Karatay Diyeti ile Sağlıklı Günler

Sağlıklı yaşamak istiyor musunuz ;))

• Evet

OY: 28 100,0%
  • Hayır

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    28
Ben de var miyim o 3-5 kişi arasinda? Beni de alin aranizaa. :) Kac kilo olduğumuzu degil de kac kilo verdigimizi yazalim, eksi kilolar uzerinden yarisma yapalim. Gaza gelelim. ★★★

elbette varsın :KK34: siz nasıl isterseniz :KK34: ama ben bayrama kadar yokum, yazlığa gideceğim, orada internet yok, siz ben yokken yapın düzeninizi kurun burada ben gelir gelmes katılırım size

aslında yanlış bir şey yaptığımı sanmıyorum. sadece diyete başlamadan daha bir gün öncesine kadar çok yiyen ve ağzı hiç boş durmayan biri olduğum için ekmeği tamamen hayatımdan çıkarmak ve porsiyonlarımı birden küçültmek ağır geldi sanırım :)

sen en iyisi proteine aban :KK34: birden porsiyon küçültünce de etkilendin doğal olarak ama alışacaksın en kısa zamanda :KK34:

zaten bir zayıflayayım bir daha yakasını bırakmam o vücudumun, ondan sonra ne tatlısı ne aburu cuburu, hiç kimse ağzıma sokamaz, bu kadar da büyük konuşuyorum :KK9: sporu ise parklardaki ceylanlar gibi daha bir hevesle yaparım gibi. çünkü kendine güvenin var, dışarı çıkarken ne giysem problemin yok, en sadesinden bir askılı geçir üzerine, altına en dandiğinden bir şort, çık parka koştur, ne saç yap ne yüzüne gözüne renk ver, yataktan çıktığın gibi, topla saçını tepeden, rahat ol.

bu anlattığım tipte insanlar o kadar çok ki, bayılıyorum bunlara, uykulu gözlerle geliyorlar Dikmen Vadisine, böyle mini şort askılı saç tepeden toplanmış, önce ısınıyorlar geriniyorlar, sonra seke seke koşturup bir daha esneyip evlerine gidiyorlar :KK16:

ben ise yağlarımı kapatan kıyafetleri arıyorum iki saat, bir bakım bir sıkılganlık, ee tabi herkes at gibi ben lömbür lömbür :KK52:

hahahha alemsin, aynen dediğin kızlara ben de özeniyorum dandik bi tayt üstüne dandik tişörtlü saç baş dağınık kızlardan olmayı istiyorum ben dee :KK52:

Olur bana uyar o zaman salıdan salıya nasıl? hafta sonu kaçamakların şişkinliği pazartesiye yansıyo çünkü :KK9::KK9:

tamam salı bana uyar, gelince katılacağım, ben yokken kesin devam ettirin ama, kesin, iki haftalık yazılanları tek tek okuyacağım
bir cafeye gider internete girerim aslında ama tartım da yok o evde, kilomu bilemeyeceğim

aslında yanlış bir şey yaptığımı sanmıyorum. sadece diyete başlamadan daha bir gün öncesine kadar çok yiyen ve ağzı hiç boş durmayan biri olduğum için ekmeği tamamen hayatımdan çıkarmak ve porsiyonlarımı birden küçültmek ağır geldi sanırım :)

en büyük kurtarıcın ceviz ve ayran olsun ara öğün yapmak istediğinde ayran en büyük kurtarıcı yanında da bi avuç ceviz, fındık fıstık (kavrulmamış-tuzsuz) :KK34:

ben bu akşam istanbula gidiyorum yarın tartılamayabilirim ama siz yazın ben bugunki kilomu yazarım :KK1:

nasıl yoksun? girmicek misin foruma kız bu senin günlüğün günlük sabi olmadan olur mu :KK1:

ev bahçeli ve deniz kenarı olunca annem babam internete hiç ihtiyaç duymuyorlar
fix menü, sabah denize girilir erkenden, 11 de eve girilir, öğleden sonraya kadar serbest
sonra akşama kadar da bahçede çalışılır :KK9: ne zaman oraya gitsem en az 5 kilo vermiş olarak geri dönüyorum, dünyadan gündemden insanlardan uzak, sadece hareket etmek ve dinlenmek var :))

işte merkeze gider bir internet cafe bulurum da tartı da yok orda :KK9:
dönünce ama her şeye tabiiyim, ne dilerseniz, söz :KK34:

Son düzenleme:
ev bahçeli ve deniz kenarı olunca annem babam internete hiç ihtiyaç duymuyorlar
fix menü, sabah denize girilir erkenden 11 de eve girilir, öğleden sonraya kadar serbest
sonra akşama kadar da bahçede çalışılır :KK9: ne zaman oraya gitsem en az 5 kilo vermiş olarak geri dönüyorum, dünyadan gündemden insanlardan uzak, sadece hareket etmek ve dinlenmek var :))

işte merkeze gider bir internet cafe bulurum da tartı da yok orda :KK9:
dönünce ama her şeye tabiiyim, ne dilerseniz, söz :KK34:

ohh ne güzelmiş, iyi dinlen denizin tadını çıkar bol bol yüz, kilo vermesen bile geldiğinde incelmiş olursun kesin çok şanslısın :KK16:

ozamn dönüşte görüşürüz bize emanet :KK1:

ohh ne güzelmiş, iyi dinlen denizin tadını çıkar bol bol yüz, kilo vermesen bile geldiğinde incelmiş olursun kesin çok şanslısın :KK16:

ozamn dönüşte görüşürüz bize emanet :KK1:

