Kaldığımız Yerden Her Telden..

Ben böyle olsun istemezdim kızlar ama yine ve yine herşeyin sorumlusu ben oldum zaten bu herzaman böyle oldu. Benim patlamaya bir anlık birşey yazmaya o anda dolmuş olmaya hakkım yokmuş demek ki nazımı çekecekte en yakın arkadaşım bile böyle olabiliyormuş canı sağolsun kimseye kırgın değilim olamam da zaten ama buraya kadarmış. Benim en özel sorunlarımı, ailesel durumlarımı, çektiklerimi en ince ayrıntısına kadar bilenler bunu yazmamdaki sebebi bileceğine böyle üstüne gelebiliyormuş. Bebnim evliliğim bile sallantıda şu an kendimi ve kimseyi çekemiyorum. Herneyse kendimi acındırma ya da affettirme çabasında değilim artık özürümü diledim en başta da dedim anlık yazıldı öyle demek istemedim aslında diye herkes anladı bir kişi anlamadı olsun. Yarındna itibaren bu topik olmayacak arkadaşlar herkese haksızlık yapıyorum belki ama anlamını yitirdi artık hayatımdaki herşey gibi. Kendinize çok iyi bakın sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alın. Asemb ile görüşüyruz zaten. Moon, melisa, fındık gelirse o da telinizi özelden yazarsanız görüşürüz arada. Hoşçakalın canlarım tüm bunların mesulu benim ve yiene gidiyorum alıştım nasılsa.

Bak asıl sen hala bunları yazıyorsun. Ben demedim ki bak bakalım yukarı kızlar hassastım deidm kişisel değil dedim abartmış olabilir görmemiş olabilirsiniz dedim dedim yani ben bunları. Ben sana yazdığın şeyleri söylüyorum başka farklı birşey demiyorum ki alındığım noktayı sen gibi bende söylüyorum sen eşime sütlaç yapamadım seni beklediim için falan işimi bırakıp buyara geldim deyince bende gelmeyebilirsin dedim ardından yine başka şeyler. Ben hiçbir zaman sana böyle davranmadım ki bir kere bir kızgınlıkla laf söyledim diye anlamak yerine bunları diyorsun moon, asemb, melisa bile anladılar ama sen anlamadın bende bunu anlayamıyorum onlar bile o an sinirimin nasıul bozuk olduğunu o anlık yazdığımı anladılar açıklama yaptılar tamam bende abarttım dedim ama sen böyle yaptın. Ben sen böyle yazınca asıl şok oldum öyle yazdım. Ya dejavum böyle yazmaz kolay klay mutlaka anormal birşeyler vardır diye düşünmeni beklerdim ama sen direk çıkıştın işte bana tüm yazdığın cevaplar öyle sen güzel yazdın da ben mi yazmadım. Tamam bu kadar ben zaten kendime tahammül edemiyorum anladın mı. Sen ben birkaç kelime yazdım alındım diye bunlasrı diyorsan zaten dolmuşsun bana karşı tek sözümü hoş görecek halin kalmamış daha da olmasın merak etme hiçbir derdimi dinlemeyeceksin artık özür dilerim bu halinle üzdüm, krdım ağlattım çok çok özür dilerim herşeyin mesulu benim tamam herşeyde olduğu gibi bu hayatta yine herşey benim yüzümden diğer yerde de olduğu gibi yarından itibaren böyle bir topik olmayacak. Sen başka topik açarsın konuşrsun arkadaşlarınla. Geçmişteki herşey için de teşekkür ederim. Az derdimi dinlemedin sağol. Kendine iyi bak, sağlıkla bebeğini kucağına al başka birşey istemem iyiliğindne başka emin ol. Hoşçakal..

ben sana nedoldum ne taştım sen boşa beni kırdın bu kadar insnaın ayırdın yazıllar olsun dinleidm seni istekle derdini insan biraz olsun hatır sayar kimin dolduğu belli kolay kolay yapmamışşın sende deki elifte kolay kolay kırılmaz ister kapat ister devam et herşey yalan sevindirdin herkesi biz başkaysdık ama malesef kandırmışız kendimiz kapatıcam diyipte bu kadar insanı yarıyolda bırakma bireaz olsun saygı duy hrks burayageliyo onalra bunu yapmaaya hakkın yok ben gidiyorum birdaha asla gelememk izere benden özrüdeliem estağfurullan büyüğümsün ablam dedim saana umarım sakinleincebeni kırdığına değmediğini anlarsın en sana meleğim deidm inanadığım buydu ama sen koca bir yalansın hoşçakal

ben sana nedoldum ne taştım sen boşa beni kırdın bu kadar insnaın ayırdın yazıllar olsun dinleidm seni istekle derdini insan biraz olsun hatır sayar kimin dolduğu belli kolay kolay yapmamışşın sende deki elifte kolay kolay kırılmaz ister kapat ister devam et herşey yalan sevindirdin herkesi biz başkaysdık ama malesef kandırmışız kendimiz kapatıcam diyipte bu kadar insanı yarıyolda bırakma bireaz olsun saygı duy hrks burayageliyo onalra bunu yapmaaya hakkın yok ben gidiyorum birdaha asla gelememk izere benden özrüdeliem estağfurullan büyüğümsün ablam dedim saana umarım sakinleincebeni kırdığına değmediğini anlarsın en sana meleğim deidm inanadığım buydu ama sen koca bir yalansın hoşçakal

