Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

sen artık balımsın, kızıma da balım diyorum kıymetini bil bak seni ne kadar çok seviyoruz.
geçmiş olsun bitanem. en kısa zamanda izmite bekliyorum :KK15:

Canımsın ^_^

günaydın canım
tüh ya asistan gelsin diye 4 gözle bekledin 2 günde kafayı yedirtti,,,,

ne zaman geçermiş bu kurdeşen oda mahvetti seni....olaylar üst üste geldi tahammül gücünde kalmadı artık

Evet ablacım. Pek kalıcı gözüyle bakamıyorum kendisine ağırdan alıyorum aktarımlarda.
Hoşgitmişsin evine bu arada. H.sonu dinlenirsin inşallah.

canım b12yi doktor mu yazdı? iğneleri nasıl yaptırdın her gün mü?

Evet canım doktora yazdırmıştım. Ramazanda 10 gün vuruldum üst üste iftar sonrasında.
1 ay geçti üzerinden değerlerimi merak ettim.
Henüz Hormonlar çıkmamış ama Demir'im iyileşmiş. Tam sınırdım geçen sefer yükselmiş şimdi. Sevindim ona...
Sonuçlar çıksın paylaşırım.

afiyet olsun canım..benimde kuruyemiş sıfır..koye gidince ceviz alıcam ..buralarda bulamıyorum..abudik kubidik kakalıyorlar insana..kavrulmuş da almıyorum..

aynen kavrulmamış aldım ama abidik kubidik, zor bitti yeminle.

kizlar nasilsiniz selam herkese. bugun yakin bir arkadasimin onumuzde ki ay turkiyeye donus yapacagini ogrendim cok uzuldum icime bisey oturdu cikmiyor. zaten regl oldum olcam duygusaldim bu da uzerine tuz biber oldu. bir baska arkadasimin kayinvalidesi kalpten ameliyat oldu, 85 yasinda, iyi gecmis ameliyat cok sukur. ama ben kadini ziyarete gittim herkes orda nasil duygulandim kendimi zor tuttum aglamamak icin. herkes guluyor ameliyat iyi gecmis diye ben gozler dolu dolu:KK61:. bugunu gectim yarin kesin baska bisey bulurum aglamak icin insallah cok uzun surmezde regl olurm hemen. bu ay ki tek fark canim hala sekerli bisey istemedi hastalik oncesi. menum ise soyle:
sabah: pastirmali yumurta, domates,zeytin,fistik
aksam: domates corba, ayran, kahvalitiliklardan( butun gun disarda olunca aksam yemeginde kahvali yaptik)badem

spor bugunde yapamadim :KK43:

ayy regl öncesi bende öyle olurum, zaten duygusalım iyice ağlama gelir.
şimdi yine türkiyede yim keyfim yerinde ama 1 ay sonra gurbete çıkınca başlarım yine zır zır.
benim bide arkadaşımda yok, çok gezdiğimiz için arkadaş edinmekte zorlanıyorum artık.

canım sen de çocuğu kreşe yeni verdin değil mi?
yiyecek olarak neler veriyorlar? bir de kızın kaç yaşndaydı? hatırladığım kadarıyla çok mutluydu hevesliydi giderken değil mi?

tatlım benim kız 3,5 u geçti.
5 gün gidiyor, 12 ile 17:30 arası.
daha ilk günden enerjisi uydu okula, sabah beni uyandırıyo hadi anne okula götür beni diye.
ben bikaç gün sonra tam gün vermeyi bile düşünüyorum.
türkmenistana dününce orda vermiycem çünki
doya doya oynasın.
yemekleri fena değil.
sabah kahvaltı
oğleden önce meyva
öğle yemek
akşam üstü
kek, poğaça yapıyorlar, yada doğum günü olursa pasta,
süt ile birlikte.
oğlunun enerjisi tutmadıysa hiç zorlama,
benim rusyada bi arkadaşım oğlunu kreşe gönderiyordu, çocuk hiç sevemedi okulu 2 sene de gitti ama.
şimdi türkiyeye yerleştiler, çocuk rusya lafını duyunca ağlamaya başlıyo. bende o yüzden türkmenistanda göndermiycem kızımı, hiç sevmiyor çünkü orayı.

