- 17 Kasım 2011
- 5.877
- 2
- Konu Sahibi dejavu_one
çok hainsiniz valla ne öle kısır filan yakın olan olsa çıkıp gidicem valla
ben bi kayınpedere yemek götürüp geliyim bari sizin kısırlardan yok ama bende barbunya yaptım hayatımda ilk defa ev hanımı oldum ya artık her çeşit yemek yapıyorum
haydi dejavumuda al gel cnmcım yeriz hep birlikte
sen yenımı evlıydın cnm ilk defa barbunya yaptın dedinde
he valla kendi yapmıyor tabii hafta içi yapmasam haftasonu nasıl kalkayım altından. Zaten eşim uuyor öğlene kadar maşallah.. Ama yne aynı yap yine kirleniyor nankör temizlik işi..
hee öle olcak pazar günüm boş kaldı iyi oldu. Alcam valla kaynanamlara kadn yemek yapıyor ama fazla yiyemediklerinden az az yapıyor onlarda yemek yeme şansım olmuyor onlar bize yemeğe geliler çoğunluk ama kek falan olursa jhep ikram eder yanımıza verir börek falan hakkını da yiyemem. İyiyim tatlım ama acile gidecektim artık yok böyle başağrısı nasıl bir bulantı anlatamam lavaboyla bir oldum. Sonra da sızmışım resmen uyumuşm eşim kontrol ettim hep hiç uyanmadan uyudun yorgun düşmüşsün dedi bilse dün yaşananları bilmyor tabi beynen de inanılmaz yorgundum.
ahh kuzum yaa kafaya taktın tabii o da vurdu başına miğdene ah kıyamam ben sana cnmcım
en çokda o anlarda yanınızada olamama üzüldüm ama geçti gitti
amaan salla gitsin hee anladım cnmcım ozaman mutlaka al tost ye aç kalma iice zaten öğlende yiyememişsin
bitkin düşersin cnm benım
benım kociş allahtan temızlıkte yardım eder en başından öyle alıştırdım onu
arada mırıldanır bende sallamam çoğu gene bana kalıyoda arada büyük işlerde ona yaptırıyorum napam