Tamam yalanım ben en kötü benim tamam mı.. Ben gidiyorumm dedim bırakıyorum dedimmm sen başka topik aç konuş arkadaşlarınla. Ben sana hakaret etmedim. Ne deddim ben sana sen beni nasıl anlamadın herkes anladı da dedim, eşime senin için sütlaç yapamadım o da gelecek o da gitti dedin, evişimi bile yapmıuyorum dedin bende gelmeyebilirsin dedim. Ben kötü olmaya alıştım zaten hiç şaşırmadım. Bne bu topikte bir gün olsun kimseyle kötü olmadım ya da alınganlık yapmadım bir gün sadee bir gün bir anlık çok çok kötü bir durumdayken birşey yazdım on laf duydum oysa bu kadar büyümeyecekti bu. Tek herşeyimi anlattığım insandın sen benim. Yalansam senin gözünde öyle olsun.. Ben dedim ki elifim zaten anlar beni konuşuruz biz onunla nasılsa dedim ama geldiğimde bu sözleri gördüm yıkıldım uzatıldığını görünce senin kızın için çıkmıştım halbuki bugün sokağa ama yalanım ben gerçek değilim. Canın sağolsun yine de kırılmam Allah'a emanet ol..

Melisam, Asembim, Moonum, Fındığımm Gelen Diğer Arkadaşlarım Hepinize Teker Teker Teşekkür Ederim Hep Yanımda Oldunuz Sağolun. Size Haksızlık Yapıyorum Belki Ama Artık Bu Topiği Sürdremicem Ne Olur Affedin Beni Böyle Bir Kırgınlık Olmuşken Ben Burada Gülüp Eğlenemem. Tüm Anlamını Yitirdi Benim için. Siz Beni Anladınız Olur Böyle Şeyler Dolmuşsun Dediniz Ama Yazılanları Bende Haketmedim. Tek Güzel Şey Yazılmadı Bana. Her Yazdığıma Ters, Anlamaz Cevaplar Verildi Başka Yerlere Çekildi O Kelimelerimi Yazdığım Andan İtibaren Beni Yıkanda Bu Oldu En Beni Anlar Dediğim Kişi Beni Anlamadı. Kimseye Kırgın Değilim ama Kesinlikle. Arada Siteye Girerim görüşmek isteyen arkadaşlarım olursa özelden telinizi yazabilirsiniz görüşürüz sizinle hiçbir sorunum yok benim. Moral olarak toparlanmam lazım bir süre girmicem siteye ama yarın fırsat bulur bulmaz topiği kapatma isteğinde bulunucam. Hepinizi kocaman öpüyorum.. Bebeklerinizi sağlıkla alın kucağınıza. Melisam sende en kısa zamanda gebe kalacajsın inşallah içime doğuyor göreceksin. Fındığım gelirse bir yerde karşılaşırsanız durumu söyleyin kusura bakmasın. Hepinizi çok seviyorumm.. Lütfen kızmayın bana böyle olması lazımm..