tatlım benim kız 3,5 u geçti.
5 gün gidiyor, 12 ile 17:30 arası.
daha ilk günden enerjisi uydu okula, sabah beni uyandırıyo hadi anne okula götür beni diye.
ben bikaç gün sonra tam gün vermeyi bile düşünüyorum.
türkmenistana dününce orda vermiycem çünki
doya doya oynasın.
yemekleri fena değil.
sabah kahvaltı
oğleden önce meyva
öğle yemek
akşam üstü
kek, poğaça yapıyorlar, yada doğum günü olursa pasta,
süt ile birlikte.
oğlunun enerjisi tutmadıysa hiç zorlama,
benim rusyada bi arkadaşım oğlunu kreşe gönderiyordu, çocuk hiç sevemedi okulu 2 sene de gitti ama.
şimdi türkiyeye yerleştiler, çocuk rusya lafını duyunca ağlamaya başlıyo. bende o yüzden türkmenistanda göndermiycem kızımı, hiç sevmiyor çünkü orayı.

işte ben de böyle bi heves bekliyordum.. o kadar hazırladık ki okula gideceksin şarkılar söyleyeceksin diye, çok mutlu oluyordu anne ben okula gidecem diye.. ilk gün de o mutluluk vardı, sonra geçti.. çocuğum neyine heveslensin oyuncak istiyor vermiyorlar, aynı dili konuşmuyorlar, güya yarı ingilizceymiş, adam gibi boyama vs yok napıyorlar anlamadım ki hakkaten... anlattığın çocuk gibi olumsuz etkilensin istemiyorum.. inşallah şu amerikan kreşi çağırır.. hem de evimize 5 dk..

dimi, valla böyle benim gibi düşündüğünüzü görünce içim rahatlıyor : )

senin oğlanın yine iyi bakıcısı var, ben kızıma onu da bulamadım.
500 dolar istedi bitane rus bayan. rusça öğrenir diye düşünmüştüm.
hiç okul diye stres olma bence. keyfi yerindedir senin paşanın.

senin oğlanın yine iyi bakıcısı var, ben kızıma onu da bulamadım.
500 dolar istedi bitane rus bayan. rusça öğrenir diye düşünmüştüm.
hiç okul diye stres olma bence. keyfi yerindedir senin paşanın.

inşallah sen de iyi bi bakıcı bulursun canım, Allah iyilerle karşılaştırsın...

Günaydın.
Yeni asistan işe başladı demiştim. Kafayı yedirtiyor. Üstüne kurdeşen deli gibi kaşındırıyor kaşıyamıyorum.

Bu sabah kan verdim yine. D vitamini, B12, Demir, Folat için. Dr yeni iğnelerimi de yazdı. D vitaminine ilk kez baktırıyorum.

B12 kaç olmuş çok merak ediyorum 10 tane iğne ne kadar yükseltti acaba.

Hemşire kan alırken kolumda gözünün önünde 2 tane kurdeşen attı kadın şok oldu ben dedi daha bi şey yapmadım niye böyle kızardınız diye. Kaşıntıdan gözüm bir şey görmüyor, anca okuyorum. Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler.

@seraym Bence yavrukuşu kreşe gönder sosyalleşsin.

