Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

canım benim de 48 cıktıgında diyet yapmıştım.sonraki aylarda pek dikkat etmedim ben de tam tersi diyetle alakalı olduğunu düşünmüştüm.sen neden öyle düşünüyorsun?
aspirin kullandırmadı hiç benim doktorum.direk iğneyle başladım. dediğin giibi olmazsa sen de bir gün tek bir gün çift yaparsın. doktorum sağolsun çok güven veriyor bana.
haberlerini bekliyorum canım
diyet homosisteini dusuruyo.benim homosistein ayni kaldigi halde aptt degerim dusuyo ondan boylw dusundum.ama bu aksam homosisteinim cikinca bundan daha da emin olacam aslinda.benimki.bir fikir sadece.neyse sonucu bildiririm cnm.
arkadaşlar topiği çok ihmal ettim inşallah hepiniz iyisinizdir...ben bayağı problem yaşadım ama çok şükür şimdi çok iyiyiz rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...

geçen hafta serklaj yapıldı bugün kontrolümüz vardı bebişlerden biri prensmiş diğeri kendini göstermedi dr kıza benziyor dedi : )
buradaki drum hiç aptt istemedi bir ay sonrada eve gidebileceğimi söyledi...

bebislerin iyiymis masallah aysecim.
neden serklaja gerek duyuldu.gecmis olsun bu arada.

dr um 1298 homozıgotu cok önemsemıo nedense sadece folbıol dıo dr dan gelıorum bır kurtajım var ama gebelk oncesı onun ıcın önemlı dııl gıbı aspırın falan kullandrmıo gebe kalmanı saglıcak seyelr dııl bunlar once gebelık dıo bana cok bılgısı yok gıbı gelıo bu konuda zaten pıhtılasmama bakanda baska dr du kendı dr uma gore tek kayıpta gerek yoktu alıstıgım dr umu degıstırmemmı gerekıo prolaktnd eyukselmıs yıne 36.4 gebelıgı engellıo sanırım yıne 3 ay once bunun ıcın ılac kullanmıstm yarın ne dıcek bakalım moralım cok bozuldu hamişleri gorunce umut oluosunuz kızlar

kızlar gittiğiniz dr lar normal kadın dogumcumu yoksa perınatlgamı gıdıosunuz kime gitmek lazım:44:

ben mthfr 1298 homozigotum. benim doktorum prof.kadin dogum ve perinatoloji uzmani.ben cok memnunum Rabbime sukur hep boyle devam etsin insaallah.amin.ben adetime 4gun kala kan tahlilinde ogrenip 0*4 luk igneye basladim doktor keseyi bekle dedi ama ben risk almadim keseyle beraber de0*6ya gectim.9.hafta 3 gune kadar da aspirin+ igne devam edip aspirini biraktim... bu arada yumurta takibi yaptirdim en basta.spor ve az da olsa metionin diyeti yaptim.bunlarin hepsi vesile Rabbim nasibetti cok sukur17 hafta bitti.Allahim herkese nasib etsin.amin.

guzel haberlerinize sevindim pihticanlar.erkeklerimiz artiyo...aysecim diger bebegin de gonlune gore olsun ama tabiki de oncelikle tum dogmus dogacak cocuklarimiz saglikli olsun insallah.amin.

Kızlar dün kontrolüm vardı ve şükürler olsun bebişimiz iyi. Ve bir erkeğimiz geliyor inşallah. Rabbim sağlıkla, sorunsuz bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin, hayırlı güzel bir ömrü olsun inşallah...
serapçım gözün aydın herşey yolunda maşallah oğluşuna :)
dün histeroskopi için devlet hastanesine gittim.boyumun ölçüsünü alıp geldim.bizim hastamız değilsin yapamayız dediler.tahlilleri çapada yaptırdığım için orda yaptır dediler.orda yaptırsam size niye geleyim yahu.nasrettin hoca ne güzel demiş parayı veren düdüğü çalar diye.param olsa 2vazıtayla gidip sıcağın bağırlarında size niye geleyim.giderim bir özel hastaneye oh beş dakikada beşiktaş.bide 3çocuk yapın diyolar.izin verinde yapim beee
devlette insanın canı çıksa umurlarında değil malesef. Allah yardımcın olsun kucaklarımızı doldursun
Günaydın arkadaşlar bugun dr kontrolumuz var hem korkuyorum hemde cok heyecanlıyım sankı azaldıkca zaman gecmıyor ya ...
bakalım oglusum ne kadar olmus ,dualarınızı eksık etmeyın arkadaslar...:KK49:
canım benim daha şimdiden vakit geçmiyor sizi düşünemiyorum bile dularımız sizinle
evet nazife ya.vakit geçmiyor.aslında cabuk geçti baksana ben 34+! deyim.ama sıcaklardan mı yoksa heyecandan mı vakit geçmiyor sanki.bir an önce sağlıkla sağlıklıca doğacağı günü görmek istiyorum.çok merak ediyorum kızımı.birde 2 temmuzdan beri doğru düzgün yüzünü filan göremedim.heyecan ve merak dorukta.....
inşallah elifçim sağ salim kucağına alırsın az kaldı Rabbim sabrının karşılığını verecektir.
nazıfecım hayırlı haberlerle gel canım.bılıyorsun benım de yarın.ınsallah gulerek ayrılalım doktorun yanından.
canım inşallah iyi geçer kontrolün benim de pazaretsi günü vakit geçmiyor

dr um 1298 homozıgotu cok önemsemıo nedense sadece folbıol dıo dr dan gelıorum bır kurtajım var ama gebelk oncesı onun ıcın önemlı dııl gıbı aspırın falan kullandrmıo gebe kalmanı saglıcak seyelr dııl bunlar once gebelık dıo bana cok bılgısı yok gıbı gelıo bu konuda zaten pıhtılasmama bakanda baska dr du kendı dr uma gore tek kayıpta gerek yoktu alıstıgım dr umu degıstırmemmı gerekıo prolaktnd eyukselmıs yıne 36.4 gebelıgı engellıo sanırım yıne 3 ay once bunun ıcın ılac kullanmıstm yarın ne dıcek bakalım moralım cok bozuldu hamişleri gorunce umut oluosunuz kızlar

kan pıhtılaşman çıkmış.şahsen buna önem veren doktor bulmanı tavsiye ederim.

