Karatay Diyeti ile Sağlıklı Günler

Sağlıklı yaşamak istiyor musunuz ;))

• Evet

OY: 28 100,0%
  • Hayır

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    28
dün ki menü

Sabah: 1 yumurta, 1 salatalık , peynir
Öğle: fırında sebzeli et, salata, ayran
Akşam: yayla çorba, karnıyarık, 2 kaşık bulgur pilavı, cacık, salata

akşam arkadaşım geldi biraz geç yemek zorunda kaldık yemeği, sonra da 2,5 km yürüdüm, vücut erken yemeye alışınca nasıl rahatsız etti sanki taş yemişim gibi yürüyüşe çıkana kadar akla karayı seçtim vallahi :KK1:

dün ki menü

Sabah: 1 yumurta, 1 salatalık , peynir
Öğle: fırında sebzeli et, salata, ayran
Akşam: yayla çorba, karnıyarık, 2 kaşık bulgur pilavı, cacık, salata

akşam arkadaşım geldi biraz geç yemek zorunda kaldık yemeği, sonra da 2,5 km yürüdüm, vücut erken yemeye alışınca nasıl rahatsız etti sanki taş yemişim gibi yürüyüşe çıkana kadar akla karayı seçtim vallahi :KK1:

evet ya geç yemek çok kötü etkiliyor insanı
menülerin çok güzel :KK34:

selam kızlar, ben de karatay uyguluyorum ptesinden bri. 5 gün oldu. dün tartıldım daha 1 kilo vermişim ama ptesi diyete başladığım gün regl de olmuşum, herhalde ondan yavaş gidiyor değil mi:KK43: reglim bitmek üzere şu an.

guruldayan mideyle gezip gece bile açlıktan zar zor uyurken yavaş kilo vermek motivasyonumun düşmesine sebep oluyor :KK43:

selam kızlar, ben de karatay uyguluyorum ptesinden bri. 5 gün oldu. dün tartıldım daha 1 kilo vermişim ama ptesi diyete başladığım gün regl de olmuşum, herhalde ondan yavaş gidiyor değil mi:KK43: reglim bitmek üzere şu an.

guruldayan mideyle gezip gece bile açlıktan zar zor uyurken yavaş kilo vermek motivasyonumun düşmesine sebep oluyor :KK43:

guruldayan mideyle gezman yanlış bişey yaptığın anlamına geliyor, aç yatma kısmına bişey diyemem erken yiyince acıkıyo insan ilk zamanlar haklısın ama doğru beslenirsen acıkmadığını görürsün, regline rağmen 1 kilo gittiği için şanslısın ben geçen hafta 2 kilo almıştım :KK1:

aslında aç dolaşıyorsan bir şeylerde terslik var, proteinini tam almıyorsun belki de, karatay aç kalmadan zayıflamayı anlatıyor ya, ben o kadar çok doyuyorum ki hatta dün akşam yemeği fazla geldi bu sabah kahvaltımı çok geç yaptım, canım istemedi.

yağdan ve proteinden bol bol tüketiyorsun dimi :KK34:

bir de regl dönemi çok etkili, ben de bu hafta regldim, yarına bitiyor, yarına ayrıca tartılma günüm, muhtemelen aynı kiloda kalmışımdır, vücut ne kadar dikkat etsen de bu hafta su topluyor ödem oluyor bir şekilde, bol su tüketmek lazım.

guruldayan mideyle gezman yanlış bişey yaptığın anlamına geliyor, aç yatma kısmına bişey diyemem erken yiyince acıkıyo insan ilk zamanlar haklısın ama doğru beslenirsen acıkmadığını görürsün, regline rağmen 1 kilo gittiği için şanslısın ben geçen hafta 2 kilo almıştım :KK1:

ayyy cidden mi, ne yapsam nerelere gitsem, kilo ibresini hiç yukarılarda görmek istemiyorum, yarın tartılacağım, ne olur 73den fazla çıkmasın :KK52:

sağol canım, sen de yaz ne yediğini, hadi canlansın burası biraz ne yapmalıyız :KK52:

sabah

- 1 yemek kaşığı keçi loru
- 8 zeytin
- 2 yumurta
- 2 bardak beyaz çay (çok seviyorum bu çayı)

$image.jpg

günün motivasyon fotoğrafı

$image.jpg

parklarda görüyorum, ben heh heh diyerek yürürken yanımdan böyle ceylan gibi koşarak geçiyorlar :KK9:
Allah bize de böyle koşmak, zayıf olduğumuz halde spor yapma havasını atmak nasip etsin :KK9:

Son düzenleme:

Eki Görüntüle 1185912

parklarda görüyorum, ben heh heh diyerek yürürken yanımdan böyle ceylan gibi koşarak geçiyorlar :KK9:
Allah bize de böyle koşmak, zayıf olduğumuz halde spor yapma havasını atmak nasip etsin :KK9:

SPOR YAPMAYA SİNİR oluyorum desem yeridir zayıf zayıf hatunlar spor yapıyo daha da sinir oluyorum işte beyni formatlamak gerekiyo ben zayıf olsam popomu kadırmam vallaaahi :KK9:

