- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
- Konu Sahibi dejavu_one
- #12.341
Ben böyle olsun istemezdim kızlar ama yine ve yine herşeyin sorumlusu ben oldum zaten bu herzaman böyle oldu. Benim patlamaya bir anlık birşey yazmaya o anda dolmuş olmaya hakkım yokmuş demek ki nazımı çekecekte en yakın arkadaşım bile böyle olabiliyormuş canı sağolsun kimseye kırgın değilim olamam da zaten ama buraya kadarmış. Benim en özel sorunlarımı, ailesel durumlarımı, çektiklerimi en ince ayrıntısına kadar bilenler bunu yazmamdaki sebebi bileceğine böyle üstüne gelebiliyormuş. Bebnim evliliğim bile sallantıda şu an kendimi ve kimseyi çekemiyorum. Herneyse kendimi acındırma ya da affettirme çabasında değilim artık özürümü diledim en başta da dedim anlık yazıldı öyle demek istemedim aslında diye herkes anladı bir kişi anlamadı olsun. Yarındna itibaren bu topik olmayacak arkadaşlar herkese haksızlık yapıyorum belki ama anlamını yitirdi artık hayatımdaki herşey gibi. Kendinize çok iyi bakın sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alın. Asemb ile görüşüyruz zaten. Moon, melisa, fındık gelirse o da telinizi özelden yazarsanız görüşürüz arada. Hoşçakalın canlarım tüm bunların mesulu benim ve yiene gidiyorum alıştım nasılsa.