Kaldığımız Yerden Her Telden..

bende giymem gülüm eskiden severdim ama şimdi düz babet en rahatı yaaa eziyet be topuklu:KK53:

aynen kuzumm oldum olası rahat edemiyorum topukluyla
düğünümde bile gerçi nikahtı ama zor durdum yani
ordan bi yere yemeğe gitmiştik direk çıkardım ayakkabıları aldım elime öyle yürümüştüm :KK9:

aynen kuzumm oldum olası rahat edemiyorum topukluyla
düğünümde bile gerçi nikahtı ama zor durdum yani
ordan bi yere yemeğe gitmiştik direk çıkardım ayakkabıları aldım elime öyle yürümüştüm :KK9:

ben de düğünümde çok zorluk çekmiştim valla sonra çıkardım kına kıyafetlerimi giyidimde rahatlatım eziyet valla aslında giyiceksin nasıl rahat ediyosan öyle ama nirdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:KK19::KK1:

ben de düğünümde çok zorluk çekmiştim valla sonra çıkardım kına kıyafetlerimi giyidimde rahatlatım eziyet valla aslında giyiceksin nasıl rahat ediyosan öyle ama nirdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:KK19::KK1:

he valla kuzum ama şart olmus topuklu gelin :KK9:
bide kociş uzun olunca giymeyincede olmuyo düğünde :KK9:

he valla kuzum ama şart olmus topuklu gelin :KK9:
bide kociş uzun olunca giymeyincede olmuyo düğünde :KK9:

aslında benim hayalimdeki düğün çok farklıydı ama adetler yüünden bana kalmadı ble herşeyi büyükler yptı işte ne yaparsın çok şükür yinede:KK19:

aslında benim hayalimdeki düğün çok farklıydı ama adetler yüünden bana kalmadı ble herşeyi büyükler yptı işte ne yaparsın çok şükür yinede:KK19:

merak ettim kuzum nasıldı hayalindeki düğün anlat hele :KK24:

merak ettim kuzum nasıldı hayalindeki düğün anlat hele :KK24:

gülüm bizim oraların düğünü eş dost çağırmakla başlar benim hayalimde kimseyi çağırmadan gelinlik gibi bir eziyete girmeden adece giyebiliceğin rahat edebileceğim tarzda giyinmek nikahı kıyıp ailelerle yemek yiyip balayına gitmekti ama nirdeeeeeeeeeeee bizim memlekette kına düğünü aynı anda yaptık ertesi sabah eşimin memlketine geçtik davul zurna karşıladı 4 gün düğün yapıyolar görsen köy düğünü bildiğin ama ne yalan söyliyim bayıldım bize 3 gün yapıldı izinimiz yok diye Allahtan düğünümüz bittiği gün geldik kalmaık hiç işlk gecemizi orda geçirmke zorunda kalmadık:KK1::KK1:

benim dejavum topiklermi açmış hayırlı olsun bitanem topiğimiz :KK9::KK9:

burası sana ve hepimize şans uğur huzur getirir inşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

buranın ilk annesi sen olursun inşallahh dejavum :emir_bebek::emir_bebek:

gülüm bizim oraların düğünü eş dost çağırmakla başlar benim hayalimde kimseyi çağırmadan gelinlik gibi bir eziyete girmeden adece giyebiliceğin rahat edebileceğim tarzda giyinmek nikahı kıyıp ailelerle yemek yiyip balayına gitmekti ama nirdeeeeeeeeeeee bizim memlekette kına düğünü aynı anda yaptık ertesi sabah eşimin memlketine geçtik davul zurna karşıladı 4 gün düğün yapıyolar görsen köy düğünü bildiğin ama ne yalan söyliyim bayıldım bize 3 gün yapıldı izinimiz yok diye Allahtan düğünümüz bittiği gün geldik kalmaık hiç işlk gecemizi orda geçirmke zorunda kalmadık:KK1::KK1:

hee anladım kuzm bende öyle sadelikten yanaydımda olmuyo malesef
gerçi ben kına yaptık ama ertesi gün nikahdan gittim :KK9:
nikah sonrasıda gençleri alıp ilk buluştugumuz yere gidip yemek yemiştik
ama seninki zorlu olmus kuzum kaç gün boyu düğün olmus
insanın anası ağlar valla çok yorulmussunuzdur kuzumm
ilk geceye nasıl haliniz kaldı :KK9::KK9::KK17:

ohh yerleştilerse sorun kalmaz gülüm valla hepimizin morali sıfırdı ama çok şükür şimdi daha iyiz işte bakalım gülüm şimdi yine vurmaya başladı sancılar g,tmişti negüzel korkuyorum olucam diye off offf hamile değilm ben hissediyorum ama umut işte istiyorum yaaa aklımda hep orda malesefff:KK37:

aman canım ya dur bakalım daha olmadın. Ümit var hala..

