- 29 Temmuz 2012
- 1.486
- 2
-
- Konu Sahibi melodysilk
- #2.901
slm kızlar şimdi doktordan geldik veeee çarşamba sabahı sezaryan ile oğluşum geliyor inşallahhhh...lütfen dualarınızı eksik etmeyin...yavaş yavaş heyacanlanmaya başladım....
slm kızlar şimdi doktordan geldik veeee çarşamba sabahı sezaryan ile oğluşum geliyor inşallahhhh...lütfen dualarınızı eksik etmeyin...yavaş yavaş heyacanlanmaya başladım....
henüz hiçbir hazırlığım yok herkes son zaman ağırlaştığın için fazla bişey yapamıyosun diyo bizim durumumuz malum insan cesaret edemiyo herşeyi almaya yavaştan başlasam mı diyorum bizim burası ilçe olduğu için fazla seçeneğin yok doktora geldikce bişeyler alayım diyorum nerelerden bakayım fikriniz var mı
doğum yapanlar tecrübelerinizi paylaşırmısınız ilk etapta neler aldınız gereksiz bişey almak istemiyorum
henüz hiçbir hazırlığım yok herkes son zaman ağırlaştığın için fazla bişey yapamıyosun diyo bizim durumumuz malum insan cesaret edemiyo herşeyi almaya yavaştan başlasam mı diyorum bizim burası ilçe olduğu için fazla seçeneğin yok doktora geldikce bişeyler alayım diyorum nerelerden bakayım fikriniz var mı
doğum yapanlar tecrübelerinizi paylaşırmısınız ilk etapta neler aldınız gereksiz bişey almak istemiyorum
Canım yolk kesenin içinde bebeğe ait izlenen ilk izdir. Bebek daha oluşmadığı için ilk kese görünümünde ilk o yolk görülür. Ve bu yolk görüldüğünde genelde bu rahim içi normal bir gebelik yolk oluşmuş diye düşünür doktorlar. İnşallah bir sıkıntı yoktur sende de ve sağlıklı bir şekilde devam edersiniz bebişinle yoluna. Allahım yardımcınız olsun inşallah sıkıntılardan korusun..Amin.
Ayy canım ya ben bile heyecanlandım şimdi seninki normal. Allahım yardımcın olsun canım, sağ salim, sağlıkla al kucağına bebişini inşallah.
dr un muayenehanesi kızılaydaydı sanırım. kızılayda bir çok mağaza var aslında alabileceğin. tabi pahalı da olabilir. neticede bir takım kıyafet almıycaksın. ben geçen kızılaya gitmiştim. ykm tarafını biliyorsun değil mi. güven parkın karşısında koray mağazası var onun yanında miniço diye bir mağaza var. bebek üzerine bir mağaza ve gayet uygun fiyatta. herşey var orda. 13 tl ye 5 li takım, 10 tl ye ikili takım aldım mesela. bebek yatağı, puseti ve tüm kıyafetler herşey var. bir de burda değişik yerlerde pembe prenses diye mağaza var eryamanda var ama senin gidebileceğin yakınlıkta yerlerde var mı bilemem. orası da miniço dan daha ucuz. şimdi netten baktım onur işhanında pembe prenses varmış oraya muhakkak bak derim. zaten miniço ve onur iş hanı çok yakın birbirine. gmk bulvarında. netten bir bak canım.henüz hiçbir hazırlığım yok herkes son zaman ağırlaştığın için fazla bişey yapamıyosun diyo bizim durumumuz malum insan cesaret edemiyo herşeyi almaya yavaştan başlasam mı diyorum bizim burası ilçe olduğu için fazla seçeneğin yok doktora geldikce bişeyler alayım diyorum nerelerden bakayım fikriniz var mı
Canım hepimiz aynı durumdayız.. Bende şimdiye kadar tek bir çift çorap almamıştım. Ama geçen hafta gittiğimde gördüğıüm bir iki bişi hoşuma gitti ve aldım. İstanbul yolunda eryaman göksu parkını geçince Ali babacan diye bir yer var.. Toptan satılan bir yer aslında ama parekende satışlarıda var.. Her katta bir şey üzerine satış.. Alt kat züccaciye mesela, üstü havlu,bornoz, en üst iki kat da bebek üzerine.. Her şeyi bulabiliyorsun orda.. Fiyatlar da çok pahalı değil ama vaktin olursa fiyat konusunda ulus samanpazarı civarı belki daha uygundur. Hiç gitmedim sadece duyum benimki. Henüz oralara bakmadım. Ama son aya kalmadan bende gidip bakmak istiyorum.. Allahım esirgesin bebeklerimizi. Aklımıza kötü şeyler getirmeyelim ki sonuçlar hayır olsun inşallah..
