- 1 Mayıs 2014
- 1.651
- 1.876
hastalıkla sağlıkla çok sınandık ablacım bu hafta....amcamınkızı maalesef intihar etti, ölmedi Allaha şükür..2 çocuk sahıbesi ve dünya iyısı bir insandı..maalesef bir adi adama düştü hayatı karardı..
Sonra dünyalar iyısı bır teyzemizin oğlu vardı kolunu fabrıkada makınaya kaptırmış dirsekten kestiler..o kadar üzüldüm ki..Somadakilerden dolayı ağzım yara olmuştu bunlarda olunca çok kötü hastalandım..Rabbim herkese sağlık sıhhat nasip etsin başka bir şey diyemeyeceğim..
ben sizi sanaldan arkadaş sanıyordumbabymom'um kızmaz bana neler atlattık, yaşadık biz
gelin arabasında bile ben vardım yanında nazımı çeker
maşallah, önümüzde güzel bir model oldu.
evet ya CANAN bi kayboldu tam kayboldu inşallah kısa sürede dönerKedicimden öğrendik ekini de canan ablaya bi ulaşabilsek keşke çok uzun oldu yokluğu
MENGMENG canimcim işyerinde buzdolabı varsa işten cikmadan hazırla sassy yi. Sabah iç. Yada evde hazırla sabah suz 1 lt sini işte iç gerisini akşam evde iç. Demokrasilerde care tükenmez balim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
09:30
1 yumurtalı KKK
(muz getirmeyi unutmuşum, meyve de sadece 2 adet gün kurusu)
14:30
1 kase tarhana çorbası
1 tabak kıymalı taze fasulye
4 kaşık bulgur pilavı
1 kase cacık
19:10
yumurta az oldu diye kıymalı yumurta yaptım
2 dilim pastırma
roka
maydonoz
yoğurt
tarçınlı sütlü Türk kahvesi içiyorum ^_^
1 saat içinde çıkıp alabildiğince yürüyeceğim, ekran görüntüsü alırım.
Menum
Uyanınca oda sıcaklığında su + 1 bardak sassy su
10.00 kkk + 5i 1 yerde çayı
16.30 haşlanmış karnıbahar ve 2 tavuk but+ tarçınlı sütlü kahve
19.00 5i 1 yerde çayı
2 lt sassy su
Spor yok
Sabah ;kkk11 de yaptım
Akşam ;1,5kase yoğurtlu nohutu buğday çorbası
4yemek kaşığı domatesli patlıcan
Salata
4 gibi 30dk tempolu yürüyüş ,1,5litre sassy su dahada içicem
Tesekkurler an itibariyle 4 km deyim yolum uzun manzaram guzel Eki Görüntüle 1125715
Fotoyu hiz kesmeden cektim ^_^
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben sizi sanaldan arkadaş sanıyordum
evet ya CANAN bi kayboldu tam kayboldu inşallah kısa sürede döner
iyi fikir
Eki Görüntüle 1125773
Sonunda bunu aldım. :) Daha önce meraktan alıp, tadı kötü gelince bozukmuş diye atmıştım. :) ama tadı öyleymiş zaten.
Eki Görüntüle 1125773
Sonunda bunu aldım. :) Daha önce meraktan alıp, tadı kötü gelince bozukmuş diye atmıştım. :) ama tadı öyleymiş zaten.
Çok teşekkür ederim allah razı olsunBen gecen hafta dondurma yedim :26:
Atlatmissiniz sag salim, damatlik gormeyi de nasip etsin Allah. Kiskananlar catlasin, hic takma.
Ayyy canim ablam
hemen tarifi alıyorum kg da farkederse bende haftasonları evdeyken yapayım
sonra google amca cevap vermez falan
portakal suyu 1 kahve fincanını geçmeyecek canım ama kırkta bir başkaları okuyup hergün içmesin diye yazıyorum
kuzucuğa
bebecik annesine naz yapıyor göstermiyor kendisini 1 ay daha sabredeceğiz
ben 3. ye 35 yaşıma yakınken hamile kalmıştım doktorum hiç tarama yaptırmadı gerek yok diye...şimdi herkese tarama yapıyorlar
eltine de çok gıcık kaptım terbiyesiz bu ne kıskançlık böyle milleti indallah ettirmiş...
Ne kadar büyük bir imtihan allahim onlarinda sizlerinde yardımcınız olsun. Gerçekten okurken inanilmaz etkilendim hem ardarda hem cok acı olaylar.rabbim yardimciniz olsun canimçok teşekkür ederim fmgenc..Rabbim kimseye yaşatmasın..
teşekkür ederim mengmeng.. imtihan dünyası işte daimi sabır istiyor..
Menum
Uyanınca oda sıcaklığında su + 1 bardak sassy su
10.00 kkk + 5i 1 yerde çayı
16.30 haşlanmış karnıbahar ve 2 tavuk but+ tarçınlı sütlü kahve
19.00 5i 1 yerde çayı
2 lt sassy su
Spor yok
Avokado değil mi o? Çok faydaliymis ama bana çok tatsiz geliyor
Avokado evet, bende ilk yediğimde tatlı birşey zannediyordum, çok garip bir tadı vardı. Yemeden çöpe gitmişti. Çok faydalı diye aldım yine, sarımsak, yağ, yoğurt, nane ile karıştırıp yemeyi deneyeceğim. :)
Herkese tüünaydın :)
Babymom sağol cnm ,sassy yi hazırladım içmeye başladımakşam nerende araştırdım ve içenler etkilerını görmüşler ..
kürdan bacak olmuşsun hala gram konuşuyorsun. az rahat bırak kendini
teşekkürler ^_^
Ayyy keşke benimde bacaklar kürdan olsa
İnşallah canım.
Önemli olan kürdan bacak olmak değil, o durumu korumak.
Geçen sene bu zamanlarda 34 beden giyiyordum.
Oh süper, en önemlisi inanmak. Ben de kendime inanıyorum. Bugün 25. günüm, hiç kaçamak yapmadım ^_^
Ne kadar kalın olursa olsun incelir canım, az sabır sadece. ^_^
Tez vakitte sıfır bedenleri görelim inşallah. ^_^ Benim tek ümidim, kısa sürede aldığım kiloları aynı şekilde kısa zamanda vermek. ^_^
bende aynısını yazmıştım yukarıda ama senin kadar açık yazmadım kızdırmayayım diyebacaklar incecik olmuş boydan 2 ay önce ki resmini görmüştüm iyice zayıfladı ....
babymom'um kızmaz bana neler atlattık, yaşadık biz
gelin arabasında bile ben vardım yanında nazımı çeker
maşallah, önümüzde güzel bir model oldu.
afiyet olsun ^_^
hem evde hem ofiste 1er litre hazırlamayı düşünüyorum canım. taşıma derdinden kurtulurum.
2 litre suyu ben öğlene kadar içiyorum desem yalan olmaz. sassy su haricinde de su içebiliyorum anlaşılan, bugünkü menünde gördüm buna sevindim