• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KalbimEllerinde'nin Diyet Günlüğü

Ich hab die tabletten mir ausm DM geholt simdi Schatz ich versuchs einfach mal heute und ein monatspack ist das dann mache ich das 1 monat durch wenns mir net passt nehm ich sie garnet mehr ein oder rahatsiz olursam bukadar :) Probieren geht über studieren derler ya bende bi bu haplari bi studieren yapim :) da ist sogarr 150 mg magnesium mit einer kapsel drin. Magnesium stärkt ya die knochen bakalim ich werde aufjedenfall darüber berichten canim. Bide bu aksam spor salonundan cikamiyormusum wegen den tableten hahahahyt :1: Hayali bile süper :))))))

tmm tatlim berichte über deine erfahrungen. wie heißen die tabletten? merak ettim:54:
ahahah düsünsene tam sportfreak oluyormussun wegen den tabletten:9:

Kahvalti

2 dilim kepek ekmek
2 kk beyaz peynir
parmagim kadar gouda peynir
bolca domates, salatalik
3 zeytin
1 cay kasigi kadar recel
sekersiz cok acik cay
veeee 1 kücük cevizli kek:1:

Ara: 1 kuru incir ve 1 mandalina
ve 1 kücük parca kek:17:

Aksam yemegi

1 kepce sehriye corba
3 tahta kasigi bulgur pilav
1 parca tavuk (dünden kalma) ve 2 parcacik patates (tadimlik olsun diye:1:)
ve bolca cacik:16:

bugün cok yemisim gibi geldi bana, o kadar sistim ki anlatamam. birazdan yesil cayimi icecem öylelikle 2 kupa yesil cay icmis oluyorum. sporumuda yaptim bile kizlar. 45dk crosstrainer, yedigim 2 parca keki yakmis oldum:23:

tmm tatlim berichte über deine erfahrungen. wie heißen die tabletten? merak ettim:54:
ahahah düsünsene tam sportfreak oluyormussun wegen den tabletten:9:

Das wäre der hammer stimmts :D Artik annem ariyormus Seda kizim gec oldu eve gel :D Bende tabi annee 1 saat dahaa felan hahahaha :1:
Ich darf hier keinen namen nennen gülüm das ist verboten glaube ich :S Werde aufjedenfall berichte. Muss die ne stunde vorm sport nehmen. hab die grad eingenommen. bin noch in der kanzlei -.- eve gidip yemegimi yer spora giderim artiik :)

Kahvalti

2 dilim kepek ekmek
2 kk beyaz peynir
bolca domates, salatalik
3 zeytin
1 cay kasigi kadar recel
sekersiz cok acik cay

Aksam yemegi

1 kepce sehriye corba

bugün cok yemisim gibi geldi bana, o kadar sistim ki anlatamam. birazdan yesil cayimi icecem öylelikle 2 kupa yesil cay icmis oluyorum. sporumuda yaptim bile kizlar. 45dk crosstrainer, yedigim 2 parca keki yakmis oldum:23:

harikasın tatlım:46::46::46::46::46:
kekler olmasaydı yaptığın spor yağları yakacaktı şimdi sadece kekleri yaktı:43: gerçi benim bisküvilere ne demeli

Kahvalti

2 dilim kepek ekmek
2 kk beyaz peynir
bolca domates, salatalik
3 zeytin
1 cay kasigi kadar recel
sekersiz cok acik cay

Aksam yemegi

1 kepce sehriye corba

tebrikler
güzel menü
spor da süper

Kahvalti

2 dilim kepek ekmek
2 kk beyaz peynir
bolca domates, salatalik
3 zeytin
1 cay kasigi kadar recel
sekersiz cok acik cay

Aksam yemegi

1 kepce sehriye corba

Bildim bildim niye şiştiğini Çorba&Cacık süper ikili bunlar acabayip tok tutuo üstüne bide şişiriyo.Aslında sadece ikisini yemek bile tok tutmaya yeterli.Buarada sende kaçamaklara başladıysan sonumuz hayrola :37::52:

harikasın tatlım:46::46::46::46::46:
kekler olmasaydı yaptığın spor yağları yakacaktı şimdi sadece kekleri yaktı:43: gerçi benim bisküvilere ne demeli

bosver kiz kilo almayalimda ayni kiloda kalalim:34:
bugün kacamaksiz bir gün olur insallah:1::nazar:

tebrikler
güzel menü
spor da süper

tskler tatlimmm:54:

Bildim bildim niye şiştiğini Çorba&Cacık süper ikili bunlar acabayip tok tutuo üstüne bide şişiriyo.Aslında sadece ikisini yemek bile tok tutmaya yeterli.Buarada sende kaçamaklara başladıysan sonumuz hayrola :37::52:

corba ve cacik..evet olabilir canim:26:
süper ikili ama bayilirimmm:52:
bugün kacamaksiz bir gün olacak insallah:52::52:

ay ınsallah olur valla hıc bukadar azım etmemıstım... kacamakları haftada bır falanmı yapıyosun yoksa canının cok ıstedıgı bı seyı o an yıyerekmı ..

