Kaldığımız Yerden Her Telden..

evet canım benimde eşimi tarafından yapılan sadece bileziktir ötesinde herşeyi benim babam yaptı ramazan günü grldi evimi dizdi arabayla nereye dediysek götürdü sağolsun eşimde çok zorluk çekti valla saçları döküldü zaten okul yıllarında çekti ytmedi polis okulunda ayrı çekti borçlar derken yeni nefes aldı adam

Rabbim yardım etmişde yuvalarımız kurulmus kuzum
bizimde düğün ekim 3 üydü ramazanda dizmiştik bizde evi
ozamanlar ben istanbuldaydım tabi ankaraya dayımın minübüslen getirmiştik çeyizi
vay be o günler canlandı gözümde hey gidim günler hey

aynen öyle gülüm rabbim yardım etmiş bizimde eylül 16 düğünümüz oldu ama nikahımız mayıs 7 kıyıldı benimde o günler geldi gözümün önüne ben oruç tutmuyodum adetliydim tuzum kuruydu ama eşim babam yanaıyodu hele eşim nasıl ter dökerdi garibim nereye çekt,ysem geldi ne istediysem aldı ama en son ütü alıcaz gittik vestele 150 tl ütü para çıkışmadı 120 tl açık var kartta ötsi yok sağolsun adam benden olsun dedi buda hediyem dedi üstünü almadı hey gidi hey ne günlerdi babam sadece istanbula gelmeye 4 milyar para harcadı eşime tek kuruş verdirtmedi yiyecek içecek ne vrsa hep yaptı yatak odamı aldı utfağımın eşyalarını aldı işte derisinide biz aldım off offf nelerle kurulmuş bu evler dimi gülüm

Allah babandan razı olsun kuzumm evladına sahip çıkmış destek olmus
eşinde öyle tabii o vesteldeki adamda iyi çıkmış vermiş size ütüyü
he valla kuzum kolay değil ev kurmak ama Allah yardım ediyo düğün yapanlara
bizde oldugu gibi bizde oruçluyduk kuzum hem yol çektik hem ev dizdik
şimcikde yuvamızda mutlu mesut yaşıyoruz çok şükür kuzum

amin gülüm aynen öyle geldi yaptı benim memleketten buraya 18 satti geldik arabayla neler yaptı sağolsun babam gerçekten kolay değil babamda eksiksiz yapmaya çalıştı annem yopktu diye yetmeye çalıştı sağolsun çok şükür şimide mutluyuz Allahım hiç bozmasın huzurumuzu gülüm aminnnnnnnnnnnnnn

amiiiiiiiiiiiin kuzumm benımm
dejavum nerlerde acüp onuda görmek istiyorum been

bilemedimki gülüm açtı topiği sahibi yokgelir sanırım yaa yemeğe çıkıp gelmesi lazımdı şimdi ama bilmiyorum balım:44:

hehe sahibimizi isteriz sahibimizi isteriiiz
gelır gelır onun işler yogunda oluyo ondanda girememiştir belkim kuzumm

isteriz isteriz isterizde isterizgelsin artık ama kuzucum valla özledim yaa:26:

gelmiiş işte bizim dejavumuuuz
dejavumm nasılsın cnmcım
olanları öğrendim çok üzüldüm ama neyseki burdasın
bundan sonra burdan senle dvm ederiz

dejavu canım senın kararına tabıkı saygı duyuyorum ama böyle olsun ıstemezdım
olay ne tam olarak bılmıyorumda kım kıme ne demıs tam okumadım ama ona kızıp topıkten gıtmeseydın
kendı adıma ben sana cok deger verıyorum

hoşbulduk dejavu, konunun ilk misafiri ben olıyım. yeni topiğin hayırlı olsun

Hoşgeldin arkadaşım açılışı sen yaptın demek. Ne hediye versek sana acaba bebeğine birşey almak lazım artık senin pabucun dama atıldı

cnmmmm hayırlı ugurlu olsun topiğin
seni bulabıldıgıme çook sevindim cnm benımm

Teşekkürler balım hoşgelsinn... İyi muhabbetler olsun inşalah..

dejavum gülüm ben geldim meleğimmmmmmmmmmmmm

Balımm kaymaklımm hoşgeldinnn sefalar getirdinn..

bende geldim bende geldim

sen olmadan olmazdı zaten canım...

hayirli olsun cnm yeni topikin

teşekkürler canımcığımm hoşgeldinn..

meraba kızlar aranıza yeni katıldım yeni üyeyimde ben

merhaba yeni üye. Zate herşeye yeni başlıuyoruz. Kendinizi tanıtır mısnız. Nereden katılıyorsunuz..

