- 3 Eylül 2013
- 271
- 25
Eki Görüntüle 1180491
Kizosun parmaklarin son durumu. Bu kremi verdi eczaci
Icinde cayagaci yagi, zeytinyagi, nane yagi, a vit, e vit, papatya yagi, .... daha bicok karisim var.
Bitki bitki kokuyo zaten.
neler yedin kis
Eki Görüntüle 1180491
kizosun parmaklarin son durumu. Bu kremi verdi eczaci
ıcinde cayagaci yagi, zeytinyagi, nane yagi, a vit, e vit, papatya yagi, .... Daha bicok karisim var.
:) yazdıklarının aynilari bende de var. Benimkilerde oğlan ( karnimdaki dahil) sezaryen oldum ve kilo konusunda da emzirirken cozutanlardanim..gelinimiz normal doğum ve aşırı zayıf çok kolay oluyo doğumlario uslu çocuk konusunda acayip şanssızim düz duvarda gezecekler..
Aman diyim esine hasret kal bence bi süre daha.kendini garantiye al:))))
Ablacim arastirdim hatta doktoruma sormustum.zencefil bulantıya iyi geldiği için Ihlamurla birlikte serbestmis sadece hic bir şeyde aşırısini tavsiye etmiyorum demişti. .nane limon salatalik zaten serbest ben zencefili yinede az koydum. .tadını çok beğendim.sirf tadi için bile içilir bu su ..sicaklar da ferahlatti misss....mengmeng i kandıramazsın ....
internetten araştırmadan tüketme canım,,,zencefilin faydaları zararları nedir onları iyice oku,,,,
27 aylık canım bizimki de ^_^ koç burcu. çok tatlı oluyorlar maşallah ya, selfielerini de kendilerini de yerim ben onlarım ^_^ bende 3 yeğen var, üçü de birbirinden ayrı ^_^ Allah bahtlarını da güzel etsin yavrularımızın
daha önce okumamıştım canım, not alıyorum hemen ilk fırsatta okuyacağım ^_^
bu arada benim uzun soluklu bir işim daha çıktısevdiceğin tezini tercüme edeceğim. 4 ay gibi bir zamanda kitaplaştıracağız. az işim vardı bi de bu geldi
bu isteği iyi koru canım. son 8 kilo, o zamana kadar kaçmasın
hoşgeldin, çok teşekkürler, amin inşallah. ^_^
okudum abla her sorumda da okumadın galiba deniyo, soru sorarak,paylaşarak birbirimizin yanlışını düzeltiyoruz diyoruz soru sorunca da okumadın galibakitabı sürekli yanımda taşımıyorum ki açıp bakayım neyse,
mühendislik okuyorum ben ablacım staj yapıyorum şuan çalıştığım şirkette, kışın da çalışmaya devam ediyorum staj çalışma aynı şey benim için adı değişiyo yazları staj oluyoderslerle birlikte biraz zor oluyo ama :44:
ablacım ben artık spor sonrası + çıkmaya kafayı takmıyorum. kıyafetlerim bollaşıyor ya o yetiyor
bu hafta + çıkmamın sebebi regl ve sadece 300 gr olunca çok mutlu oldum
oy yavrum benim. öpeyim geçsin
çok geçmiş olsun kıyamam
kıyamam ben ona bu daha iyileşmiş hali,,,,
hiih kıyamam bol bol nemlendirin canım kurursa canı acır, doktorun verdiği krem inşallah iyi gelir, çok geçmiş olsun kıyamam küçük prensese
sölemeyim canım yasaklar anla
geçmiş olsun canım yüzeysel değilmiş derinmiş yanığı
Gecen babymom da yazmisti 2 sezeryan diye. Dunde serym in yazdiklari, aksam ruyamda gordum kendimi.
Hamileymisim doguma gidiyorum, normal yaptiricaz diyolar, bekliyorum bekliyorum kimse almiyo beni.
Etkilendim herhalde, benimde sorunum gobek ya. Ilk dogumu da sezeryan yaptim, bi sezeryan daha olurum buyuk ihtimal.
Oohh maasallah. Simdiden kolay gelsin bana da.
Ablacim arastirdim hatta doktoruma sormustum.zencefil bulantıya iyi geldiği için Ihlamurla birlikte serbestmis sadece hic bir şeyde aşırısini tavsiye etmiyorum demişti. .nane limon salatalik zaten serbest ben zencefili yinede az koydum. .tadını çok beğendim.sirf tadi için bile içilir bu su ..sicaklar da ferahlatti misss
vay vay vay sağlıklı yaşıyoruzdaki özge 9 ayda 35,5 kg vermiş ,,,106,5 kg dan 71 kg ya düşmüş
kız resmen evrim geçirmiş ya incecik olmuş ...helal olsun
anneciğine geçmiş olsun cnmmm benim annemde böbrek hastası ve 9 yıldır diyet sayesinde diyalize girmiyoruz çok şükür anneciğine biberiye çayını öneririm bitanemm böbrekle riçin çok iyi şifa olsun inşşş
Eki Görüntüle 1180491
Kizosun parmaklarin son durumu. Bu kremi verdi eczaci
Icinde cayagaci yagi, zeytinyagi, nane yagi, a vit, e vit, papatya yagi, .... daha bicok karisim var.
