- 10 Ocak 2009
- 573
- 543
Masallah kuzuya cok tatli allah esirgesin.Eki Görüntüle 1916509 oğlumla tanısın :)
Cok gecmis olsun canim kotu bisey yok insallah. Programi kesin indir kalori sayisinim yukseldigini gorunce istahin otomatik olarak kapaniyomerhaba hanımlar baştan bir girdim bir daha giremedim malesef dün günüm hastanede geçti oğlumun bir tedavi olyı vardı onunla ilgili görüştük doktorla.kafam çok karışık bu konudada.günlük elimden geldiğince az yiyorum ama yazamadım sabahtan yazıyorum öğleden sonra kalıyor hepsi.programı da indiremedim telefonda bir sorun var sanırım onu indirdiğimde en azından elimin altında olur ve her yediğimi yazarım.bugünde oğlumun okulundaydım öğretmenler günü için.Bütün Öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü Kutlu Olsun@evli_mutluu
canına yazık değil mi?Günaydın hanımlar bugün sabah kahvaltı yapamadım ama öğrencimin annesi cevizli tarçınlı kek yapmış hiç dayanamam 2 dilim yedim.ama acısını çıkaracağım 2 saat yürüyüş var okuldan sonra.Ya biri bana kızsın ne demek iki dilim kek
Ama çok guzeldi (tarçınlı cevizli) en sevdigimsadece bugüne özel. zaten tablonun yapılınca kaçamak kesinlikle yokcanına yazık değil mi?
o kadar emeğin boşa mı gitsin, saatlerce yürüyeceksin kek yüzünden
ahhh ahhhh kim sevmezzz kiiiiAma çok guzeldi (tarçınlı cevizli) en sevdigimsadece bugüne özel. zaten tablonun yapılınca kaçamak kesinlikle yok
Kızlar kurabiye yiyesim var tahin pekmez yiyesim var kasik kasik bugün zor tutuyorum kendiimi yaa :'(ahhh ahhhh kim sevmezzz kiiii
hemen tarçınlı kahveli süt , ya da tarçınlı yeşilçay takviyesi yap canım,Kızlar kurabiye yiyesim var tahin pekmez yiyesim var kasik kasik bugün zor tutuyorum kendiimi yaa :'(
Off tarcinli yeşilçay içtim napim geçti ama şükürhemen tarçınlı kahveli süt , ya da tarçınlı yeşilçay takviyesi yap canım,
sonrasını düşün kaloriyi düşün
anladim canim olsun ama fazla boslamayin motive edelim birbirimizi :)Masallah kuzuya cok tatli allah esirgesin.
eda-sofi bende iyiyim cok sukur sabah gec uyandim. Kahvalti minmosla oyun derken giremedim
hayirdir canim ne sorunu var oglunun ?merhaba hanımlar baştan bir girdim bir daha giremedim malesef dün günüm hastanede geçti oğlumun bir tedavi olyı vardı onunla ilgili görüştük doktorla.kafam çok karışık bu konudada.günlük elimden geldiğince az yiyorum ama yazamadım sabahtan yazıyorum öğleden sonra kalıyor hepsi.programı da indiremedim telefonda bir sorun var sanırım onu indirdiğimde en azından elimin altında olur ve her yediğimi yazarım.bugünde oğlumun okulundaydım öğretmenler günü için.Bütün Öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü Kutlu Olsun@evli_mutluu
cok haklisin iyi yaptin cek fircayi :)canına yazık değil mi?
o kadar emeğin boşa mı gitsin, saatlerce yürüyeceksin kek yüzünden
iyk ben hic sevmem .. ama tablo yapilana kadarda yiyim deme canim sen ne kadar erken kendini dizginlersen okdar iyi . bence avuttun gibi gelio kendini sekerim :)Ama çok guzeldi (tarçınlı cevizli) en sevdigimsadece bugüne özel. zaten tablonun yapılınca kaçamak kesinlikle yok
ben sevmem :/ahhh ahhhh kim sevmezzz kiiii
aman sakinnnn sakinnnKızlar kurabiye yiyesim var tahin pekmez yiyesim var kasik kasik bugün zor tutuyorum kendiimi yaa :'(
Kac kalori aldin canimsabah
gevrek
peynir
zeytin
oglen
mandalina
aksam
mercimek corbasi
salata
yogurt
1 dilim kepek ekmek
ara saklikoy buskuvi 50 gr
su yarim litre (unuttum )
30 dakka tempolu yuruyus
Haklısın canım.dün gece acildeydim gripten dr test yaptı vücudun çok susuz kalmış dedi serum verdilerbide canim suyu ic mutlaka susuz diyet olmuyor ... sagligin icinde en az 5 bardak su ic oda en az en kotusu. benim su icerken midem bile bulaniyor okdar sevmiom dusun ama mecburuz sagligimzdan oluruz tatlimm
Tamam canım çok sağol.ben cumartesi tam olarak başlıyayım.hem şu gripli halimi biraz atlatmış olurum.canim programda yiyecekleri ekle yazar ordan gir adini yaz yemehin cikiyor zaten oraya bas .nolduku cozemedin YAZİO diede bi program var onda bi bak kutcala vozersin ben ne kadar anlatsamda olmax canim kurcala azcik .
bu arada mumkun oldugun princ az tuket . princ sirf sekerdir. bel bolgesimdede bayagi yag yapar . canm kotu alisknliklatimizdan biraz fazgecelim .guzel bi duzen oturruralim saglimiz icin sismek kilolu olmak insanin ozguvenini sagligini guzelligini elinden aliyor . aksamda yediklerini ictigin suyu yaptigin sporu gunluk tukettigin kaloriyi buraya yaz canim . diger programida yuklr bak bakalim belki o daha kolayina gelir tatlim
yaaa dedim ben sana dedim canim susuz olurmu hic organlarin iflas eder vallahi .. bobregin hasar alir . burnunu kapa dik kafayaHaklısın canım.dün gece acildeydim gripten dr test yaptı vücudun çok susuz kalmış dedi serum verdiler
biran once asıl tatlim diyete c.tesiyi beklicek bisi yokki sekerimHaklısın canım.dün gece acildeydim gripten dr test yaptı vücudun çok susuz kalmış dedi serum verdiler
ayyy unutmusum canisi ya 1100 kaloriKac kalori aldin canim