• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KalbimEllerinde'nin Diyet Günlüğü

Kiz sormaa bi güzelki hem selülitleri yakiyomus ay cok sevdim onlari bennn :)))
Simdilik fitpur gidiyom canim der war der billigste zaten kurslara katilmiyorum gidip sporumu yapiyorum sadece aletler gerek bana ondan ucuuz olani sectim :)

Veee veeeeee veeeeeeeeeeeeee günlügümüü ACTIMMMMMMMMMMMMMMMMMM :21:

Herkesi beklerimmm tazecik günlügümeee :16:

gördümmm gördümmmm:21:
ilk yorumun benden zaten:23::23:
fitpur hic duymadim canim, ich wollte mich im mc fit anmelden, aber ich habe gehört im mcfit wären sehr viele typen, die nasil desem jeden angaffen bzw anmachen:1::1:
o yüzden arkadasimla vaz gectik:9: fitnessfirst var bide das ist speziell nur für ladies ama o da cooook pahaliiii:26:

Son düzenleme:
gördümmm gördümmmm:21:
ilk yorumun benden zaten:23::23:
fitpur hic duymadim canim, ich wollte mich im mc fit anmelden, aber ich habe gehört im mcfit wären sehr viele typen, die nasil desem jeden angaffen bzw anmachen:1::1:
o yüzden arkadasimla vaz gectik:9: fitnessfirst var bide das ist speziell nur für ladies ama o da cooook pahaliiii:26:

Mc fit aslinda cok süpermis ama bu erkek olayi hic hosuma gitmedi simdi :) Benim Bitanem bunu duysa zaten yollamazdi beni :)))
fitpur zaten almanyada 2 kere var sadece. ve only ladies bereich var ben hep ordayim o yüzden bi sorun olmuyor :) bide celever fit var das ist auch so ne fitnesskette ama sonucda spor spordur dedim kendi kendime ve ucuz olani secdim pismanda degilim :)

Eveeett ilk ziyaretcimmmsin :) :17:

Mc fit aslinda cok süpermis ama bu erkek olayi hic hosuma gitmedi simdi :) Benim Bitanem bunu duysa zaten yollamazdi beni :)))
fitpur zaten almanyada 2 kere var sadece. ve only ladies bereich var ben hep ordayim o yüzden bi sorun olmuyor :) bide celever fit var das ist auch so ne fitnesskette ama sonucda spor spordur dedim kendi kendime ve ucuz olani secdim pismanda degilim :)

Eveeett ilk ziyaretcimmmsin :) :17:

bende evde yapmaya ugrasiyorum sporu, iyi yapiyorum ama:1:
spor salonu daha iyi bence, dann wird man mehr motiviert, wenn man die anderen leute sieht, die auch sport machen :D

Kahvalti

1,5 dilim kepek ekmek ve 1 dilim kepek ekmek ve cok cok az peynirle (gouda) yapilmis tost (toplam 2,5 dilim ekmek yemis oldum)
2 kk beyaz peynir
1 tatli kasigi kadar recel
4 zeytin
bolca domates, salatalik
sekersiz yesil cay

Ara: 1 elma ve 1 mandalina

Aksam yemegi

2 kepce mercimek corba
3 tahta kasigi bulgur pilav + yogurt
1 tane kuru incir

Su an yesil cayimi yudumluyorum kizlar:1: birazdan sporumu yapacam :23::23:

Son düzenleme:
Kiz ben gidinceee morelim alt üst oluyor. Benim gittigim yerde sadece manken manken kizlar var :D gelde bozmaaa kafani :D

tatlim iste onlari görünce motive edeceksin kendini, icinden de ki: birgün bende sizin gibi manken olacam ve ben sizden bin kat daha güzel olacam
:23::23:
ben gecen pussycat dolls'un buttons sarkisi varya, o klipi izlereyerek yaptim sporumu sirf motive olsun diye ahaha:D
biliyorsun o kizlar fistik gibi masallah, ama biz onlardan daha güzeliz :23:

Kahvalti

1,5 dilim kepek ekmek ve 1 dilim kepek ekmek ve cok cok az peynirle (gouda) yapilmis tost (toplam 2,5 dilim ekmek yemis oldum)
2 kk beyaz peynir
4 zeytin
bolca domates, salatalik
sekersiz yesil cay

