- 18 Ekim 2012
- 2.872
- 405
-
- Konu Sahibi melodysilk
yeni topik hayırlı olsun arkadaşlar Allah dualarımızı kabul etsin...salavat listesine benide alırmısınız?buarada innohep 0,7 kullanmaya başladım inşallah bu kez bebeğim beni bırakmaz...
merhaba pıhtıdaşlarım. kan pıhtılaşması ile ilgili her tür sohbetimizi, bizleri ayakta tuttuğuna inandığımız dualarımızı artık burdan yapabiliriz.:13:
zamanla tablo yapmayi da ogrenirim.ilk basa atarim duayi.hepiniz hosgeldiniz arkadaslar
aysecim hosgeldin.seni de eklemistim zaten listeye.suan yapistiramiyorum listeyi. isteki bilgisayarimda yuklu.diger topikten bakarak okumaya baslayabilirsin.clexan kullaniyordun ve bacagindaki agri yuzunden bu igneye baslamistin diye hatirliyorum.acaba dr ne dedi bununla ilgili.niye innohep kullan defi.bir de 0,7 0,4 e gore cok degilmi.insallah aysecim hersey yolunda gider.
Merhaba arkadaslar artik burdan mi dewam ediyoruz kafam karisti cuma dr bhcg 1063. Olmus Dedi carsamba ultrason var meraktayim ins sagliklidir
canım nasılsın. bacak krampların geçti mi. yeni topiğimizdesin sen de:)
canım nihayetinde orası da var ama pıhtılaşma ile ilgili herşeyi burada da yapabiliriz. gerekli ne kadar bilgi varsa düzenleyip yenileyerek yine ilk sayfada verelim bence tabloyu. diğer topicte dua paylaşımı olmayacak. oraya da taklırız zannımca çünkü oraya da girip soru soran yeni üyeler olacaktır. cevap vermek lazım. ama asıl yerimiz burası artık.emine canimm sey listesi olacakmi isminide tam bilmiyorum ama hani kullanilan igne mutasyonlarr tedavide yapilanlar gibi listeee eski topikte varyaaabilmiyorum siz ne dersiniz öyle bi listede olsa ii olmazmi burdadaa