-
- Konu Sahibi melodysilk
- #2.001
aramıza hos geldin serapcım:)bir oğlusumuz daha gelcek desene:)
homosisteinim cikti.iki hafta once 9,4 ken simdi 7,86 cikti.aptt 31,3 ten 30a dustu.yani diyete ragmen aptt olumsuz gelusirken homosistein olumlu gelisti.bu aptt yi igneden baska etkileyen birsey yokmu acaba onu yapsak.
canım limon mu yesek?
doktorun ne dedi aptt nin düşmesiyle ilgili?söyledin mi 2 ye çıkarsak iğneyi diye?
duamız haftaya perşembe söylenmicekmiydi.bu hafta hastaydım okuyamadım.yeni başlicam.yeni dua okuncaksa ona başlim.
Kızlar merhaba..Ben bu tahlilleri yaklaşık 1 yıl önce yaptırdım..Protein s ve c orta değerlerde çıkmıştı..Bir problem yoktu yani..Lupus antikoagulan 43 çıkmıştı..Ref aralıkları 45ten küçük olmalı diye yazıyordu..Bana çok sınırda geldi sonuç..Ama şimdiye kadar gösterdiğim hçbir doktor önemsemedi..İnternetten araştırdım..Ama pek bilgiye ulaşamadım..Bu tahlili yaptıran varmı aranızda?bilgi sahibi olan?Yeniden tahlilleri yaptırsam değişirmi acaba sonuçlar..Protin s c yide yaptırmama gerek varmı sizce.
dr umla henuz gorusemedim.ama bugun gorusurum kesin.
limon ise yaramiyor gibi.ben gecen hafta canim istedigi icin hem yedim hem limonata yapip ictim.ama duzenli olarak degil.ama gene de denenebilir.aslinda kivi iyi ama kilosu 11 di gecen hafta:)tadi kotulesmediyse gene de alinabilir aslinda.bir takviye yapmamiz sart.benr umun ikiye cikar diycegini sanmiyorum cunku.
arkadaşlar doktordan geliyorum kalp atışını görmeye gitmiştik bir de ne göreyim meğer ikizmiş hep içime ikiz olacak gibi geliyordu ama duyunca şok oldum gerçekten Allah olmayanlara en kısa zamanda nasip etsin hamile arkadaşlarda sorunsuz bi hamilelik geçirsin inşallah ikiz bekleyen arkadaşlar yardımlarınızı önerilerinizi bekliyorum 0.4 lük iğne folik asit ve diyet yapıyorum
arkadaşlar doktordan geliyorum kalp atışını görmeye gitmiştik bir de ne göreyim meğer ikizmiş hep içime ikiz olacak gibi geliyordu ama duyunca şok oldum gerçekten Allah olmayanlara en kısa zamanda nasip etsin hamile arkadaşlarda sorunsuz bi hamilelik geçirsin inşallah ikiz bekleyen arkadaşlar yardımlarınızı önerilerinizi bekliyorum 0.4 lük iğne folik asit ve diyet yapıyorum
kivi de mi sıvılaştırıyor haberim yoktu.
tamam canım haberlerini bekliyorum en azından bir gün çift bir gün tek iğne teklif et doktoruna
canım ya hayırlı olsun ilk öğrendiğimde yaşadığım duygu aklıma geldi gözlerim doldubenimde ikizler rabbim yardımcımız olsun inşallah sağlıkla kucağımıza alalım...
ikizleri olan arkadaşlar maşallah allah ikisinide saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin normal yoldanmı gebelik olduda ikizmi oldu tedaviylemi oldu bende ikiz olmasını isterdim fakat ailede hiç yok vücudumda ikiz kaldırırmı bilmem zaten zayıf minyon bi insanım tek olması saglıgımız için daha iyidir heralde ama ikizleri çok seviorum
Cnm sağol hepimiz inşallah sen kaç haftalıksın ben şimdi 6 dayım 8 hafta önemli birini kaybetme riskin var atlatırsan sorun kalmaz dedi sen extra bişey yaptınmı ne yedin ne içtin biraz beni aydınlatırsan çook sevinirim şuan panik haldeyim zaten pıhtılaşma var ikisine birden nasıl yeticem korkusu var