ay ınsallah olur valla hıc bukadar azım etmemıstım... kacamakları haftada bır falanmı yapıyosun yoksa canının cok ıstedıgı bı seyı o an yıyerekmı ..

olur tatlim neden olmasin:16:
haftada bir felan degilde mesela 2 gün önce misafir gelmisti ve annem kek yapti. ertesi gün yani dün oluyor 2 dilim kekten yedim:1::1:
ama pisman degilim cunku kacamaklari arada yapiyorum cok degil:nazar:
hem spor yakiyor kacamaklari:1:

evet tatlim yaklasik 2,5 ayda verdim:21::21:
dedigim gibi senin isin 2.5 ayda tamamdir:1::1:
kacamaklarim oluyor arada haberin olsun:1::1:

Canım kaçamak yapmamak için bende günlük tutmaya başladım ama kendime engel olamıyorum bu dönem özellikle aşure ayı yaaa çokta severim tutamıyorum kendimi öglenleri yemeğe çalışıyorum ama hani akşama kadar yakayım diye her nekadar oturarak çalışsamda kendimi böyle kandırıyorum birde akşamları sporu uzatıyorum aşure kaçamaği yaparsam umarım tartıda bana süpriz yapmaz spor hocam fana kızar

olur tatlim neden olmasin:16:
haftada bir felan degilde mesela 2 gün önce misafir gelmisti ve annem kek yapti. ertesi gün yani dün oluyor 2 dilim kekten yedim:1::1:
ama pisman degilim cunku kacamaklari arada yapiyorum cok degil:nazar:
hem spor yakiyor kacamaklari:1:

niye pişman olcan canım
aramızda doğru dürüst kaçamak yapmayan bi sen bide randomlıfe var zatenn

Canım kaçamak yapmamak için bende günlük tutmaya başladım ama kendime engel olamıyorum bu dönem özellikle aşure ayı yaaa çokta severim tutamıyorum kendimi öglenleri yemeğe çalışıyorum ama hani akşama kadar yakayım diye her nekadar oturarak çalışsamda kendimi böyle kandırıyorum birde akşamları sporu uzatıyorum aşure kaçamaği yaparsam umarım tartıda bana süpriz yapmaz spor hocam fana kızar

canim cok iyi bi karar vermissin burda bi günlük acmaya.
hepimiz istedigmiz kiloya ulasiriz insallah:21:
asureye bende bayilirim bu ay sadece 2 yemek kasigi yedim:1:

niye pişman olcan canım
aramızda doğru dürüst kaçamak yapmayan bi sen bide randomlıfe var zatenn

:16::16:

Kahvalti

2 dilim kepek ekmek
2 kk beyaz peynir
bolca salatalik
3 zeytin
1 tatli kasigi kadar recel
sekersiz acik cay

Ara: 1 kuru incir ve 2 mandalina

Aksam yemegi

1 kepce sehriye corba
2 tahta kasigi taze fasülye
1 tane kücük biber dolmasi
bolca cacik

sistimmmmmm kizlarrrrr, aslinda dolmadan 2 tane yemegi düsünüyordum (:17:) ama tikabasa tokum suan:21:
45dk sporumu yaptim bile, bolca su ictim ve birazdan yesil cayimi icecem, öylelikle 2 kupa icmis oluyorum.
bugün kacamaksiz bi gün oldu:16:

Kahvalti

2 dilim kepek ekmek
2 kk beyaz peynir
bolca salatalik
3 zeytin
sekersiz acik cay

Aksam yemegi

1 kepce sehriye corba
bolca cacik

sistimmmmmm kizlarrrrr, aslinda dolmadan 2 tane yemegi düsünüyordum (:17:) ama tikabasa tokum suan:21:
45dk sporumu yaptim bile, bolca su ictim ve birazdan yesil cayimi icecem, öylelikle 2 kupa icmis oluyorum.

bayılıyorum senin menüne tatlım
menünde sporunda sende harikasın

Kahvalti

2 dilim kepek ekmek
2 kk beyaz peynir
bolca salatalik
3 zeytin
sekersiz acik cay

Aksam yemegi

1 kepce sehriye corba
bolca cacik

Menün harika kiz :) Fazla yememissin hic :) Bakalim bu aksam ben ne yicem :) Ben isden cikana kadar herkes yemanida yiyo sporunuda yapiyo bende gec saatlere kaliyom :47:

bayılıyorum senin menüne tatlım
menünde sporunda sende harikasın

tsk ederim tatlimmmm:16:
utandirma beniiiiiiiii:17:

Menün harika kiz :) Fazla yememissin hic :) Bakalim bu aksam ben ne yicem :) Ben isden cikana kadar herkes yemanida yiyo sporunuda yapiyo bende gec saatlere kaliyom :47:

tskler tatlimmmm.
kiz du arbeitest das ist normal:34:
menünü bekliyorum aksama:23:

Back
X