- 25 Nisan 2014
- 1.829
- 21
- Konu Sahibi Sonnenschein_
Su dediniz susadım kalktım 1 lt lik şişemi aldım odaya geldim :)
iPhone'den gönderildi.
iPhone'den gönderildi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam sali günü insaallah o zaman. ☆
Su dediniz susadım kalktım 1 lt lik şişemi aldım odaya geldim :)
iPhone'den gönderildi.
ben de çok susamışım, sen diyince aklıma geldi içeyim şöyle
tamamdır, salı günleri bu konunun tartı günü ilan edilmiştir
ben salı günü bir yerlerden tartı neym bulursam koşa koşa cafeye gider bildirimimi yaparım bulurum ya tartı, komşulara falan giderim olur olur ben de yazacağım her salı kilomu. kaytarmak yok.
kendi defterimde kilo günüm cumartesi idi. ben de haftada iki tartılmış olacağım böylece, salı ve cumartesi
O zaman istersen ilk sayfada konuyu actigin ilk mesaj alanina isimlerimizden olusan bir liste yapabilirsin. Oradan takip etmek daha kolay olur. Diger gunluklerde de oyle yapiyorlar gordugum kadariyla.
yüzün bebek gibi, maşallah, istediğin kiloya gelince taş gibim olacaksın
bizim olmadığımız zamanlarda bu sözümü getir aklına
Sahip oldugumuz kilo uzerinden degil de bence eksilen ya da artan kilo uzerinden degerlendirme yapabiliriz. Gerci fazla kilodakiler daha cabuk verebilir ama olsun, cok da onemli degil bence. Yuzde de olabilir, ama hesap konusu biraz karisiyor bazen. Onceden yarismali bir gruptaydim, bazi kisiler hesaplamayi yanlis yapiyordu o yuzden siralama degisiyordu. Sonuncu olan kisi birinci konuma geliyordu falan, kimse de anlamiyordu. Birkac kez uyarmistim. En sonunda uyarmaktan vazgeçtim gruptan ciktim. :)))tamamdır
nasıl olsun, rumuz, kilo, boy, başlangıç kilo, geçen hafta, bu hafta, yüzde şeklinde mi
yoksa sedece hafta hafta kilolarımız mı yapsak
ben bir inceleyeyim diğer listeleri de güzel olsun.
senin fikrin nedir nasıl olsun liste
Sahip oldugumuz kilo uzerinden degil de bence eksilen ya da artan kilo uzerinden degerlendirme yapabiliriz. Gerci fazla kilodakiler daha cabuk verebilir ama olsun, cok da onemli degil bence. Yuzde de olabilir, ama hesap konusu biraz karisiyor bazen. Onceden yarismali bir gruptaydim, bazi kisiler hesaplamayi yanlis yapiyordu o yuzden siralama degisiyordu. Sonuncu olan kisi birinci konuma geliyordu falan, kimse de anlamiyordu. Birkac kez uyarmistim. En sonunda uyarmaktan vazgeçtim gruptan ciktim. :)))
Soyle yapabiliriz bence mesela;
Rumuz / 1. Hafta / 2. Hafta
Kimmik / (-0,6 kg) / (+0,3kg)
Cok mu karisik? Tablo olunca daha duzenli olur heralde.
Sahip oldugumuz kilo uzerinden degil de bence eksilen ya da artan kilo uzerinden degerlendirme yapabiliriz. Gerci fazla kilodakiler daha cabuk verebilir ama olsun, cok da onemli degil bence. Yuzde de olabilir, ama hesap konusu biraz karisiyor bazen. Onceden yarismali bir gruptaydim, bazi kisiler hesaplamayi yanlis yapiyordu o yuzden siralama degisiyordu. Sonuncu olan kisi birinci konuma geliyordu falan, kimse de anlamiyordu. Birkac kez uyarmistim. En sonunda uyarmaktan vazgeçtim gruptan ciktim. :)))
Iyi geceler kuzularım 😘😘❤️❤️
Yarın görüşmek üzere
iPhone'den gönderildi.
Bende mi aranıza katılsam acaba ? Tabi kendi sayfamda da bulunacağım
iPhone'den gönderildi.
Bende mi aranıza katılsam acaba ? Tabi kendi sayfamda da bulunacağım
iPhone'den gönderildi.
hazırladım listeyi, katılmak isteyen olursa buraya yazsın yeter
liste hakkında öneriniz varsa, olmamış dediğiniz yer varsa düzelteyim