bak dejavu sen ısrrla anlamak istemiyosun ama ben sana sonkez yazıyoreum gece byou uyumadım o kadar saçma sapan bir konu yüüznden ne hale geldik kusurubakma ama suçlusun hepimizin sorunu oluyo gelipde burda hurra birbirimizi kırmıyoruz kaf dağıtmaya geliyoruz ben herzaman dinleidm iyidim birkere dinlemeidm kötü oldum üstelik kırıldığımı dile getirdiğim için ben her zaman senin emrinde hazır kıtadamı durucam pardında geldin çattın ben 2 gün girmemişim sen ne yapmışşın kim ne yapmış haberim yokken geldin sataştın deseydinki kızlar geçmişi görmedinizmiyada elif moralim çok bozuk ben böylemi yapardım senin sataşmana rağmen ben hala geldim sana diyorumki bak burdayım sen hala sütlaça taktın onuda sana izah ettim hala anlamak istedğin igbi anlıyosun çünkü işine geliyo ben onu yemin ederimki bak görmediğim için yazmadım ama şimdi burda snei bekleidm işime bile gitmedimki neidr konuşlalım diye hem diyosunki msnde bekledim hemde çıkmamız lazımdı diyosun ben seni anlamıyorum gerçkten yaa sne suçlusun geldin herkese kırıcı davrandın bu kadar insan sayılı kişiyiz senin sevenlerin bizmişizki biz vardık yanında ama sen imdi bir kalemde hepsiniiliyosun çok çabuk pes edip siliyosun bizim sana her konumda destek vermemizi bekliyosun ama sana kırıldığımızı dediğimizdedehemen gidebilirsin diyoun işine nasıl gelyosa öyle davranıyosun üzgünüm ama sen kaybettin ben gibi bulamayacaksın snei gönülden dinledim öyle olmasaydı her fırsatta gelip sana msnye gel demezdim dün bile akşam maç vvar msnye gel diyecektim ama bismillah bir girdin pir giridn beni kırdın hala alttan al sen diyosun birkerede sen al hep ben enidinledim alltan aldıma ama kusura bakmada bu kırdığında da böyl olamaz ben normalde zaten hassasım birde hamilelilte biri yan bakasa ağlıyorum şimdi böyle olunca ne ypamamı bekliyosun pardonda açıkça geldin kırdın beni sana izah ediyorum hala herneyse diyosunhep dinleidm birkere dineledim ki dinlememekde değil kırdığını ifade ettim sen hemen işi nerelere getiridn bizde sende bekledikki diyesinki kzılar morlim bozuktu oan öyle yazdım kusuruma bakmayın siz benimiçin burdasınız bn yokken de hep burdaydınız bu gğnere geldik diye ama yok gidebilirsiniz bilemem nee kızına birşeyler baktım diyosun bende snei kardeşim yerime koydum kızımın teyzesi dedim ve açık adres bile verecektim ben sana böyle güvendim arkadaş bildim ama senin için arkadaş akvramı koca bir hiç ben ben ben diyosun kırdığındada ben diyosun sende allttan alaydın sende deseydinki bu elif bana can oldu er konumda şimdi kırıldığını söylüyorsa demekki kırlımşki söylüyor diye çok zoruma gitti ben sana hep deridmki ne zaman canın sıkılsa gel bana çağır bağır küfret rahatlla ama isyanlkar olma ben snei dinleirm derdim yalanmı Allah için söyle ben daha ne yapabilirim iyilik yaptım kötülük buludum üzüldüğümle kaldım ama yeter el uattıkça bu kadar değersiz olmak beni yordu iyi niyetimle yklaştım sana ama sen ittin bunca insnaıda ittin bak yanına arkandan gelen bir biz vardık birdaha bulamyacaksın böylesine güzle dostluklar kolay olamyanı başardık ama sen sürdüremeyecek kadar güçsüzsün yalnızım diyosun kendin yapıyosun bizim sana veriimiz değer kadar sende bize vereydin yaa geldin kırdın buna rağmen iyi niyet bekleidn görmeyince kaçmayı tercih ettin bunca kişiye haksızlık etme gelenlere bengirmiycem zaten sadece bebeğimiz günlük takvimine bakıcam günlük takip için ötesinde bitti moonumla asembimlemsnden görüşürüz melisam fındığımda inş yolları açık olur inş melismaında bebeği gelmiştier hepsine mutluluk dilyorum sende her sıkıştığında gitmek yeirne kaşlıp hatalarını telafi etmeye çalış kimseyle uğraşamam diyosun kırıcı olma biz sneinle uğraşırken iyidi bak birkere bekleidğin olmadı hemen nasıl elinin tersiyleattın beklerdimki alltanalan sen ol gönlüü al benim yani sana canolan elifin başkadsı değil benibile silmekkolayoldu gerçi diğerlerinide silersin sen yapın bu kaçmak kolayına geliyo yaşananlar tadındagüzeldi demekki fazla samimiyet olmaması lazım yada dengede tutmak lazımmıoş ben beceremedim sana meleğim dedim her derdine ortak ldum hiçbirşy oömsa bunların hatırına benm gönlüü laabilirdin beee gülüm yazık çok canım yanıyo verdiğim emekler arkadaşlık boş oması ben yapmasam demekkiş sen zaten yokmuşşun ama yanlış yapıyosun hayyatta hep yalnız kalırsın kafana göre dav4anırsan çok kaybedersin sorun yaşayan sen değilsin hangiiz sana o tavrı sergiledkde sen sergiledin hakkın varmıydı buraya herkes kafa dağıtmaya gleiyyo kişisel sorunlarımızla kimsenin kalbini kırmaya hakkımız yok seninde yolun açık olsu dediğim gibi ister kapat ister aç ama savaşçı ol kimsenin hakkına girme yazık etme bizler oyuncağın değiliz kararlı ol yanında olanların kıymertnini bil birazcık o zaman yalnız kalmazsın Allaha emanet ol herşeye rağmen yaşadıklarımızın hatırına güzel hatırlamakstiyorum zaten bunun dışında hepsi çok güzeldi hakkını helal et benim varsa helal olsun hoşçakal

