- 1 Mayıs 2014
- 1.651
- 1.876
canım tahlillerini endokrin uzmanı mı yapıyor, nerede yaptırıyorsun hani isteyince tahlil yazmıyorlar genelde buyüzden soruyorum.Özelde mi gidip baktırmalıyım
Canım, benim arkadaşım doktor. Karatay ile beslendiğimi ve bazı değerlerimi merak ettiğimi söyledim. Sağolsun o da yazdı testleri. Fakat özellikle D vitaminini test ettirmek için beni fizik tedaviden giriş yaptırmış. Herkese yapmıyorlar testi külfetli bir testmiş onun için de gerçekten hasta olmayana yazmıyorlarmış. Düşün ki, reçeteye yazılsa bile devlet karşılamadı. Gerçi 1,95 tl 1 tane devit-3. Yine de şaşırıyorum.
Dün eczacıdan enjektör istedim. Bana diyor ki ekmeğe kır ilacı, onu ye. Ben ekmek tüketmiyorum dedim. Aaa ekmekteki bilmem ne neye önemli diye saymaya başladı. Ondan sonra bana diyor ki senin D vitaminin normal. Siz hiç tıbbi dergileri takip etmiyor musunuz dedim? 7,9 değerinin nesi normal? Israrla diyor ki kritik seviye 5. Siz bana ilacı verir misiniz ücretiyle alacağım dedim aldım. Hala diyor ki ekmeğe kır öyle ye. Dalacaktım yeminle adama.
Kısmet canım ya okudukça hayret desem de..Peki Yıldız Teknik te kadrosu çıktıysa artık gitmeme olasılığı da olmaz mı?
Hiç bir fikrim yok canım. Dün sadece yarım saatlik bir süre içinde işini tamamlaması gerekiyordu. O yapmazsa diğer yarım saat içinde yedekteki kişi girebilecekti. Şimdi bilemiyorum gider mi kalır mı?
lisaniezhar sorun sadece gitmesi ise zaten gelip tekrar başlamak isteyecektir seninle tatlım..Ama yok kalsa da bir çabası olmazsa onun için daha fazla kendini yıpratmanın gereği yok demek olacak
Bana gelebilecek yüz bırakmadı kendisinde güzelim. Açıkçası ihtimal vermiyorum buna. Kaldı ki gururundan ölür gelmez. Yoksa tamam ayrıldık ama bana büyük bir özür borçlu.