gunaydın canlar dün kontroldeydık hersey iyi çok sukur .gelişimimiz haftasına gore normal.baya dinledi izledi doktor amcası.azda olsa poz verdi bu sefer.uyudu ama yapcak bısey yok zaten hep uyurlar uyanık yakalamak cok zor dedi.Demir eksıklıgım cıktı baya kan iğnesi verdi 10 tane ferrum vurulacagım sonrasında devamına kararverecekmıs.bir de izne cıkartacagını soledi inşaalh haftya son bi daha evde yatcaz oglusumla.Darısı hepınızın basına hepımız guzel haberlerle gelelım herkese umut olalım inşallh.olmaz diye dusunmeyın bızde ole dusunuyoduk ama zaman gercekten herseyın ılacı arkadaşlar:):nazar::KK49:

kızlar lütfen yardım edin dün iğnemi yarım saat geç vurdum saati ayarlamıştım ama çalmamış bırsey olurmu sabahta aspirini yarım saat geç içtim salak kafam yıne saatı ayarladım calmadı sanırım bozulmuş cok korkuyorum bebeğime bırsey olurmu ne olur cvp verin :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

tek heterozigotta bile igne kullaniliyor canim.burda cok arkadasin durumu boyle.ki seninki homozigot kesin igne kullanmalusin
sana tAvsiyem hamilelikte igne kullandiracak dr u bulana kadar ugras.

kızlar lütfen yardım edin dün iğnemi yarım saat geç vurdum saati ayarlamıştım ama çalmamış bırsey olurmu sabahta aspirini yarım saat geç içtim salak kafam yıne saatı ayarladım calmadı sanırım bozulmuş cok korkuyorum bebeğime bırsey olurmu ne olur cvp verin :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

igneyi ayni saatlerde olmak.onemli ama bu kadar dakik olmak da sart degil cnm.icini rahat tut.ben kendimi yatmadan onceye ayarladim.bazen 10 da bazen 10:30 da bazen de 11 de yapiyorum.birsey olmamistir merak etme.

homosisteinim cikti.iki hafta once 9,4 ken simdi 7,86 cikti.aptt 31,3 ten 30a dustu.yani diyete ragmen aptt olumsuz gelusirken homosistein olumlu gelisti.bu aptt yi igneden baska etkileyen birsey yokmu acaba onu yapsak.

igneyi ayni saatlerde olmak.onemli ama bu kadar dakik olmak da sart degil cnm.icini rahat tut.ben kendimi yatmadan onceye ayarladim.bazen 10 da bazen 10:30 da bazen de 11 de yapiyorum.birsey olmamistir merak etme.[/QUOTE

aynen emınecım bnde yatmadan vuruluyorum ama hıc bı zmn saatı saatıne vurulmadım heralde hıc bısey olmaz allahın ıznıyle korkma...

igneyi ayni saatlerde olmak.onemli ama bu kadar dakik olmak da sart degil cnm.icini rahat tut.ben kendimi yatmadan onceye ayarladim.bazen 10 da bazen 10:30 da bazen de 11 de yapiyorum.birsey olmamistir merak etme.

cok teşekkür ederim canım benım içime su serptin bılıyosun ben diğer topiktede vardım bu 4 gebeliğim ılk 2sı 8 haftalık gelişmedı düştü test yaptılar kan pıhtışlası cıktı 3 gebelikte iğne vurulduğum halde 10 haftaya yakın kalbı durdu ve kürtaj oldu artık ümidim kesılmıştı sonra genetiğe gönderdik bebeği xxy69-tiriploidi cıktı genleri bozulmuş benim heterozigot foktor v hariç diğer hepsinde heterozigot cıktı suan clexcan 0.4 iğne coraspirin kullanıyorum bırde folıdoce sabah aspirin ve folic asid akşam 9:30 iğne

suanda 8+3 hamıleyım ama cok korkuyorum rabbım yarımcım olsun dılerım bu yavrumu bana nasip eder bu arada hiç cocugum yok 2 senelık evlıyım

kızlar sımdı geldım kontrolden.bebegım ıyı cok sukur.10 gun sonra kontrol tekrar.artık doguma yaklastık kontroller sıklastı cok sukur

gecmis olsun cnm.valla hic bir fikrim yok diyeti etkilermi ki.serumun iceriginde neler var acaba netten bulursun belki.
tekrar gecmis olsun.

Çok teşekkürler Eminecim. Netten bakmaya çalıştım, sanırım vitamin ve ağrı kesici ağırlıklı bir serummuş. İnşallah sorun olmaz.

tek heterozigotta bile igne kullaniliyor canim.burda cok arkadasin durumu boyle.ki seninki homozigot kesin igne kullanmalusin
sana tAvsiyem hamilelikte igne kullandiracak dr u bulana kadar ugras.

evet doktorum sonuclarda çok bişey yok normal gibi konusunca homozıgotum dedım ama benmi abartıorum bılemedım ama burda bu duurmda olup cok sayıda kayıbı olanları goruorum ve zaten ıkıncı gebelgı 1 senedır beklıorum kaybetmekten cok korkuorum ama nedense onlar ıcın sıradan seyler bunlar malesefki

X