Hepinizi öpüyorum canlar.
Canımm bi an öce geçer inşallah... bi e.asistan sıkıntısı çıktı sana şmdi... kurdeşenleri artırma herşeyi takıpta kfana güzel insan:KK19::KK15:

bUrda daha çıtırlar varken ben çıtır sayılmam..
:KK70: benim çıtır olmama daha var... :KK70:
sende çıtırsın neden öyle söylüyorusun fıstık gibi olmuşsun:KK68:

Günaydın.
Yeni asistan işe başladı demiştim. Kafayı yedirtiyor. Üstüne kurdeşen deli gibi kaşındırıyor kaşıyamıyorum.

Bu sabah kan verdim yine. D vitamini, B12, Demir, Folat için. Dr yeni iğnelerimi de yazdı. D vitaminine ilk kez baktırıyorum.

B12 kaç olmuş çok merak ediyorum 10 tane iğne ne kadar yükseltti acaba.

Hemşire kan alırken kolumda gözünün önünde 2 tane kurdeşen attı kadın şok oldu ben dedi daha bi şey yapmadım niye böyle kızardınız diye. Kaşıntıdan gözüm bir şey görmüyor, anca okuyorum. Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler.

@seraym Bence yavrukuşu kreşe gönder sosyalleşsin.

Hepinizi öpüyorum canlar.
canım benim Allah kolaylık versin birde asistan çıktı karşına geçmiş olsun canım benim

benim oğlan normalde bayılır oyun ortamlarına.. ama çocuğa oyuncakları vs vermemişler.. şekilleri çok seviyor, bloklar varmış oynamak istemiş vermemişler.. daha kaçıncı gün, çocuk nasıl gözünün önünde oyuncak varken oturup dilini bilmediği birisini dinlesin.. beni görünce dudakları büzüldü annecim gitmek istiyorum ben eve dedi, nasıl sarılıyor çok üzüldüm, normalde oyun ortamlarında bizi görmez bile.. hayırlısı.. pişman olacağımı hiç sanmıyorum. eskiden anaokulu bile yoktu, 3 yaş hala bebeklik yaşı bence.. evde kalabilir bir sene daha..
sizin için hayırlısı bu olmuş bence iyiki almışsın çocuğu psikolojisi bozulacakmış yoksa

fmgenc fmgenc bende GÜNAYDIN demeden dalmışım :KK48:
günaydın çıtırık arkadaşlarım :KK68:
bugün spor yok her yerim acıyo :KK53:
:KK68:dün çok zorladın sanırım kendini ama ağır spor yapınca haftada 4 gün yetiyor 1 gün spor 1 gün dinlenme en ideali aslında

aynen eve geldim hemen iş başladı kızlar evde olunca heryerde bi iş var,,,,:KK48:,,3 haftadır evde olmayınca biraz alışveriş yaptım akşam yemek yaptım mutfak işleri derken vakit geçti,,
aldıklarım yarına kadar yetsin yarın pazrdan kuruyemişlerde dahil almak istiyorum,,,,, kışlık bişeylerde almak istiyorum ama bizim pazar pahalı mahallede pahalı en ucu domates 2.5 nasıl yapacam bilmiyorum, geçen sene bizim burada domates 3 lira iken eski oturduğum mahallenin pazarında 1 lira idi oradan almıştım 12 kg , şimdi arabada yok gidemem,,,bakalım ne yapacağım

karatay farkı belli olmaya başlamış canın şekerli bişeyler istememiş...:KK48:
kkk yi eksik yapma canım peynir ve yeşillik eksik

kafan dolu, strestesin önce kendini bi rahatlat, suraya da sık sık uğra bizden sopalarıda ye o zaman motive olursun:KK48:
Kızlarıda çalıştarsana ablacım, yardım etsinler acık ablamıza... inşallah iş yerude biraz rahatsındır tatil sonrasıda hiçççç çekilmez

canım benim Allah kolaylık versin birde asistan çıktı karşına geçmiş olsun canım benim

sizin için hayırlısı bu olmuş bence iyiki almışsın çocuğu psikolojisi bozulacakmış yoksa

