Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

canım teşekkür ederim..tabiki de mala gels

Canım benim çok sağol..tabiki mala gelsin..manevi olarak yıpranıyoruz işte..oğlum 2 senedir mesela korkudan bizimle yattı,psikolojisi bozuldu..benimde öyle..neyse sıkmıyorum canımı..hatırası olduğu için çok üzüldüm ben zaten.

Bugün misafirim gelmedi,hastaymış bebeğe geçer diye..bende sabah biraz yattım..bebişle daha çok ilgilendim..yemeğimi de yaptım uzandım şimdi..
oh ne güzel olmuş dinlenseydin bari fırsat bu fırsat

canım poşet çayları önermiyor karatay, açık bulabilirsen açık tercih et..
sütsüz ve şekersiz içtiğin sürece leptin bozulmuyor çay ve kahve ile..
sut bana yasak ztn
Bebisimin laktoz intoleransı var maalesef. Siyah yesil cay ve kahve de yasak :KK43: bi onlar kalmisti demekki o da olmayacak. Bunlar acik satilir mi ki?ihlamur fln oluyor da elma bogurtlen pek sanmiyorum

sen artık balımsın, kızıma da balım diyorum kıymetini bil bak seni ne kadar çok seviyoruz.
geçmiş olsun bitanem. en kısa zamanda izmite bekliyorum :KK15:

Baliiimmm. Sen var ya, o kadar incesin, o kadar dusuncelisin ki gozlerin doldu. Hakkini nasil oderim? Onunde son engel sinav kaldi. Bitsin yanindayim insallah. ^_^

Günaydın ablacım erkencisin bugün :KK68::KK68:
Ablacım sana sormak istediğim birşey var sabah basküle çıktım moralim çok bozuldu.Pazar sabah 79.4 idim sonra iki günlüğüne şehir dışına çıktım 1 orta boy incir hariç kaçamak yapmadım(onu da yaşlı teyze kendi ağacından kopardı bizim için kıyamadım) tabi su tüketimim az oldu ve dün 1 saat yürüyüş hariç iki günde başka spor yapamadım..Sonuç busabah baskülde 80.7 kg ı gördüm :KK42::KK42: şok oldum ablacım ters giden bişeyler mi var sorun nerede acaba çok üzgünüm

Canim baslarda benim de boyleydi. B12 takviyesi sonrasi kg vermeye basladim. Tahlillerini yaptir derim. Az sabir, sonra guzel olur ^_^

kaç gündür kreş mevzuları beni daralttı, dün çocuk geldi eline tutuşturmuşlar şekeri, ama nasıl adi iğrenç bişey.. tabi ki yedi, her tarafı boya oldu şekerden.. bi de ertesi gün şeker götüreceklermiş arkadaşlarına verip paylaşmayı öğreneceklermiş !! kahvaltı saati oluyor bi de, o saatte de sandviç ve meyve suyu veriyorlar, süt verin bari dimi, sandviç zaten ekmek hadi onu anlatamam ekmek zararlı desem mal gibi bakarlar suratıma, tutup bunların üzerine marshmellow vermişler, çocuğum hayatında yemediği için bilememiş nasıl yendiğini, yememiş... bunları bakıcımdan öğrendim tabi.. bunu da duyunca çok fena tepem attı. ya kreşler tam tersi şeker çikolata aburcubur vermeyin diyor, bunlar teşvik ediyor üstüne.. valla çikolata verdikleri şeylerin yanında masum kalıyor.. bitti dedim kreş meselesi.. gitmeyecek. bu mantıkta olan bir kreş çocuğuma faydalı bişey öğretebilir mi... komşunun kızı gidiyordu bi okula, trden aldıkları meyvesuyunu koymuşlar beslenme çantasına, öğretmen bunun şeker oranı çok yüksek deyip içirtmemiş ve eve geri yollatmış.. böyle bilinç olması lazım işte...

Tam dayakliklar bunlar yemin ediyorum. Yavkus henuz kucuk, bakicisi da var madem bu sene evde dursa? Hic kiyamiyorum bebelere...

O kadar koşturma, sıkıntı çıktı işte bi yerden... zaten vardı bunlar demi sıcağa bi de yumurtaya suç bulmuştuk... çabuk atlaırsın inşallah canım... çokkk kaşınır bilirim...
Evet canim. Dertten, stresten kurdesen dokuyormusum, onu ogrenmeye bile 2 ay sonra vaktim oldu. Sagolasin canim...

lisaniezhar lisaniezhar çok geçmiş olsun ya, alerji değilmiş öyle mi kızarıklıklar
Maalesef guzelim ya degilmis. Uzuntu imis megerse. Tabi ben buraya o zamanlar endiselerimi yazmamistim ama aylardir kendimi bi yandan bu ayriliga hazirliyordum :KK43:

Çok geçmiş olsun..stresten tabi..atlıcan canım daha iyi olucaksın inşallah..Rabbim seni hayırlı insanlarla karşılaştırsın..
Sagolasin canim benim. İnsallah, ecmain. Op pasalari benim icin.

