Kaldığımız Yerden Her Telden..

aynen canım zor ama ne yapalım çok şükür canımız sağ yetişmeye çalışıcaz bir şekilde

asembcim ben nisan 11 de 3 yıl bitecek evleneli ama hep çalıştığım için daha çok aparatif şeylerle doyuruyorduk karnımızı haftada iki üç gün karnıbahar patlıcan v.s yemeği yapıyodum ama mercimek ve barbunya hiç yapmamıştım onlarıda yağmaya başladım artık valla ayıptır sülemesi mis gibin de becermişim valla

dejavumuda alıp gelebilseydik ne harika olurdu valla ne kaynatırdık heee ama sen ankara ben istanbul dejavum eskişehir vuvvv her yönden varız maşallah ama gönüllerimiz bir o yeter bize dimi

dejavum malzemem var ama yimek yaptım şincik onu yerim artık kısırı da başka zaman yaparım yerim sen üzülme vafalı arkadaşım benim

Son düzenleme:
Yok henüz erken diyoruz biz düşünmüyoruz henüz...

herşeyin hayırlısı cnm herşeyin bi vakti var zaten
doya doya evliliğide yaşamak lazım
bize yetti Rabbimde nasip etti çok şükür

ohh maşallah sana cnm haklısın çalışınca zor oluyo bende evlendıgımde öğrendim yemekleri
ben makarna dahi yapmayı bılmeyen bi tiptim bekarken çalışıyodum eve gelınce hazır yemek oluyodu
benımde pek umrum degıldı ama evlenınce iş başa düştü tabi
hee yeter tabi cnm ama süper olurdu yakın olsaydık şöyle günler felen yapardık
bak şimci yakında hızlı tren olcak sen ordan ankaraya dejavumda eskden ankaraya vınlayıp gelırsınız

Hem çalışıp hem evle ilgilenmek zor oluyor birde üstüne çocuk düşünemiyorum zaten...

Hem çalışıp hem evle ilgilenmek zor oluyor birde üstüne çocuk düşünemiyorum zaten...

sende çalışıyosun demek bi benmiyim evde oturaan
valla ben liseden sonra hep çalıştım oyuzden sıkılmıstım
evede alıştım artık zor gelır bana oyuzden aynen dvm

sende çalışıyosun demek bi benmiyim evde oturaan
valla ben liseden sonra hep çalıştım oyuzden sıkılmıstım
evede alıştım artık zor gelır bana oyuzden aynen dvm

Bende ünv. den beri çalışıyorum
Ama şuan 1 aydır evdeyim 1 ay önce ayrıldım
Memurluğa atandım henüz başlamadım nisan başı başlayacağım
Şimdi miskinleri oynuyorum evde...

hadi gözün aydın ozaman cnm sevındım atanabilmene
evin keyfini çıkar ozaman az kalmış çalışma hayatına
bende çıkayım artık kociş geldi gelecek ben daha kısırı yapmadım
çayımı koyayım kısırımıda halledeyim yarın görüşmek üzere
öptüm herbirinizi

evet yapmadım canım zaten vaktimde yoktu kaynanama gittik geldik ancak birşeyler atıştırdık yarın için yemek koydum mutfağı topladım ütüye zaman kalmadı yarına yemeğim var ya ütümü de yarın yaparım yemek derdi yokken..

Bende bugün hiçbişey yapmadım arkadaşa gittim yeni geldim
Allahtan yemeğim vardı birde yaprak sarmıştım dün, ocakta şimdi pişiyor
2,5 yıllık evliyim eşimin görevinden dolayı doğudayız

ohh ellerine sağlık hamarat hatunsun demek ki bize de yolla kız bir tabak. Ay bende sarsam ama salamura alıyorum içlerinden kalunları çkıyor falan şurada nisanda zaten taze yaprak gelecek o zaman sararım bende zahmetli ama yemesi çok zevkli hem de sarınca çok büyük iş başarmışım gibi hissediyorum

yaa adamları bırak evde bir ay sonra gel valla ev çöplükolur yaa. Her hafta eşim yapmasan olmaz mı diye başlıyor iyi de aynı anda gidiyoruz aynı anda geliyoruz aynı kampüste çalışıyoruz haftaiçi aman tv izliyorum haftasonu yine aynı valla postalıyorum dışarı acelece yapıyorum adamda ne kadar gidecek arkadaşına dükkanı var birinin onun yanına gidiyor hepte tel açıyor bitti mi diye ancak sili süpürüp toz alıp banyo falan yıkayabiliyorum dolap kapı silme falan haftaiçi napıyım yanii.. annemin ihtiyacı olmasa ben direk bırakıcam da çalışmak zorundayım canım yaa annem rahatszı işten ayrılmak zorunda kaldı sırf kardeşimin maaşıyla da olmaz emekli olana dek çalışıcam çocuk olunca izinden sonra başlıcam napıyım ne zaman annem emekl olur ki yaşına 6 sene var. O zaman bırakırım çalışmam Allah ömür verirse..

hoşbulduk şekerde olmadı şimdi ben misafir geldim ev sahibi kaçıyo

ama aşkitom biz gündüzden yazışıyoruz niye geç kaldın bakıyım gözümüz yollarda kaldı. Tam mesaim bitti geldin ama bak sana hoşgeldin diyebilmek için akşam açtım tekrar ama sen yoksun tabii.

