- 18 Ekim 2012
- 2.872
- 405
-
- Konu Sahibi melodysilk
- #2.861
evey canim yeni bebeklerimiz oldu olmaya da devam etcek insallah allahin izniyle.canim.bu arada tugce yapiyor dua takibimizi.katilmak.istersen tekrar ekler seni canim.benim.iyi gidiyor simdilik cok.sukur.23.haftamdayim canim.Saqolasın canım bende sizi çok öZledim maşallah 4 yeni pıhtılı bebegimiz oldu o zaman senin nasıl gidiiyor hamilelik
morluklara yapmiyoruz igneyi.ve surekli yaptigin yeri degistir.bir sagdan.bir soldan.biraz yukarisindan.asagisindan yap.kolu denemelisin.koldan ben daha rahat ettim.tavsiye ederim.akadaslar. yardiminiza ihtiyacim var.
claxane yapiyrm bende. bu 3. kutu. dun igneyi yaptim. hic acimadi. aradan zaman gecti karnim.aciyr. sonra baktim. inanilmaz morarmis. ama igne yaptigim yer degil. biraz yakininda bir yer. neyse bugunde yaptim igneyi. yine igne yaptigim yer degil ona biraz yakin yer morarmaya basladi.
bu tarz sorununuz oldu mu? olunca ne yaptiniz? igneyi nerden vurdunuz? sanirim o morluklara yapmadiniz.
Eminecim bir arkadasim cuma gunu tolga hocada dogum yapti epidural cok iyi gecti hocayi cok begenmis eli hafifmis
evey canim yeni bebeklerimiz oldu olmaya da devam etcek insallah allahin izniyle.canim.bu arada tugce yapiyor dua takibimizi.katilmak.istersen tekrar ekler seni canim.benim.iyi gidiyor simdilik cok.sukur.23.haftamdayim canim.
morluklara yapmiyoruz igneyi.ve surekli yaptigin yeri degistir.bir sagdan.bir soldan.biraz yukarisindan.asagisindan yap.kolu denemelisin.koldan ben daha rahat ettim.tavsiye ederim.
sagolasin canim.boyle seyleri duyunca icim.daha da rahatliyor.burcu sagolsun onun sayesinde tanidim dr umu.
evet eli cok hafif ve cok nazik.vajinal usg de cok nazik mesela.hatta nasil tokalastigini hatirliyor musun:)elini sikmaz sadece dokunur:)
evey canim yeni bebeklerimiz oldu olmaya da devam etcek insallah allahin izniyle.canim.bu arada tugce yapiyor dua takibimizi.katilmak.istersen tekrar ekler seni canim.benim.iyi gidiyor simdilik cok.sukur.23.haftamdayim canim.
morluklara yapmiyoruz igneyi.ve surekli yaptigin yeri degistir.bir sagdan.bir soldan.biraz yukarisindan.asagisindan yap.kolu denemelisin.koldan ben daha rahat ettim.tavsiye ederim.
sagolasin canim.boyle seyleri duyunca icim.daha da rahatliyor.burcu sagolsun onun sayesinde tanidim dr umu.
evet eli cok hafif ve cok nazik.vajinal usg de cok nazik mesela.hatta nasil tokalastigini hatirliyor musun:)elini sikmaz sadece dokunur:)
sevgili eoe, senin tecrubelerinden cok faydalanacagiz anlasilan...Allah tuttugunu altin etsin, sana gul bahcesi gibi evlatlar nasip etsin...
