Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canm aynen oyle yapalim . cuma olmasin o gun cuma yarismalarina ozel bizimkide ayri olsun pazartesi . hemde hafta sonu kacamagi yapamayiz tarti oncesiEvet tablo şart. birde cuma yada pazartesilerı kilo indirimi yapılsın. herkes akşam o günkü toplam kalorisi yazsin.Bu arada öğretmenler günü tebriği için teşekkürler
Temizlik yaptim yaksalik 2.5 saat kadar annem uzun zamandir duvarlarini silememis duvardan basladim yerlerden cikiverdim. Iyi kalori yakmisimdir heraldecanlar nerdesinizzz yaa biraktinizmi diyeti ses yok ?
iyi yaptin canm bence en cok kalori yakan temzlik :) ben ole kesintisiz temzlik yapamiom ya oglanla ., duvarlara tirmanio resmen .. annenmi bakio cociga sen calisiomuydun calismiodun sankiTemizlik yaptim yaksalik 2.5 saat kadar annem uzun zamandir duvarlarini silememis duvardan basladim yerlerden cikiverdim. Iyi kalori yakmisimdir heralde
listen cok guzel canim . iyi degilsen hic spor yapacam die maf etme kendini gerek yok aceleside yok . suda cok guzel . kalorinde aktivitede gore olmusKizlarbugunki menumu paylaşıyorum
Sabah
Haslama yumurtanın sarısı
1 krep
Yarım kk peynir
5 zeytin
Ara
iki mandalina
20 gr kadar sütlü çikolata
Öğlen corba
Yarım porsiyon bulgur pilavı
Bir kaşık yoğurt
Ara nescafe
Akşam çorba
İki lt ye yakın su içtim.
Aldığım kalori 933
Iki uc dakika mekik cektim hic iyi degilim
Sagol canm cok tuttum kendimi valla. Adet oldm çok şükür. Tatlı krizi geliyor arada nescafe çok iyi olmasa da onla bastiriyorum .birkaç güne o da yok olur listemde insallah. Hemde çok fenayım kemiklerim ağrıyor resmen. Çocukla çok zor oluyorlisten cok guzel canim . iyi degilsen hic spor yapacam die maf etme kendini gerek yok aceleside yok . suda cok guzel . kalorinde aktivitede gore olmus
Bende temizlik falan doğru durust yapamıyorum. Bir süre sonra kucak istiyor. Çocuk kucagimda çok zor oluyor. Bir yer bitene kadar öteki yer kirleniyor. Temizliğin acimasi yokiyi yaptin canm bence en cok kalori yakan temzlik :) ben ole kesintisiz temzlik yapamiom ya oglanla ., duvarlara tirmanio resmen .. annenmi bakio cociga sen calisiomuydun calismiodun sanki
Yok canim calismiyorum ama annem calisiyo :) . Anneme ziyareye geldim farkli illerdeyiz. Cocuga kardesim bakarken bende temizlik yaptim hem yardim hem spor olsum diyeiyi yaptin canm bence en cok kalori yakan temzlik :) ben ole kesintisiz temzlik yapamiom ya oglanla ., duvarlara tirmanio resmen .. annenmi bakio cociga sen calisiomuydun calismiodun sanki
dogru evde degilim diodun . annen uzaktami zor oluodur yaaa : (Yok canim calismiyorum ama annem calisiyo :) . Anneme ziyareye geldim farkli illerdeyiz. Cocuga kardesim bakarken bende temizlik yaptim hem yardim hem spor olsum diye
Ben bugun 945 kalori aldim simdilik ama 1200u bulur gibiSagol canm cok tuttum kendimi valla. Adet oldm çok şükür. Tatlı krizi geliyor arada nescafe çok iyi olmasa da onla bastiriyorum .birkaç güne o da yok olur listemde insallah. Hemde çok fenayım kemiklerim ağrıyor resmen. Çocukla çok zor oluyor
. Sizlerin menüleri nasıl
Yok cok uzak degil o istanbulda ben ankaradayimdogru evde degilim diodun . annen uzaktami zor oluodur yaaa : (
aynen canim ole. cocukla zor off. bende makinayi calistiriom bi yandan dugmesine basio biyandan kablosunu katliyor makinanin icine . tam bi kaos yasaniyor temzlik zamaniBende temizlik falan doğru durust yapamıyorum. Bir süre sonra kucak istiyor. Çocuk kucagimda çok zor oluyor. Bir yer bitene kadar öteki yer kirleniyor. Temizliğin acimasi yok
canim su ?Ben bugun 945 kalori aldim simdilik ama 1200u bulur gibi
Sabah
Trabzon hurmasi
1 bardak yesilcay
Oglen
Haslanmis yumurta
2dilim pide ekmek
Isotla evde yapilmis acisos
1 tatli kasigi suzme peynir
3 adet s. Zeytin
Aksam
Bir tabak pirasa
1dilim ekmek
Ara ogunler
Yarim avuc yer fistigi
2mandalin
Yarim nar
2guzel sehir ne sanslisin hem orayi goruon hem ankarada yasiosun :)Yok cok uzak degil o istanbulda ben ankaradayim
annenin yaninda ; olupta bu kadar az yemen bi mucize :)Ben bugun 945 kalori aldim simdilik ama 1200u bulur gibi
Sabah
Trabzon hurmasi
1 bardak yesilcay
Oglen
Haslanmis yumurta
2dilim pide ekmek
Isotla evde yapilmis acisos
1 tatli kasigi suzme peynir
3 adet s. Zeytin
Aksam
Bir tabak pirasa
1dilim ekmek