-
- Konu Sahibi melodysilk
- #2.961
Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler
1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).
2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.
DUAMIZ
Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuyanların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN
DUA:
OKUNUŞU : YA MUCİBED DAAVAT
ANLAMI: EY DUALARA CEVAP VEREN
NICK
GERÇEK İSİM TOPLAM
Şenay079-Şenay:
eoe-Emine:
serap06_06-Serap:
muco509-Emel:
nazka86 -Nazife:
umud40-Vildan:
Eylül_ 06 -Berna:
Slmeng-Selma :
06 kelebek-Neşe:
Atis-Senem:
Adalet 1990-Tuğçe:
Gül_neva-İrem:
Cbdefne-Canan:
Ayşe_23-Ayşe:
67elif-Elif:
slvy1987-Selvi:
Mayd-Aycan:
TOPLAM:
DUAYA BAŞLAMA.TARİHİ:24/10/2013
DUA BİTİŞ TARİHİ:31/10/2013
zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.
Kizlarrrrrr rabbime sukurler olsun bebiste bende cok iyiyiz genel anestezi ile sezaryan oldum dun oldu yarin sabah cikacaz insallah Allah herkese nasip etsin kizlar hepinizi öpüyorum...
Kizlarrrrrr rabbime sukurler olsun bebiste bende cok iyiyiz genel anestezi ile sezaryan oldum dun oldu yarin sabah cikacaz insallah Allah herkese nasip etsin kizlar hepinizi öpüyorum...
Kızlar merhaba..Mthfr c677 t heterezigotluğu var bende hatırlarsınız belki..Homosisteinim de 8 çıkmıştı..Çok oldu ölçtüreli..araştırdığım kadarıyla buradaki pek çok arkadaş gibi folik asit ve b12 içmeye başlamışım..İlk Ölçtürdüğümde b12 400 gibi bir değer çıkmıştı.Düzenlide içmedim vitamini..Bugün ölçtürdüğümde değer max:963 olması gerekirken benim 1153 çıkmış..Folik asit te max:15 olması gerekirken benim 20..Bebek düşünüyoruz..oyüzden içiyorum folik asidi..
b12 içen arkadaşlarım hiç ölçtürdünüzmü değerinizi?ilaç nasıl bu kadar etkiledi anlamadım.B12 ve folik asit fazlalığının bir zararı varmı acaba?Sanırım emine her gün içiyordu..Varmıydı bilginiz?Doktorla henüz görüşmedim.
ben de kullanmistim evet b12 yani benexol.cok etliki benim de bir sure kullandiktan sobra ust limitin ustunde cikti ve dr um biraktirdi. ama o zaman hangi asamadaydim hatirlamiyorum ama buyuk ihtimalle hamileligimin basiydi ve bhcg verdigim zaman bakilmisti.folik asite de arada bakildi ama hamileligin uc ayina kadar kullandim ve hatta tedaviye ilk basladigimdan beri sayarsak nerdeyse hic birakmadan bir yila yakin gunde bir kullandim folbiolu.uc dusuk yaptim cunku ve folbiolu hic birakmadim. onun fazla olmasinin zararli oldugunu sanmam cunku hem pihtilasmada hep hamilelikte hem de hAmilelik oncesi muhakkak kullanilmasi gereken bir ilac.
Arkadaşlar elimden geldiğince duamızı yaptım Rabbim kabul eder inşallah Yasin ,tebareke ,amme ,esmaül hüsna ,ismi azam duası amener rasulü ,şifa ayetleri ,7 ayeti kerimeler ,nazar ayeti ve 7 salavatı şerifleri okudum tek tek isimlerinizi sayıp hamile kalmak isteyenlere hayırlısıyla tez vakitte kalmalarını ,şuan hamile olan arkadaşlarımın sorunsuz bir şekilde doğum yapıp sağsalim çocuklarına kavuşmalarını ve doğum yapmış olanlarada çocuklarını hayırlısıyla büyütmeleri için dua ettim Allah'ım gönlünüzden geçen hayırlı dualarınızı kabul etsin eksik dualarımızı tamamlasın inşallah
Kızlar merhaba..Mthfr c677 t heterezigotluğu var bende hatırlarsınız belki..Homosisteinim de 8 çıkmıştı..Çok oldu ölçtüreli..araştırdığım kadarıyla buradaki pek çok arkadaş gibi folik asit ve b12 içmeye başlamışım..İlk Ölçtürdüğümde b12 400 gibi bir değer çıkmıştı.Düzenlide içmedim vitamini..Bugün ölçtürdüğümde değer max:963 olması gerekirken benim 1153 çıkmış..Folik asit te max:15 olması gerekirken benim 20..Bebek düşünüyoruz..oyüzden içiyorum folik asidi..
