Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

canım sen de çocuğu kreşe yeni verdin değil mi?
yiyecek olarak neler veriyorlar? bir de kızın kaç yaşndaydı? hatırladığım kadarıyla çok mutluydu hevesliydi giderken değil mi?

canım karatayın sütü azaltması bence imkansız.. yediğimiz herşey sütü artırmaya yönelik.. psikolojiktir bence..

kreş meselesini bugün bitirdim. devam etmek için karar vermemiz gerekiyordu, gittim müdüre endişelerimi anlattım, ekmeği dahi sınırlı verdiğimizi beslenme konusunda tereddütlerim olduğunu söyledim. dil konusunda da tek yabancı çocuğun oğlum olduğu için arapçayı öğrenene kadar sıkıntı yaşamsından endişe ettiğimi, hala tam olarak çocuğun memnun olup olmadığını anlayamadığımı 1 hafta daha süre vermelerini istedim. imkansız dedi, ok o zaman dedim, aldım çocuğu çıktım bugün bile bırakmadım..
oğlm zaten bu sırada sınıfta çığlık çığlık ağlıyordu. verdiğim belgeleri geri alana kadar parka bile gitmedi dizimden ayrılmadı.. okuldan çıkınca o kadar mutlu oldu ki anlatamam... bilmiyorum bi süre daha gitse alışırmıydı, yemekleri ben göndersem olurmuydu ama içime sinmedi bitürlü.. amerikan sefaretinin kreşi için sıradayız ilk sıradaymışız, çağırırlarsa oraya göndereceğim.. gitmiştim çocuklar bile çok kibarlardı valla.. bizim kreşte mal gibi bakıyorlar insanın suratına..

tecrübeli anneler sizden yorum bekliyorum...

çocuğun düzeni bozulacak devamlı şekerli şeyler isteyecek canı, benim oğlan kreşe giderken çok kilo almaya başladı sonradan öğrendim ki makarnanın yanında bile ekmek yediriyorlarmış, fazla yemek yemeyip ekmekle doysunlar diye,
Ne zorluklar içinde kaçamaksız geçiriyorsun günü Gül ablacım tebrik ederim hakikaten..Ve ne kadar yoğun bir gündesin tam olarak işini bilmiyorum ama sürekli koşturmaca gibi Allah kolaylık versin
ben bakanlıkta protokol e bakıyorum canım
wawww...
Canım ablacım hoşgeldin evine
hoşbuldum canım
hoşbuldum canım

hoşbuldum canım
evine hoşgeldin canım
karatay yapmamanın zararları ,,,,bütün emeklerin ve geceleri yaptığın sporlar boşa gitti ben üzüldüm ....aldığın kg yu çabuk verirsin ama insülin direnci başa döndü...
bende 36 giyorum ama sıkışığım içinde :)))))
Be
senin vucudun toparlanma aşamasında onun için sıkışıyorsun....
maraton başlamış ablacım kolay gelsin...
sağol canım

aynen eve geldim hemen iş başladı kızlar evde olunca heryerde bi iş var,,,,,,3 haftadır evde olmayınca biraz alışveriş yaptım akşam yemek yaptım mutfak işleri derken vakit geçti,,
aldıklarım yarına kadar yetsin yarın pazrdan kuruyemişlerde dahil almak istiyorum,,,,, kışlık bişeylerde almak istiyorum ama bizim pazar pahalı mahallede pahalı en ucu domates 2.5 nasıl yapacam bilmiyorum, geçen sene bizim burada domates 3 lira iken eski oturduğum mahallenin pazarında 1 lira idi oradan almıştım 12 kg , şimdi arabada yok gidemem,,,bakalım ne yapacağım
karatay farkı belli olmaya başlamış canın şekerli bişeyler istememiş...
kkk yi eksik yapma canım peynir ve yeşillik eksik

Yeniden motive olamıyorum.
kafan dolu, strestesin önce kendini bi rahatlat, suraya da sık sık uğra bizden sopalarıda ye o zaman motive olursun

günaydın canlar
hoşgeldin canım.tatil dönüşü işleri yapmakta zor gelir şimdi sana

ay kıyamam ben ona kuzuyu üzmüşler orada,,,

senin yemek götürmenle olmazdı ki canım , birlikte yiyorlar ya kabul etmezlerdi

inşallah orası olurda içinde rahat eder

Günaydın.
Yeni asistan işe başladı demiştim. Kafayı yedirtiyor. Üstüne kurdeşen deli gibi kaşındırıyor kaşıyamıyorum.

Bu sabah kan verdim yine. D vitamini, B12, Demir, Folat için. Dr yeni iğnelerimi de yazdı. D vitaminine ilk kez baktırıyorum.

B12 kaç olmuş çok merak ediyorum 10 tane iğne ne kadar yükseltti acaba.

Hemşire kan alırken kolumda gözünün önünde 2 tane kurdeşen attı kadın şok oldu ben dedi daha bi şey yapmadım niye böyle kızardınız diye. Kaşıntıdan gözüm bir şey görmüyor, anca okuyorum. Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler.

seraym Bence yavrukuşu kreşe gönder sosyalleşsin.

Hepinizi öpüyorum canlar.

günaydın canım
tüh ya asistan gelsin diye 4 gözle bekledin 2 günde kafayı yedirtti,,,,

ne zaman geçermiş bu kurdeşen oda mahvetti seni....olaylar üst üste geldi tahammül gücünde kalmadı artık

Bende katılıyorum dediklerinize gerçi tecrübem yok ama çocukların anne sütünden sonra ilk tattıkları gıdaların aşırı şekerli olmaları çok yanlış geliyor... ki meyveler çok şekerli.. bizler bile bi fincan kadar içmemiz söylenirken çocuklara verilmesi yanlış geliyor...

ay kıyamam ben ona kuzuyu üzmüşler orada,,,

senin yemek götürmenle olmazdı ki canım , birlikte yiyorlar ya kabul etmezlerdi

inşallah orası olurda içinde rahat eder

benim oğlan normalde bayılır oyun ortamlarına.. ama çocuğa oyuncakları vs vermemişler.. şekilleri çok seviyor, bloklar varmış oynamak istemiş vermemişler.. daha kaçıncı gün, çocuk nasıl gözünün önünde oyuncak varken oturup dilini bilmediği birisini dinlesin.. beni görünce dudakları büzüldü annecim gitmek istiyorum ben eve dedi, nasıl sarılıyor çok üzüldüm, normalde oyun ortamlarında bizi görmez bile.. hayırlısı.. pişman olacağımı hiç sanmıyorum. eskiden anaokulu bile yoktu, 3 yaş hala bebeklik yaşı bence.. evde kalabilir bir sene daha..

canım b12yi doktor mu yazdı? iğneleri nasıl yaptırdın her gün mü?

Tecrübe değil ama madem çıkınca minnoşun mutlu oldu demek ki almakla iyi yapmışsın... İnşallah gönlüne göre bi yer bulursun canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…