hoş geldin zehracım. bayadır girmiyordun özlettin. demek oğluşun dişi çıkacak maşallahcanım öncelikle rabbim bebeğini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. çıtçıtlı badilerden al boy boy. onlar çok lazım oluyor. ve fazla patikli altlardan alma çok çabuk büyüdükleri için pek giydiremiyorsun. önlük al bana şuan en çok o lazım oluyor. seli arttı oğlumun sürekli değiştirmek zorunda kalıyorum. kışa denk gelecek bebekleriniz kilotlu çorap almayı unutmayın en küçüklerinden. tulum alabilirsiniz benimki yaz bebeği olduğu için çok giydiremedim isilik oldu. aklıma gelenler bunlar
bu arada bayramda giremedim hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun. herkes iyidir umarım. ben çocuklarla uğraşıyorum grip oldu abla kardeş.
Kizlar cok sagolun sag salim insallah Allahim herkese nasip eder heyacandan hic uyuyamadim bunlar bizim icin mucize gibi....
dr un muayenehanesi kızılaydaydı sanırım. kızılayda bir çok mağaza var aslında alabileceğin. tabi pahalı da olabilir. neticede bir takım kıyafet almıycaksın. ben geçen kızılaya gitmiştim. ykm tarafını biliyorsun değil mi. güven parkın karşısında koray mağazası var onun yanında miniço diye bir mağaza var. bebek üzerine bir mağaza ve gayet uygun fiyatta. herşey var orda. 13 tl ye 5 li takım, 10 tl ye ikili takım aldım mesela. bebek yatağı, puseti ve tüm kıyafetler herşey var. bir de burda değişik yerlerde pembe prenses diye mağaza var eryamanda var ama senin gidebileceğin yakınlıkta yerlerde var mı bilemem. orası da miniço dan daha ucuz. şimdi netten baktım onur işhanında pembe prenses varmış oraya muhakkak bak derim. zaten miniço ve onur iş hanı çok yakın birbirine. gmk bulvarında. netten bir bak canım.
iç zıbın var onu tavsiye ederim, atlet niyetine iyi oluyor ilk doğduklarında koldan geçirmeli. ben ilk zamanlarda kafadan geçirmeli kıyafetleri sevmiyorum. bir de uzun kollu çıtçıtlı badiler iyi olmuyordu kolsuz kullandım ben hep, ve badilerin bazılarının omuzlarında çıt çıt yok çıtçıtlı al, kafadan kolay geçmesi için. dikişi, nakışı,boyası olmasın badilerin sade ve üz olanlar daha iyi.bir de %100 pamuk olsun her kıyafeti.
pişik önleyici krem (sebamed-healing cream-ben çok memnun kalmıştım, pişik olunca kullandım hemen geçti ve ara sıra kullandım bir daha hiç pişik olmadı kızım),tırnak makası, burun aspiratörü, biberon, biberon fırçası, emzik, yan yatırma yastığı, saç fırçası, pamuk mendiller (ağız mendili), alt açma bezleri (yani su geçirmez, düz örtü can bebenin var-kullan at).aklıma gelenleri yazdım. aslında benim ihtiyaç duyduklarımı yazdım.benim kızımın kıyafetleri var, üç takım aldım sadece. o da hastanede yeni yeni kullanıyım diye.