82'liyim...
Yaşlanmışım...Şimdi böyle sorunca düşündümde baya baya yaşlanmışım...
Sizler kaçlısınız??

ben 83 lüyüm karta kaçıyorum artık 30 yaşıma merdiven dayadım yavaştan çıkıyorum keşke merdiven kırılsa da düşsem yine bebek olsa güzel olurdu aslında ama bir yandan da seviniyorum 80 li yılların sonları ve 90 lı yılları yaşadığım için..

ben makyaj yapıyorum ama kahvaltı hazırlamıyorum eşim şimdi yesem 9 da yine acıkırım ben diyor istemiyor uykuda tatlı geliyor hani. Ama çocuk olunca hayatta yapamam valla fırsat bulup sanırım. Ahh kadınlık zor meziyet yaaa sadece ev hanımı olsak bile bize emekli maaşı bağlanmsı lazım evde işyerinden daha çok çalışıyorum yaaa valla iş değil ev gözümde büyüyor inan.

asembim yaşıtız demek canım valla ben ocakta bitirdim valla 29 u işte 30 a merdiven dayadık hani. Senin doğum günün ne zaman..

neyse kızlar muhabbete doyum olmaz ben kaçar iş bitti şimdi erimin .....çocukumun anası evimin kadını olmaya gidiyorum öpüldünüz kocamann

Hoşçakal canım iyi akşamlar sen görmesen de yazayım ben. Yarın topiğimize bekleriz tatlım..

yap tabi canım ya bakliyat sebze yarar sana. Hele taze barbunya çıksın off bir yap doyulmaz tadıa soğuk soğu yersin dolaba koyup. Taze fasulye çıkacak sonra kabak, dolmalık biber falan neler yaparsın hele yaz gelsin denersin yavaş yavaş çok yararlı canım hem yemek yapmakta zor birşey yok. Canımm hızlı tren yapılıyor şimdi istanbuş eskişehir 2 saate düşecek buradan da ankara 1.5 saat yani toplam 3 saatte Ankaradasın. Bana gelirsin benden Ankara'ya geçeriz ya da direk sadece 2 saat gelirsin asembte 1.5 saatte gelir bende buluşuuruz neden olmasın İstanbul'da 2 saatte nereye gidiliyor Allah aşkına canımm.. Yeter ki isteyelim dimi.. İstanbul'un neresine oturuyorsun canım sen.

hayırlı olsun ne güzel atanmışsın o zaman miskinlik yapıyor değilsin dinlenme molası diyelim.

Afiyet olsun balım benim yerime de yeseydin ben bayılırım kısıra ama bu aralar yiyemem işte ben bol acılı falan severim de..

canım memleketlım hayırlı olsun yenı topıgın valla uzuldum ama bu işede sevındım geyığe ıhtıyacımız da var ın guzel mutlu huzurlu muhabbetler olur

dejavum ben istanbul bağcılardayım canım

giderik nolcak burdan en yakın yere bile 1 ssate gidiliyo valla ankara 3 saat ne ki

hayırlı uğurlu olsun topiğin netim yoktu bugün daha yeni gördüm cnm uğur getirsin sana inşallah:)

aaa ben eksik kalmiyim :)))

çok sevindim böyle bi konunun açılmasına dejavum sen çok yaşa :))))

bu arada benim bat bugündü ama ben 18 Martta kırmızıları gördüm
bu durumda sanırım yeni bat 14 Nisan yada 15 Nisan oluyor hesaplayıp söylicem...
oooofff offffff
bi yanım olsun deeer bi yanım henüz değil...
İkizler burcu olmasaydım keşkeeee

niye kimsecikler yokkk .. ayağınız alışmadı mı daha kızlar....
valla ben burda olicimm geneldee...

canım memleketlım hayırlı olsun yenı topıgın valla uzuldum ama bu işede sevındım geyığe ıhtıyacımız da var ın guzel mutlu huzurlu muhabbetler olur

sağol canım. Bence de vardı biraz da geyik yapalım tabi ki bebişlerden konuşabiliriz her telden de çalarız kafamıza göre dedim başlığımın adını da öyle koydum.Hoşgeldin balım... Sen regl olmadın dimi daha..

dejavum ben istanbul bağcılardayım canım

giderik nolcak burdan en yakın yere bile 1 ssate gidiliyo valla ankara 3 saat ne ki

uzakmış canım ya hani demiştim istanbula anneme geldiğimde buluşuruz belki diye ama annemler yakacıka taşındı anadolu yakası kartal tarafı ondna önce de kadıköydedi zaten.. Gideriz kız hele hızlı tren gelsin valla 2 saar eskişehir.. Beklerim bebişinde doğsun..

hayırlı uğurlu olsun topiğin netim yoktu bugün daha yeni gördüm cnm uğur getirsin sana inşallah:)

sağol canım benim. Hoşgeldin ayrı başlık isteyenlerden biri sendin kırmak istemedim sizi.. Umarım memnun kalırsınız canımcığım..

Teşekkürler canım senin ayağına sağlık hoşgeldin.. Canım branca ursuli kullancma klomenden bıktım diyordun istersen bir ay kullan olmadı rahim filmini falan hallet doktorla görüş belki aşılamaya geçersin balım kolay bir işlemde hem..

niye kimsecikler yokkk .. ayağınız alışmadı mı daha kızlar....
valla ben burda olicimm geneldee...

yok kız daha sabah bu saatte pek gelen olmaz öğleden sonra şenlenir kimse olmasa ben varım hayatım sen geell balım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…