• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KalbimEllerinde'nin Diyet Günlüğü

Kahvalti

2 dilim kepek ekmek
yarim kk beyaz peynir
yarim dilimden kücük gouda peynir (bi türlü vaz gecemiyorum:1:)
1 közlenmis biber ve bolca salatalik (domates yoktu malesef)
3 zeytin
yesil cay (sekersiz)

Ara: 1 kuru incir

Ögle yemegi

1 tabak spaghetti bolognese (tabaga az koydum, doldurmadim)
ve bolca salata

bugünün menüsü kizlar. aksam degil ögle yemegi yedim bugün saat 1'de. annem spaghetti yapmis bende bayilirimmm o yüzden 1 tabaktan az yedim. yine karbonhidratli oldu bugün ama baska bisey yemedim sadece 1 tane kuru incir:1:

Su: 2 litre olmustur, yatana kadar icerim daha sanirim
spor: 20dk yürüyüs, 45dk crosstrainer ve 15dk stepaerobic (bacak, kol ve göbek hareketleri)
yesil cay: 1 kupa, gece 1 kupa daha icecem

nasilim bugün yine bozdum:43:

Kahvalti

2 dilim kepek ekmek
yarim kk beyaz peynir
3 zeytin
yesil cay (sekersiz)

Ögle yemegi

ve bolca salata

bugünün menüsü kizlar. aksam degil ögle yemegi yedim bugün saat 1'de. annem spaghetti yapmis bende bayilirimmm o yüzden 1 tabaktan az yedim. yine karbonhidratli oldu bugün ama baska bisey yemedim sadece 1 tane kuru incir:1:

spor: 20dk yürüyüs, 45dk crosstrainer ve 15dk stepaerobic (bacak, kol ve göbek hareketleri)

Canimm benim ne bozmasi yahuu gayet güzel menü. hem o makarnayi taaaaa 1 de yemissin kiz bu saade makarnami kaldi :) dert etme sen hem az yemissin :)

Kahvalti

2 dilim kepek ekmek
yarim kk beyaz peynir
3 zeytin
yesil cay (sekersiz)

Ögle yemegi

ve bolca salata

Dünkü menüdeki yeme tarzımız benzemiş bu sferde bende öğlen yedim akşam yemedim:) ben makarna yemeğe korkuyorum sanki direkt kilo yapcak gibi hissediyorum aslına bakarsan 2 öğün toplamı 1 tabak makarna az bile zaten 2 öğünde 1er porsiyon sebze yesek 1 tabak makarnayla aynı kalori falan olur sanırım:)

Dünkü menüdeki yeme tarzımız benzemiş bu sferde bende öğlen yedim akşam yemedim:) ben makarna yemeğe korkuyorum sanki direkt kilo yapcak gibi hissediyorum aslına bakarsan 2 öğün toplamı 1 tabak makarna az bile zaten 2 öğünde 1er porsiyon sebze yesek 1 tabak makarnayla aynı kalori falan olur sanırım:)

evet tatlim menünü okudum zaten ama yorum yapmaya üsendim ne yalan söyliyim:52::52:
menünü begenmistim ama aksam sadece 1 tane portakal yemissin :)
evet yaa artik bende makarna yemekten korkuyoum hemen kilo yapiyor geliyor aklima:52:
iyice delirmisiz biz pembisim:52:

Kahvalti

2,5 dilim kepek
yarim kk beyaz peynir
yarim dilimden kücük gouda
salatalik, 1 közlenmis biber
az pekmez
yesil cay

Ara: 2 kuru incir & 1 kase nesfit (hepsini birden yemedim, ara ara yedim:1:)

Aksam yemegi

2 kepce mercimek corba
1 kase yogurt (5-6 kasik)
yarim dilim kepek ekmek

salata yerine yogurt yedim aksam yemeginde he bide yarim dilim ekmek, toplam bugün 3 dilim ekmek yemis oldum.
dayim bikac günlügüne türkiyeye gitmisti, anneannemde kuru erik ve kuru üzüm yollams bize, 1 tane kuru erik ve 2 tane üzümden yedim.
sanki kacirdim kurulari bugün: 2 kuru incir, 1 kuru erik ve 2 tane kuru üzüm yedim:26: cokmu sizce??
spor yok bugünlük hic yapasim yok nedense:1:

su: 2 litre
spor: yok
yesil cay: 2 kupa

Kahvalti

2,5 dilim kepek
yarim kk beyaz peynir
az pekmez
yesil cay

Aksam yemegi

2 kepce mercimek corba
yarim dilim kepek ekmek

salata yerine yogurt yedim aksam yemeginde he bide yarim dilim ekmek, toplam bugün 3 dilim ekmek yemis oldum.
dayim bikac günlügüne türkiyeye gitmisti, anneannemde kuru erik ve kuru üzüm yollams bize, 1 tane kuru erik ve 2 tane üzümden yedim.
sanki kacirdim kurulari bugün: 2 kuru incir, 1 kuru erik ve 2 tane kuru üzüm yedim:26: cokmu sizce??

bence çok güzel menü

kurular da fazla kaçmamış üstelik

tebrik ederim

Kahvalti

2,5 dilim kepek
yarim kk beyaz peynir
az pekmez
yesil cay

Aksam yemegi

2 kepce mercimek corba
yarim dilim kepek ekmek

Canim menün gayet güzel sen senin yedigin nestle fitnessden bende aldim hem eve hem isyerine

