- 10 Ocak 2009
- 573
- 543
Gunaydincanim. Ben kizmam :) afiyet bal seker olsun. Bugunun armagani olsun sana. Ogretmenler gunun kutlu olsun.Günaydın hanımlar bugün sabah kahvaltı yapamadım ama öğrencimin annesi cevizli tarçınlı kek yapmış hiç dayanamam 2 dilim yedim.ama acısını çıkaracağım 2 saat yürüyüş var okuldan sonra.Ya biri bana kızsın ne demek iki dilim kek
Burda paylaştığınız bi program vardı onu yükledim canım ama bir türlü kalori hesaplayamadım onda.yanş programın nsl kullanıldığını çözemedim.günlük öğünlerimi yazıyoruz ne yapıyoruz.bilen bana bi anlatabilir mi.bu arada ben iice şiştim.bel diye bişii kalmadıcanim su icmessen vucudun odem tutar ve kilo basar bide metebolizmayi calistirir su.
daha once kalprini yazmistik canim 1200 kalpri senin icin yeterli olacaktir . karbonhidrad cok tuketmissin princ cok fazla var ustelik beyaz ekmekte var bide simit ustune ? tatlim menunde duzenleme yapman lazim kalori programini yukledinmi
Teşekkürler sekerimGunaydincanim. Ben kizmam :) afiyet bal seker olsun. Bugunun armagani olsun sana. Ogretmenler gunun kutlu olsun.
canim programda yiyecekleri ekle yazar ordan gir adini yaz yemehin cikiyor zaten oraya bas .nolduku cozemedin YAZİO diede bi program var onda bi bak kutcala vozersin ben ne kadar anlatsamda olmax canim kurcala azcik .Burda paylaştığınız bi program vardı onu yükledim canım ama bir türlü kalori hesaplayamadım onda.yanş programın nsl kullanıldığını çözemedim.günlük öğünlerimi yazıyoruz ne yapıyoruz.bilen bana bi anlatabilir mi.bu arada ben iice şiştim.bel diye bişii kalmadı
afiyet olsun canim :) kalori miktarini gecmessen bi problem olmaz :)Günaydın hanımlar bugün sabah kahvaltı yapamadım ama öğrencimin annesi cevizli tarçınlı kek yapmış hiç dayanamam 2 dilim yedim.ama acısını çıkaracağım 2 saat yürüyüş var okuldan sonra.Ya biri bana kızsın ne demek iki dilim kek
bide canim suyu ic mutlaka susuz diyet olmuyor ... sagligin icinde en az 5 bardak su ic oda en az en kotusu. benim su icerken midem bile bulaniyor okdar sevmiom dusun ama mecburuz sagligimzdan oluruz tatlimmAkşamları 45 dk koşu bandında yürüyorum canım.
Günaydın canm çok şükür daha iyiyim. Çocuğun peşinde kosturuyorum. Siz neler yapıyorsunuzZ zeynebim111 zeynebim nasil oldun? iyimisin tatlim ?
herzamn ki halimiz cocuk pesin de kosmak . ona gectimi grip ? bende ayni canm yeni kalktik sayilir :)Günaydın canm çok şükür daha iyiyim. Çocuğun peşinde kosturuyorum. Siz neler yapıyorsunuz
ne 6 mi abovvv ... benimki 27 aylik canim . sabaha kadar huysuz tabi . 10bucukta falan yatti .. seninki erken yatiyor ama canmAy siz yeni ni kalktiniz maşallah canm. Biz 6 bucuktam ayaktayız. Ki sabaha karşı çok kalkiyor ben 4 bucuktan sonra yatmadim.. kaç aylikti bebeğin canm
Ay maşallah canm. Buyumus seninki. Sütten ne zaman kestin canm. Sütten kesilince uyksu düzelmedi mine 6 mi abovvv ... benimki 27 aylik canim . sabaha kadar huysuz tabi . 10bucukta falan yatti .. seninki erken yatiyor ama canm
1 yasina kadar emdi ez geliyor die kizdi en son ay. buyudu buyudude gala uykusunu duzene girmesi herkes 4 yasina gelmeden sorunlari bitmez dedi canm . bekliyoruz bakalim . cok hareketliAy maşallah canm. Buyumus seninki. Sütten ne zaman kestin canm. Sütten kesilince uyksu düzelmedi mi
İyiyiz şükür yavrularda iyi diyete devam :))Cilekli Turtam twins scorpion P PERSONA NON GRATA_ oglumbenimherseyim diyetteyimds
PempeeMavii nerdesiniz bayanlar Z zeynebim111
nasilsiniz yawrular nasil