIRRR' diye.
vay başıma..
babymom un kızlarda gitmek istemiyordu ,,,küçücükler ama toprak çekiyor gitmek istemiyorlar..
seraym nasıl oldun?

kızlar ben kaçtım, çok öpüldünüz.
iyi geceler canım

olanolmuş artık,,,,biz ileriye bakalım sen azimlisin o kg lar çabuk gider, seneye kadar bi daha bozmazsın
...çok iyi kg almamam....kendini toparlayıp başlayınca daha da verirsin....

Teoson cuğum çok tskler canım. Ben evli saniodum gerçekten. Hayirlisi olsun
Gulabla aynen durmak yok yola devam. 54 le gittim suan 56 yani çığlık atmak istiyorum aaâaaa

Yarın ece nin okul çekilişi var. Devlet okulu için. 200 kişi başvurmuş 30 kişi alınacak. O olmazsa özel bakicaz bikaç alternatif var. Aşağıda açıldı ama cok pahalanmis. Gecen seneyle arasında 100 euro fark var. Şuan son çare orası bakalım nasipte ne var

Çıtırcıklar sağolun ben iyiyim iki gündür annemdeyim yarın akşam eve dönücem çok hastaydım valla anneme geldim rahat rahat yatayım diye teyzem olmasa annem benim eve gelirdide maalesef. Ooo topiçte şiirler yazılmış gül abla süpersin.@mengmeng seni öyle aktara falan yar etmem he ona göre seni ne dr. ne muhendisler istedi aktaramı kaldın.
@bluedaiyscim canım benim çocuk senin avatarı görünce ay böceği diyor anne bakabilirmiyim ayböceğine ne olur diyor. Çok hoşuna gidiyor.
@mengmengcim bugün kahve içtik fal baktırdık arkadaş vardı. Bana ne dedi biliyormusun seni olduğu gibi anlattı.Özelden anlatırım harfine kadar söyledi valla fala inanmam ama falsızda kalmayanlardan olaraktan valla tuturdu birşeyler resmen sana kapamışım sanki falı.
Neyse kızlar benim dudağimda uçuk falanda çıktı hiç cıkmamıştı şimdiye kadar parmağim kalkmıyor resmen ama dün gece kardeşimle az gaza gelip shakira waka waka yatık ama bugün elim ayağim tutmuyor iğnelerime bile başlayamadım. Diyet ne alemde derseniz bugünümu bozan tek sey patates salatası idi.Annem bağıra bağira yedirdi o nasıl diyetmiş diye bende küçük bir kase yedim valla.
Pekte güzel muhabbetler etmişsiniz hepsini okudum hepinizi çoook seviyorum öpüldünüz pcden yazsaydım öpücüge boğardım ama sizi.

Bu resimle idare ediverin benim çok hoşuma gittide. Kedicik seni göremedim sende yoktun muhabbette hayırdır.Bu arada sağolasın ben bulamadıydım o hatunu gece yeminle uyuyamadım.Sabah hemen kardeşime faceye bak dedim rahatladım valla.
Girmişken topiği kapatayım midnightblue de gelmeyecek galiba herkese iyi geceler hayırlı günleriniz olsun inşaallah.

canım arkadaşlarm günaydın... az önce hazıne müsteşarlığı denetımınden çıktım..Allahıma hamolsun çok ıyı geçtı inşallah ıkıncı aşamayıda geçeriz ben ve bırımım..dua edın gülo için.. amir olunca sorumluluk bende maalesef..kafa koparan denetçi gelmış bırde ...hehehee

inşallah olur canım dua ediyorum ece için,,,,
geçmiş olsun seraym
bi an önce iyileş özletme kendini

günaydın canım
gözünaydın olsun inşallah 2.denetimide kolaylıkla geçersiniz...

canım tahlillerini endokrin uzmanı mı yapıyor, nerede yaptırıyorsun hani isteyince tahlil yazmıyorlar genelde buyüzden soruyorum.Özelde mi gidip baktırmalıyım

Günaydın kızlar
Bir terslik var hiç kaçamaksız geçmesine rağmen günlerimin kilom 79.4 e inmişken 80.7de kaldı son bikaç gündür iyi ama artış neden? Aile hekimime gittim sizin dediğiniz gibi demir,d vitamini ve b12nin tahlilini yazar mısınız dedim,adam kim istiyor ne olacak ne alaka deyip durdu..Neyse sadece hmg ve b12 tahlili yazmış sonuç olarak dedim demire bakmadık mı hmg eksik çıkarsa demire bakılır sizin iyi dedi...B12 değerim 299 çıkmış dedim iğne vurulmalı mıyım hayır çok iyi gerek yok dedi..İyiy de üzt sınır 663 iken 299 nasıl çoook iyi oluyor anlamıyorum ki.. Siz tahlil işini nasıl hallediyorsunuz kızlar?

Kısmet canım ya okudukça hayret desem de..Peki Yıldız Teknik te kadrosu çıktıysa artık gitmeme olasılığı da olmaz mı?

Günaydın babyler günaydın gül ablam herkese hayırlı cumalar . Bugün iyiyim çok şükur hala anamdayım kahvaltımı yapıp çıkıcam evime kocam gelicek bu aksam evimi temizleyip yemek yapayım kocisimi bekleyeyim .Annem corba tarhana corbası yapmış ben yanına yumurtada istedim domtiş salatalık peynir boool zeytin annem yaptı çok acı ama az tuzlu yapıyor diye acisı gitmiyor sevmem ama bulmusken 10 tane yiyebildim artık aksama yerim ceviz yok yaninda gerci ama

Günaydın canım, afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…