Yaa es schmeckt gut schatzim ama sanki biraz tatli gibi geliyor bana. Sütle yedim simdiye kadar sadece yogurtla denemedim hic. yogurtla denedinmi hic sen ?

yoo yogurtla denemedim ama iyi fikir, buzdolabinda quark var acaba quarka atsam bikac tane güzel olurmu ki:26:
schmeckt dann bestimmt wie der yoghurt mit der ecke, hani varya:1:
bi deniyim yarim..
sen hangi sorteyi aldin peki? ilk aldigimda yoghurt sortesini aldim, da sind welche mit yoghurt überzogen und das schmeckt so geilll.
gecen reale gittim orda ausverkauftdu leider o yüzden classic aldim, schmeckt aber auch gut:1:

yoo yogurtla denemedim ama iyi fikir, buzdolabinda quark var acaba quarka atsam bikac tane güzel olurmu ki:26:
schmeckt dann bestimmt wie der yoghurt mit der ecke, hani varya:1:
bi deniyim yarim..
sen hangi sorteyi aldin peki? ilk aldigimda yoghurt sortesini aldim, da sind welche mit yoghurt überzogen und das schmeckt so geilll.
gecen reale gittim orda ausverkauftdu leider o yüzden classic aldim, schmeckt aber auch gut:1:

Echt ben yogurtlusu güzel degildir diye almadim. Ama classic le yogurtlunun arasinda kaldim. Alsammi almasammiii diye :1::1: classic aldim geri.
Ama bitirim sunlari giderim yogurt alirim :21::21:
bi dene bakim quarkla :) Kesin öyle olur mit crisp stücken felan yogurt mit der ecke olur:D Eigene creation :D :1:

Echt ben yogurtlusu güzel degildir diye almadim. Ama classic le yogurtlunun arasinda kaldim. Alsammi almasammiii diye :1::1: classic aldim geri.
Ama bitirim sunlari giderim yogurt alirim :21::21:
bi dene bakim quarkla :) Kesin öyle olur mit crisp stücken felan yogurt mit der ecke olur:D Eigene creation :D :1:

yogurtlusunu alsaydin keske gercekten cok leckerrr:1:
neyse bu paket bitsin o zaman alirsin:23::23:
birazdan denicem mit quark, sonucunu sana yazarim sekerim:54::54:
haha jaaa eigene kreation :D

naber sekerler? Nasil gidiyor bakalim?

Cilekli yogurt favorim bnm ama sekerli diye yemiyorum canim cekse de. Hos bir haftadir ara verdim diyete bir nevi.
Allahtan yogurt turk icadi da hemen cozdum muhabbeti :P takiliyorum alinmiyorsunuz di mi?

Optum siziii

naber sekerler? Nasil gidiyor bakalim?

Cilekli yogurt favorim bnm ama sekerli diye yemiyorum canim cekse de. Hos bir haftadir ara verdim diyete bir nevi.
Allahtan yogurt turk icadi da hemen cozdum muhabbeti :P takiliyorum alinmiyorsunuz di mi?

Optum siziii

merhaba tatlimmm
hosgeldin yine aramiza, nasil gecti sinavlarin?
bende persembe günü baya bozdum diyeti o kadar cok yemistim ki o yüzden buraya yazmadim.
dünde bütün gün disardaydim ama baya dikkat ettim yediklerime simdi menümü paylasacam zaten
:1: yok tatlim yaa ne alinmasi ask olsun
:54:

merhaba fistiklar:3:
dün aksam giremedim internete, öglen 1 gibi evden ciktim aksama 9a kadar evde yoktum. kölnde islerim vardi onlari halettim ve arkadaslarla gezdik azicik.
Dünkü menümü yaziyorum:

Kahvalti

2 dilim kepek ekmek
yarim kk beyaz peynir
yarim dilimden kücük gouda peynir
domates, salatalik
3 zeytin
yarim bardak portakal suyu

Ara: 1 kücük kase nesfit

nesfiti gitmeden önce yedim. sonra baya bisey yemedim. carsida gezerken aciktigmi fark ettim gittim firinda 1 tane brezel aldim
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/6/6d/Breze.jpg/220px-Breze.jpg

buna alman diyetisyenler izin veriyor o yüzden aldim:1:

aksam eve geldigimde bisey yemek istemedim halbuki cok actim ama annem barbunya yapmis öggg hic sevmem.
o yüzden bunlari yedim:

1-2 kasik yogurt
2 kuru incir ve 3 tane ceviz

su: 1,5-2 litre (gece durmadan su ictim:1:)
yesil cay: 1 kupa
spor: spor yapmaya hic halim yoktu.

menümü sunuyorum size kizlar

Kahvalti

2 dilim kepek ekmek
yarim dilimden kücük gouda peynir
domates, salatalik
3 zeytin
1 cay kasigi kadar pekmez
sekersiz acik cay

Ara: 1 kücük kase nesfit ve 2 tane ceviz (ara ara yedim ikisini birden degil)

Aksam yemegi

2 kepce mercimek corba + yarim dilim ekmek
3-4 parca buharda haslanmis brokoli üstüne 2-3 kasik yogurt koydum. cok lezzetli oluyor:8:
2 tane kömbe

Kömbe köfte gibi icinde bide bulgur var, bulgurlu köfte yani. annem yagda kizartmadi silexte pisirdi.

Su: 1,5- 2 litre olmustur yatana kadar daha icerim
Spor: 50dk Bikini fatburner workout
yesil cay: 1 kupa birazdan 1 kupa daha

Back