Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler

1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).
2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.
DUAMIZ
Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuyanların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN
DUA:
OKUNUŞU :Ettehiyyâtü lillâhi vessalevâtü vettayibât. Esselâmü aleyke eyyühen-Nebiyyü ve rahmetüllâhi ve berakâtüh, Esselâmü aleynâ ve alâ ibâdillâhis-Sâlihîn. Eşhedü en lâ ilâhe illallâh ve eşhedü enne Muhammeden abdühû ve Rasûlüh.

ANLAMI:
Dil ile, beden ve mal ile yapılan bütün ibadetler Allah’a dır. Ey Peygamber! Allah’ın selamı, rahmet ve bereketleri senin üzerine olsun. Selam bizim üzerimize ve Allah’ın bütün iyi kulları üzerine olsun. Şahitlik ederim ki, Allah’tan başka ilah yoktur. Yine şahitlik ederim ki, Muhammed, O’nun kulu ve Peygamberidir.

NICK
GERÇEK İSİM TOPLAM

Şenay079-Şenay: 20

eoe-Emine: 350

serap06_06-Serap: 100

muco509-Emel: 100

nazka86 -Nazife:

umud40-Vildan:

Eylül_ 06 -Berna:

Slmeng-Selma : 170

06 kelebek-Neşe:

Atis-Senem: 444

Adalet 1990-Tuğçe: 21

Gül_neva-İrem: 100

Cbdefne-Canan:

Ayşe_23-Ayşe:

67elif-Elif: 70

slvy1987-
Selvi:
100

Mayd-Aycan:70

TOPLAM: 1545

DUAYA BAŞLAMA.TARİHİ: 10/10/2013

DUA BİTİŞ TARİHİ: 24/10/2013

zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.

Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler

1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).
2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.
DUAMIZ
Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuyanların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN
DUA:
OKUNUŞU : YA MUCİBED DAAVAT
ANLAMI: EY DUALARA CEVAP VEREN

NICK
GERÇEK İSİM TOPLAM

Şenay079-Şenay:

eoe-Emine:

serap06_06-Serap:

muco509-Emel:

nazka86 -Nazife:

umud40-Vildan:

Eylül_ 06 -Berna:

Slmeng-Selma :

06 kelebek-Neşe:

Atis-Senem:

Adalet 1990-Tuğçe:

Gül_neva-İrem:

Cbdefne-Canan:

Ayşe_23-Ayşe:

67elif-Elif:

slvy1987-Selvi:

Mayd-Aycan:

TOPLAM:

DUAYA BAŞLAMA.TARİHİ:24/10/2013

DUA BİTİŞ TARİHİ:31/10/2013

zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.

Kızlar duamızı yapıcak bir gönüllü arıyorum... Yoksa yapılamayacak çünki duayı yapıcak arkadaşların mazereti varmış birisinin yapması gerekiyor dua gönüllüsü aranıyor:)

Kizlarrrrrr rabbime sukurler olsun bebiste bende cok iyiyiz genel anestezi ile sezaryan oldum dun oldu yarin sabah cikacaz insallah Allah herkese nasip etsin kizlar hepinizi öpüyorum...

Kizlarrrrrr rabbime sukurler olsun bebiste bende cok iyiyiz genel anestezi ile sezaryan oldum dun oldu yarin sabah cikacaz insallah Allah herkese nasip etsin kizlar hepinizi öpüyorum...

çok sevindim canım allah analı babalı büyütsün gözün aydın olsun

Cnm hayırlı olsun bebişin sağlıkla büyüsün inşallah Rabbim o günleri hepimize göstersin

gözün aydın cnm.hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde büyüt inşallah

ohh çok şükür gözün aydın canım.güle güle büyüt bebeğini. aklım sende kaldı.msjıma da cevap vermeyince meraklandım.yoğunsun tabi. tüm vaktini bebiş alıyo dimi
hayırlı sağlıklı bir evlat olsun şansı bol olsun yavrunun.

şubatta canım sinan hocaya yine gideceğim ama bir de tolga hocaya gideceğim. bakalım o ne diyecek. beni hiç ağlatmadı sinan hoca aksine hep umutlu şeyler söyledi. ama hala bir sonuç yok. hayırlısı bakalım.
canım ne kadar sevindim anlatamam. allah sağlıkla analı babalı büyütsün inş. datısı hepimize olsun. artık sıradaki diyeceğiz. maşallah topiğimize:)

canım çok sükür.rabbim bebğine sağlıklı analı babalı bir ömür nasip etsin...

canım gözün aydın çok sevindim çok merak etmiştim rabbim sizi birbirinize bağışlasın nazarlardan korusun inşallah ...

Anneli babali saglikla büyüsün hayirli evlat olsun insaallah bebegin.amin. canim müsait oldugunda igneyi ne zaman biraktigini yazarmisin.öptüm bebegini.

onu ben de merak ettim daha önde olan var mı yoksa sıra ben de mi rabbim o günleri gösterecek mi inşallah bana hala rüya gibi geliyo

sende sanırım sıra canım. o halde 1,5 ay kadar doğumumuz yok desene. sen de doğur da sıra bize gelsin)sonra da diğer arkadaşlara...yeni yeni hamişlerimiz de olur inşallah.

gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah darısı başımıza :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…