b12 içen arkadaşlarım hiç ölçtürdünüzmü değerinizi?ilaç nasıl bu kadar etkiledi anlamadım.B12 ve folik asit fazlalığının bir zararı varmı acaba?Sanırım emine her gün içiyordu..Varmıydı bilginiz?Doktorla henüz görüşmedim.
b12 eksikliği zararlı olduğnu biliyorumda fazlası zararmı bilmiyorum.maşallah bayağı yüksekmiş.benim 300ü bulmuştur ama 400ü hiç göremedim.şimdi içinde b1,b6 ve b12 vitamini olan Apikobal adlı ilaç kullanıyorum duydunuzmu hiç bu ilacı.
slm canlar bu ara benimde ilgilendiğim bir konu burada görünce hemen yazmak istedim bu folik asitin bakıldığı tahlilin adı ne aile hekimine gideceğim ben dodex vuruluyorum b12 değerime baktıracağım bu folik sitede baktırmak istiyorum korunma sürecindeydim eksikse vücudumda onuda içeyim diyorum aile hekimi bakar mı buna?
bide b12 hangi değerde olunca yeterli oluyor pıhtılaşma sorunu olanlarda ?
elifçim çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah bir sorun yoktur bebişinin minik kalbinde.kızlar cumartesi kızımın 40 kontrolü vardı ama biz cuma gitmek zorunda kaldık.kızı kaka yapdıydı onu değiştirirken bildiğin köpük gibi kaka yaptı hemen ilçedeki devlet hast.doktorunun telefonunu bulup aradık tets yapmak lazım dedi.apar topar kumluaya gittik doktor süt alerjisi ve amipten şüphelendi.süt alerjisi yok ama amip varmış.salı günü kız cok huzursudu gaz sancısı var gibiydi megersem amiptenmiş.birde kalpinde üfürüm var dedi.çok önemli gibi durmuyor ama göstermekte yarar var gibi dedi.tıp fakültesinde doç.bir cocuk kardiyologu varmış onun tel.verdi.şu amip çok sancı yapıyor yavrum kıvrana kıvrana bir hal oluyor.aklınızda olsun bebeklerinizi kaynayıp kendiğinden ılınmış suyla yıkamak lazımmıs..sudan kapmış dedi doktor en azından kafasından aşağı dökeceğiniz su kaynamış ılımıs olsun dedi.
Slm kizlar hepinize tek tek tesekkur ederim cok sukur iyiyiz zor ama cok guzel bir duygu Allah herkese nasip etsin ben 39+0 da dogum yaptim igneyide bir hafta onceden kestim simdi bir hafta daha vurulacaz dogumdan sonra.
elifcim geçmiş olsun. banyo yaparkende demekki mikrop geçiyormuş hiç aklıma gelmezdi. allah acil şifa versin kızına. minik prensesinin 40 ı çıktı demek. doğunca vakit nasıl geçiyor anlamıyor insan. hamileyken geçmek bilmemişti biran önce doğsada kavuşsak diyordum. şimdide su gibi akıp geçiyor zaman. allah acılarını göstermesin. aklımda olsun yıkarken kaynatayım ben birde gün aşırı yıkıyorum. banyo onun için çok zevkli oluyor. suyun altında rahatlıyor resmen. ağlayan huzursuzlanan oğluşum gidiyor melek gibi sakin bir bebek geliyor banyoda.kızlar cumartesi kızımın 40 kontrolü vardı ama biz cuma gitmek zorunda kaldık.kızı kaka yapdıydı onu değiştirirken bildiğin köpük gibi kaka yaptı hemen ilçedeki devlet hast.doktorunun telefonunu bulup aradık tets yapmak lazım dedi.apar topar kumluaya gittik doktor süt alerjisi ve amipten şüphelendi.süt alerjisi yok ama amip varmış.salı günü kız cok huzursudu gaz sancısı var gibiydi megersem amiptenmiş.birde kalpinde üfürüm var dedi.çok önemli gibi durmuyor ama göstermekte yarar var gibi dedi.tıp fakültesinde doç.bir cocuk kardiyologu varmış onun tel.verdi.şu amip çok sancı yapıyor yavrum kıvrana kıvrana bir hal oluyor.aklınızda olsun bebeklerinizi kaynayıp kendiğinden ılınmış suyla yıkamak lazımmıs..sudan kapmış dedi doktor en azından kafasından aşağı dökeceğiniz su kaynamış ılımıs olsun dedi.