Aksam yemegi

2 kepce mercimek corba
1 tane kuru incir

başarılı bir menü görüyorum
devamını diliyorum

Kahvalti

2 kk beyaz peynir
4 zeytin
bolca domates, salatalik
sekersiz yesil cay

Aksam yemegi

2 kepce mercimek corba
1 tane kuru incir

öğlen yemeği nereye kaçtı kız yoksa kahvaltını öğlen mi ettin

Kahvalti

2 kk beyaz peynir
4 zeytin
bolca domates, salatalik
sekersiz yesil cay

Aksam yemegi

2 kepce mercimek corba
1 tane kuru incir

her zamanki gibi süper gayet istikararlısım maşallah ben bu aralar saldım hep yarın diyorum bu sefer kesin yarın Allah bir keder vermezse....
daha menülerimi yazmadım yazdıklarınızı gördüm şekerlerim...
sana da afiyet olsun tatlım:56:

başarılı bir menü görüyorum
devamını diliyorum

tskler tatlimmmm:16:

öğlen yemeği nereye kaçtı kız yoksa kahvaltını öğlen mi ettin

tatlimmm ögle yemegi yemiyorum:1: mandalina ve elma yetti sanirim mide kücüldü:52:

canım menün süper herzmanki gibi
ben bugün kendime izin verdim randomlıfe gibi:1:
ben geldim şimdi sen yoksun sporunumu yapıyorsun yoksaaa

canimmmmmmmmmm tsk ederimmmm:16:
evet kiz sporumu yaptim ve geldim simdi:23:

Waaaw menü süper yivrim :34:

sevgimmmmm bebegimmm tatlimmmmmmmmmm tsklerrr:16::16:

her zamanki gibi süper gayet istikararlısım maşallah ben bu aralar saldım hep yarın diyorum bu sefer kesin yarın Allah bir keder vermezse....

lilymmmm nerelerdeydin kiz sen bakalim özlettin kendini:54:
yarin devam etmelisin salmak yok bundan sonra:20::20:
cok tsk ederim bitanem birazdan senin menülerine göz atacam:10:

Kalbim yiyorum yiyorum kendimiaç hissediyorum 2 gündür neden acaba :26:
Aç dediğim baya baya gurultulu yani.
Tıka basa yiyorum nerdeyse...

aynen yaaa.....
bi de henüz menü bildirimi yapmadım birazdan once bi genel takiplerimi yapayım da ondan sonra...
bu arada kalbimmmmmm look at your account i sent u a message...

tebrikler super bir menu olmus

tskler canimm:16:

tatlim bayadir diyetdesin yediklerine dikkat ediyorsun, sanirim vücut arada istiyor yani cani herseyi cekiyor
sen yinede dikkat et fazla kacirma ve sporunu ihmal etme. dünkü menün güzeldi ama senin tatlim tikabasa yemiyorsun ki:1:
mide kücüldügü icin sanirim sana cok yemis gibi geliyor:34:

tatlim iste onlari görünce motive edeceksin kendini, icinden de ki: birgün bende sizin gibi manken olacam ve ben sizden bin kat daha güzel olacam
:23::23:
ben gecen pussycat dolls'un buttons sarkisi varya, o klipi izlereyerek yaptim sporumu sirf motive olsun diye ahaha:D
biliyorsun o kizlar fistik gibi masallah, ama biz onlardan daha güzeliz :23:

Kiz tabiki biz o mankenlerden güzeliz yinede insan bi imreniyor :)) Dün hele bi kiz vardi kirilcakdi nerdeyseee :) Yinede gelmis spor yapiyor :) dedim kiz yerinde olsam suan tv karsinda oturup cipsleri götürürdüm dedim :1::1:

Kahvalti

2 kk beyaz peynir
4 zeytin
bolca domates, salatalik
sekersiz yesil cay

Aksam yemegi

2 kepce mercimek corba
1 tane kuru incir

Şahane Menü.Klip izlerken spor yapman bian gözümün önüne geldi ve çok güldüm.Ama çok hoş taktik o pis ince bacaklı kızlar insanı hırslandırıo=) Senin menünde beni gaza getiriyo bende öğlen yemeğini çıkarmayı düşünmüyo değilim.Çok acıkmadığım sürece arada yapmıyorum artık süreki eviriyorum çeviriyorum bişeyler deiştiriyorum.Can sıkıntısı işte hehehehe tek deiştiremediğim şey spor yapmamam.

Yalnız deilsin lilim bu sefer yarın demiyelim bugün diyelim ve yemiyelim.Sözümüzün arkasında durursak tam süper olcak.

Back