Hehehehe evet değil mi ya, zayifladiktan sonra da yine sporu/yürüyüşü/koşuyu birakmamak lazim. Aslinda cok eglenceli seyler zaten, insan bir alisinca severek yapmaya başlıyor. Hayatinin bir parcasi oluyor. Ben Ramazan oldugu icin su kaybim fazla olmasin diye simdi cok fazla yuklenemiyorum, sadece yurumekle yetiniyorum ama gerçekten ozledim spor yapmayi.♥

Son düzenleme:
biz de bi tartı günü yapalım ne dersiniz, hoş 3-5 kişiyiz de olsun :KK1::KK1:

Ben de var miyim o 3-5 kişi arasinda? Beni de alin aranizaa. :) Kac kilo olduğumuzu degil de kac kilo verdigimizi yazalim, eksi kilolar uzerinden yarisma yapalim. Gaza gelelim. ★★★

aslında aç dolaşıyorsan bir şeylerde terslik var, proteinini tam almıyorsun belki de, karatay aç kalmadan zayıflamayı anlatıyor ya, ben o kadar çok doyuyorum ki hatta dün akşam yemeği fazla geldi bu sabah kahvaltımı çok geç yaptım, canım istemedi.

yağdan ve proteinden bol bol tüketiyorsun dimi :KK34:

bir de regl dönemi çok etkili, ben de bu hafta regldim, yarına bitiyor, yarına ayrıca tartılma günüm, muhtemelen aynı kiloda kalmışımdır, vücut ne kadar dikkat etsen de bu hafta su topluyor ödem oluyor bir şekilde, bol su tüketmek lazım.

aslında yanlış bir şey yaptığımı sanmıyorum. sadece diyete başlamadan daha bir gün öncesine kadar çok yiyen ve ağzı hiç boş durmayan biri olduğum için ekmeği tamamen hayatımdan çıkarmak ve porsiyonlarımı birden küçültmek ağır geldi sanırım :)

Ben de var miyim o 3-5 kişi arasinda? Beni de alin aranizaa. :) Kac kilo olduğumuzu degil de kac kilo verdigimizi yazalim, eksi kilolar uzerinden yarisma yapalim. Gaza gelelim. ★★★

Olur bana uyar o zaman salıdan salıya nasıl? hafta sonu kaçamakların şişkinliği pazartesiye yansıyo çünkü :KK9::KK9:

biz de bi tartı günü yapalım ne dersiniz, hoş 3-5 kişiyiz de olsun :KK1::KK1:

cumartesi güzel bak, hem yarın tartılır bildirimimizi yapmış oluruz hemen.
benim tartı günüm cumartesiydi de :KK17:

pazartesiden itibaren ben yokum bayrama kadar, bayramdan itibaren ben liste de yaparım buraya, içeriğini siz nasıl isterseniz öyle yaparım, çok güzel olur, motivasyon olur bize, hem liste olunca geliyor herkes.

Hehehehe evet değil mi ya, zayifladiktan sonra da yine sporu/yürüyüşü/koşuyu birakmamak lazim. Aslinda cok eglenceli seyler zaten, insan bir alisinca severek yapmaya başlıyor. Hayatinin bir parcasi oluyor. Ben Ramazan oldugu icin su kaybim fazla olmasin diye simdi cok fazla yuklenemiyorum, sadece yurumekle yetiniyorum ama gerçekten ozledim spor yapmayi.♥

zaten bir zayıflayayım bir daha yakasını bırakmam o vücudumun, ondan sonra ne tatlısı ne aburu cuburu, hiç kimse ağzıma sokamaz, bu kadar da büyük konuşuyorum :KK9: sporu ise parklardaki ceylanlar gibi daha bir hevesle yaparım gibi. çünkü kendine güvenin var, dışarı çıkarken ne giysem problemin yok, en sadesinden bir askılı geçir üzerine, altına en dandiğinden bir şort, çık parka koştur, ne saç yap ne yüzüne gözüne renk ver, yataktan çıktığın gibi, topla saçını tepeden, rahat ol.

bu anlattığım tipte insanlar o kadar çok ki, bayılıyorum bunlara, uykulu gözlerle geliyorlar Dikmen Vadisine, böyle mini şort askılı saç tepeden toplanmış, önce ısınıyorlar geriniyorlar, sonra seke seke koşturup bir daha esneyip evlerine gidiyorlar :KK16:

ben ise yağlarımı kapatan kıyafetleri arıyorum iki saat, bir bakım bir sıkılganlık, ee tabi herkes at gibi ben lömbür lömbür :KK52:

cumartesi güzel bak, hem yarın tartılır bildirimimizi yapmış oluruz hemen.
benim tartı günüm cumartesiydi de :KK17:

pazartesiden itibaren ben yokum bayrama kadar, bayramdan itibaren ben liste de yaparım buraya, içeriğini siz nasıl isterseniz öyle yaparım, çok güzel olur, motivasyon olur bize, hem liste olunca geliyor herkes.

ben bu akşam istanbula gidiyorum yarın tartılamayabilirim ama siz yazın ben bugunki kilomu yazarım :KK1:

nasıl yoksun? girmicek misin foruma kız bu senin günlüğün günlük sabi olmadan olur mu :KK1:

X