ayy neyse bak helal alınmış mala birşey olmaz tatlım Allah korur onu. Ben de alıveriş merkezinde bırakmıştım hemde midea marktın açılışı vardı nasıl kabalıktı üst kat. Eve geldim baktım tel yok dedim o klabalıkta kesin gitti yemek katı full dolu çünkü kapanın elinde kalıyor masalar. İnriiden çıkan yemek yiyo. Aradık görevli baktı duruyor orada telim yaa hemde yeni almıştım ki aşağıda gezdik bindi eve geldik trafik falan 45 dk geçti rahat üzerinden yanii..

hayirli ugurlu olsunn kizlar

Teşekkürler buyrunnn..

aman aman o da fena valla ya çok dövünürdün. Annemde öyle olmuş ama senin kadar şasnlı değilmiş. Bandırmaya gidicez gemiye bindik. Balıkesire anneannemlere geçicez o aara annem gemiye binerken tahta şeyin yan kancaları vardır ya güvenlik icabı oraya çanta takıl düş annemin kolundan çanta denizin dibini boyladı. İçinde bilezik falan tüm para annemde. Gitmiş işte dalgıçlar dalmış etmiş ama yok sonra gemi gidince dalıp çıkarmışlardır tabii kim yediyse artık..

ayy canım nelerle ev düşmüşsünüz amaa evililiğiniz daha değerli olur. Herşeyi beraber yapmışsınız. Şimdide artık sefasını süreceksiniz hele bir de bebiş gelsinn ohh.. İnşallah bu ayvardır canım ya ne zaman test yapcan braz zaman geçsin..

dejavumm nasılsın cnmcım

hee geldide bizi görmüyo sanırım alüüüüüüüüüüüüüü kızzz nirdesin

evet canım yaa nelerle dizdik valla sora çok şükür şimdi mutluyuz rabbim bozmasın cümlemizinkini tek eksiğimiz bebek oda hayırlısı olsun inş meleğim

hoşbuldum cnm benımm hee bensiz olmaz bu topik ona göre
evet cnm yaa helal mal sahıbını buluyo demekki bak senınkide o kalabalıkda sana gelmiş geri
anneninki kötü olmus yaa altın para valla insanın içi gider hee bide deniz yanı almak mumkun değil
tabi mala gelen cana gelmesinde

dejavumm nasılsın cnmcım

canım bende sizi üzmek istemezdim asıl ben zırt pırt gidiyorum diyenlere sinir olurdum.Ama ben gittiysem gitmem gerektiği için olmuştur ve dönüşü olmaz. Ben sizi o topikten ayırmak için benimle yazışın diye açmadım orada da olun tabi ama benimle konuşmak isterseniz diye bir iki arkadaştan da bu yönde istek gelince açtım canım..

ben sadece ona kızıp gitmedim canım arkamdan ben topikte yokken yapılan karala politikası çok çirkindi. Bir başkasının da bunu uzatması isim ver engelleyeyim falan demesi hem de o kişi için iç yüzünü de bilmiyorken. Çok çirkindi bunlar ve çok fazla kırıldım hem de ummadıığım biri bilmeden birlik olunca çok üzüldüm. Yoksa kimse için ben gitmem topikten beni kınayandakınasın benimle konuşanlarla konuşurdum ama olay başka boyuta geçti. Neyse kapatalım bunları canımm..

hee geldide bizi görmüyo sanırım alüüüüüüüüüüüüüü kızzz nirdesin

kız cevap yazdım size bir hoşgeldin demeyeyim mi yani açılışı yapmışsın ben yokken kaynatmışsınız..

evet canım yaa nelerle dizdik valla sora çok şükür şimdi mutluyuz rabbim bozmasın cümlemizinkini tek eksiğimiz bebek oda hayırlısı olsun inş meleğim

Valla bu ay var sende birşey boşuna o memişler öyle olmaz hanii.. Hadi inşallah burada kutlama yaparız bir de.

tabiki de olmaz gelmesen zorla getirirdim seni zaten kızımmm.. Yaa sorma ama giden gitmiş yapacak birey yok yani..

evet canım kapatalım bu konuyu ama sunuda bılmen gerekıyor bence
bız o kısının sen oldugunu bılmıyordukkı
yanı en azıdan ben bılmıyordum
sen topıge gelıp yazında benım saklayacak degılım dıye o zaman ögrendım
öncesınde o kırıldıgın kısıde bence bılmıyordur
oyuzden engelleyeyım demıstır

bunu bıl ıstedım bıdahada yazmam bunla ılgılı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…