- 10 Mart 2013
- 1.287
- 249
-
- Konu Sahibi melodysilk
- #2.881
tesekkur ederim cnm. ben de aynen senin gibi yapiyrm ama morarma baya fazla. anlayamadim.
evet inşallah böyle devam eder operasyonu geçirdim şu anda bi sıkıntı yok şükürler olsun. stent taktırmaya gittim taş bile aldırdım sağ böbrekte iki tane taşım vardı ameliyat esnasında stenti ilerletemeyince doktor bakıyoki taşlardan biri kanala girmiş önce onu almış sonra stenti takmış böyle de bişey oldu ama iyi oldu o bana yakın zamanda sıkıntı çıkarırdı kadın doğumcum da girdi ameliyata bi arkadaşıyla daha birlikte hakkını ödeyemem öncesinde sonrasında hep yanımdaydı o gece ben hastaneden çıkmak istedim o birakmadı ne olur ne olmaz diye hep kontrol altındaydım çok şükür beklenmedik bişey gelişmedi ben de kızım da iyiyiz şuan böyle devam eder inşalllah geçmişi okuyamadım sizleri haberdar etmek istedim rabbim kimseye beklenmedik şeyler yaşatmasın stresden ve yiyemediğim için iki günde iki kilo vermişim.
bugun yasin okuyup herkese ismen dua ettim arkadaslar.hamile kalmak isteyenlere,hamile olanlara, dogum yapanlara ayri ayri dua ettim.allah kabul etsin.
benimde çok morarıyodu.yanlış vuruyoz galiba.ondan olabilir.
cnm. bir arkadas onerdi sagolsun. onu yapiyrm. cidden morarmiyr artik. igne yerine hemen 1-2 damla badem yagi suruyorum ve hemen igneyi yapiyrm. hem girisi kolay oluyr hem de morarmiyr
Arkadaşlar tatilin ardından tekrar merhaba :) İnşallah bu yeni hafta hepimiz için güzel haber ve başlangıçların müjdecisi olur :)
Bayramdan önce doktora gittiğimde çok şükür kalp atışlarını görmüştük bebeğimizin. Ama doktor çok net bir şey söylememekle beraber yolk kesesinden bahsetti. Bununla ilgili hiç bilginiz var mı? Sanırım onun konumunda bir sıkıntı var gibi görünüyormuş. Kromozom anomalisi olabilir ama bir dahaki gelişlerinde bakalım tekrar dedi. Çok üstünde durmadı ama ben biraz meraklandım. Bu çarşamba kontrole gideceğim. Umarım bir sıkıntı yoktur. Dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar...
slm kızlar şimdi doktordan geldik veeee çarşamba sabahı sezaryan ile oğluşum geliyor inşallahhhh...lütfen dualarınızı eksik etmeyin...yavaş yavaş heyacanlanmaya başladım....
slm kızlar şimdi doktordan geldik veeee çarşamba sabahı sezaryan ile oğluşum geliyor inşallahhhh...lütfen dualarınızı eksik etmeyin...yavaş yavaş heyacanlanmaya başladım....
Canım yolk kesenin içinde bebeğe ait izlenen ilk izdir. Bebek daha oluşmadığı için ilk kese görünümünde ilk o yolk görülür. Ve bu yolk görüldüğünde genelde bu rahim içi normal bir gebelik yolk oluşmuş diye düşünür doktorlar. İnşallah bir sıkıntı yoktur sende de ve sağlıklı bir şekilde devam edersiniz bebişinle yoluna. Allahım yardımcınız olsun inşallah sıkıntılardan korusun..Amin.
Ayy canım ya ben bile heyecanlandım şimdi seninki normal. Allahım yardımcın olsun canım, sağ salim, sağlıkla al kucağına bebişini inşallah.
sıra sana geldi nihayet bernacım. aklımdaydın bu hafta olur doğum diye düşünüyordum. Allah kolayca kurtasın seni de. çarşamba tam kaç hafta kaç gün oluyorsun?
allah sağlıkla sıhhatle yavrunu kucağına almayı nasip etsin cnm inşallah sende kolayca doğumunu yapıp çarçabucak toparlanırsın inşallah.
hadi hayırlısı cnm.güzel haberlerini bekliyoruz.hayırlısıyla oğluşunu kucağna alırsın inşallah.
selam herkese ben geldim. nihayet internetime kavuştum. daha yeni açtım. size haber vereyim dedim. yoldan geldim. biraz dinleneyim sonra görüşürüz. bu arada hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun.