- 11 Mart 2012
- 12.783
- 599
-
- Konu Sahibi dejavu_one
ivet ivet gördü şükür kuzucumgördü bizi gördü bizi olleey
bize cvp yazmakla meşgulmuş demekki kuzum kaç sayfa ilerledik anca tabi
heeeeeeeeeeeeeee gaynadıverdik beee meleğim fenamı oldu bak neşemiz yerine geldi vallacanım bende sizi üzmek istemezdim asıl ben zırt pırt gidiyorum diyenlere sinir olurdum.Ama ben gittiysem gitmem gerektiği için olmuştur ve dönüşü olmaz. Ben sizi o topikten ayırmak için benimle yazışın diye açmadım orada da olun tabi ama benimle konuşmak isterseniz diye bir iki arkadaştan da bu yönde istek gelince açtım canım..
ben sadece ona kızıp gitmedim canım arkamdan ben topikte yokken yapılan karala politikası çok çirkindi. Bir başkasının da bunu uzatması isim ver engelleyeyim falan demesi hem de o kişi için iç yüzünü de bilmiyorken. Çok çirkindi bunlar ve çok fazla kırıldım hem de ummadıığım biri bilmeden birlik olunca çok üzüldüm. Yoksa kimse için ben gitmem topikten beni kınayandakınasın benimle konuşanlarla konuşurdum ama olay başka boyuta geçti. Neyse kapatalım bunları canımm..
kız cevap yazdım size bir hoşgeldin demeyeyim mi yani açılışı yapmışsın ben yokken kaynatmışsınız..
Valla bu ay var sende birşey boşuna o memişler öyle olmaz hanii.. Hadi inşallah burada kutlama yaparız bir de.
ayyy inş gülüm valla korkuyorumki yine hüsranmı olucak diye amahayırlısı artık Allahtan
tabiki de olmaz gelmesen zorla getirirdim seni zaten kızımmm.. Yaa sorma ama giden gitmiş yapacak birey yok yani..
canım bende sizi üzmek istemezdim asıl ben zırt pırt gidiyorum diyenlere sinir olurdum.Ama ben gittiysem gitmem gerektiği için olmuştur ve dönüşü olmaz. Ben sizi o topikten ayırmak için benimle yazışın diye açmadım orada da olun tabi ama benimle konuşmak isterseniz diye bir iki arkadaştan da bu yönde istek gelince açtım canım..
ben sadece ona kızıp gitmedim canım arkamdan ben topikte yokken yapılan karala politikası çok çirkindi. Bir başkasının da bunu uzatması isim ver engelleyeyim falan demesi hem de o kişi için iç yüzünü de bilmiyorken. Çok çirkindi bunlar ve çok fazla kırıldım hem de ummadıığım biri bilmeden birlik olunca çok üzüldüm. Yoksa kimse için ben gitmem topikten beni kınayandakınasın benimle konuşanlarla konuşurdum ama olay başka boyuta geçti. Neyse kapatalım bunları canımm..
kız cevap yazdım size bir hoşgeldin demeyeyim mi yani açılışı yapmışsın ben yokken kaynatmışsınız..
Valla bu ay var sende birşey boşuna o memişler öyle olmaz hanii.. Hadi inşallah burada kutlama yaparız bir de.
tabiki de olmaz gelmesen zorla getirirdim seni zaten kızımmm.. Yaa sorma ama giden gitmiş yapacak birey yok yani..
evet canım kapatalım bu konuyu ama sunuda bılmen gerekıyor bence
bız o kısının sen oldugunu bılmıyordukkı
yanı en azıdan ben bılmıyordum
sen topıge gelıp yazında benım saklayacak degılım dıye o zaman ögrendım
öncesınde o kırıldıgın kısıde bence bılmıyordur
oyuzden engelleyeyım demıstır
bunu bıl ıstedım bıdahada yazmam bunla ılgılı
hayırlı olsun topiğiniz...