evet inşallah böyle devam eder operasyonu geçirdim şu anda bi sıkıntı yok şükürler olsun. stent taktırmaya gittim taş bile aldırdım sağ böbrekte iki tane taşım vardı ameliyat esnasında stenti ilerletemeyince doktor bakıyoki taşlardan biri kanala girmiş önce onu almış sonra stenti takmış böyle de bişey oldu ama iyi oldu o bana yakın zamanda sıkıntı çıkarırdı kadın doğumcum da girdi ameliyata bi arkadaşıyla daha birlikte hakkını ödeyemem öncesinde sonrasında hep yanımdaydı o gece ben hastaneden çıkmak istedim o birakmadı ne olur ne olmaz diye hep kontrol altındaydım çok şükür beklenmedik bişey gelişmedi ben de kızım da iyiyiz şuan böyle devam eder inşalllah geçmişi okuyamadım sizleri haberdar etmek istedim rabbim kimseye beklenmedik şeyler yaşatmasın stresden ve yiyemediğim için iki günde iki kilo vermişim.
evet inşallah böyle devam eder operasyonu geçirdim şu anda bi sıkıntı yok şükürler olsun. stent taktırmaya gittim taş bile aldırdım sağ böbrekte iki tane taşım vardı ameliyat esnasında stenti ilerletemeyince doktor bakıyoki taşlardan biri kanala girmiş önce onu almış sonra stenti takmış böyle de bişey oldu ama iyi oldu o bana yakın zamanda sıkıntı çıkarırdı kadın doğumcum da girdi ameliyata bi arkadaşıyla daha birlikte hakkını ödeyemem öncesinde sonrasında hep yanımdaydı o gece ben hastaneden çıkmak istedim o birakmadı ne olur ne olmaz diye hep kontrol altındaydım çok şükür beklenmedik bişey gelişmedi ben de kızım da iyiyiz şuan böyle devam eder inşalllah geçmişi okuyamadım sizleri haberdar etmek istedim rabbim kimseye beklenmedik şeyler yaşatmasın stresden ve yiyemediğim için iki günde iki kilo vermişim.
Kızlar nasılsınız ben Kayseriye taşındım int yok giremiyorum hepinize hayırlı bayramlar telden giriyorum şimdi sanırım dua listesinden çıkarılmısım canınız sagolsun geçmişi okuyamıyorum elif dogum yaptımı
Canim cok gecmis olsun.saglikla al kizimi kucahina
Evet cnm yaptim.bugun 31 gunluk bir prensesim var...daridi isteyen herkese saglikla
Canım seni merak ediyordum, çok şükür sağ salim atlatmışsın. Allahım başka sıkıntılar göstermesin inşallah. Bununla geçmiş olsun.
iyi yaptin canim haber vermekle.aklimdaydin.iyi oldu bari bayramdan once oldun kurtuldun.hersey yolundaymis cok sukur.cok gecmis olsun selmqcim.
Canim cok gecmis olsun.saglikla al kizimi kucahina
Evet cnm yaptim.bugun 31 gunluk bir prensesim var...daridi isteyen herkese saglikla
anladım canım şimdilik benim kızım yatıyor ama azcık hareketlenince ne yaparız bilmiyorum.demek senin bahsettiğin ağrılar da benimkine benzer şeylermiş. aman olsun sonuçta geçsin de beni en çok endişelendiren kötü bir şeyden dolayı olmasın da katlanırız ağrılara napalım. senin dr un da açıklayamamış ağrıyı baksana.
kızımın mobilya yatağı vardı. iki kez anca yattı. çok hareketliydi düşer diye yatıramadım. şimdi onu masaya çevirdik(sallanıyo), yataşı da dar bir şey oldu saçma sapan bir şey oldu anlayacağın.küçük park yatağı vardı o da başkasına verince kırıldı sağlam gelmedi. sezeryanlı olunca ilk zamanlar çok rahat etmiştim park yatakta. taşıması rahat olunca çok memnun olmuştum.evet çok sağlam gibi görünmüyor ama bir şey almam lazım. zaten kızımı ben hep yerde yatırmıştım. 1 senedir normal yatakta yatıyordüşecek korkusuyla yatak odama yere tek kişilik yatağı attım onda yatırdım ve çok rahat ettim.
ben de araştırıyım bu rapor işini. peki aldığın raporun kadın doğumdan farklı bir bölümden mi olması gerekiyor?
kiviye devam eminecimben gunde bir kivi yemeye gayret ediyorum.