Kahvaltı ...

Komık olur
Ben ıkı cocukla 6 da kalıp sut sagıp makyaj yapıp kahvaltı hazırlıyrm
Demem o kı yapılabılır bırsey

Eşim 36 ben 25 benim annemde öyle ama ben kime cektim bilmem çok rahat ve sallamaz biriyim bulaşığım 3 gün tezgahta durur sen düşün
Rahatsız olmuyorsun demek..senin gibi olmak isterdim açıkçası..ben dayanamam. 1 bardak 1 kaşık bile çıksa hemen makineye atarim. Rahat birisin..peki eşibe kahvaltı hazırlamak içinden gelmiyor mu hic?

Kahvaltıyı hazırlayıp onunla birlikte kahvaltı yapmanın ne kdr güzel birşey olduğunu pek farkında değilsiniz bence altı üstü kahvaltı akşamdan bir tabak yap servis tabağı ortak yiyeceğiniz bir de yumurta yeter menemen için robottan soğan geçir gün için de değinerek doğra bir de domates geçir at buzluga 10 dk menemen de hazır çay zaten oluyor 2 içimlik yapacaksın bir tatlı kaşığı atsan yetiyor birdeyanina sevdiği bir meyve köy varsa kahvaltısında onu da yesin ohh mis... Bnde bazen kalkamam eşim severek uyandırır mesela hadi hadi diye bn biraznamazimi geç kılıyorum ondan o sırada yuklenmez bna çay suyunu koyar hemen ve biz 6 6:30 gbi kalkiyiruz eşim de sekizde ise gidiyor ve genelde yaramiyorum türk kahvesi bile yaparım yerigeliramasimdi senin bebeğin var en mantıklısi servis tabağına akşamdan hazırla strecle sabah kalkınca da çayını kendi yapsın ama erken kalkar yol alır bnce gayet doğru bir tespit öğlene kdr bile sürmüyor işlerim

Allah baska der vermesin......
2 -3 cocuklu calisan bayanlarimiz var sabah herkesten önce kalkip cocuklarinin beslenme cantasini hazirlayip kiyafetlerini hazirlayip kahvalti sofrasi kurup tüm ev ahalisini doyurup ise okula yollayip kendileride ise giden. Tüm gün calisip aksam eve gelincede yemekle bulasikla camasirla ve ailesiyle ilgilenen. Esiniz calisiyor ve sabahlari ise gitmeden sicak cay ve kahvalti istiyor, bence bu zor olmamali. Heleki saat 7 de uyanmak cokta zor olmamali. Sabah beste uyanan insanlar varken. Birde positiv düsünün erken kalkip kahvalti hazirlayip esinizle birlikte sohbet ederek güne baslamak bence güzel bir sey. Kendinizi uykuya vererek Elinize birsey gecmez, aktiv olun hayatin tadini cikartin güne erken baslayin inanin cok memnun olucaksiniz.

Ben de çok sorun yaşadım bu erken kalkamama sebebi yüzünden :) 2 yıl birbirimizi yedik o kahvaltı diye tutturuyorsu,ben kalkamam diye tutturdum
Ara ara kalkıp hazırladığım oldu ama gerçekten sabah 7 de kalkıp hazırlamam gerekiyordu ve ben de yiyemiyorum o saatte. Üstelik kahvaltı yaparken de yanmda dur diyordu
Allahtan aştık artık 1 senedir lafını etmiyor alıştı

Eşim 36 ben 25 benim annemde öyle ama ben kime cektim bilmem çok rahat ve sallamaz biriyim bulaşığım 3 gün tezgahta durur sen düşün

Bn kendime gamsız derdim :)

Allahım bana birşeyler oluyor yorumları okudukça hemen terkediyorum burayi.... Ya ben fazla ince düşünceli evliligime esime fazla önem veriyorum ki aptalmisim.... Ya siz fazla rahat.....sevgiler

Aynn ya bnde çok olmasam da yorumları okuduktan sonra erkeklere savaş açmış bayanları gördüm resmen

Aynen yaa
En erken kalkıp en çeşit kahvaltı hazırlayana kupa verilecekmişçesine
bir rekabet havası oluştu konuda

Aynen ya madem basit bir iş kociskolarda hazırlayabilir öyle değil mi :)

İki alıntıya cevaben gecler konu sahibi yazmış zaten kendi de hazırlıyor ama geç kalıyor diye... Bnce bir tabak çıkarmak bu kdr zor olmamalı

Bu arada eşim bnm kalkmadigim günler kalkar hazırlar ve bn uyanıp o kahvaltı masasına oturan kdr ise gitmez bn şuan bnm için geç bir saat biz normalde 22 gbi yatıyoruz erken kalktigimiz için bn biliyorum ki sabah zorlanicam tabak bardagimi koydum masama bir dolaptan kahvaltı tabağı çıkartıp domates salatalık doğramak var :) zor işler değil gerçekten :)

Eşin aileniz için o saatte kalkıp işe gidiyor sen de bir yarım saatliğine uyanıp kahvaltı hazırlamalısın bence. Tabii ki yapmak zorunda değilsin ama böyle şeyler güzellik katar evliliğinize

Ben 6.30da kalkip hazirliyorum. Bir de oglen yemegi koyuyorum cunku catering yemeklerinin nasil oldugunu iyi biliyorum.

Arada kalkamadigim da olur. Ama o saatte cay demlemem, sut iciyoruz sabahlari.

Herkese zor gelen bir sey vardir. Ben.erken kalkarim ama salata yapmaktan nefret ederim ve esim cok istemesine ragmen cok nadir.yaparim mesela =))

Bi zahmet kalk artık yani. Kocan da kalkamiyorum diye ise gitmesin o zaman. Bu kadınlar da çalışmak istemiyorsam çalışmam, kalkmak istemiyorsam kalkmam, Temizlik istemiyorsam yapmam, lafım çalışanlara değil evde oturanlara.

Tamam da siz 22 de yatıyorsunuz ben 3 4 gibi bazen 5 çalışmıyorum akşam 10 da yatacak halim yok heralde

Aynen öyle yapmak istemiyorum ve yapmıyorum ayrıca evde oturmak ne demek pardon! Evin bütün işini babam yapıyordu zaten
Evde oturanlar

Valla eşim saat 5:30 da işe gidiyor bende nefret ediyorum kalkmaktan ama saat 4:30 da kalkıyorum kahvaltı hazırlıyorum eşimi uyandırıyorum eşim kahvaltısını yapıyor. 10-15 dk çay keyfi yapıyor. Kapıdan uğurluyorum sonra koşa koşa yatağıma gidip saat 12-1 uyuyorum valla. (Sinekler ısırmasa akşama kadar yatarım aslında) O da erken gidiyor işe sonuçta kalkıp 20-30 dk da kahvaltı hazırlayabilirsiniz. O uyandığında çalışacak siz istediğiniz gibi yatabilirsiniz. Bence bu kadar üşengeç olmayın. Kendizi alıştırsanız bir kaç güne zorlanmazsınız zaten

Valla evde "oturanlar",daha çok yoruluyor,hep bundan bahsedilmiş ama ,evde çalışmak dışarıda çalışmaktan daha da zor

Bir de kahvaltıya fazla anlam yuklemeyenlerdenim yani tüm mutluluğum bir kahvaltı hazırlamakla olmuyor :) sabahın o hengamesinde zaten sohbet muhabbet filan edemiyoruz hızlı hızlı giyinip çıkıyoruz :)

Ve hiçbir zaman çilekeş olmayi kabul etmedim ,yipratmayin kendinizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…