Gecen babymom da yazmisti 2 sezeryan diye. Dunde seraym in yazdiklari, aksam ruyamda gordum kendimi.
Hamileymisim doguma gidiyorum, normal yaptiricaz diyolar, bekliyorum bekliyorum kimse almiyo beni.
Etkilendim herhalde, benimde sorunum gobek ya. Ilk dogumu da sezeryan yaptim, bi sezeryan daha olurum buyuk ihtimal.
Ablacim arastirdim hatta doktoruma sormustum.zencefil bulantıya iyi geldiği için Ihlamurla birlikte serbestmis sadece hic bir şeyde aşırısini tavsiye etmiyorum demişti. .nane limon salatalik zaten serbest ben zencefili yinede az koydum. .tadını çok beğendim.sirf tadi için bile içilir bu su ..sicaklar da ferahlatti misss
Amin canim cümlenin evladiyla birlikte bizimkilerde allaha emanet olsun.. bahsettigim kişinin 2 kitabini almistim şimdi 3 kez okumaya başladım. Su anki ruh haline bi nevi terapi..herkese öneriyorum. .
Sevdicek bulmuş senin gibi vefalı kültürlü birini üzmezsin sakin seni. (Yalniz hemende benimsedim gelinimizi) allah kolaylık versin canım
vay vay vay sağlıklı yaşıyoruzdaki özge 9 ayda 35,5 kg vermiş ,,,106,5 kg dan 71 kg ya düşmüş
Gecen babymom da yazmisti 2 sezeryan diye. Dunde seraym in yazdiklari, aksam ruyamda gordum kendimi.
Amin canim cümlenin evladiyla birlikte bizimkilerde allaha emanet olsun.. bahsettigim kişinin 2 kitabini almistim şimdi 3 kez okumaya başladım. Su anki ruh haline bi nevi terapi..herkese öneriyorum. .
Sevdicek bulmuş senin gibi vefalı kültürlü birini üzmezsin sakin seni. (Yalniz hemende benimsedim gelinimizi) allah kolaylık versin canım
vayyy helal olsun valla abla yavay vay vay sağlıklı yaşıyoruzdaki özge 9 ayda 35,5 kg vermiş ,,,106,5 kg dan 71 kg ya düşmüş
Yerim onun o parmaklarını canimbenim.. Klasik rus ilaçları burdada aynen devam😄
Aynen öyle kolay gelsin 2.den sonra vücut çok zor toplanıyor. 1.nin ilk doğumgünunde 52 kiloydum şimdi 5 doğumgünü geliyor 😂
Dikkat et sassy ishal gibi yapıyor mideyi bozuyormu bosaltiyormu anlamadim gün aşırı iciyorum
Taniyormuydun ablam..çok begendim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yorganı iyi ört canım
amin canım ^_^
bakıyorum da hemen hemşehrilik yapıp beni gelin ilan ettin
neyse enişteden dolayı sen de benim yengemsin
amin canım sağolasın ^_^
Evet eablacım ya benimde dikkatimi çekti... spor yaparken zor gidiyodu kilolarımız, bıraktım ev taşıma yazünden sonrada yapamadım sporu her hafta 700 700 giduyodu ne güzel... tekrar başladım tekrar artı oldumo kadar spor yapıyorsun kaçamak ta yok yine artı,,,bize spor yaramıyor hep artı çıkıyoruzönceden de öyleydik ya sen ben mydenzz spor yapar her hafta artı çıkardı ne sinir oluyordu,,,,,ramazanda geç vakitte 2 öğün yediğimiz içinde artı oluyor,,,,,bende artıyım
başladığı zamandan beri devamlı görüyorum çok sık resim paylaşıyor oradan tanıyorumDikkat et sassy ishal gibi yapıyor mideyi bozuyormu bosaltiyormu anlamadim gün aşırı iciyorum
Taniyormuydun ablam..çok begendim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba canım bizler iyyiz sen ve bebiş nasıl,,,ben öğlen 20 dkk da yürüdüm oruç oruç ama serin yerlerdennasılsınız kızlar Ankara çok sıcak evde biLe patlıyorum birde dışarda olup niyetli olanlara Allah yardım etsin
inşallahvayyy helal olsun valla abla ya
darısı hamilelik sonrası bize
Dikkat et sassy ishal gibi yapıyor mideyi bozuyormu bosaltiyormu anlamadim gün aşırı iciyorum