- 18 Ekim 2012
- 2.872
- 405
- Konu Sahibi melodysilk
- #2.861
evey canim yeni bebeklerimiz oldu olmaya da devam etcek insallah allahin izniyle.canim.bu arada tugce yapiyor dua takibimizi.katilmak.istersen tekrar ekler seni canim.benim.iyi gidiyor simdilik cok.sukur.23.haftamdayim canim.Saqolasın canım bende sizi çok öZledim maşallah 4 yeni pıhtılı bebegimiz oldu o zaman senin nasıl gidiiyor hamilelik
morluklara yapmiyoruz igneyi.ve surekli yaptigin yeri degistir.bir sagdan.bir soldan.biraz yukarisindan.asagisindan yap.kolu denemelisin.koldan ben daha rahat ettim.tavsiye ederim.akadaslar. yardiminiza ihtiyacim var.
claxane yapiyrm bende. bu 3. kutu. dun igneyi yaptim. hic acimadi. aradan zaman gecti karnim.aciyr. sonra baktim. inanilmaz morarmis. ama igne yaptigim yer degil. biraz yakininda bir yer. neyse bugunde yaptim igneyi. yine igne yaptigim yer degil ona biraz yakin yer morarmaya basladi.
bu tarz sorununuz oldu mu? olunca ne yaptiniz? igneyi nerden vurdunuz? sanirim o morluklara yapmadiniz.
Eminecim bir arkadasim cuma gunu tolga hocada dogum yapti epidural cok iyi gecti hocayi cok begenmis eli hafifmis
sagolasin canim.boyle seyleri duyunca icim.daha da rahatliyor.burcu sagolsun onun sayesinde tanidim dr umu.
evet eli cok hafif ve cok nazik.vajinal usg de cok nazik mesela.hatta nasil tokalastigini hatirliyor musun:)elini sikmaz sadece dokunur:)