Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

evet ben yapmıştım ama bir türlü ilk sayfaya koymak nasip olmadı. bir de tabloyu düzgün yapıştıramadım sayfaya. hangi sayfada hatırlamıyrum. eylül ayındaydı sanırım.

canım yarın yazamam diye bugünden bildireyim dedim. duamızdan 20 tane okuyabildim. az oldu ama artık yavaş yavaş aranıza katılıyorum canım:)

slm kızlar benimde kan pıhtılaşması yüzünden 3 düşüğüm var ve şimdi büyük ihtimal hamileyim ( idrar testi yaptım onda çıktı) hangi duayı okuyorsunuz bana da söylermisiniz

slm kızlar benimde kan pıhtılaşması yüzünden 3 düşüğüm var ve şimdi büyük ihtimal hamileyim ( idrar testi yaptım onda çıktı) hangi duayı okuyorsunuz bana da söylermisiniz

geçmiş olsun cnm.yarın saat 17ye kadar ettahüyyahü okuyabilirsen senide ekler tuğçe.

cnm yarın evde olamıcam.şimdiden yazayım dedim.duamızdan 70tane okuyabildim.az oldu ama Allahım kabul etsin.

Son düzenleme:
unutmadım canım ama öyle bir liste hiç eklenmedi ki. Şenay bir taslak hazırlamıştı ki ordaki bilgileri yazalım diye. zaten o da diğer forumun ilk sayfasıydı. bu forumun ilk sayfasına hiç liste eklenmedi ki zaten. konu sahibi olarak zaten bunu ben yapabiliyorum.
düzelme eğiliminde demiş demek. demekki işe yarıyor diyetin. canım senin hangi değerlerine bakıyordu sinan hoca merak ettim.
keşke tolga hocadan randevu alamayınca beni bir arasaydın belki etkim olurdu araya falan sıkıştırılırdı. evet iki hafta sonrasına kadar dolu oluyor zaten randevuları.

cnm lohusa oldgumuz ıcın kuran okuyamıyuoruz doğal olarakta bagıslamayı yapamayız cnm .40 ımız cıksın hele yaparız allahın ıznıyle .
bugun 20 günlük olduk bile rabbim bu mutlulugu hepinize nasip etsin inşallh...

bugün 30 haftamız bitiyo kızım 1.465 kg olmuş şimdilik herşey yolunda çok şükür şuan için normal doğum için bi sıkıntı görünmüyo ama bizim 3 saatlik bi yolumuz olduğu için doktorum çok da riske atmak istemiyo ben de tedirgin oluyorum açıkcası bu sebepten bi sıkıntı olmasını istemiyorum 3 hafta sonra yine istedi o zaman görüşürüz artık.

bu arada size de sormuştum ya alışverişle alakalı dün vakit varken biraz bakalım dedik fikir olsun sonra rahatça alırız diye ama ben ona bile dayanamadım o kadar çabuk yoruluyorum ki baya stres yaptım nasıl tamamlıycam diye internetten özelcan bebeyi duymuştum ulus taki adresini almıştım ama bulamadık pes ettim bıraktım sonra dönüş yolunda Acity avm de mağazası varmış orası biraz küçük ama bi büyük mağazası daha varmış 3 hafta sonra gittiğimizde oraya gidicez beşiğine falan da orda bakıcaz herşey var bana da öyle biyer lazım tek tek gezebilmem mümkün değil çünkü çok çabuk yoruluyorum siz demi aynısınız

canım sanki oyalanıyor gibi hissediyorum. iyileşme yokki nesine düzelme eğiliminde dedi anlamadım. daha önceki ay 88 di. şimdi 89 olmuş. protein c activitesi. lupus antikoagülasyona baktı bir de o testin sonucundan birşey anlamadım zaten. diğerleri de basit b 12 folikasit testleriydi. bakalım şubat tatilinde bir kez daha gideceğim artık. zaten şu ara bebek düşünme gibi bir durumumuz olamaz. hatta eşime göre yaza kadar düşünemezmişiz. inş. şubat döneminde atamam olur da gelebilirim eşimin yanına.
tolga hocadan randevu almaya son anda karar verdim. baktım sonuçlarım düzelmemiş o ne diyecek diye merak ettim. şubatta ona da görünürüm kesin.

kızlar dua listesiyle kim ilgileniyorsa 33 tane okudum benide eklerseniz seviinirim int bağlattım artık inş devam ederim

selam şenaycım senin bu umutsuz halini görünce yazma ihtiyacı hissettim sinan hocanın bilgisine diyeceğim yok ama forumda kaç tane arkadaş odasından ağlayarak çıktığını anlatmıştı sen bilirsin ama bilgisine güvendiğin bir başka doktora daha tahlillerini göster derim

duamizdan 444 adet okudum cok şükür. Rabbim kabul etsin hepimizin dualarini.Saglikla ve hayirlisiyla saglikli ve hayirli evlatlarimizi kucagimiza alip büyütelim insaallah.Tez zamanda hamile kalmak isteyen arkadaslarda hamile kalsinlar saglikla insaallah.amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…