hepimize hayırlı olsun hoşgeldin :KK3::KK3:

tanıttın tabiki cnm benım ben seni çok sevdim burdada arkadaşlıgımız dvm edicek :KK16::KK16:
annenlerde taşınmış sevindim cnm yerleştiler en azından için rahat etmiştir
astım geldim çamaşırlarımıda ohh havada güzel evin içine asınca zor kuruyodu şimcik balkonda kurur çamaşırlar çabucak :KK55:

Bende haftasonu halo sildim dolap sildim bütün salonu mutfağı bulaşık makinesinde yıkadım durdukları yerde toz oluyor sudan geçirdim kullanmadıklarımı kullanılanlar yıkanıyor zaten de. Daha çok işim var haftaya da cam silcem inşallah.. Evde olsam yavaşyavaş bitirirdim işleri ne güzel..

buna bayılıyorum yaa öbür topiktede eklemiştim burayada koyayım gülelim azcık :KK9:

valla güleriz acınacak halimize diyelim ne diyelim.. O çiçeği ona yedirmek lazım ne de olsa öküz..

dejavu bana alın hediye, herkes bebeğe alıyor zaten. görümcem katara gitmiş geçen hafta bebekime takım almış. Bana yok :18:

tamam sana da alırım gülümm sana da gecellik alırım hastanede giyersin mis gibi..

he valla şükür kuzucum bizim kocişler iyi çıktı :KK9::KK9:
arada öküzlükleri oluyo ama okaada olsun yani :KK9:

hee o kadar da defo olur canım bozuk çıkmasından sa dimi :KK9:

ahahaaa süper yaa bayıldımm eşlerini döven erkeklere bu eziyeti yapsınlar bak dövebiliyorlar mı bir daha..

ah canım benim de hayalim davullu zurnalı şenlikli düğündü ama olmadı. Kalburüstü olunca eşimin ailesi. Aile arasında bir yemek müzikte vardı sırf bizim taraf oynadık bazı akrabalar sitanbula kına geceme geldiler düğün eskişehirde oldu az kişiydik zaten bendetüm gece oynadım dayımlarla falan. Kaynanam sonra dedi ki ay senin kadar oynayan gelin ilk defa gördüm bende dedim napıyım çok oynayan kişi mi vardı dedim. Bir düğün salonuna razıydım ama olmadı vazgeçtik bazı nedenlerden dolayı ama içimde de kaldı. Gelinliğim iki kez giydim kına gecesinde ve düğünde. Onu da bebeğnmedi zaten istanbulda yaptırdık ya.

benim dejavum topiklermi açmış hayırlı olsun bitanem topiğimiz :KK9::KK9:

burası sana ve hepimize şans uğur huzur getirir inşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

buranın ilk annesi sen olursun inşallahh dejavum :emir_bebek::emir_bebek:

Hoşgeldin birtanemmm. Sefalar getirdinnn.. Hemen de geldin valla kız ışınlandın resmen.. Ahh nerede hem Elifim var sıradaa canımmm ondan haber bekliyoruz.. Anlat kız ne ciciler almış bebeğine misafirler..

$DSC05965.jpg

bunlar benim pıtırcığımın ilk cicileri ilk hediyeleri teyzeleri:KK9::KK9::KK9:

valla daha ben bile bi çorap almadım erken diye :emir_bebek::emir_bebek:

mavi kanatlı olan bady arkası aslında arkada erkek melek kanatları var :):)

kızmı erkekmiyiz belli olmadığından ikisindende getirmişler sağolsunlar :):)