kızlar aslında girmeyecektim bugün aama gece boyu uyumadım ben bugünü farklı hayal etmiştim doğum günümdü iilkdefa burda ailemle kutlarız diye hayal etmiştim ama doğum günüm bana zehir oldu cn dostumdan darbe yedim hiç uyumadım sabahı zor ettim bütün gece kendimle konuştum haketmedim veriğimde iyi oldum ama hakkımı savundum diye siindim çok ağrıma gitti sorunlar beni yordu zaten hassasım birde hamileik daha beter etti beni hayalarim yıkıldı kızımın rsmini koyucam bilemem doğum hikayem olucak kızlarla olucam diye kızımı burda biyitücem derken şurya bak biz gerçktik ama yalanmışız buraya kadarmış demekki kırmaya kırılmauya ne gerek vardı biz dejavudan ayrıklmaaka için istedik bu topiği ama o biraz olsun saygı duymadı hepimizi sildi en baştadab beni sıkışınca kapatıcam bilemem ne deid bu kadar kolay yolu seçmek erine kırdığını kabul etseydi hepimizin özellikle beni m yanında olucağımı çok iyi biliyodu ama istedilki her koiulda kendi gururmu hçe sayarak yanında olayım olmaz arkadaşım haksızlık bu buaraya bunlrı yaşamaya gelmedikki kaç kişiyiz şurda bu ayfalara gerçkek duygulaımızla emeklerimizle geldik artık ben yokum kimse kızmasın bana sadece bebeğimin takvimini okuycam çıkıcam o kadar yıprandım ben herkese iyi olmaya çalıştım ama niyetim suistimal edildi haketmediğim şeyleri yaşadım herşeyimle yanında olduğum dostum kardşeim dediğim insan herşeine destek oldumda kırdığını söylememi kaldıramadı diymediki kusura bakma evet sert çıktım hangi yazdığına yazmamışız bugüne kadarinsalık hali ookumamıoşırdr görmrmişidr çalışır giremz burd aoouruz tatile gider burda oluruz biz burdayız driz ama o biizm kadar mert olamadı yürekli olmadı kırdıklarını telefi etmek yerine kaçmayı tercihetti bana birkez olsun evet elifim sen hep yanımda oldun şimdi kırıldysan demekki kırmışım seni demedi hala sütealç ütlaç diyo izah ediyorum işişine geldiği gibi yorumluyo ben işime rğmen yanındayım bekelidem ama sende beni gördeidn dediim lşimdi bende onamı çıkışayım kimin ne hakkı var 7 24 olamayız yaa nalayış nerde arkadaşlık nerde kaldı neyse konuştukça ağlıyoruım ağpladıkça bebeğimiz üzüyorum biz unu haketmeidk hepinize mutluluklar dilyorum cnaıma rkadaşlrım moonum haberleşiriz msnyi açık tutarsan güüm olurmu asembde söylerisin sana zahmet konuşurken melisam fındığım hepinizi seviyorum hakkınız helal edin Allaha emanet olun hoşçakalım kardeşlerim:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

kızlar aslında girmeyecektim bugün aama gece boyu uyumadım ben bugünü farklı hayal etmiştim doğum günümdü iilkdefa burda ailemle kutlarız diye hayal etmiştim ama doğum günüm bana zehir oldu cn dostumdan darbe yedim hiç uyumadım sabahı zor ettim bütün gece kendimle konuştum haketmedim veriğimde iyi oldum ama hakkımı savundum diye siindim çok ağrıma gitti sorunlar beni yordu zaten hassasım birde hamileik daha beter etti beni hayalarim yıkıldı kızımın rsmini koyucam bilemem doğum hikayem olucak kızlarla olucam diye kızımı burda biyitücem derken şurya bak biz gerçktik ama yalanmışız buraya kadarmış demekki kırmaya kırılmauya ne gerek vardı biz dejavudan ayrıklmaaka için istedik bu topiği ama o biraz olsun saygı duymadı hepimizi sildi en baştadab beni sıkışınca kapatıcam bilemem ne deid bu kadar kolay yolu seçmek erine kırdığını kabul etseydi hepimizin özellikle beni m yanında olucağımı çok iyi biliyodu ama istedilki her koiulda kendi gururmu hçe sayarak yanında olayım olmaz arkadaşım haksızlık bu buaraya bunlrı yaşamaya gelmedikki kaç kişiyiz şurda bu ayfalara gerçkek duygulaımızla emeklerimizle geldik artık ben yokum kimse kızmasın bana sadece bebeğimin takvimini okuycam çıkıcam o kadar yıprandım ben herkese iyi olmaya çalıştım ama niyetim suistimal edildi haketmediğim şeyleri yaşadım herşeyimle yanında olduğum dostum kardşeim dediğim insan herşeine destek oldumda kırdığını söylememi kaldıramadı diymediki kusura bakma evet sert çıktım hangi yazdığına yazmamışız bugüne kadarinsalık hali ookumamıoşırdr görmrmişidr çalışır giremz burd aoouruz tatile gider burda oluruz biz burdayız driz ama o biizm kadar mert olamadı yürekli olmadı kırdıklarını telefi etmek yerine kaçmayı tercihetti bana birkez olsun evet elifim sen hep yanımda oldun şimdi kırıldysan demekki kırmışım seni demedi hala sütealç ütlaç diyo izah ediyorum işişine geldiği gibi yorumluyo ben işime rğmen yanındayım bekelidem ama sende beni gördeidn dediim lşimdi bende onamı çıkışayım kimin ne hakkı var 7 24 olamayız yaa nalayış nerde arkadaşlık nerde kaldı neyse konuştukça ağlıyoruım ağpladıkça bebeğimiz üzüyorum biz unu haketmeidk hepinize mutluluklar dilyorum cnaıma rkadaşlrım moonum haberleşiriz msnyi açık tutarsan güüm olurmu asembde söylerisin sana zahmet konuşurken melisam fındığım hepinizi seviyorum hakkınız helal edin Allaha emanet olun hoşçakalım kardeşlerim:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