:KK68:dün çok zorladın sanırım kendini ama ağır spor yapınca haftada 4 gün yetiyor 1 gün spor 1 gün dinlenme en ideali aslında
Sağoy canımmmm... hepimiz gül ablamızın çıtırlarıyız... azim sabır ve destekle....:KK68::KK68:

benim oğlan normalde bayılır oyun ortamlarına.. ama çocuğa oyuncakları vs vermemişler.. şekilleri çok seviyor, bloklar varmış oynamak istemiş vermemişler.. daha kaçıncı gün, çocuk nasıl gözünün önünde oyuncak varken oturup dilini bilmediği birisini dinlesin.. beni görünce dudakları büzüldü annecim gitmek istiyorum ben eve dedi, nasıl sarılıyor çok üzüldüm, normalde oyun ortamlarında bizi görmez bile.. hayırlısı.. pişman olacağımı hiç sanmıyorum. eskiden anaokulu bile yoktu, 3 yaş hala bebeklik yaşı bence.. evde kalabilir bir sene daha..
evde bakıcın var boşver gönderme çocuk çocukluğunu yaşasın ömür boyu okullarda geçiyor zamanları,,,
Evet ablacım. Pek kalıcı gözüyle bakamıyorum kendisine ağırdan alıyorum aktarımlarda.
Hoşgitmişsin evine bu arada. H.sonu dinlenirsin inşallah.

.
sağol canım hoşbuldum,,,

aha ah hafta sonu dinlenmek kim ben kim,,,3 haftadır evde yoktum her yer toz ,,,çamaşır dolu,,komple temizlik gerekiyor dip köşe, pazar günüde sütçü gelir sütleri kaynat, yoğurt peynir, yemek yap derken bi koşturmacayla geçer
fmgenc fmgenc bende GÜNAYDIN demeden dalmışım :KK48:
günaydın çıtırık arkadaşlarım :KK68:
bugün spor yok her yerim acıyo :KK53:
tünaydın canım

Kızlarıda çalıştarsana ablacım, yardım etsinler acık ablamıza... inşallah iş yerude biraz rahatsındır tatil sonrasıda hiçççç çekilmez
dün akşam haftasonu temizlik var 3 ümüz birlikte yapacağız dedim,,
,büyük hemen karşı çıktı yaa ben istanbul da zaten yapıyorum çok yoruluyorum, burada da haftaiçi staja gidiyorum hiç gezmeye vaktim yok hafta sonu arkadaşlarla gezmek istiyorum bana iş çıkarma öbür hafta stajım bitecek gideceğim dedi,,,,kıyamıyorum da haklı çocuk istanbulda okul, abisi, köpek, yemek, ev işleri derken bunalıyor
küçükle beraber yapmaya çalışırım bi evi süpürse yeter,,,

Canımm bi an öce geçer inşallah... bi e.asistan sıkıntısı çıktı sana şmdi... kurdeşenleri artırma herşeyi takıpta kfana güzel insan:KK19::KK15:

Evet canım bi de o çıktı. Çok da patavatsız. Bakalım nasıl olacak sonu bu işin...
Takmamaya çalışıyorum güzelim. Ama başaramıyorum.

Sağolasın güzelim... Bakalım hayırlısı olsun artık.

dün akşam haftasonu temizlik var 3 ümüz birlikte yapacağız dedim,,
,büyük hemen karşı çıktı yaa ben istanbul da zaten yapıyorum çok yoruluyorum, burada da haftaiçi staja gidiyorum hiç gezmeye vaktim yok hafta sonu arkadaşlarla gezmek istiyorum bana iş çıkarma öbür hafta stajım bitecek gideceğim dedi,,,,kıyamıyorum da haklı çocuk istanbulda okul, abisi, köpek, yemek, ev işleri derken bunalıyor
küçükle beraber yapmaya çalışırım bi evi süpürse yeter,,,
Anne yüreği işte biliyodum kıyamayacağını... :KK68::KK68:

X