ali babacana ben de bakmıştım bir ara. çok oldu ama. şimdi fiyat kıyaslaması yapamıyorum. ne aldın kaça aldın sen canım. çok da uygun gelmedi bana aslında ben de büyük kızıma çorap almıştım sadece. orda da şöyle kötü bir şey var. toptan satış mağazası olduğu için hiçbirşeyin üstünde fiyat etiketi yok ve her şeyi tek tek barkod okuyucuya götürüp okutmak gerekiyor. ben hiç hoşlanmadım bundan. ama çok fiyat farkı olursa katlanılır tabi.
canım dualarımız seninle 5. bebiş senin oğluşun olucak inşallah Allah senin de yavrunun da yardımcısı olsunKizlar cok sagolun sag salim insallah Allahim herkese nasip eder heyacandan hic uyuyamadim bunlar bizim icin mucize gibi....
yarın doktor randevum var kızımı görücem Allah'ın izniyle kilosunu merak ediyorum 1 kg geçtimi diye güzel haberlerle gelirim inşallah dün stentle alakalı sanırım biraz ağrı yaşadım stresten hamileliğin tadını çıkartamadığım için kalan zaman çabuk geçsin istiyorum tabiki şükrediyorum
aslında ben sonuçları bayramdan önce öğrendim ama bir türlü yazamadım. sonuçları ben gördüm ancak yorumlamasını yarın sinan hoca yapacak. annem gösterecek sonuçları. sonuçlarda bir değişiklik yok. yani düzelmemiş. bu aşamadan sonra doktor ne der bilmiyorum. artık hayırlısı. baktım sonuçlar düzelmemiş bayramda diyet falan kalmadı bende zaten. yasaklı ne varsa yedimHoşgeldin canım. senin sonuçlar ne zaman çıkıyordu? inşallah güzel sonuçlar alırsın.
pempe prenses için netten baktım da onur iş hanı yazıyor kızılaydaki yeri için. ben gidip görmedim. sincanda ve eryamanda var. sincandaki çok büyük iki katlı. ben çok şey almıycam zaten tek tük biryerlerde gördükçe bakıyorum.Canım ben ordan ikili tulum aldım bir boy büyüğü bir boy küçüğü ama kaliteli ve çok hoştu o yüzden aldım hoşuma gitti diye ikisi 35 tl idi. sonra 4 lü bady aldım uzun kollu 24 tl, tanesi 6 tl ya geliyordu. ve 4 lü alt aldım ayaklı oda 20 tl idi sanırım.. Birde 3 er çift iki çorap aldım siyah beyazlıydı biri takımın beşiktaşlı oldu şimdiden oğlumuz babası ve benim sayemde onu aldım birde 3 lü yine renk renk çorap aldım 3 Tl den.. sen karşılaştır fiyatları dışarıyla.. Ama dediğin gibi en kötü yanı barkodtan okutuyuorsun tek tek. Ben artık biriktirdim eşime veriyordum o gidipbakıp geliyordu. Ama ancak en hoşuna gidenleri yapıyorsun böyle olunca hepsine bakmaya kalksan gerçekten çok zor.. Birde orda karyola baktım ben çilek mobilyada 615 tl istedikleri karyolalar orda 400 tl idi.. Birde beşik baktım, 80 tl ydı çok da hoştu.. uyku setleri pahalı sanmıştım baktığımda ama dışarda ki fiyatları görünce normalmiş dedim..