şu an 73 üm geri döndüğümde tartıldığımda hedef 60lı rakamlar diyorum :))

pazar akşamına kadar buradayım, sonra bayramda görüşeceğiz, ayy çok sevindim konum öksüz kalmayacak, her gün yazın ama menünüzü, sporunuzu, kilo bildirimi ayarlayın hangi gün isterseniz, liste yapın, dilerseniz gelince ben de liste yaparım, listeyi gören geliyor bu forumda :KK9: acayip şenlikli olur

ben gelince size aynen uyarım :KK34:

Son düzenleme:
şu an 73 üm geri döndüğümde tartıldığımda hedef 60lı rakamlar diyorum :))

pazar akşamına kadar buradayım, sonra bayramda görüşeceğiz, ayy çok sevindim konum öksüz kalmayacak, her gün yazın ama menünüzü, sporunuzu, kilo bildirimi ayarlayın hangi gün isterseniz, liste yapın, dilerseniz gelince ben de liste yaparım, listeyi gören geliyor bu forumda :KK9: acayip şenlikli olur

ben gelince size aynen uyarım :KK34:

buraya biraz insan çekmek şart cidden kızlar gelen arkadaşına da söylesin duyduk duymadık demeyin :KK52: kaçamaklara kızmak yok, 1 pirinç tanesinden kaçmak yok:KK1: rahat rahat, sağlık lı beslenip kilo verelimm :KK16:

Simdi kızlar. Ben her Cuma gunu tartilinan bir gruba uyeyim. Her Cuma mutlaka tartilip kilo bildirimi yapiyorum. Ayrica diyetime Çarşamba gunu basladigim icin her Carsamba tarti gunum ama bu hafta unuttum tartilmayi. O yuzden diyorum en iyisi artik Çarşambalari hic tartilmayayim. Bir Cuma gunu tartilayim, bir de burada bu grup icin ortak kararlastirdigimiz tarti gununde tartilirim. Haftada en fazla iki gun tartilmak istiyorum. Her gun her gun tartilmak hosuma gitmiyor. Haftada 3 de tartilmak istemiyorum.

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1405103856.712575.jpg
Hala 90 lardayım bir 89-88 lere düşmemedim yaaa :KK43: :KK43:

iPhone'den gönderildi.

Simdi kızlar. Ben her Cuma gunu tartilinan bir gruba uyeyim. Her Cuma mutlaka tartilip kilo bildirimi yapiyorum. Ayrica diyetime Çarşamba gunu basladigim icin her Carsamba tarti gunum ama bu hafta unuttum tartilmayi. O yuzden diyorum en iyisi artik Çarşambalari hic tartilmayayim. Bir Cuma gunu tartilayim, bir de burada bu grup icin ortak kararlastirdigimiz tarti gununde tartilirim. Haftada en fazla iki gun tartilmak istiyorum. Her gun her gun tartilmak hosuma gitmiyor. Haftada 3 de tartilmak istemiyorum.

o zaman salı günü önerimiz bence uygun, zaten cuma günü tartılıyormuşsun, cumadan sonra haftanın yarısı tam salıya denk geliyor zaten, o zaman hafta boyu salı ve cuma tartıl, böylece iki kere olur, orantılı olur.

hem diğer karatay üyelerimiz de salı günü istiyorlardı, bence uygun salı günü :KK34:

Eki Görüntüle 1186329
Hala 90 lardayım bir 89-88 lere düşmemedim yaaa :KK43: :KK43:

iPhone'den gönderildi.

olsun daha geçen haftalarda 92-93üm diyordun, bak her hafta rakamını aşağıya çekiyorsun, ileriki günlerde 82-83 lere düşemedim ya diyeceksin, öyle öyle 60lara geleceksin :KK16:

bu arada fotoda gayet ince çıkmışsın :KK66:)

Son düzenleme:
olsun daha geçen haftalarda 92-93üm diyordun, bak her hafta rakamını aşağıya çekiyorsun, ileriki günlerde 82-83 lere düşemedim ya diyeceksin, öyle öyle 60lara geleceksin :KK16:

bu arada fotoda gayet ince çıkmışsın :KK66:)

İnşallah canım sizin desteğinizle yalnız bırakmayın beni ve yediklerime de yorum yapın motive olayım :)

iPhone'den gönderildi.

o zaman salı günü önerimiz bence uygun, zaten cuma günü tartılıyormuşsun, cumadan sonra haftanın yarısı tam salıya denk geliyor zaten, o zaman hafta boyu salı ve cuma tartıl, böylece iki kere olur, orantılı olur.

hem diğer karatay üyelerimiz de salı günü istiyorlardı, bence uygun salı günü :KK34:
Tamam sali günü insaallah o zaman. ☆

X