dr un muayenehanesi kızılaydaydı sanırım. kızılayda bir çok mağaza var aslında alabileceğin. tabi pahalı da olabilir. neticede bir takım kıyafet almıycaksın. ben geçen kızılaya gitmiştim. ykm tarafını biliyorsun değil mi. güven parkın karşısında koray mağazası var onun yanında miniço diye bir mağaza var. bebek üzerine bir mağaza ve gayet uygun fiyatta. herşey var orda. 13 tl ye 5 li takım, 10 tl ye ikili takım aldım mesela. bebek yatağı, puseti ve tüm kıyafetler herşey var. bir de burda değişik yerlerde pembe prenses diye mağaza var eryamanda var ama senin gidebileceğin yakınlıkta yerlerde var mı bilemem. orası da miniço dan daha ucuz. şimdi netten baktım onur işhanında pembe prenses varmış oraya muhakkak bak derim. zaten miniço ve onur iş hanı çok yakın birbirine. gmk bulvarında. netten bir bak canım.
iç zıbın var onu tavsiye ederim, atlet niyetine iyi oluyor ilk doğduklarında koldan geçirmeli. ben ilk zamanlarda kafadan geçirmeli kıyafetleri sevmiyorum. bir de uzun kollu çıtçıtlı badiler iyi olmuyordu kolsuz kullandım ben hep, ve badilerin bazılarının omuzlarında çıt çıt yok çıtçıtlı al, kafadan kolay geçmesi için. dikişi, nakışı,boyası olmasın badilerin sade ve üz olanlar daha iyi.bir de %100 pamuk olsun her kıyafeti.
pişik önleyici krem (sebamed-healing cream-ben çok memnun kalmıştım, pişik olunca kullandım hemen geçti ve ara sıra kullandım bir daha hiç pişik olmadı kızım),tırnak makası, burun aspiratörü, biberon, biberon fırçası, emzik, yan yatırma yastığı, saç fırçası, pamuk mendiller (ağız mendili), alt açma bezleri (yani su geçirmez, düz örtü can bebenin var-kullan at).aklıma gelenleri yazdım. aslında benim ihtiyaç duyduklarımı yazdım.benim kızımın kıyafetleri var, üç takım aldım sadece. o da hastanede yeni yeni kullanıyım diye.
ali babacana ben de bakmıştım bir ara. çok oldu ama. şimdi fiyat kıyaslaması yapamıyorum. ne aldın kaça aldın sen canım. çok da uygun gelmedi bana aslında ben de büyük kızıma çorap almıştım sadece. orda da şöyle kötü bir şey var. toptan satış mağazası olduğu için hiçbirşeyin üstünde fiyat etiketi yok ve her şeyi tek tek barkod okuyucuya götürüp okutmak gerekiyor. ben hiç hoşlanmadım bundan. ama çok fiyat farkı olursa katlanılır tabi.