sağolasın canım sende hoşgeldin topiğimize
ivet ivet gördü şükür kuzucum
heeeeeeeeeeeeeee gaynadıverdik beee meleğim fenamı oldu bak neşemiz yerine geldi valla
iyi yapmıssın cnm benım iyiki açtın bu topiği sabah epey uzuldum yoklugunu duyunca
sonra elfim dedi yenı topik açcak böyle böyle diye hemencik buldum daldım buraya
haklısın bende sevmem gidiyorum diyipde gitmeyeni ya da başka bişey yapcam diyip yapmayanı
bencede kapatalım yenı topiğimizde güzel sohbetler edelim cnm arkadaşım
hehe valla seve seve geldim buraya kuzum sen elf ve yenı gelcek arkadaşlar hoş sohbetler yaşarız inşallah burda
birde samimiyet çok önemli samimi bulmasam senı gelırmıydım hiç ama candan buluyorum hem seni hem elfi
iyikide tanıştık
şimcik bi çamaşır asma işim var hemencik gelcem ama
Gelsin ya valla kaç gündür asıl moral bozukluğumu biliyorsun ama annemler taşındı nerdeyse yerleştiler sorunda kalmadı normal konuşuyoruz daha iyiyim bende.
Çok teşekkürler birtanem gerçekten arkadaşlar istediği için açtım aklımda böyle birşey yoktu ama muhabbetimi seven arkadaşlarımı mahrum bırakmak haksızlık etmek istemedim. Çok sağol canım sana kendimi tanıtabildiysem yani herkese ne mutlu bana..
tamam da canım o kişi bir editör biliyorsun ve alenen işte topikte ismini ver burada sakıncaı yok engelleyeyim demeden önce öm le adımı ister bir de bana sorar olayı bir de benden dinler yani yapılması gereken buydu. En fazla gamze gitmesin diye ikna ederdi bunu büyütmenin özellikle ne anlamı vardı. Konu kimsenin anlamaması değil, tabii ki anlamayan vardıri anlayan vardır anlasa ne olacak ben topikte de yazardım ama topik bunların yeri değil diye öm den yazdım engelledim o da öm atamadığı için dün sabah topiğe yazmış bana cevap vermek için görmezden geldim konu kapansın diye. Orada o yazılanları o zaten benim göreceğimi biliyordu. Arkadamdan resmen bir linç girşimi başlatmıştı sanki ve ben biliyorum ya bu yetti bana yoksa kimin ne düşüneceği umrumda değildi. Topikte kimse yokken sesini çıkarmadı topik kalabalık olunca da hemen mege yazmalar sonra topikte ifşa etmeler bilerek yapıldı yanii. Ben topikteyken olsaydı bu kadar tepki vermezdim işte son kez yazdım bende..
Hoşgeldin topiğimize.Burası sadece benim topiğim değil hepimizin.. Ortaklaşa derdimi de sevincimi de paylaşıcaz.
Gelsin ya valla kaç gündür asıl moral bozukluğumu biliyorsun ama annemler taşındı nerdeyse yerleştiler sorunda kalmadı normal konuşuyoruz daha iyiyim bende.
Çok teşekkürler birtanem gerçekten arkadaşlar istediği için açtım aklımda böyle birşey yoktu ama muhabbetimi seven arkadaşlarımı mahrum bırakmak haksızlık etmek istemedim. Çok sağol canım sana kendimi tanıtabildiysem yani herkese ne mutlu bana..
buna bayılıyorum yaa öbür topiktede eklemiştim burayada koyayım gülelim azcık
al benden de o kadar süper gülüm aldı çiçeği ama ne zaman adi adam ne olacak
hehe erkek milleti anam bunlar böyle
valla harbi erkek milleti iştikin vala ne denilirki ne erkekler biliyorum valla çok şükür halimize +
he valla şükür kuzucum bizim kocişler iyi çıktı
arada öküzlükleri oluyo ama okaada olsun yani