- Konu Sahibi kalbimEllerinde
ahhh fistiklarim benimmmm cok tsk ederimmm
sizi cok seviyorummm
Oyshhh yeyim seni yeyimmmm :))))))) Bende seni cok seviyorum canisimm :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahhh fistiklarim benimmmm cok tsk ederimmm
sizi cok seviyorummm
Sevgi yumağı oldukkk bende seni seviyorummm cnm arkadaşım buakşam beni gaza getirinde spor yapıyım:)
Oyshhh yeyim seni yeyimmmm :))))))) Bende seni cok seviyorum canisimm :)
Kahvalti
2 dilim kepek ekmek
yarim kk beyaz peynir
yarim dilimden kücük gouda peynir (bi türlü vaz gecemiyorum)
1 közlenmis biber ve bolca salatalik (domates yoktu malesef)
3 zeytin
yesil cay (sekersiz)
Ara: 1 kuru incir
Ögle yemegi
1 tabak spaghetti bolognese (tabaga az koydum, doldurmadim)
ve bolca salata
bugünün menüsü kizlar. aksam degil ögle yemegi yedim bugün saat 1'de. annem spaghetti yapmis bende bayilirimmm o yüzden 1 tabaktan az yedim. yine karbonhidratli oldu bugün ama baska bisey yemedim sadece 1 tane kuru incir
Su: 2 litre olmustur, yatana kadar icerim daha sanirim
spor: 20dk yürüyüs, 45dk crosstrainer ve 15dk stepaerobic (bacak, kol ve göbek hareketleri)
yesil cay: 1 kupa, gece 1 kupa daha icecem
nasilim bugün yine bozdum
Canimm benim ne bozmasi yahuu gayet güzel menü. hem o makarnayi taaaaa 1 de yemissin kiz bu saade makarnami kaldi :) dert etme sen hem az yemissin :)
Kahvalti
2 dilim kepek ekmek
yarim kk beyaz peynir
yarim dilimden kücük gouda peynir (bi türlü vaz gecemiyorum)
1 közlenmis biber ve bolca salatalik (domates yoktu malesef)
3 zeytin
yesil cay (sekersiz)
Ögle yemegi
1 tabak spaghetti bolognese (tabaga az koydum, doldurmadim)
ve bolca salata
bugünün menüsü kizlar. aksam degil ögle yemegi yedim bugün saat 1'de. annem spaghetti yapmis bende bayilirimmm o yüzden 1 tabaktan az yedim. yine karbonhidratli oldu bugün ama baska bisey yemedim sadece 1 tane kuru incir
Su: 2 litre olmustur, yatana kadar icerim daha sanirim
spor: 20dk yürüyüs, 45dk crosstrainer ve 15dk stepaerobic (bacak, kol ve göbek hareketleri)
yesil cay: 1 kupa, gece 1 kupa daha icecem
nasilim bugün yine bozdum
Dünkü menüdeki yeme tarzımız benzemiş bu sferde bende öğlen yedim akşam yemedim:) ben makarna yemeğe korkuyorum sanki direkt kilo yapcak gibi hissediyorum aslına bakarsan 2 öğün toplamı 1 tabak makarna az bile zaten 2 öğünde 1er porsiyon sebze yesek 1 tabak makarnayla aynı kalori falan olur sanırım:)
Kahvalti
2,5 dilim kepek
yarim kk beyaz peynir
yarim dilimden kücük gouda
salatalik, 1 közlenmis biber
az pekmez
yesil cay
Ara: 2 kuru incir & 1 kase nesfit (hepsini birden yemedim, ara ara yedim)
Aksam yemegi
2 kepce mercimek corba
1 kase yogurt (5-6 kasik)
yarim dilim kepek ekmek
salata yerine yogurt yedim aksam yemeginde he bide yarim dilim ekmek, toplam bugün 3 dilim ekmek yemis oldum.
dayim bikac günlügüne türkiyeye gitmisti, anneannemde kuru erik ve kuru üzüm yollams bize, 1 tane kuru erik ve 2 tane üzümden yedim.
sanki kacirdim kurulari bugün: 2 kuru incir, 1 kuru erik ve 2 tane kuru üzüm yedim:26: cokmu sizce??
spor yok bugünlük hic yapasim yok nedense
su: 2 litre
spor: yok
yesil cay: 2 kupa
Kahvalti
2,5 dilim kepek
yarim kk beyaz peynir
yarim dilimden kücük gouda
salatalik, 1 közlenmis biber
az pekmez
yesil cay
Ara: 2 kuru incir & 1 kase nesfit (hepsini birden yemedim, ara ara yedim)
Aksam yemegi
2 kepce mercimek corba
1 kase yogurt (5-6 kasik)
yarim dilim kepek ekmek
salata yerine yogurt yedim aksam yemeginde he bide yarim dilim ekmek, toplam bugün 3 dilim ekmek yemis oldum.
dayim bikac günlügüne türkiyeye gitmisti, anneannemde kuru erik ve kuru üzüm yollams bize, 1 tane kuru erik ve 2 tane üzümden yedim.
sanki kacirdim kurulari bugün: 2 kuru incir, 1 kuru erik ve 2 tane kuru üzüm yedim:26: cokmu sizce??
spor yok bugünlük hic yapasim yok nedense
su: 2 litre
spor: yok
yesil cay: 2 kupa
bence çok güzel menü
kurular da fazla kaçmamış üstelik
tebrik ederim
Canim menün gayet güzel sen senin yedigin nestle fitnessden bende aldim hem eve hem isyerine
tatlimm benimm cok tsk ederim iyi moral oldu bana
sevdalimm tskederim schatz schmeckt gut dimi fitness
Yaa es schmeckt gut schatzim ama sanki biraz tatli gibi geliyor bana. Sütle yedim simdiye kadar sadece yogurtla denemedim hic. yogurtla denedinmi hic sen ?
yoo yogurtla denemedim ama iyi fikir, buzdolabinda quark var acaba quarka atsam bikac tane güzel olurmu ki:26:
schmeckt dann bestimmt wie der yoghurt mit der ecke, hani varya
bi deniyim yarim..
sen hangi sorteyi aldin peki? ilk aldigimda yoghurt sortesini aldim, da sind welche mit yoghurt überzogen und das schmeckt so geilll.
gecen reale gittim orda ausverkauftdu leider o yüzden classic aldim, schmeckt aber auch gut
Echt ben yogurtlusu güzel degildir diye almadim. Ama classic le yogurtlunun arasinda kaldim. Alsammi almasammiii diye classic aldim geri.
Ama bitirim sunlari giderim yogurt alirim
bi dene bakim quarkla :) Kesin öyle olur mit crisp stücken felan yogurt mit der ecke olur Eigene creation
naber sekerler? Nasil gidiyor bakalim?
Cilekli yogurt favorim bnm ama sekerli diye yemiyorum canim cekse de. Hos bir haftadir ara verdim diyete bir nevi.
Allahtan yogurt turk icadi da hemen cozdum muhabbeti takiliyorum alinmiyorsunuz di mi?
Optum siziii