Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

haklısın canım ben normal kadın dogumcumla devam etseydım daha sorunumu ögrenmemıs olacaktım ıkıncıyıde kaybettıkten sonra ancak ogrenrdım allah korudu perınatologa gıttımde o buldu ama oda sadece folbıol dedı gebelık oncesi burda bakınca herkes bi çok takvıye alıo o yuzden tekrar baska bı dr görüşü daha alayım istıyorumda dr bulmak gercekten zor :44:

bizim için folik asit ve b12 çok önemli. ben gebelik öncesi folbiol, b12 ve zinko kullandım. aspirin kullanmadım. ama çok kişi aspirin de kullanıyor. hatta omega 3 de iyi oluyor sanırım. ama en önemlisinin folik asit ve b12 olduğundan eminim b12 de kullan bence.
maalesef dr undan emin olana kadar bira dr dr gezeceksin. içine sinen dr u bulunca gebe kalmak için çalışmalara başlayacaksın.
iğneye başlama konusunda da her dr aynı fikirde değil. kimisi gebelik istediğin ayki ilk adetinde başlatır, kimi idrar testi pozitif olunca, kimi keseti görünce kimi kalp atışını görünce. aklının mantığnın kabul ettiği içinin ısındığı bir dr bulmalısın.kendi dr un kendin olmalısın.

çok teşekkür ederim canım yardımların için

Arkadaşlar geçen hafta biraz rahatsızlandım, çok önemli bir şey değildi, sanırım üşütmüştüm. Ama kendimi çok iyi hissetmiyordum. Eşim de doktora gidelim dedi. Doktor serum taktı. Çok iyi geldi. Ama sonra da aklıma takıldı acaba diyetimi ya da değerlerimi etkiler mi diye Sizce bir sıkıntı olur mu?

gecmis olsun cnm.valla hic bir fikrim yok diyeti etkilermi ki.serumun iceriginde neler var acaba netten bulursun belki.
tekrar gecmis olsun.

canım referans değerlerini bilmiyorum doktor elimize sonuç kağıtlarını vermiyor ama 48 olduğunda biraz yüksek olduğunu ancak düşük olmasındansa böyle olmasını tercih ediyoruz demişti. belki labaratuar referans değerlerı farklıdır dediğin gibi. zaten şimdi 30 larda 48ken bi yerimi kesmemeye dikkat ediyordum kendimce önlemler almıştım saçma da olsa bebeğim için işte canım.pıhtılaşmasındansa sıvılaşsın daha iyi

canım benim de 48 cıktıgında diyet yapmıştım.sonraki aylarda pek dikkat etmedim ben de tam tersi diyetle alakalı olduğunu düşünmüştüm.sen neden öyle düşünüyorsun?
aspirin kullandırmadı hiç benim doktorum.direk iğneyle başladım. dediğin giibi olmazsa sen de bir gün tek bir gün çift yaparsın. doktorum sağolsun çok güven veriyor bana.
haberlerini bekliyorum canım

Kızlar dün kontrolüm vardı ve şükürler olsun bebişimiz iyi. Ve bir erkeğimiz geliyor inşallah. Rabbim sağlıkla, sorunsuz bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin, hayırlı güzel bir ömrü olsun inşallah...

arkadaşlar topiği çok ihmal ettim inşallah hepiniz iyisinizdir...ben bayağı problem yaşadım ama çok şükür şimdi çok iyiyiz rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...

geçen hafta serklaj yapıldı bugün kontrolümüz vardı bebişlerden biri prensmiş diğeri kendini göstermedi dr kıza benziyor dedi : )
buradaki drum hiç aptt istemedi bir ay sonrada eve gidebileceğimi söyledi...

gözün aydın cnm.oğluşunla sağlıklı mutlu ömür diliyorum.

dün histeroskopi için devlet hastanesine gittim.boyumun ölçüsünü alıp geldim.bizim hastamız değilsin yapamayız dediler.tahlilleri çapada yaptırdığım için orda yaptır dediler.orda yaptırsam size niye geleyim yahu.nasrettin hoca ne güzel demiş parayı veren düdüğü çalar diye.param olsa 2vazıtayla gidip sıcağın bağırlarında size niye geleyim.giderim bir özel hastaneye oh beş dakikada beşiktaş.bide 3çocuk yapın diyolar.izin verinde yapim beee

aramıza hos geldin serapcım:)bir oğlusumuz daha gelcek desene:)

ay ne guzel cnm ıkız annesı olmak hem guzel hem cok zor allah yardımcın olsun sımdıden:)saglıkla kucagına alırsın ınsallh ıkısınıde:)
darısı tum ısteyenlerın basına cıfter cıfter ınsalh:)

Günaydın arkadaşlar bugun dr kontrolumuz var hem korkuyorum hemde cok heyecanlıyım sankı azaldıkca zaman gecmıyor ya ...
bakalım oglusum ne kadar olmus ,dualarınızı eksık etmeyın arkadaslar...

evet nazife ya.vakit geçmiyor.aslında cabuk geçti baksana ben 34+! deyim.ama sıcaklardan mı yoksa heyecandan mı vakit geçmiyor sanki.bir an önce sağlıkla sağlıklıca doğacağı günü görmek istiyorum.çok merak ediyorum kızımı.birde 2 temmuzdan beri doğru düzgün yüzünü filan göremedim.heyecan ve merak dorukta.....

ayy evet heyecan dorukta acaba nasıl olcak nasıl gecıcek dogum napcaz dıye dusunmekten karısık karısık ruyalar goruyorum geceleri.karnımda ıyıce gerıldı artık cnm acıyo abzen herseye razıyım ama dımı yeterkı saglıkla gelsın kuzular:)
herseyını hazırladın mı elıfcım?

çok şükür faktör V sonucu da normal çıktı. Allah hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah :)

nazıfecım hayırlı haberlerle gel canım.bılıyorsun benım de yarın.ınsallah gulerek ayrılalım doktorun yanından.

evet canım her seyım hazır.....sen hala haırlamadın demı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…