- 18 Ekim 2012
- 2.872
- 405
-
- Konu Sahibi melodysilk
- #1.981
diyet homosisteini dusuruyo.benim homosistein ayni kaldigi halde aptt degerim dusuyo ondan boylw dusundum.ama bu aksam homosisteinim cikinca bundan daha da emin olacam aslinda.benimki.bir fikir sadece.neyse sonucu bildiririm cnm.canım benim de 48 cıktıgında diyet yapmıştım.sonraki aylarda pek dikkat etmedim ben de tam tersi diyetle alakalı olduğunu düşünmüştüm.sen neden öyle düşünüyorsun?
aspirin kullandırmadı hiç benim doktorum.direk iğneyle başladım. dediğin giibi olmazsa sen de bir gün tek bir gün çift yaparsın. doktorum sağolsun çok güven veriyor bana.
haberlerini bekliyorum canım
arkadaşlar topiği çok ihmal ettim inşallah hepiniz iyisinizdir...ben bayağı problem yaşadım ama çok şükür şimdi çok iyiyiz rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...
geçen hafta serklaj yapıldı bugün kontrolümüz vardı bebişlerden biri prensmiş diğeri kendini göstermedi dr kıza benziyor dedi : )
buradaki drum hiç aptt istemedi bir ay sonrada eve gidebileceğimi söyledi...
kızlar gittiğiniz dr lar normal kadın dogumcumu yoksa perınatlgamı gıdıosunuz kime gitmek lazım:44:
serapçım gözün aydın herşey yolunda maşallah oğluşuna :)Kızlar dün kontrolüm vardı ve şükürler olsun bebişimiz iyi. Ve bir erkeğimiz geliyor inşallah. Rabbim sağlıkla, sorunsuz bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin, hayırlı güzel bir ömrü olsun inşallah...
devlette insanın canı çıksa umurlarında değil malesef. Allah yardımcın olsun kucaklarımızı doldursundün histeroskopi için devlet hastanesine gittim.boyumun ölçüsünü alıp geldim.bizim hastamız değilsin yapamayız dediler.tahlilleri çapada yaptırdığım için orda yaptır dediler.orda yaptırsam size niye geleyim yahu.nasrettin hoca ne güzel demiş parayı veren düdüğü çalar diye.param olsa 2vazıtayla gidip sıcağın bağırlarında size niye geleyim.giderim bir özel hastaneye oh beş dakikada beşiktaş.bide 3çocuk yapın diyolar.izin verinde yapim beee
canım benim daha şimdiden vakit geçmiyor sizi düşünemiyorum bile dularımız sizinleGünaydın arkadaşlar bugun dr kontrolumuz var hem korkuyorum hemde cok heyecanlıyım sankı azaldıkca zaman gecmıyor ya ...
bakalım oglusum ne kadar olmus ,dualarınızı eksık etmeyın arkadaslar...
inşallah elifçim sağ salim kucağına alırsın az kaldı Rabbim sabrının karşılığını verecektir.evet nazife ya.vakit geçmiyor.aslında cabuk geçti baksana ben 34+! deyim.ama sıcaklardan mı yoksa heyecandan mı vakit geçmiyor sanki.bir an önce sağlıkla sağlıklıca doğacağı günü görmek istiyorum.çok merak ediyorum kızımı.birde 2 temmuzdan beri doğru düzgün yüzünü filan göremedim.heyecan ve merak dorukta.....
canım inşallah iyi geçer kontrolün benim de pazaretsi günü vakit geçmiyornazıfecım hayırlı haberlerle gel canım.bılıyorsun benım de yarın.ınsallah gulerek ayrılalım doktorun yanından.
dr um 1298 homozıgotu cok önemsemıo nedense sadece folbıol dıo dr dan gelıorum bır kurtajım var ama gebelk oncesı onun ıcın önemlı dııl gıbı aspırın falan kullandrmıo gebe kalmanı saglıcak seyelr dııl bunlar once gebelık dıo bana cok bılgısı yok gıbı gelıo bu konuda zaten pıhtılasmama bakanda baska dr du kendı dr uma gore tek kayıpta gerek yoktu alıstıgım dr umu degıstırmemmı gerekıo prolaktnd eyukselmıs yıne 36.4 gebelıgı engellıo sanırım yıne 3 ay once bunun ıcın ılac kullanmıstm yarın ne dıcek bakalım moralım cok bozuldu hamişleri gorunce umut oluosunuz kızlar
evet canım her seyım hazır.....sen hala haırlamadın demı
dr um 1298 homozıgotu cok önemsemıo nedense sadece folbıol dıo dr dan gelıorum bır kurtajım var ama gebelk oncesı onun ıcın önemlı dııl gıbı aspırın falan kullandrmıo gebe kalmanı saglıcak seyelr dııl bunlar once gebelık dıo bana cok bılgısı yok gıbı gelıo bu konuda zaten pıhtılasmama bakanda baska dr du kendı dr uma gore tek kayıpta gerek yoktu alıstıgım dr umu degıstırmemmı gerekıo prolaktnd eyukselmıs yıne 36.4 gebelıgı engellıo sanırım yıne 3 ay once bunun ıcın ılac kullanmıstm yarın ne dıcek bakalım moralım cok bozuldu hamişleri gorunce umut oluosunuz kızlar
kızlar lütfen yardım edin dün iğnemi yarım saat geç vurdum saati ayarlamıştım ama çalmamış bırsey olurmu sabahta aspirini yarım saat geç içtim salak kafam yıne saatı ayarladım calmadı sanırım bozulmuş cok korkuyorum bebeğime bırsey olurmu ne olur cvp verin
igneyi ayni saatlerde olmak.onemli ama bu kadar dakik olmak da sart degil cnm.icini rahat tut.ben kendimi yatmadan onceye ayarladim.bazen 10 da bazen 10:30 da bazen de 11 de yapiyorum.birsey olmamistir merak etme.[/QUOTE
aynen emınecım bnde yatmadan vuruluyorum ama hıc bı zmn saatı saatıne vurulmadım heralde hıc bısey olmaz allahın ıznıyle korkma...
igneyi ayni saatlerde olmak.onemli ama bu kadar dakik olmak da sart degil cnm.icini rahat tut.ben kendimi yatmadan onceye ayarladim.bazen 10 da bazen 10:30 da bazen de 11 de yapiyorum.birsey olmamistir merak etme.
gecmis olsun cnm.valla hic bir fikrim yok diyeti etkilermi ki.serumun iceriginde neler var acaba netten bulursun belki.
tekrar gecmis olsun.
kızlar sımdı geldım kontrolden.bebegım ıyı cok sukur.10 gun sonra kontrol tekrar.artık doguma yaklastık kontroller sıklastı cok sukur
tek heterozigotta bile igne kullaniliyor canim.burda cok arkadasin durumu boyle.ki seninki homozigot kesin igne kullanmalusin
sana tAvsiyem hamilelikte igne kullandiracak dr u bulana kadar ugras.