Tamam işte k,mse beni çekmek zorunda değil. Ben mi özür dilemedim, ben mi bir anlık çıkıştım moralim bozuk çok demedim bayramlaşmaya gitmeden öncede yazdım çıkmadan önce çok hassasım son zamanlarda mazur görün dedim bir aç oku istersen ama sen üstüme gedim resmen bana yaptığın iyilikleri kafama kaktın benim yüzümden eşine sütleç yapamamışsın gibi söyledin benim yazdığıma sen kaç kere yazdın bir moon asemb melisanın yazdıklarına bir de senin yazdıklarına bak. Ben kapatıcam dedim hala daha diyorum neden çnküsen gelmicem artık işim olmaz dedin ben niye açk tutayım ki daha birini üzüp gönderdikten sonra neden açık kalsın nasıl güleyim eğleneyim ben burada. Sen uyumadın bende uyumadım tüm gece ağladım ama önemi de yok şiş gözlerle iş yerindeyi,m hala daha neler diyorsun bana şu anda bile hep tepkisel şeyler yazdın. Ben sen bana her işimi bırakıp geliyorum dweyince gelmeyebilirsin dedim olayı iyice büyüttün bir benim yazdıklarıma bir de kendi yazdıklarına bak neden sadece seninle büyüdü olay ortaya yazdım neden diğer kızlar senin yazdıklarını yazmadı bana olabilir dediler. Sen bana yalansın dedim, yazıklar olsun dedin, arkadaşlığın olmaz olsun herşeyi dedin ben bunların bir tekini demedim sana demediğin laf kalmadı. Ben herzaman yanımd aolun demedim ki kaç kere söyleyeceğim daha o an dünya başıma yıkılıyor gibiydi siz olmsa başka birine çatacağım kesindi çok çok kötüydüm bunu anlamak asıl senin işine gelmiyorsa bitmiştir zaten demek ki hiç tanımammışsın beni. Bende çalıştığm halde akşamları iş yaptığım halde bırakıp seninle konuştum msnde bende yaptım bnu ama başına kakmadım burada dün. Ben telafi etmeye çalıştım zaten başta yazdıklarıma bak anlarsın ama öyle bir karşılık gördüm kü telafiedilecek boyutu zaten kalmadı neler işittim. Arka araya neler yazdın cümlelerimin içinden neleri seçtin ama senin yazdıkların çok açıktı. Zaten böyle bir topik olmayacak artık yine de senin dediklerini demem ben sana tamam ben yalanım yazıklar olsıun bana Allah beni kahretsin canımı alsın en kısa zamanda bende bunu istiyorum zaten. İnan ne dersen de şu anda olduğum durumdan daha çok acımatazsın canımı sadece o kadar söylüyorum sadece seninle yaşadığım olay değil dün öğleden sonra yaşadığım şeylerde artık güç bırakmadı bende hiçbirşeyimi hiçbir yerde paylaşmak konuşmak anlatmak istemiyorum olay bu. İstediğini düşünebilirsin hakkımda. Sen de haklsıın buca ay her derdimi dinledin belki ben seni dinlemedim şimdide sen bekledin ama yapamadım yapacak gücüm yoktu ç.ünkü sadece anlaşılmayı bekledim.

şimdi tarafsız konuşmak gerekirse dejavu moralin bozuk olabilir kırgın olabilirsin ama gerçekten her fırsatta her moralin bozduk oludğunda topiğimi kapatarım, giderim demen hiç hoş değil. tamma topik senin tekelin olabilir ama burda ki herkesin bir emeği var her satırında yaşanmışlıklar var sen bunları bir kalemde silebiliyorsan sana dicek hiç bir şeyim yok. elifimde kızdımı sinirlendimi küstümü kızdımı girmicem etmicem derdi ama bir iki konuşunca öyle söylediğine pişman olurdu bizi düşünür devam ederdi . melisamızla tartıştılar çünkü aşırı samimilerdi birbirlerini anlayamadılar neyse ama ikisininde olumlu görüşleriyle iki günde araları düzeldi gerçek dost çünkü onlar birbirlerine küsemezler kıramazlar.

gelelim bana ben gerçekten bugün yorulduğumu anladım her ay bu tarza yakın olaylar yaşamaktan dur yapma etme demekten banada sıkıntı geldi.sen topiği kapatma kararını almışsın hayırlı olsun topik senin topiğin ama kararına hiç saygı duymuyorum bunuda bilesin

lütfen kendi hayatında ani kararlar verme , yoksa hayatın boyunca kaybedersin. ama gönlüm isterki hep kazanan tarafta ol.

neyse kızlar görüşmek isteyen ö.m atar bu buraya son mesajımdır herkesin yolu açık olsun diğer topiklerde ben yazmaya devam ediyorum elbette görüşürüz .ama şunada gördüm sanal alemde arkadaşlık yokmuş .rabbim herkesin kalbine göre versin.

