- 6 Ağustos 2015
- 160
- 61
- 48
- 36
- Konu Sahibi Zuleyhanin_bebegi04
-
Belki zengin olunca alırız aklımızda bulunsun :)Evet ben alanları gördüm ama kendim denk gelemedim. Arzum otomatik çay robotu diye aratabilirsin. hepsi burada da baktım kalmamış. Gerçi bulsam da bilmiyorum alırmıydım biraz tuzlu çünkü
Komık olurMerhaba kızlar eşim memur olduğundan 8 de evden çıkıyor onun 7:40 falan sofrada oturması lazım ki benim daha da erken kalkmam lazım ama sorun şu ki kalkamıyorum oda dışarıdan poğaça falan artık istemiyor normal peyniri zeytini olan kahvaltı istiyor ama ben ... diyorum ki ona küçük çocuk gibi beslenme kaplarından alsam güzel bir pakete koyup eline versem orda çayla yapsa komik olur mu ya
Rahatsız olmuyorsun demek..senin gibi olmak isterdim açıkçası..ben dayanamam. 1 bardak 1 kaşık bile çıksa hemen makineye atarim. Rahat birisin..peki eşibe kahvaltı hazırlamak içinden gelmiyor mu hic?Eşim 36 ben 25 benim annemde öyle ama ben kime cektim bilmem çok rahat ve sallamaz biriyim bulaşığım 3 gün tezgahta durur sen düşün
Eşim 36 ben 25 benim annemde öyle ama ben kime cektim bilmem çok rahat ve sallamaz biriyim bulaşığım 3 gün tezgahta durur sen düşün
Allahım bana birşeyler oluyor yorumları okudukça hemen terkediyorum burayi.... Ya ben fazla ince düşünceli evliligime esime fazla önem veriyorum ki aptalmisim.... Ya siz fazla rahat.....sevgiler
Aynen yaa
En erken kalkıp en çeşit kahvaltı hazırlayana kupa verilecekmişçesine
bir rekabet havası oluştu konuda
Aynen ya madem basit bir iş kociskolarda hazırlayabilir öyle değil mi :)
Eşin aileniz için o saatte kalkıp işe gidiyor sen de bir yarım saatliğine uyanıp kahvaltı hazırlamalısın bence. Tabii ki yapmak zorunda değilsin ama böyle şeyler güzellik katar evliliğinizeMerhaba kızlar eşim memur olduğundan 8 de evden çıkıyor onun 7:40 falan sofrada oturması lazım ki benim daha da erken kalkmam lazım ama sorun şu ki kalkamıyorum oda dışarıdan poğaça falan artık istemiyor normal peyniri zeytini olan kahvaltı istiyor ama ben ... diyorum ki ona küçük çocuk gibi beslenme kaplarından alsam güzel bir pakete koyup eline versem orda çayla yapsa komik olur mu ya
Tamam da siz 22 de yatıyorsunuz ben 3 4 gibi bazen 5 çalışmıyorum akşam 10 da yatacak halim yok heraldeBn kendime gamsız derdim :)
Aynn ya bnde çok olmasam da yorumları okuduktan sonra erkeklere savaş açmış bayanları gördüm resmen
İki alıntıya cevaben gecler konu sahibi yazmış zaten kendi de hazırlıyor ama geç kalıyor diye... Bnce bir tabak çıkarmak bu kdr zor olmamalı
Bu arada eşim bnm kalkmadigim günler kalkar hazırlar ve bn uyanıp o kahvaltı masasına oturan kdr ise gitmez bn şuan bnm için geç bir saat biz normalde 22 gbi yatıyoruz erken kalktigimiz için bn biliyorum ki sabah zorlanicam tabak bardagimi koydum masama bir dolaptan kahvaltı tabağı çıkartıp domates salatalık doğramak var :) zor işler değil gerçekten :)
Bi zahmet kalk artık yani. Kocan da kalkamiyorum diye ise gitmesin o zaman. Bu kadınlar da çalışmak istemiyorsam çalışmam, kalkmak istemiyorsam kalkmam, Temizlik istemiyorsam yapmam, lafım çalışanlara değil evde oturanlara.
Valla eşim saat 5:30 da işe gidiyor bende nefret ediyorum kalkmaktan ama saat 4:30 da kalkıyorum kahvaltı hazırlıyorum eşimi uyandırıyorum eşim kahvaltısını yapıyor. 10-15 dk çay keyfi yapıyor. Kapıdan uğurluyorum sonra koşa koşa yatağıma gidip saat 12-1 uyuyorum valla. (Sinekler ısırmasa akşama kadar yatarım aslında) O da erken gidiyor işe sonuçta kalkıp 20-30 dk da kahvaltı hazırlayabilirsiniz. O uyandığında çalışacak siz istediğiniz gibi yatabilirsiniz. Bence bu kadar üşengeç olmayın. Kendizi alıştırsanız bir kaç güne zorlanmazsınız zatenMerhaba kızlar eşim memur olduğundan 8 de evden çıkıyor onun 7:40 falan sofrada oturması lazım ki benim daha da erken kalkmam lazım ama sorun şu ki kalkamıyorum oda dışarıdan poğaça falan artık istemiyor normal peyniri zeytini olan kahvaltı istiyor ama ben ... diyorum ki ona küçük çocuk gibi beslenme kaplarından alsam güzel bir pakete koyup eline versem orda çayla yapsa komik olur mu ya
Tamam da siz 22 de yatıyorsunuz ben 3 4 gibi bazen 5 çalışmıyorum akşam 10 da yatacak halim yok heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?