- 10 Ocak 2009
- 573
- 543
O zaman cumartesiyi beklicem mecburen evime geceyim surekli tartildigim baskulume cikayim bakalim kac kg olmusum.canim ama kiyafetsiz ve ac karina tartilcaksiniz
Yapalim ama simdi degil biraz alisayimda su diyet isine sonra insallah. Sen kac kere atliyosun canimIp atlama yarismasi yapalim mi
cok iyi yediklerin tebrikler. Ben yesil cay ictim 1trabzon hurmasi yedim. Kahvalti daha yapmadim geciktirmeye calisiyorum erken yersem cok acikiyorum. Senin boy ne kadardiGünaydın hanımlar. sabah tartıştım 79.9 Bu nedir böyle??Neyse bunü son kez görüyorum nede olsa.sabah kahvaltısı kızarmış ekmek 1 dilim peynir 5 yeşil zeytin domates salatalık şekersiz çay. toplam kalori 210.
Daha dün başladım cnn. 200 atladım kısa sürede. Çok düşmedim üstüne her iki türlü hastaaym diyeYapalim ama simdi degil biraz alisayimda su diyet isine sonra insallah. Sen kac kere atliyosun canim
cok iyi yediklerin tebrikler. Ben yesil cay ictim 1trabzon hurmasi yedim. Kahvalti daha yapmadim geciktirmeye calisiyorum erken yersem cok acikiyorum. Senin boy ne kadardi
167 canım. daha önce 60 kg indim.ama zor bir dönemden geçtim. sıkıntılar tekrar kilo aldım. ama bu sefer kararlıyım. 57 olacak.şimdi teneffüste 1 küçük mandalina yedim.kahvaltıyı okula getirip öğrencilerimle beraber yiyorumYapalim ama simdi degil biraz alisayimda su diyet isine sonra insallah. Sen kac kere atliyosun canim
cok iyi yediklerin tebrikler. Ben yesil cay ictim 1trabzon hurmasi yedim. Kahvalti daha yapmadim geciktirmeye calisiyorum erken yersem cok acikiyorum. Senin boy ne kadardi
Seninle boy ve kilolarimiz ayni sayilir bende 168im en son 79dum cumartesi tartilicam bakalim kac olmusum. Calisinca diyet daha kolay evde can sikintisindan olsa yine yiyo insan. Helede kis aylarinda167 canım. daha önce 60 kg indim.ama zor bir dönemden geçtim. sıkıntılar tekrar kilo aldım. ama bu sefer kararlıyım. 57 olacak.şimdi teneffüste 1 küçük mandalina yedim.kahvaltıyı okula getirip öğrencilerimle beraber yiyorum
1.5 oluyor bazen kaçamak yapıyorum 700gr falan gidiyorhaftada kac farkedio canm peki merak ettim he
Ara ogun yapiyormusunSabahın 7 sinde kahvaltı yapınca bu saatlere kadar çok fena acikiyorum
allah kolaylik versin canm insallah hepsi ise yararda erken olmaz :) ozman senin acil kg vermen lazim :)Keske olsa canm kac Kez konustum.Kimi emzirmeyle korunabiliyormus cnm. Birazda caktirmadan takvim yontrmini kullaniyorum.
Insallah cnn bakalim
canim ben regliyim ve suanki kilomla o tur ziplamali sporlar yapamam . ilk bi diyete adapte olalim . leslie suanlik yeterli gibi gozukuyor :) daha sonra yarisirizIp atlama yarismasi yapalim mi
bende ayni haldeyim canm . ama menuleri toplam olarak aksam ver canmki takip etmek jolay olsun ayri ayri olmasin olurmu canmGünaydın hanımlar. sabah tartıştım 79.9 Bu nedir böyle??Neyse bunü son kez görüyorum nede olsa.sabah kahvaltısı kızarmış ekmek 1 dilim peynir 5 yeşil zeytin domates salatalık şekersiz çay. toplam kalori 210.
tamam canm ole yaparsinO zaman cumartesiyi beklicem mecburen evime geceyim surekli tartildigim baskulume cikayim bakalim kac kg olmusum.