Son düzenleme:
hee anladım kuzm bende öyle sadelikten yanaydımda olmuyo malesef
gerçi ben kına yaptık ama ertesi gün nikahdan gittim :KK9:
nikah sonrasıda gençleri alıp ilk buluştugumuz yere gidip yemek yemiştik
ama seninki zorlu olmus kuzum kaç gün boyu düğün olmus
insanın anası ağlar valla çok yorulmussunuzdur kuzumm
ilk geceye nasıl haliniz kaldı :KK9::KK9::KK17:
valla öyle yani 8 saat yol gittik gider gitmez başladı düğün davul zurna sabahım 8 başlardı gece 1 kadar öldük resmen geldik evimize geldiğimiz gibi bavulları bıraktık hemen çarşıya eksikleri almaya nasıl heves bizdeki yorgunluk ilk gece aklımızdamı o gün gecede olmadı hastalığım bitmemişti adetliydim kız ertesi gün oldu işte:KK1::KK1::KK1:

oy kuzucum benim anladığım kadarıyla senin kayınvaliden pek iyi değil Allah iyi etsin bana gece gündüz 3 gün düğün yaptılar güzeldi valla birde bizim orda yapıldı 4 gün canımız çıktı geleni öp gideni öp off offff:KK37:

Bende haftasonu halo sildim dolap sildim bütün salonu mutfağı bulaşık makinesinde yıkadım durdukları yerde toz oluyor sudan geçirdim kullanmadıklarımı kullanılanlar yıkanıyor zaten de. Daha çok işim var haftaya da cam silcem inşallah.. Evde olsam yavaşyavaş bitirirdim işleri ne güzel..

valla güleriz acınacak halimize diyelim ne diyelim.. O çiçeği ona yedirmek lazım ne de olsa öküz..

tamam sana da alırım gülümm sana da gecellik alırım hastanede giyersin mis gibi..

ahahaaa süper yaa bayıldımm eşlerini döven erkeklere bu eziyeti yapsınlar bak dövebiliyorlar mı bir daha..

ah canım benim de hayalim davullu zurnalı şenlikli düğündü ama olmadı. Kalburüstü olunca eşimin ailesi. Aile arasında bir yemek müzikte vardı sırf bizim taraf oynadık bazı akrabalar sitanbula kına geceme geldiler düğün eskişehirde oldu az kişiydik zaten bendetüm gece oynadım dayımlarla falan. Kaynanam sonra dedi ki ay senin kadar oynayan gelin ilk defa gördüm bende dedim napıyım çok oynayan kişi mi vardı dedim. Bir düğün salonuna razıydım ama olmadı vazgeçtik bazı nedenlerden dolayı ama içimde de kaldı. Gelinliğim iki kez giydim kına gecesinde ve düğünde. Onu da bebeğnmedi zaten istanbulda yaptırdık ya.

Eki Görüntüle 371147

oy oyyy güle güle kullansın bebişin canım sağlıklı günlerde inşallah.. Alma zaten balım erken daha insan da heves ediyor dimi ama hediyeler gelsin birşeyler getiren olur daha onları almazsın. 5-6 aylıkken başla canımm..

oy oyyy güle güle kullansın bebişin canım sağlıklı günlerde inşallah.. Alma zaten balım erken daha insan da heves ediyor dimi ama hediyeler gelsin birşeyler getiren olur daha onları almazsın. 5-6 aylıkken başla canımm..

teşekkür ederiz dejavu teyzesi amin:KK16::KK16::KK16:

ewet bi belli olsun cinsiyetimiz annemde onu bekliyo valla sonrasında da yağdırcak annanesi cicileri zaten:KK1::KK1:

bende heyecan yapıyorum ama bakınmakla yetiniyorum şimdilik

seninde olsun dejavum ben sana kargoyla göndericem güzel cicilerden valla :emir_bebek::nazar:

haklısın kuzum çalışan için ev işi zor oluyo gerçekten biz evde oldugumuz halde yoruluyoruz
çalışanlar için çook zor gerçekten halledersin yavaş yavaş cnmcım :KK55:
hehe iyi fikir dayakçı kocalara topuklu ayakkabı valal güzel olur dejavum:KK9::KK9:

Eki Görüntüle 371147

oyy çok güzellermiş cnmm güle güle giydirmeyi nasip etsin Rabbim :KK16:
ben başladım yavaştan bişeyler almaya bi yandan annem alıyo istdan
biyandan da kocişle ben her çıktıgımızda iki üç şey atıyoruz :KK9:

valla öyle yani 8 saat yol gittik gider gitmez başladı düğün davul zurna sabahım 8 başlardı gece 1 kadar öldük resmen geldik evimize geldiğimiz gibi bavulları bıraktık hemen çarşıya eksikleri almaya nasıl heves bizdeki yorgunluk ilk gece aklımızdamı o gün gecede olmadı hastalığım bitmemişti adetliydim kız ertesi gün oldu işte:KK1::KK1::KK1:

hehe iyiymiş kuzumm allahtan adetliymişsin yoksa herif dinlemezdi yorgunluk felen :KK9::KK9:

X