şimdi tarafsız konuşmak gerekirse dejavu moralin bozuk olabilir kırgın olabilirsin ama gerçekten her fırsatta her moralin bozduk oludğunda topiğimi kapatarım, giderim demen hiç hoş değil. tamma topik senin tekelin olabilir ama burda ki herkesin bir emeği var her satırında yaşanmışlıklar var sen bunları bir kalemde silebiliyorsan sana dicek hiç bir şeyim yok. elifimde kızdımı sinirlendimi küstümü kızdımı girmicem etmicem derdi ama bir iki konuşunca öyle söylediğine pişman olurdu bizi düşünür devam ederdi . melisamızla tartıştılar çünkü aşırı samimilerdi birbirlerini anlayamadılar neyse ama ikisininde olumlu görüşleriyle iki günde araları düzeldi gerçek dost çünkü onlar birbirlerine küsemezler kıramazlar.

gelelim bana ben gerçekten bugün yorulduğumu anladım her ay bu tarza yakın olaylar yaşamaktan dur yapma etme demekten banada sıkıntı geldi.sen topiği kapatma kararını almışsın hayırlı olsun topik senin topiğin ama kararına hiç saygı duymuyorum bunuda bilesin

lütfen kendi hayatında ani kararlar verme , yoksa hayatın boyunca kaybedersin. ama gönlüm isterki hep kazanan tarafta ol.

neyse kızlar görüşmek isteyen ö.m atar bu buraya son mesajımdır herkesin yolu açık olsun diğer topiklerde ben yazmaya devam ediyorum elbette görüşürüz .ama şunada gördüm sanal alemde arkadaşlık yokmuş .rabbim herkesin kalbine göre versin.

gülüm çok haklısın çok güzel izah etmmişin benim iinde bitti bu topik ister kapatsın ister kapatmasın ben ne şartlarda ona emek verdim arkadaşlığımı verdim kimsem yok diyo bir düünsün bakalım nenden yok böyle yaparsa hep yalnız kalır beni kaybetti o dşünsün üzülsün benim artık umurumda değil üzülmüyorum gerçk yüüx çıktı ortaya ben kaybetmedim gerçk dostluklar belli oldu hep alltan laıcakmışım ee sen al birde ben seninle oldum hep birde senbenimle ol yok gece gündüz emrinbe amade olucaz laf demeye hakkımız yokmuş keşke hiç aç demeseydik bu topiği kapansın gitsin yolu açık olsun bize diyoda belli ki bu topik ona biler fazla gelmişiz bizi kaybetmiy göze alan biri olarak kapansın istmeiş bu yola başvurmuş artık umurumda değil msnden müsait olukça görüşrüz gülü hakkını helal et çıkıyoum bu topikten görüşrüz artık başka yerlerde inş naisp olursa :KK50:

Ben bu topik için ilk defa kapatırım dedim benim hiç sorunum olmadı ki burada öbür topikten de neden gittiğimi elifte biliyordu zaten ana Elif ben gelmem etmem dedikten sonra ben neden açık tutayım ki. Söylediği sözlere karşılık bir arkadaşlık baki olabilir miydi kalsa bile soğukluk olacaktı bu da hiç istemeyeceğim birşey olmasın topik daha iyi dedim. Ben suçlu olmaya da razıyım zaten kendimi aklama çabam asla yok ama ne desem tepki gördüm yanii yazılanlar ortada yalan da oldum herşey oldum sadece desteğe ihtiyacım vardı ama denilmeyen kalmadı daha ne anlamı kaldı ki böyle olduktan sonra bu topiğin.

Hepiniz kendinize iyi bakın bana topiği kapatağım için hepinizin kırgın olduğunu biliyorum varsın öyle olsun bir anlık patlamamın bedelini bende böyle ödüyorum. Hepinizden haber almak isterim ama bunu yapğacağınızı sanmam sadece diyeceğim hepinizi kardeşim gibi sevdim buralarda hiç arkadaşım yokken can yoldaşı oldunuz bana ama birt anlık patlamam bunlara neden oldu. Zaten benimde artık ne başka bir topiğe girip yeniden arkadaşlık kuracak ne derdimi anlatacak mecalim yok hiçbirşey anlatmak konuşmak istemiyorum kimse yılmış bitmiş durumdayım bir siz vardınız anlayan şimdi kimse yok kendimi bazen ben bile anlamıyorum. Tek amacım çalışmak ailemin yanında olmak bebek olursa olur olmazsa olmaz yapacak birşeyim yok sadece iki hakkım var. Belki de hiç yapmıcam evliliğim bile sallantıda şu an araya giriyorlar onun için bilr kararımı vermedim. Hepiniz kendinize iyi bakın.. Bbelerinizi sağlıkla kucağınıza alın.

gülüm çok haklısın çok güzel izah etmmişin benim iinde bitti bu topik ister kapatsın ister kapatmasın ben ne şartlarda ona emek verdim arkadaşlığımı verdim kimsem yok diyo bir düünsün bakalım nenden yok böyle yaparsa hep yalnız kalır beni kaybetti o dşünsün üzülsün benim artık umurumda değil üzülmüyorum gerçk yüüx çıktı ortaya ben kaybetmedim gerçk dostluklar belli oldu hep alltan laıcakmışım ee sen al birde ben seninle oldum hep birde senbenimle ol yok gece gündüz emrinbe amade olucaz laf demeye hakkımız yokmuş keşke hiç aç demeseydik bu topiği kapansın gitsin yolu açık olsun bize diyoda belli ki bu topik ona biler fazla gelmişiz bizi kaybetmiy göze alan biri olarak kapansın istmeiş bu yola başvurmuş artık umurumda değil msnden müsait olukça görüşrüz gülü hakkını helal et çıkıyoum bu topikten görüşrüz artık başka yerlerde inş naisp olursa :KK50:

Tamam Elif fazla uzatma istersen tamam mı ben dün akşam yazacağımı yazdım tamam ben yalanım ikiyüzlüyüm arkadaşlık nedir bilmiyorum dedim ben başta alttan aldım zaten ama sen öyle şeyler yazdın ki ben de alttan alamadım tamam sen ghaklı ol herkes haklı olsun ben haksızım tamam işte herşeyi üstüme alıyorum daha neden uzatıyorsun. Hala hakaret ediyorsun benim sana denedikerimi diyorsun işte. Açtığım gibi kapatıyorum topiği bitti gitti. Herkes kendi yoluna. Bir patlamam laf demem nelere yol açtı zaten sen çoktan patlamışsın bıklmışsın belli ki her neyse herkesin canı sağolsun herkeçe haksız olmaya alıştım ben.