lisaniezhar lisaniezhar cim çok geçmiş olsun canım stresten prenscimin dediği gibi inşalah en kısa zamanda tüm bunlardan sıyrılacaksın sabır tatlım hayatta en önemli SENsin bir SEN daha yok bu Dünya'da..
Cok tesekkur ederim canim eksik olma. İnsallah birlikte atlatanayacagimiz sey yok bunu gordum. ^_^

çok teşekkür ederim..inşallah yaşamam Bi daha..
Amin canim. Hirsiz psikolojisini bilirim. Ben yalnizim malum. Bi sabah evime ben uyurken girdiler de elektronik tek bir sey birakmadilar. Bense elektronik cince sozlugume uzulmustum bi. Pekin uni. Tum ders notlarim onun icindeydi. Bildigin tablet bilgisayardi ama 2007 de o kavram olmayinca sozluk diyordum ben ^_^

Bugunu aksam ettim ya daha karada olum yok...
Sabah 3 saat icinde 1 gunluk is yaptirdim Cinlilere. Yeni asitan da bugun basladi. Temel bi aktarim yaptim. Sirf sussun da mesgul etmesin diye 500 civari fotokopi verdim. Cok konuskan cikti hic hazzetmem... Sonra enstituye gectim yolda is yapmaya devam ettim. Mulakata girdim. Hayirlisi artik haftaya sonuclar aciklanak. İnsallah olur da oyalanabilecegim bir sey olur. Yoksa İspanyolca kursuna baslamayi dusunuyorum.

Aksam dersim vardi. Son dersimizi de tamamladik. Artik darisi sinavin basina. ^_^

Menu
09:00
2 kayisi kivamli yumurtali KKK
2 kupa tarcinli Yasemin cayi

17:15

Doner
Ayran

Su an aciktigimi hissediyorum. Tarcinli Turk kahvesi yapacagim.

Herkese iyi geceler.

Son düzenleme:
Bugunu aksam ettim ya daha karada olum yok...
Sabah 3 saat icinde 1 gunluk is yaptirdim Cinlilere. Sonra enstituye gectim yolda is yapmaya devam ettim. Mulakata girdim. Hayirlisi artik haftaya sonuclar aciklanac. İnsallah olur da oyalanabilecegim bir sey olur. Yoksa İspanyolca kursuna baslamayi dusunuyorum.

Aksam dersim vardi. Son dersimizi de tamamladik. Artik darisi sinavin basina. ^_^

Menu
09:00
2 kayisi kivamli yumurtali KKK
2 kupa tarcinli Yasemin cayi

17:15

Doner
Ayran

Su an aciktigimi hissediyorum. Tarcinli Turk kahvesi yapacagim.

Herkese iyi geceler.

İnşallah haftaya olumlu sonuçlar alır,bize de müjdelersin bitanem :KK36: Ben de şuanda acıktığımı hissediyorum :KK43:

lisaniezhar lisaniezhar çok teşekkür ederim tatlım kan tahlillerimi yaptırmalıyım b12 takviyesinde de iğneyi mi önerirsin yoksa hap mı?
Canim ben normalde de hap sevmemz ozellikle igne aldim. 10 adet igne her gun. Bu hafta yeni tahlilleri yaptiracagim. Duruma gore yine takviye yaparim.

İnşallah haftaya olumlu sonuçlar alır,bize de müjdelersin bitanem :KK36: Ben de şuanda acıktığımı hissediyorum :KK43:

İnsallah canim. Hayirlisi olsun artik. Baska kelime cikmaz oldu dilimden... Hayirlisi.

Sen de kahve icsene ise yariyor ^_^

Canim ben normalde de hap sevmemz ozellikle igne aldim. 10 adet igne her gun. Bu hafta yeni tahlilleri yaptiracagim. Duruma gore yine takviye yaparim.

İnsallah canim. Hayirlisi olsun artik. Baska kelime cikmaz oldu dilimden... Hayirlisi.

Sen de kahve icsene ise yariyor ^_^

Ben de senden özenip hemen sade kahve hazırladım bile :KK50: ikimize de afiyet olsun

:KK70:spora gideceğim derken farklı bişiler yapcan sanki

salona yazıldım aşkitom, at gibi koşacam kısmetse :KK73:

Kizlar selamlar.bebisimi uyuttum.hemen bi bkayim topige dedim. Bugun kkk yaptim. Dha bisi yemedim.poset bogurtlen ve elma cayi icebiliyor muyuz kizlar? Bir de ben kahvaltida ictim gerci ama mesela oglenden sonra icersek leptin olayini bozmus oluyor muyuz? Neler serbest bunu bozmayan?

canım benim, B bekirege i takip et istersen, oda yeni anne, emziriyor.
tam diyet uygulrsan sütün azalabilir. bebiş aç kalmasın sonra.

Bu kongre merkezlerindeki toplantilari hic sevmiyorum in cik in cik dizlerim mahvoluyor....gorusmelérde hep asma katlara denk geliyor..asansor olmuyor uzun uzun merdivenler aksama kadar canima okuyor,,

ablacım tatilin acısı çıkmış resmen, inşallah ankarada biraz hafifler işlerin.

X