- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
-
- Konu Sahibi dejavu_one
teşekkür ederiz dejavu teyzesi amin
ewet bi belli olsun cinsiyetimiz annemde onu bekliyo valla sonrasında da yağdırcak annanesi cicileri zaten
bende heyecan yapıyorum ama bakınmakla yetiniyorum şimdilik
seninde olsun dejavum ben sana kargoyla göndericem güzel cicilerden valla
haklısın kuzum çalışan için ev işi zor oluyo gerçekten biz evde oldugumuz halde yoruluyoruz
çalışanlar için çook zor gerçekten halledersin yavaş yavaş cnmcım
hehe iyi fikir dayakçı kocalara topuklu ayakkabı valal güzel olur dejavum
oyy çok güzellermiş cnmm güle güle giydirmeyi nasip etsin Rabbim
ben başladım yavaştan bişeyler almaya bi yandan annem alıyo istdan
biyandan da kocişle ben her çıktıgımızda iki üç şey atıyoruz
hehe iyiymiş kuzumm allahtan adetliymişsin yoksa herif dinlemezdi yorgunluk felen
ay bende gönderirim kız valla cinsiyeti bir belli olsun hele teyzesi ona neler alır neler..
ay sorma canım yaa haftaiçi gidiyoruz diyorum bir süpürge tutayım haftasonu yapmakla olmuyor sadece koca diyor yok tv izliyorum haftasonu bugğn yapmaan olmaz mı hep aynı terane postalıyorum dışarı hemen silip süpürüyorum falan geliyor dip bucağa zaman kalmıyor eve gidince dolap siliyorum ediyırum hala kocam aman ne gerek var çok misafir geliyıor sanki diyor ya diyorum misafir geldiğinde mi temizlik yapılır alemsin.. Anlamazlar işte.. 1 ay temizlemesem ses etmez valla. Dün çöp kovasını yıkadı nasıl olduysa.
valla öyle kuzucumm işimede geldş yani sorma bu arada eşim geldi kısırı hzazırşladık yazamadım balım kusuruma bakama
benim aldıklarım bunlar annemde çarşamba gelcek istdan onunkileride çeker koyarım
Kızlar kaynanama gidicez bu akşam. Artık pazartesi iş çıkışı gitme kararı aldık pazar günü evişimi yemek mi yapayım kendimize mi zaman ayıralım ahzırlanıp oraya mı gidelim şaşırıyordum. Yemek ütü işi bitene kadar akşamüzeri oluyordu dışarı çıksak geç olacak falan çıkamıyorduk annesine gidiyorduk eşim kendisi teklif etti iş çıkşı gidelim hazır oluyoruz zaten falan diye valla balıklama atladım hani.ama şimdi çok acıktım öğlende yemek iyi değildi bende de migren tuttu gece mide bulantısı da yapıyor 1 saat lavabodan çıkamadım yemekte ağıe gelecekti az yedim ölüyorum tst falan alayımda yolda giderken yerm 15 dk kaldı çıkmama.
güle güle sağlıkla giysin inşallah bebeğin asembcim
yok kuzumm benım ne kusuru tahmın ettim kısırla ugraştıgını
hadi siz yiyin bi güzel cnmcım
annemde aradı çarşambaya alcakmış biletini yarın temizlik felen yaparım ama girerim yine
görüşürük kuzummm
Eki Görüntüle 371181 kızlar bu benim kardeşimin kızı ceylin
Eki Görüntüle 371182 bu da ablamın en küçük oğlu doruk
ikiside sarı sarı çok seviyorum ikisinide inşallah benimde böyle bebem olsun yaaa çok istiyorum böyle olsunlarr
birisi kısır mı yapıyorr elifff sana geliyorum anamm kısırrr
birisi kısır mı yapıyorr elifff sana geliyorum anamm kısırrr
evet canım benim yaptık eşim bekliyo çıkıyorum ben sende gel meleğim hepiniz gelin yiyelim kızlar hepinşiizi öpüyorum yarın görüşmek üzere kendinize iyi bakın canlarım
Herkese merhabalar....
erkekler böyle anacım anlamıyolar bişeyden
pazar günü temizlik istemiyolar ama çalışan kadın napsın
bütün gün çalış akşam eve gel bide temizlik yap valla zor kuzumm
evin işide bitmiyoki hiç temizliği ayrı yemeği ayrı çamaşır ayrı ütüsü ayrı
ayy söylerken bile içim bayıldı
kızzz dejavum ben sanada yazdım demin alıntı ettim ama yokk valla yazdım didimki senin kaynana pek iyi değil gibi kuzucum valla bana gece gündüz düğün yaptılar ama canımız çıktı yol bitmez düğünbitmez ama ügüzeldi valla düğün bitti yoldayız diyorumki biryerde düğün var meğersem yok kulakrıma öyle davul zuna ses etmişki valla kaç gün atlatamadık
valla çok iyi olmus cnm pazar günü kendınıze ayırırsınız mis gibi de olur
her pazar çekilmez yahu kaynanabencede cnm tost al ye öyle aç aç olmaz
migrende fena bişeydir şimcik iyisin dimi kuzum
amiiin cnmm sağolasın cümlemizinki giysin sağlıcakla
afiyet bal şeker olsun cnmcımm hadi yiyin bi güzel
öpüyorum senı kocamaaan canımın içiii görüşürük yarın kuzum benım
mrb hoşgeldin
haydi tanışalım