• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KalbimEllerinde'nin Diyet Günlüğü

Canim bist du schon überall ganz fest ??

Az kaldi kizzz ha gayret :))) Süper yaa :46::46:

bikini fatburner workoutu yaptigimdan beri bin ich straffer geworden canim. kollarim, bacaklarim, göbisim hepsi sklasti allaha sükür.
ich hatte totale angst, dass überschüssige haut hängen bleibt ama bizde olmaz cunku sporumuzu yapiyoruz:8:

simdi gelelim benim menüme. az tuhaf oldu bugün, kekk yedigim icin dengelemeye calistim bakalim siz ne diceksiniz

Kahvalti

2 dilim siyah ekmek
sürme peynir, yarim kk beyaz peynir
3 zeytin
domates, salatalik
1 haslanmis yumurta
sekersiz cay

Ara: 4-5 kuru erik, yarim cay bardagi süt
2 tane kücük dilim kek
bugün kek yaptim 2 cesit, 2sinden kücük bir dilim yedim. havuclu cevizli kek yaptim bide iki renkli kek:1: ay cok güzel olmus gercekten ellerime saglik:1:
ayrica bunlarin hepsini birden yemedim tabi, yani kuru erigi, sütü, keki felan..

Aksam yemegi

5 yemek kasigi taze fasülye
1 tahta kasigi mantar yemegi
yogurt

tabagimi bitiremedim, cok geldi nedense bende hemen biraktim yemeyi.

spor: 20dk tempolu yürüyüs ve 45dk bikini fatburner workout
su: 2 litre olmustur yada daha fazla
yesil cay: 1 kupa

Kahvalti

2 dilim siyah ekmek
sürme peynir, yarim kk beyaz peynir
domates, salatalk, 1 közlenmis biber
kücük parca omlet
sekersiz cay

3-4 kuru erik

1 kase müsli (5 yemek kasigi müsli ve yarim bardak süt)

3-4 parca portakal

Aksam yemegi

1 kase sehriye corba (1 kepce)
yogurtlu brokoli ve 2,5 köfte (köfte yagda kizarilmadi, silexte pisirildi)
bide cok kücük bi parca ekmek yedim yarim dilim bile degildi cok kücüktü ve 1 kücük parca patates attim agzima:1:

su: 1,5 litre olmustur yatana kadar daha icerim.
spor: henüz yok daha yapacam
yesil cay: birazdan 1 kupa icecem

yeni bir hafta basladiiii, bu hafta icerisinde 83ü görmek istiyorumm banane banane bananeee:19:

Canim hafta sonu menülerin cok güzel:) kekleride sayma zaten sen okadar cok kacamak yapmiyorsun:) hem kücük parca yemissin..
Bende bu hafta 98 görcem banane banane bananeee :)))
im mai 2011 wog ich noch 92.. simdi bukadar almasaydim 80 lerde olurdum. ahhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhh:19::43:

bugünki menümü gururla sunuyorum size kizlar..

Kahvalti
3 dilim siyah ekmek
yarim kk beyaz peynir
sürme peynir, domates, salatalik
4 zeytin
sekersiz cay

1 portakal

Ögle yemegi
1 kase sehriye corba (1-2 kepce) + yarim dilim kepek ekmek
sadis usulü haslanmis brokoli (sarimsakli yogurt, ama salcali sosu yapmadim)

1 portakal
3 tane ceviz+ bi kac tane kuru üzüm

Su: 1,5 litre olmustur yada daha fazla tam bilmiyorum, yatana kadar daha icerim zaten
Spor: 60dk crosstrainer
Yesil cay: 1 kupa

Canim hafta sonu menülerin cok güzel:) kekleride sayma zaten sen okadar cok kacamak yapmiyorsun:) hem kücük parca yemissin..
Bende bu hafta 98 görcem banane banane bananeee :)))
im mai 2011 wog ich noch 92.. simdi bukadar almasaydim 80 lerde olurdum. ahhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhh:19::43:

allaha sükür kekler bitti artik :D
bidaha yapmam artik uzun süreligine..insallah tatlim buhafta 1 kilo yine gidecek insallahh
ahhh kiz cok yazik olmus evet, almasaydin kiloyu simdi 80lerde olurdun :(
ama bosver yavas yavas geliyorsun 80lere, ondan sonra 70lere, 60lere :)
AMINNNNN :)

bugünki menümü gururla sunuyorum size kizlar..

Kahvalti
3 dilim siyah ekmek
yarim kk beyaz peynir
sürme peynir, domates, salatalik
4 zeytin
sekersiz cay

1 portakal

Ögle yemegi
1 kase sehriye corba (1-2 kepce) + yarim dilim kepek ekmek
sadis usulü haslanmis brokoli (sarimsakli yogurt, ama salcali sosu yapmadim)

1 portakal
3 tane ceviz+ bi kac tane kuru üzüm

Su: 1,5 litre olmustur yada daha fazla tam bilmiyorum, yatana kadar daha icerim zaten
Spor: 60dk crosstrainer
Yesil cay: 1 kupa

:46::46::46: Gurur duyulcak kadar var canim:) Ama aksam bisey yememissin ???

allaha sükür kekler bitti artik :D
bidaha yapmam artik uzun süreligine..insallah tatlim buhafta 1 kilo yine gidecek insallahh
ahhh kiz cok yazik olmus evet, almasaydin kiloyu simdi 80lerde olurdun :(
ama bosver yavas yavas geliyorsun 80lere, ondan sonra 70lere, 60lere :)
AMINNNNN :)

Evet sorma kiz ne diyim saglik olsun :)
Ay ay ay hayali bile güzel kizzzzzzzz sen 70 lere yaklasdin ein traummmmmmmmmmmm :16::16:

:46::46::46: Gurur duyulcak kadar var canim:) Ama aksam bisey yememissin ???

