Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Saqolasın canım bende sizi çok öZledim maşallah 4 yeni pıhtılı bebegimiz oldu o zaman senin nasıl gidiiyor hamilelik
evey canim yeni bebeklerimiz oldu olmaya da devam etcek insallah allahin izniyle.canim.bu arada tugce yapiyor dua takibimizi.katilmak.istersen tekrar ekler seni canim.benim.iyi gidiyor simdilik cok.sukur.23.haftamdayim canim.
morluklara yapmiyoruz igneyi.ve surekli yaptigin yeri degistir.bir sagdan.bir soldan.biraz yukarisindan.asagisindan yap.kolu denemelisin.koldan ben daha rahat ettim.tavsiye ederim.
Eminecim bir arkadasim cuma gunu tolga hocada dogum yapti epidural cok iyi gecti hocayi cok begenmis eli hafifmis

sagolasin canim.boyle seyleri duyunca icim.daha da rahatliyor.burcu sagolsun onun sayesinde tanidim dr umu.
evet eli cok hafif ve cok nazik.vajinal usg de cok nazik mesela.hatta nasil tokalastigini hatirliyor musun:)elini sikmaz sadece dokunur:)

tamam cnk denerim. tesekkur ederim.

Canİm bayram süeesince memlekette olacagım girebiliiyom bilmiyorum ama sonrasında mutlaka katılmak isterim

sevgili eoe, senin tecrubelerinden cok faydalanacagiz anlasilan...Allah tuttugunu altin etsin, sana gul bahcesi gibi evlatlar nasip etsin...

sevgili eoe, senin tecrubelerinden cok faydalanacagiz anlasilan...Allah tuttugunu altin etsin, sana gul bahcesi gibi evlatlar nasip etsin...

allah razi olsun canim.ne guzel dua etmissin:)amiiin.
bildiklerimi mumkun oldukca paylasiyorum.butun arkadaslar paylasiyor zaten bildiklerini.bizler de ayni sikintilari defalarca yasadik.o yuzden bizi bizden baskasi anlamiyor.allah hepimize yardim etsin.yuzumuzu guldursun.

evet inşallah böyle devam eder operasyonu geçirdim şu anda bi sıkıntı yok şükürler olsun. stent taktırmaya gittim taş bile aldırdım sağ böbrekte iki tane taşım vardı ameliyat esnasında stenti ilerletemeyince doktor bakıyoki taşlardan biri kanala girmiş önce onu almış sonra stenti takmış böyle de bişey oldu ama iyi oldu o bana yakın zamanda sıkıntı çıkarırdı kadın doğumcum da girdi ameliyata bi arkadaşıyla daha birlikte hakkını ödeyemem öncesinde sonrasında hep yanımdaydı o gece ben hastaneden çıkmak istedim o birakmadı ne olur ne olmaz diye hep kontrol altındaydım çok şükür beklenmedik bişey gelişmedi ben de kızım da iyiyiz şuan böyle devam eder inşalllah geçmişi okuyamadım sizleri haberdar etmek istedim rabbim kimseye beklenmedik şeyler yaşatmasın stresden ve yiyemediğim için iki günde iki kilo vermişim.

Canım seni merak ediyordum, çok şükür sağ salim atlatmışsın. Allahım başka sıkıntılar göstermesin inşallah. Bununla geçmiş olsun.

iyi yaptin canim haber vermekle.aklimdaydin.iyi oldu bari bayramdan once oldun kurtuldun.hersey yolundaymis cok sukur.cok gecmis olsun selmqcim.

Canim cok gecmis olsun.saglikla al kizimi kucahina

Evet cnm yaptim.bugun 31 gunluk bir prensesim var...daridi isteyen herkese saglikla

kızlar bugün akşam istanbula gidiyorum belki giremem diye hepinizin bayramını şimdiden kutluyorum güzel bayramlar geçirmenizi diliyorum. hamile olan arkadaşlarım önümüzdeki bayrama yavrularımızla girmeyi nasip etsin inşallah allahım, hamile kalmak için uğraşan arkadaşlarımın hayırlısıyla en güzel bayram hediyesi olarak hamile olduklarını öğrensinler inşallah, doğum yapmış arkadaşlarımında daha nice bayramları yavrularıyla sağlıkla geçirmelerini diliyorum inşallah, hepinizi çok öpüyorum kızlar.

Canım seni merak ediyordum, çok şükür sağ salim atlatmışsın. Allahım başka sıkıntılar göstermesin inşallah. Bununla geçmiş olsun.

iyi yaptin canim haber vermekle.aklimdaydin.iyi oldu bari bayramdan once oldun kurtuldun.hersey yolundaymis cok sukur.cok gecmis olsun selmqcim.

Canim cok gecmis olsun.saglikla al kizimi kucahina

Evet cnm yaptim.bugun 31 gunluk bir prensesim var...daridi isteyen herkese saglikla

çok teşekkür ederim geçirdim çok şükür şimdilik bi sıkıntı yok inşallah böyle devam eder çok tedirgindim erken doğum olursa bişey olur ya da kızım günlerce küvezde kalır diye

hepimizin bayramı mübarek olsun hayırlara vesile olsun inşallah. hamile olanlar bidahaki bayram da sağ salim bebeklerimiz kucaklarımızda olsun bebek isteyenlere de en güzel hamilelikler nasip olsun inşallah...

arkadaslar hepinizin.kurban bayrami mubarek olsun.allah tekrarina bebeklerimizle,mutlu ailemizle erdirsin insallah.

Kızlar herkesin Bayramı'nı kutluyorum Allah tekrarına erdirsin inşallah bir dahaki bayrama miniklerimiz kucağımızda olur😊

bugun yasin okuyup herkese ismen dua ettim arkadaslar.hamile kalmak isteyenlere,hamile olanlara, dogum yapanlara ayri ayri dua ettim.allah kabul etsin.

Son düzenleme:
anladım canım şimdilik benim kızım yatıyor ama azcık hareketlenince ne yaparız bilmiyorum.
raporu ben kadın doğumcudan almamıstım aile hekiminden almıştım 3 günlük çalışabilir raporum da vardı o zaman.sorun olmadı.

ben gunde bir kivi yemeye gayret ediyorum.
kiviye devam eminecim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…