haklisin . dedim ben sana olursun regli die gozun aydin :) benimde tam bugun geldi maf oldum hep uykum varSagol canm cok tuttum kendimi valla. Adet oldm çok şükür. Tatlı krizi geliyor arada nescafe çok iyi olmasa da onla bastiriyorum .birkaç güne o da yok olur listemde insallah. Hemde çok fenayım kemiklerim ağrıyor resmen. Çocukla çok zor oluyor
. Sizlerin menüleri nasıl
Ya suyu sayamadim ama en az 10 bardak olmusturcanim su ?
istanbulu sevmiyorum ben cok kasvetli bir sehir ankarayaysa resmen asigim2guzel sehir ne sanslisin hem orayi goruon hem ankarada yasiosun :)
En cok annem yedirmiyo zaten :) nefret eder kilodan kendisi benden zayif babam dahil kardeslerimde incecikler bi ben sisko oldum iclerindeannenin yaninda ; olupta bu kadar az yemen bi mucize :)
su iyi 2 litre icmissin .Ya suyu sayamadim ama en az 10 bardak olmustur
istanbulu sevmiyorum ben cok kasvetli bir sehir ankarayaysa resmen asigim
En cok annem yedirmiyo zaten :) nefret eder kilodan kendisi benden zayif babam dahil kardeslerimde incecikler bi ben sisko oldum iclerinde
Inanabilirsin canim gercekten suan benim kilolarimdan benden daha cok rahatsiz :)su iyi 2 litre icmissin .
istanbulu bence sevmemenin sebebi sakin yerleri sevdigin icindir . istanbul tam bi kargasa ..
anne yedirmiyomu duyda inanma :) ne guzel iste
Aynı boydayiz canm 1700 cal gunluk ihtiyav. Daha azını yemedikce zayiflayamayiz. Bence pirinç çok olmuş canm.Slm kızlar ben hala kaç calori almam gerektiğini tespit edemedim.2000 küsür çıkıo düz hesap.boy 163 kilo 72.
Sabah 1 yumurta
Yarım dilim beyaz ekmek bşr brd.çay.
Ara öğün yarım simit 3 brd çay
Öğlen 6 kaşık pirinç çorbası 2 kşk pilav
Ara öğün yeşil çay cennet meyvesi
Akşam 4 köfte ama kızartma değil.4 kşk pilav.
Su sıfır.hiç içemşyorum yaa.
Sizce bu yediklerim nsl.
Suya tarçın limon elma dilimi salatalık atmayı deneyebikirsin. Yda bir dilim portakal kivi gül bile olur. Tadı farklilasinca icmen kolay olur insallah. Yürüyüş spor var miydiSlm kızlar ben hala kaç calori almam gerektiğini tespit edemedim.2000 küsür çıkıo düz hesap.boy 163 kilo 72.
Sabah 1 yumurta
Sizce bu yediklerim nsl.
canim su icmessen vucudun odem tutar ve kilo basar bide metebolizmayi calistirir su.Slm kızlar ben hala kaç calori almam gerektiğini tespit edemedim.2000 küsür çıkıo düz hesap.boy 163 kilo 72.
Sabah 1 yumurta
Sizce bu yediklerim nsl.
Oğlan iyi de kuzum dışarı çıkmıştım dışarda internetim yok ondan giremedim :)oglumbenimherseyim begenip cikiosun canim napyosun?
Cilekli Turtam sekerim sen nerdesin surekli girerdin :) oglan nasil ?
Z zeynebim111 zeynebim sen nerelere gittin aciksin ama gelmemissin buraya pek? sayfa bosta kalmis sessizlik bürümüş
anladim tatlim olsun . gezmelerdemiydin bugun :) evde internet galiba , bendede olsa iyi olur ya teldeki yetmiyor :/Oğlan iyi de kuzum dışarı çıkmıştım dışarda internetim yok ondan giremedim :)
Telle ugrasilirmi kız kontor dayanmaz eve niye almıyorsun :/ yok oğlanı berbere götürdüm ondan sonrada yemek yedik dışarda geldik :))anladim tatlim olsun . gezmelerdemiydin bugun :) evde internet galiba , bendede olsa iyi olur ya teldeki yetmiyor :/
ayyy ne guzel ana ogul :) dayanmio erken den bitio . canin taadduttlu oluyor 2 sene . ev almayi dusunuoz aylik odemesi olacak . eee internette ole ucuz bisi degil . adam tek can calisiyor sonucta :/Telle ugrasilirmi kız kontor dayanmaz eve niye almıyorsun :/ yok oğlanı berbere götürdüm ondan sonrada yemek yedik dışarda geldik :))
Haklısın :)) bizde ev almayı düşünüyoruz bakalim ınş :))ayyy ne guzel ana ogul :) dayanmio erken den bitio . canin taadduttlu oluyor 2 sene . ev almayi dusunuoz aylik odemesi olacak . eee internette ole ucuz bisi degil . adam tek can calisiyor sonucta :/
Afiyet olsun canim. Iyi gecelerKızlar ben uyuyorum hayırlı geceler. Midem boş ilaç icmeyeym diyeazicik ekmeğin kabuguyla 5 zeytin yedim.10-12 adet karışık kuru üzüm kuru dut yedim
insalalh canim allah gönlumuze gore versin hayrisi. cok pahali sen hangi memlekettesinHaklısın :)) bizde ev almayı düşünüyoruz bakalim ınş :))
Akşamları 45 dk koşu bandında yürüyorum canım.Suya tarçın limon elma dilimi salatalık atmayı deneyebikirsin. Yda bir dilim portakal kivi gül bile olur. Tadı farklilasinca icmen kolay olur insallah. Yürüyüş spor var miydi