Tamam Elif fazla uzatma istersen tamam mı ben dün akşam yazacağımı yazdım tamam ben yalanım ikiyüzlüyüm arkadaşlık nedir bilmiyorum dedim ben başta alttan aldım zaten ama sen öyle şeyler yazdın ki ben de alttan alamadım tamam sen ghaklı ol herkes haklı olsun ben haksızım tamam işte herşeyi üstüme alıyorum daha neden uzatıyorsun. Hala hakaret ediyorsun benim sana denedikerimi diyorsun işte. Açtığım gibi kapatıyorum topiği bitti gitti. Herkes kendi yoluna. Bir patlamam laf demem nelere yol açtı zaten sen çoktan patlamışsın bıklmışsın belli ki her neyse herkesin canı sağolsun herkeçe haksız olmaya alıştım ben.

terbiyeilik etme azıcık saygın olsun uztma ne demek beee git işine ne halin varsa gör sen birşeye değmezmişşin yazık iyiki ötesine geçömemişiz nasılda bunca zaman geçirdik anlamıyorum uzatmaymış yazık sana sen hakediyosun uyalnızlığı git kal kendinlede aklın başına gelsdin yazık yaa şuan bak bunca insan snein iin geldi ben dinleidm seni isteidnki hep sen ol dimi omayınca gerçk yüzün çıktı asla adını anmam bundan sonra tövbe yalansın sen yalan ben kimseye hakaret etmiyoreum git bir mantıklı düşün kim kime hakaret ediyo haksızlık eidyo düşünde sonra gel yaa yeter vallaha yaaa

terbiyeilik etme azıcık saygın olsun uztma ne demek beee git işine ne halin varsa gör sen birşeye değmezmişşin yazık iyiki ötesine geçömemişiz nasılda bunca zaman geçirdik anlamıyorum uzatmaymış yazık sana sen hakediyosun uyalnızlığı git kal kendinlede aklın başına gelsdin yazık yaa şuan bak bunca insan snein iin geldi ben dinleidm seni isteidnki hep sen ol dimi omayınca gerçk yüzün çıktı asla adını anmam bundan sonra tövbe yalansın sen yalan ben kimseye hakaret etmiyoreum git bir mantıklı düşün kim kime hakaret ediyo haksızlık eidyo düşünde sonra gel yaa yeter vallaha yaaa

Terbiyesizliği ben yapmıyorum sen yapıyosun başında beri dedklerin yetmedi başkasının bana yazdıklarına da kendine pay çıkarıyorsun bana laf sokmak için. Çok teşeklkür ederim çok iyi anladım nasıl dolduğunu. Yazdıklarına bak bakalım neler yazmışsın ben ne yazmışım. Hakediyorsam hakediyorum o benim sorunum seni alakadar etmez ben gidiyorum topikten dedin kaç tane şey yazdın bana ya yeter artık. Ben kendimi çekemiyorken seni hiç çekeme dedikelrin zerre kadar umrumda değil. Gerçek yüzüm çıkmış ortaya öyle mi kimin çıktı acabna baksama ben dün bir patladım diye sen nasıl döktün içindekileri. Benim sana yazdığım cevaplara bak sen yalansın şöyledin böylesin demişmiyim sana bak bakalım. Sen asıl kafama kaktın derdimi dinlemelerini herşeyini keşke hiç dinlemeseydin. O kadar kafam dolu ki hiç uğraşacak halim yok gerçekten biraz susup dinseleydin anlamaya çalışsaydın böyle olmazdı bir yazdığını düzgün yazsaydın böyle olmazdı. Tamam dedim suç bende, yalan benim, ikiyüzlü benim bütün tana benim dedim hala konuşuyorsun daha ne diyeyim ben hereyi üzerime aldım kimseye suç atmadım daha ne bana yazılanlara neden kendi yorumunu katıyorsun hala sen konuş dur burada için hala boşalmamış ne birikmişsin meğer ben talepte bulundum zaten kapanacak daha hiç bakmıcam ne yazarsanız yazsın bana müstahak ben hakettim tamam. Sadece Allah'ıma sığınıyorum çünkü bir tek o kaldı yanımda beni anlayan. Heerşeyin mükafatını elbet verecektir içimi Yaradan bilsin yetr onun yaratttığı kulun bilmesine gerek yok benim için. Kötüysem de cezamı Allah'ım versin bu kadar.

