Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Sabah...acéle acéle yalan yanlis peynir. Domates. Salatalik.zeytin.yesiĺlik ve sogumus cay i ictim.baskanimiz telasli bir hatun sabah 5 te kalkip calismis,,herkesten once geldik kongre merkezine.
Oglen yine yemek yoktu sadece personele ve guvenlige vériyorlarmis..arkadaslarda yiyemediler onlara bol bol kuru pasta tabaklari getirttirdim onlari yediler,,,yemek icin nisantasina cikmak lazimmis en yakin orasiymis bizim otuŕmaya firsatimiz yok nasil gidelim....yemekhane bizim buroya yakindi oradan gecerken bir kase yogurt alabilirmiyim dedim neyseki onu verdiler de icine nane ve yag dokerek yedim...ustunede biraz badem findik...aksama allah kerim kalacakmiyiz gidecekmiyiz o bile belli degil...bakanimiz kalirsa kalacagiz.,.birazdan 5 ulke ile ikili gorusmelér baslayacak 7 ye kadar yogunluk cok onlari atlatinca cok sukur diyecegiz..

canım poşet çayları önermiyor karatay, açık bulabilirsen açık tercih et..
sütsüz ve şekersiz içtiğin sürece leptin bozulmuyor çay ve kahve ile..

ablacım kolaylıklar diliyorum ne zor şu şartlarda yemek yemek.. yine de bir yolunu buluyorsun maşallahın var..

Ne zorluklar içinde kaçamaksız geçiriyorsun günü Gül ablacım tebrik ederim hakikaten..Ve ne kadar yoğun bir gündesin tam olarak işini bilmiyorum ama sürekli koşturmaca gibi Allah kolaylık versin

canım teşekkür ederim..tabiki de mala gels

Canım benim çok sağol..tabiki mala gelsin..manevi olarak yıpranıyoruz işte..oğlum 2 senedir mesela korkudan bizimle yattı,psikolojisi bozuldu..benimde öyle..neyse sıkmıyorum canımı..hatırası olduğu için çok üzüldüm ben zaten.

Bugün misafirim gelmedi,hastaymış bebeğe geçer diye..bende sabah biraz yattım..bebişle daha çok ilgilendim..yemeğimi de yaptım uzandım şimdi..

Cuma gunu yavastan vucudumu saran kirmizi lekeler vardi. Bugun cildiyeye gittim. Kurdesen dokuyormusum her yerim resmen yara bere. Cok da fena kasiniyor

Çok geçmiş olsun..stresten tabi..atlıcan canım daha iyi olucaksın inşallah..Rabbim seni hayırlı insanlarla karşılaştırsın..

Merhaba,
Kahvaltım
Zeytin
Peynir
Yumurta beyazı, dün kardeşim haşlamıştı, bir kurabiye için beyazları bana kaldı.
Salatalık, domates
Kavun
Badem, siyah kuru üzüm

Arada
Yeşil çay, kuru üzüm ve badem
Akşam yemeğine yakın yine atıştırdım

Akşam
Patlıcan yemeği
Saltalık, yeşil sivri biber

canım gelenlere sadece tek çeşit yapsan? yada zamanın olunca buzluğa börek falan atsan.. yorma kendini, kolay mı ufacık bebek evde 3 erkek, evin işleri..

Zaten dolaptan börek,dolma çıkarıyorum..yanına kısır ve patates salatası yapıyorum..bazen de buskivili pasta..yani böyle döngü yaptım..saatlerce otururlar burda..bebikle zor ilgileniyorum benim sıkıntım o oldu zaten..neyse bitti geçti...cuma genel temizlik var evde..oh mis olur evim..zaten hergun yapıyorum da genel olunca bir başka oluyor..daha da kimseyi alamam eve :)

Şu hoşafını bende denicem ..kıskandım :)

vavvvv kedim..afiyet olsun..ben daha yemedim :)

Canımmm afiyet olsun

nerelerdesin sen hiç görünmedin bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…