İki takımda alt üst aldım kızılaydan geçen 12 tl imiş kadın 10 tl dan verdi. SSK iş hanı var ya hamile kıyafetleri satılan oranın alt katında bebek kıyafetleri satan yer var ordan aldım.. Ama ulusa bakacağım kıyafetlere ben bir ara.. oraya bakınca yazarım sizede.. Pembe prensesi ablamda söyledi çok uygun fiyatları diye ama o zafer çarşısında demişti onurdamıymış...?
yanlış forumda arıyorsun listeyi canımkızlar bizim ilk sayfada hepimizin durumunu açıklayan liste yokmuydu.hani kaç kürtaj olduğmuz rahatsızlığmız falan.bernaya bakcaktım.doğum yapanları merak ediyorum.kaç kürtaj olmuş,tedavisini falan.kaçıncı sayfadaydı bilen var mı?
gerçekten grip salgını var galiba.p.be bursaya geldim.ogünden beri hastayım.manisaya hamile kızkardeşimin yanına gitcektik annemle ona bulaşmasın diye erteledik.insan hasta oluncada hiçbişiden zevk alamıyo.
geçmiş olsun şenaycım.salgın var.aslında ben sonuçları bayramdan önce öğrendim ama bir türlü yazamadım. sonuçları ben gördüm ancak yorumlamasını yarın sinan hoca yapacak. annem gösterecek sonuçları. sonuçlarda bir değişiklik yok. yani düzelmemiş. bu aşamadan sonra doktor ne der bilmiyorum. artık hayırlısı. baktım sonuçlar düzelmemiş bayramda diyet falan kalmadı bende zaten. yasaklı ne varsa yedimmoralim bozuldu ister istemez. yarın akşam yazarım size ne olup bittiğini.
ben bu arada gelir gelmez hastalandım. çok kötü gribim. boğazım felaket ağrıyor. bir de üstüne ders anlatınca iyice tahriş oldu. yutkunamıyorum neredeyse. dr.a da gidemedim. kendi kendine geçsin diye bekliyorum.
canım bugün göstermiş annem. düzelme eğiliminde demiş o nasılsa artık. aynen devam etsin 3 ay sonra kan versin demiş. gerçi ben de malum zaten ocak ayına kadar eşimle görüşemeyeceğimden diyete kaldığım yerden devam ederim. zaten yaşam biçimim oldu resmen. ama artık o eski inancım kalmadı. hayırlısı bakalım. annem yaşadıklarımdan bahsetmiş biraz. stres etkili olur mu diye. o da en önemli etkenlerden birisi bu hastalıkta stres demiş. moralini bozmasın demiş.neyse ki eski günlerimdeki gibi değilim. o sebepsiz yere ağlamalar falan kalmadı bende. zaten ocak ayında geldiğimde ben de artıl tolga hocaya gideceğim karar verdim. bu geldiğimde gidecektim ama randevu alamadım. benden bu kadar. burada oldukça yoğunum. çalışmak iyi geldi bana.pempe prenses için netten baktım da onur iş hanı yazıyor kızılaydaki yeri için. ben gidip görmedim. sincanda ve eryamanda var. sincandaki çok büyük iki katlı. ben çok şey almıycam zaten tek tük biryerlerde gördükçe bakıyorum.
çok da uygun gelmedi bana ali babacan o halde. ama tabi beşik, yatak gibi şeyler alacaklar için uygun o halde.
park yatak almayı düşünüyordum, kızımın eski yatağını çıkardım baktım idare ederiz onla diye almaktan vazgeçtim.
yanlış forumda arıyorsun listeyi canımbir de buraya bak.ama liste güncel değilki canım.
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...eniyle-dusuk-yasayanlarin-paylasim-alani.html
geçmiş olsun elifçim. evet salgın var. benim çevremde de herkes hasta.
geçmiş olsun şenaycım.salgın var.
demek düzelmemiş değerlerin yaa. nasıl düzelmez yaa o kadar dikkat ediyorsun bir de.inşallah gene de sinan hoca güzel şeyler söyler de artık başlayın der canım yaa..haberlerini bekliyorum.