- 17 Kasım 2011
- 5.877
- 2
-
- Konu Sahibi dejavu_one
çok hainsiniz valla ne öle kısır filan yakın olan olsa çıkıp gidicem valla
ben bi kayınpedere yemek götürüp geliyim bari sizin kısırlardan yok ama bende barbunya yaptım hayatımda ilk defaev hanımı oldum ya artık her çeşit yemek yapıyorum
he valla kendi yapmıyor tabii hafta içi yapmasam haftasonu nasıl kalkayım altından. Zaten eşim uuyor öğlene kadar maşallah.. Ama yne aynı yap yine kirleniyor nankör temizlik işi..
hee öle olcak pazar günüm boş kaldı iyi oldu. Alcam valla kaynanamlara kadn yemek yapıyor ama fazla yiyemediklerinden az az yapıyor onlarda yemek yeme şansım olmuyor onlar bize yemeğe geliler çoğunluk ama kek falan olursa jhep ikram eder yanımıza verir börek falan hakkını da yiyemem. İyiyim tatlım ama acile gidecektim artık yok böyle başağrısı nasıl bir bulantı anlatamam lavaboyla bir oldum. Sonra da sızmışım resmen uyumuşm eşim kontrol ettim hep hiç uyanmadan uyudun yorgun düşmüşsün dedi bilse dün yaşananları bilmyor tabi beynen de inanılmaz yorgundum.
Hoşbulduk tşk ederim
Nasılsınız keyifler yerindedir umarım
evet canım benim yaptık eşim bekliyo çıkıyorum ben sende gel meleğim hepiniz gelin yiyelim kızlar hepinşiizi öpüyorum yarın görüşmek üzere kendinize iyi bakın canlarım
Herkese merhabalar....
eveet elfe sordum bugun neyapcan diye dedi kısır bende ondan çaldım bende yapcam kısır
ister bana ister elfe gel kuzumm ikimizdede kısır var bugun
ama bak ankara daha yakın hızlı trenle 1 saat çıkın gelın kuzum
çok hainsiniz valla ne öle kısır filan yakın olan olsa çıkıp gidicem valla
ben bi kayınpedere yemek götürüp geliyim bari sizin kısırlardan yok ama bende barbunya yaptım hayatımda ilk defaev hanımı oldum ya artık her çeşit yemek yapıyorum
ay valla gelsek ne güzel olur ama neden olmasın bir haftasonu gelebiliriz yanii sende gelebiirsin. Bugün kısır yapamam artık midem de kötü diye eşim yedirmez şimdi bana yaa..Razı etmem lazımm nasıl etsem acabaa
ivettt gibe bir bağyaaan var burada kızlar. Canım yok mu yeşilliğin bulgurun azıcık yapıver kuzum ya da eşin gelirken alsın malzemeleri olmaz mı.. Daha olmazsa bana gel yaparım sana..
keyifler iyi çok şükür cnm kaynatıp duruyoruz işte
ne temizlik yaptım ne de yemek işte kısır yapcam kocişin gelmesine yakın yaparım onuda
sen nasılsın evlimisin nerde oturuyosun cnm
Kızlar çıkıyorum ben siz yazın ben akşam okurum..
erkekler böyle anacım anlamıyolar bişeyden
pazar günü temizlik istemiyolar ama çalışan kadın napsın
bütün gün çalış akşam eve gel bide temizlik yap valla zor kuzumm
evin işide bitmiyoki hiç temizliği ayrı yemeği ayrı çamaşır ayrı ütüsü ayrı
ayy söylerken bile içim bayıldı
canım biliyorum davet edeceğini ondan diyorum zaten. Bende gidiyorum mesai bittiakşam girerim belki ütüm falan var bitsin de kaynanadan gelince vaktim olursa uğrarım.
merhaba hoşgeldinnn..
ay valla gelsek ne güzel olur ama neden olmasın bir haftasonu gelebiliriz yanii sende gelebiirsin. Bugün kısır yapamam artık midem de kötü diye eşim yedirmez şimdi bana yaa..Razı etmem lazımm nasıl etsem acabaa
ivettt gibe bir bağyaaan var burada kızlar. Canım yok mu yeşilliğin bulgurun azıcık yapıver kuzum ya da eşin gelirken alsın malzemeleri olmaz mı.. Daha olmazsa bana gel yaparım sana..
Bende bugün hiçbişey yapmadım arkadaşa gittim yeni geldim
Allahtan yemeğim vardı birde yaprak sarmıştım dün, ocakta şimdi pişiyor
2,5 yıllık evliyim eşimin görevinden dolayı doğudayız
ayyy her pazar aynı şeyleri yaşıyorum temizlik diyince benimkini damarına basıyorum resmen ee bende çalışıyorum yetişemiyorum dün dedim yok bir müddet sonra bırakıcam işi felan diye
evimin gadını
çocuklarımın anası
erimin o .... pısı olucamm
Eminem de gelmiş hoşgeldinnn
ohh ne güzel yemeğinde var
benımde annem gelcek çarşamba ona sardırtcam yaprak
özledim valla sarmayı
aynı sayılırız cnm bende 2009 ekimde evlenmiştim
hala daha evliyim tabi evlenmiştim yazınca tuhaf oldu
şark görevindesiniz yani benımde babam polisdi şark görevini bilirim cnm
tayin nezamana
Bende eylülde evlenmiştim çok az var aramızda...
Evet şarktayız babanla eşim meslektaşmış
Seneye haziranda biticek umarım güzel bir yere gideriz ...
evet bir ay erken davranmışsın benden
aa dimek öyle cnm burda byzglm var onun kocişide polis
zor meslek gerçekten Rabbim korusun onları
inşallah dogudan sonra iyi bi yer olur zannımca
kaçlısın bu arada
hahaha alemsin eminem yaa
bekarken bende çalışıyodum istdaydım ozaman
ankaraya gelınce çalışmadım zaten bekarken dıyodum hep
evlenırsem yan gelıp yatcam dıye öylede yapıyorum
82'liyim...
Yaşlanmışım...Şimdi böyle sorunca düşündümde baya baya yaşlanmışım...
Sizler kaçlısınız??
ama haksızmıyım valla herşeye yetişmeye çalışıyorum kendimi unutuyorum ya tamm çalışmanın avantajları yok değil ama bazen bunalıyorum inan bana işe bile gelirken fırsat bulursam makyaj yapıyorum bulamassam aynen şu an olduğu gibi soluk surat geliyorum
evde yapılıcak okadar çok iş varki anlatamm eşim zaten adımı temizlik hastası koydu
ama ne yapayım boğuluyorum ev dağınık olunca
bende 83 lüyüm cnm
yok yahu daha genciz biiiiz
saçlarım beyazlaştı iice boyayamıyorumda hamişlikten
ama nisan dugun var ozaman boyatıcam organik olarak
böyle beyazları görünce bunalıma giriyorum yahu
haklısın tabi cnmcım çok zor evli ve çalışan olmak e bide senın kızın var
kolay değil yanı hangi biriyle uğraşcan
e temizlik yapmayıncada olmuyo bende ev dagınık olunca mutsuz oluyorum nıyeyse
haklısın valla eminem