Ben bu topik için ilk defa kapatırım dedim benim hiç sorunum olmadı ki burada öbür topikten de neden gittiğimi elifte biliyordu zaten ana Elif ben gelmem etmem dedikten sonra ben neden açık tutayım ki. Söylediği sözlere karşılık bir arkadaşlık baki olabilir miydi kalsa bile soğukluk olacaktı bu da hiç istemeyeceğim birşey olmasın topik daha iyi dedim. Ben suçlu olmaya da razıyım zaten kendimi aklama çabam asla yok ama ne desem tepki gördüm yanii yazılanlar ortada yalan da oldum herşey oldum sadece desteğe ihtiyacım vardı ama denilmeyen kalmadı daha ne anlamı kaldı ki böyle olduktan sonra bu topiğin.

Hepiniz kendinize iyi bakın bana topiği kapatağım için hepinizin kırgın olduğunu biliyorum varsın öyle olsun bir anlık patlamamın bedelini bende böyle ödüyorum. Hepinizden haber almak isterim ama bunu yapğacağınızı sanmam sadece diyeceğim hepinizi kardeşim gibi sevdim buralarda hiç arkadaşım yokken can yoldaşı oldunuz bana ama birt anlık patlamam bunlara neden oldu. Zaten benimde artık ne başka bir topiğe girip yeniden arkadaşlık kuracak ne derdimi anlatacak mecalim yok hiçbirşey anlatmak konuşmak istemiyorum kimse yılmış bitmiş durumdayım bir siz vardınız anlayan şimdi kimse yok kendimi bazen ben bile anlamıyorum. Tek amacım çalışmak ailemin yanında olmak bebek olursa olur olmazsa olmaz yapacak birşeyim yok sadece iki hakkım var. Belki de hiç yapmıcam evliliğim bile sallantıda şu an araya giriyorlar onun için bilr kararımı vermedim. Hepiniz kendinize iyi bakın.. Bbelerinizi sağlıkla kucağınıza alın.
yok canım kırgın degilim ben sen den bu davranısı inan bekliyodum. sen sinirlenince topicte terk ediyodsun topicte kapatıyosun bende cabukl parlarım sinirlenirim ama tüm gemileri yakmam bvi anda bak sen bunu cok yapıyosun canım böle olmaz gercek hayattada böle yapıyosan cok kırar aynı zamanda sonucunu görüp cok da kırılırsın canımcım. yapma böle.

ben ortada bı suclu bulamıyorum inan bulamıyorum. senin sadece elif oznelinde beklentin cok olmus. o karsılık vermeyince hayal kırıklıgı ve kırılma oldu yazılar ilerledikcede kırıcı laflar maassallah havalarda ucustu. hiç hos olmadı.
benimde gecen elifle tartısmamda sen yanı topigin sahibi bile onun tarafını tuttunuz ben inatla gitmek isstemedim. o an tamam gıcık bi kararla kaldım giştmiyorum len dedim rahatsız olan gitsin gidersem onları ne kadar önemsedigim bilinir dedim ve böle kaldım halbukı sen bile onun tarafını tuttun bariz ortada.neyse ama kaldım bak sonra barıstık ve düzeldi bişiler.ç ama sunu anladım acık acık elife asla elestiri yapğmıyacagım kaldırmıyo olmadık yerlere cekiyo falan filan. bu kadar konusmalarda dini sokmasak tek dedigim bu böle basladı ve uzadıkca uzadı. (k i bi de acıktan cek git kızım yoluna dendi bana komikti gercekten komikti)

elifim canım bak bi dene sen tartısmayı inan hiç bilmiyosun. saygı cercevesinde olamıyo ne yazıkki sinirlendikce hakaret vari seyler yazıp duruyosun yapma böle uzattaanda sen oluyosun iki kiş tarmayı onutup türübünlere oynuyosun yapma böle kaybedersin bak.dejavunun beklentisi esit degildir elifin beklentisine durumu olustu o kADAR YANI. BAK BENDE DEJAVUDA SENDEN YAS OLARAK BAYAGI BÜYÜGÜZ AYIO BAK HAKKINI ARICAM DİYE COK HAKARET VARİŞ KONUSUYOSUN SEN YAPMA KAYBEDERSİN DEVAMLI YAPMA BUNU. BİZİM TARTISMAMISDA BEN RAHATSIZ OLDUGUM DURUMU SÖLEDİM GECMİŞTE YAPILAN Bİ SEYİN ORNEGİNİ VERDİM KIYAMET KOPTU BEN SANA SÖLUYEMEZMİŞİM DEMEKKİ SENİ SANA ELEŞTİREMEZMISIM BUNU OGRETTIN BANA. bana dedinki dolmussun bak dejavuyadada diyodun dolmakla ilgisi yokki bu iki durumun. büyügünü say canım sana tavsiyenm bu gercekten bu . bak bebende sana bunu yapar kotu olur ilerde düzelt su huyunu. tartısmatytıda seviyeli tut lutfen mahalle kavgasına dönürstürme seviyeli bi tartısma olsun olsun ki geri barısmaya yüz olabilsin bak.
neyse ya ikinizide hayatınızda mutluluklar diliyorum.
mooncugum haklı sonuna kadar . canım beni biliyosun diger topikte olurum zaten iki topiktedwe dolasıyodum. orda görüsürüz moonum senle.
öptüm sizi :KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

X