Evet sorma kiz ne diyim saglik olsun :)
Ay ay ay hayali bile güzel kizzzzzzzz sen 70 lere yaklasdin ein traummmmmmmmmmmm :16::16:

kiz aksam yemeginde portakal yedim yaaa:1: canim bisey cekmemisti o yüzden zorlamadim kendimi
sende yaklasacaksin inan bana :)
:54:

huuuuhuuuu ben geldim fistiklar :) sevdalim olmasa bos kalacak burasi ama baya takipcilerim var görüyorum sizi:51:
niye hic yorum yapmiyorsunuz yahuuu beni destekleyin, gaza getirin, bosunami actim ben bu günlügü :27:
hemen menümü paylasiyim sizinle..

Kahvalti

2 dilim siyah ekmek
kücük parca omlet
domates, salatalik
2 zeytin
sürme peynir, yarim dilimden az gouda peynir

yarim portakal
1 kücük kase puding (kendim yaptim light sütle ve 2 yemek kasigi seker yerine 1 kasik koydum)
1 kuru erik

Ögle

1 kase sehriye corba (1-2 kepce) + yarim dilimden az kepek ekmek
bi kac catal karniyarik (annem patlicani yagda kizartmadi, silexte közledi)
1 tabak az yagli ve salcali makarna:17:
bolca yogurt
turp

aslinda karniyarigi planlamistim ögle yemegi icin ama begenmedim o yüzden fazla yemedim, makarnayi görünce canim cekti bide annem benim icin az yagli ve salcali yapmis :)
o yüzden yedim bende artik:17:
yemegi saat 3 gibi yedim ama, ondan sonra agzima bisey sürmedim, simdi 1 tane portakal yicem :)
suyu cok az ictim bugün kizlar, su icmekten biktim artik, durmadan wcye gitmekten biktim, ama simdi baya susadim malum spor yaptim

su: 1 litre yada daha az tam bilmiyorum, yatana kadar icerim 2 litre olur insallah
spor: 36dk crosstrainer

sporda az oldu bugün cunku alet baya ses yapiyor babamda kizdi yeter artik birak su sporu dedi:47:

kalbim naber??

Goruyorum iyi gidiyorsun menulerin guzel afferin sana.

Sporu sakin birakma :D
baban disardayken yap.
Optum cnm.

huuuuhuuuu ben geldim fistiklar :) sevdalim olmasa bos kalacak burasi ama baya takipcilerim var görüyorum sizi:51:
niye hic yorum yapmiyorsunuz yahuuu beni destekleyin, gaza getirin, bosunami actim ben bu günlügü :27:
hemen menümü paylasiyim sizinle..

Kahvalti

2 dilim siyah ekmek
kücük parca omlet
domates, salatalik
2 zeytin
sürme peynir, yarim dilimden az gouda peynir

yarim portakal
1 kücük kase puding (kendim yaptim light sütle ve 2 yemek kasigi seker yerine 1 kasik koydum)
1 kuru erik

Ögle

1 kase sehriye corba (1-2 kepce) + yarim dilimden az kepek ekmek
bi kac catal karniyarik (annem patlicani yagda kizartmadi, silexte közledi)
1 tabak az yagli ve salcali makarna:17:
bolca yogurt
turp

aslinda karniyarigi planlamistim ögle yemegi icin ama begenmedim o yüzden fazla yemedim, makarnayi görünce canim cekti bide annem benim icin az yagli ve salcali yapmis :)
o yüzden yedim bende artik:17:
yemegi saat 3 gibi yedim ama, ondan sonra agzima bisey sürmedim, simdi 1 tane portakal yicem :)
suyu cok az ictim bugün kizlar, su icmekten biktim artik, durmadan wcye gitmekten biktim, ama simdi baya susadim malum spor yaptim

su: 1 litre yada daha az tam bilmiyorum, yatana kadar icerim 2 litre olur insallah
spor: 36dk crosstrainer

sporda az oldu bugün cunku alet baya ses yapiyor babamda kizdi yeter artik birak su sporu dedi:47:

selam kizlar,
bugün yine tam gazla devam ediyorum dun kacamagim oldu o yüzden menümü paylasmak istemiyorum:1:

Canim menün süper makarnayida sayma bende salcaliya bayilirim hic af etmemmm :1::1:

Kalbimmm ellerindee vurmaa yerden yereeee yok öyle yagmaa yazcaksin kizim menünü :D :1::54:

Back