canim sabah kahvaltisi atlasanda mutlaka azcik. isiler ye hem oglen yemege saldirirsin hem sabah metebolizman durur kiloda veremezsin 6 ogun yiyoruz unutmayin :)Yapalim ama simdi degil biraz alisayimda su diyet isine sonra insallah. Sen kac kere atliyosun canim
bende hastayimmm iykkk yerimden kimildayamiorum ..sen hepimize gore zayfsin atla bakalim ohh :)Daha dün başladım cnn. 200 atladım kısa sürede. Çok düşmedim üstüne her iki türlü hastaaym diye
neden 57 olmayasin canim demi. ogretmenmisin ne guzel :) simdiden ogretmen ler gunun kutlu olsun :)167 canım. daha önce 60 kg indim.ama zor bir dönemden geçtim. sıkıntılar tekrar kilo aldım. ama bu sefer kararlıyım. 57 olacak.şimdi teneffüste 1 küçük mandalina yedim.kahvaltıyı okula getirip öğrencilerimle beraber yiyorum
aynen ole . ben 1ci derecede obez cikiyorum . ve kışın dedigin gibi ye otur ye otur daha zor oluyor onlem icin bende kışın basladim diyete yoksa sonu hic iyiye gitmio bu isin ..Seninle boy ve kilolarimiz ayni sayilir bende 168im en son 79dum cumartesi tartilicam bakalim kac olmusum. Calisinca diyet daha kolay evde can sikintisindan olsa yine yiyo insan. Helede kis aylarinda
aynen oyle tatlimKahvaltıyı asla atlamayın hanımlar. Eğer yapmazsanız öğle yemeği de daha çok yersiniz.bol yeşillikler bir kahvaltı öğleye kadar tok tutar
genede cok iyi duraklama oluyormu ?1.5 oluyor bazen kaçamak yapıyorum 700gr falan gidiyor
cqnim menunu aksam hepsini birden verki yorum daha kolay olsun takip etmek daha kolay olurGünaydın kızlar bu sabahki menum:
Eki Görüntüle 1915858
canim sabah 7de eline bi salatalik bi yogurt sıkıstırrSabahın 7 sinde kahvaltı yapınca bu saatlere kadar çok fena acikiyorum
Ya havalarda cok etkiliyo gercekten. Kisa girdik ya belki vucut kendine yeni bir duzen olusturuyordur korkma daha oncede hamile kaldin simdi hamile olsaydin anlardin kesinKızlar beni bir telaş aldı aslında adete 5 gün var ve ben bir yada iki gün öne gelerek hasta oluyorum. Adet ol cam sanıyorum dünden beri az az geliyor ama adet gibi de degil. Amann hamile olmayyaim sakın
canim insallah degilsindir. ama sen vucudunu bilirsin. bu ara cok kisi bole oluyor mevsimden midir nedir bende 30 gunde bi olurdum daha ilk defa bu ay 5 gun gecikti . bel agrim 1 hafta oncesi basladi . sende olursun korkmaKızlar beni bir telaş aldı aslında adete 5 gün var ve ben bir yada iki gün öne gelerek hasta oluyorum. Adet ol cam sanıyorum dünden beri az az geliyor ama adet gibi de degil. Amann hamile olmayyaim sakın
Ay hiç bilmiyorum bakalım hayırlısı.Ya havalarda cok etkiliyo gercekten. Kisa girdik ya belki vucut kendine yeni bir duzen olusturuyordur korkma daha oncede hamile kaldin simdi hamile olsaydin anlardin kesin
Tamam canım .. henüz duraklama olmadı ama olduğu zamanda 2gun normal yeme düzenine dönüyorum sonra tekrar başlıyorum gene gidiyor tıkır tıkır arada şaşırtmak lazım :)allah kolaylik versin canm insallah hepsi ise yararda erken olmaz :) ozman senin acil kg vermen lazim :)
canim ben regliyim ve suanki kilomla o tur ziplamali sporlar yapamam . ilk bi diyete adapte olalim . leslie suanlik yeterli gibi gozukuyor :) daha sonra yarisiriz
bende ayni haldeyim canm . ama menuleri toplam olarak aksam ver canmki takip etmek jolay olsun ayri ayri olmasin olurmu canm
tamam canm ole yaparsin
canim sabah kahvaltisi atlasanda mutlaka azcik. isiler ye hem oglen yemege saldirirsin hem sabah metebolizman durur kiloda veremezsin 6 ogun yiyoruz unutmayin :)
bende hastayimmm iykkk yerimden kimildayamiorum ..sen hepimize gore zayfsin atla bakalim ohh :)
neden 57 olmayasin canim demi. ogretmenmisin ne guzel :) simdiden ogretmen ler gunun kutlu olsun :)
sen duzeni nerdeyse otutturmussun kutlarim :)
aynen ole . ben 1ci derecede obez cikiyorum . ve kışın dedigin gibi ye otur ye otur daha zor oluyor onlem icin bende kışın basladim diyete yoksa sonu hic iyiye gitmio bu isin ..
aynen oyle tatlim
genede cok iyi duraklama oluyormu ?
cqnim menunu aksam hepsini birden verki yorum daha kolay olsun takip etmek daha kolay olur
dogru canmTamam canım .. henüz duraklama olmadı ama olduğu zamanda 2gun normal yeme düzenine dönüyorum sonra tekrar başlıyorum gene gidiyor tıkır tıkır arada şaşırtmak lazım :)